Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alapvetõ hiba, hogy egyáltalán van gyógyulás.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Fpocok
VÓTMÁ 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem mondanám, hogy a suppress fire-nek nincs túl nagy hatása, bõven elég az, hogy közben NINCS gyógyulás...

A leirasokra ra se rants. Az A-91 leirasanal az van, hogy a bullpup elrendezes megakadalyozza, hogy foregrip, vagy bipod keruljon ra. Tippelj, mi a harmadik unlock a fegyverre! <#zavart1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

[HUN]Crassus
engem az érdekelne meddig vannak a sniper puskák "hatótávjai" láttam azt a videót pár napja,hogy a gyerek milyen iszonyat messzire ellõ...namármost az olajfinomítós pályán a dragunovval feleakkora távra se tudok ellõni...egyszerûen eltünik a semmibe a lövedékem.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

paulik
tökmindegy mert mire ujratöltesz a kiskatona akit célba vettél vagy netán eltaláltál persze nem (headshot) már rég nincs ott - amit én is hiányoltam az a puskák - fegyverek leirása azaz fire rate ,damage hasonlok - persze azt hogy hány kg az ott van mert az ugyan rohadt fontos a MP gamenál 😄

paulik
egy ujjabb elbaxás amit a mortal helyett kaptál - azaz megjelölöd vele a célt a mortálosoknak 😄 asszem - mellesleg világitasz vele ugy hogy 10 mp alatt kilövik 😄 szal a sniper cast lebutitva 100 százalékosan<#csodalk>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én mint a prime minister kijelentem hogy leszarom a fõnököd <#hehe>, este leszek 😉 de ha nem, akkor írj rám origin!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Valakinek nincs valami komolyabb észrevétele vagy tapasztalata hogy a 3 tolózáras mesterlövészpuska egymáshoz képest miben más? melyik miben jobb vagy rosszab.
Belton
Apfff 😄DD ez a lol

Remelem a fejlesztõk is meg nézik ezeket 😄DD

BF:2-3-4(oORedstarOo)

hiába bújsz a fa mögé 😊)

Nekem a Logi Wingman Attack 2 tökéletes😊 amit még BF Desert Combathoz vettem😄

Ha most még nincs is,annyira olcsó a ram, hogy megéri belefektetni, elõbb-utóbb meghálálja magát.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Belton
Hali..

Egy kérdés , van értelme a 8gig DDr3 nak ? Pl játékokban , vagy elég a 4giga ?

Updatelt valaki mostanaba ?
Érdekelne hogy van e számottevõ változás 4-8 Között.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Joystickból akkor most mi az, ami tökéletes bf3-hoz? (és nem drága)
[HUN]Crassus
azt már nem tudom minket hiradósokat hogyan "csúfoltak"😛😄

a Nagy Sanyiban mi is voltunk egy hónapot/97 körül/ mikor Ercsi-t már kezdték szétkapni oda tettek át minket

Mert kell hozzá egy társ is aki kilövi rá a lézer irányította rakétát.

Ne szóljál bele pls a politikába, az az én ügyem,te azzal foglalkozz, hogy gyere játszani 😊

A snipernek a SOFLAM vagy mi mire jo?
Bemérem vele a tankot majd nem történik semmi????

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

[HUN]Crassus
basszus tényleg a "rája"kimaradt😄

koschwarz
<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ajjajj <#hehe>

Attol felek, a jogasz ur csobe akar teged huzni. O minden postakoltseget meg akarja veled felezni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

liquivent
igen, ez a kérdés, hogy rendelünk kettõt, hármat, ahányan akarunk ilyen egeeret és annyi felé szétdobnánk a postaköltséget...

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Fapuma1977
Azt tudnám h mi a fasztól lép ki teljes képernyõs módból a game?És lehetetlen visszatennem.Látszik minden ablak ikon a tálcán 😞 alt+enter sem segít sajnos.

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Jah, addig míg meg nem tudja, hogy a polgármesterrel is nagyon jóban vagyok 😊

liquivent
Teamkill faszság?
életben is sebezhetõ a társad...
oda kell figyelni, ha esetleg lelövöd, fel kell éleszteni...
honnan jöttél te cod -ból? 😄

igaz, jártam már én is így. (ki nem?) a kellemetlen, hogy élesztés után dühbõl lelõ téged, de nem éleszt, na az a faszság....

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

koschwarz
na az ilyenek miatt nem hiányoznak már a multiplayeres fps-ek...<#fejvakaras>

koschwarz
én szeretnék egyet, fizeted a postaköltségem felét? <#vigyor5>

liquivent
Van olyan ember itt a fórumon, aki szándékozik venni Razer Imperator Battlefield 3 Edition egeret?
HA igen, akkor kérlek jelentkezz a liquivent ptdclan.hu email címen.
Osztozhatnánk a postaköltségen....

Ne féltsd, már nagy spanja a fõnök asszony ( nem is tudom, ki vezethet kit). <#mf1>

Máris! 😄

<#eljen><#eljen>

Este kiderül <#alien>

Te dolgozz b+ mert beárullak a fõnök asszonynál...<#violent>

[IRAM] leader

Na akkor zárjuk rövidre a vitát,most és a késõbbiekben is.
A szerver ezen két szabály betartására kéri a játékosokat,aki nem tudja/akarja betartani,nem jön oda.Ha tizen akárhányan "szaladgálunk" ott,akkor is.Slusz.
Minden alkalommal figyelmeztetés,kick aztán ha az sem használ temp-ban jár érte,60 percre,ha a tendencia nem változik,akkor egy nem odavaló játékossal kevesebben leszünk...ha üresen fog állni a szerver,akkor majd lemondjuk,de mióta bf-a bf,a fõbázis támadása mindig is tiltott volt,volt ahol alapból (lásd POE),volt ahol szerver beállítás volt.A rakéta meg elõfordul,de az nem játék,hogy alapból mindenre ami mozog,vagy éppen ácsorog azzal lövök.Nálunk nem,lehet máshol igen,de itt nem.És semmi bajunk a vétlen,fedezék mögötti,vagy jármûre irányuló rakétákkal....

[IRAM] leader

Abban igazad van, hogy nem feltétlenül a fegyverrel,hanem a hülye emberekkel van baj,de csak fegyverkorlátozással tudom a retardáltakat kiszûrni.

Mert vannak akik normálisan használják, mint Te meg Én.És vannak akik behasalnak egy szûk folyósora az rpgvel, és marha büszkék a K/D-jükre, a noskill onehit-es területre ható szarjukkal, közben egyrészt degradálják a játékot quakecoddá, és a normális játékélményét kúrják szét.

Davidus
a zene😄

V9ykn8_TZL0

Fapuma1977
Teljesen egyetértek Önnel.Menjenek a francba az RPG-vel.Nem egyszer hagytam már ott a szerveretek mert elviselhetetlen ami a GrandBaazar-on van.A folyosón nem látsz mást csak ugráló hülyegyerekek egymás mellett vagy 10-en és nyomják a két végéröl az RPG-t.Ez aztán komoly játék.Csak gratulálni tudok akinek ez tetszik és élvezi.

ASUS G53SX-S1147,i7,6gb ram,GTX560M 2gb DDR5 Ha békét akarsz,készülj a háborúra...

Nem szemelyes sertesnek veszem, hanem tovabbra is bosszant ez a keresztes hadjarat, amint egy vacak RPG ellen folytattok. Jelzem, a raketa palyajat egesz jol lehet szamolni, sokkal messzebre lehet vele pontosan loni, mint ameddig az egyetlen granatot el tudnam dobni.

Úgy is mondhatnám, nemkellbmeg minden ügyet magadra vállalni 😊

Neked írtam a "hisztit" alapaból?Ugye nem?Akkor mért veszed személyes sértésnek?
Vannak itt olyanok,akiknek akkora arcuk van a 50-es rangjukra és hasonlóakra, és nem csak itt hanem a szerveren is, hogy úgy éreztem, ideje deklarálni ezt a dolgot utoljára, mert ha ki lesznek vágva, mindig mennek sírni, így ennek most elejét vettük.

Akkora távra pedig el lehet dobni a gránátot is,ameddig nem esik a rakéta pályája,szal nem értem e problémádat.

És akkor mi van,ki a faszt érdekel a K/D.Nem azért játszom hanem a játékélményért,a statért játszani olyan mintha valami feladatot kellene elvégezni,az meg nekem nem élvezet.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Mekkorat tudsz dobi azzal az egy granatoddal, ami alanyi jogon jar?
Es nekem meg egyszer se szoltatok, hogy ne lojek emberre raketavetovel. Lehet azert, mert tenyleg akkor lovok vele, ha az logikus? De ha ez lehetseges, akkor meg mia afranc ez a hiszti?

paulik
sniperel tarkónlöttem az ellent az meg simán továbbkocogott<#nemtudom> - na ne mááááááá - lassan a tankkal is headshotot kell csinálni <#wilting> ilyen hibákra odafigyelhettek volna sztem....

Es lojjem erosen a koveket, ami mogott a delikvens hever, csak hogy te jobban erezd magad. Lofax! Akkor ti tizenharman majd eljatszogattok ott kenyelmesen.

ahamm pont meg is halsz😊

Nem az elsõnél,de ezt te is tudod rólunk,hogy elsõnél szólunk.
A helyesbítést köszi,még korán van 😊.
Meg tisztában vagyunk mi is azzal a szituációval, hogy szaladsz a tank felé, hogy beléerresz egyet,de elédfordul egy gyalog, és belelövöd, ez benne van,de nem egy "nagyembert", "überprot" láttam már úgy hogy a vállán van a rakétavetõ, és azon kívül mást nem használ, mondjuk grand bazaaron.
Ha meg fedezékben van, ott a gránát, az anno arra lett kitalálva.Bedobod, és meg van oldva.

Megnyugodtam hogy választható opció hogy nem megyek erre a szerverre...
Mert ugyan én nem tolom a raksikat, de szeretek úgy játszani ahogy akarok.......

Válts fegyvert,ennyi.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun