Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Nézz meg pár multi videót belõle talán, az több támpontot ad.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
anti hero
haverok közül mindenki megvette, én meg velük tolom. Birkaszellem. Ez van. Csak mindenki beszívott.
A kérdés nem is erre irányult.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
megvettem az MW3-at és nagyot csalódtam benne. Érdemes lenen a BF3-at megvennem?
Multi érdekel.
A MW3-nem szól másról csak az eszetlen hentelésrõl. Átlag életidõ kb 5-10 mp.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Problémám:
Megcsináltam a Rock and a Hard Place küldetést de nem tölti be a következõt csak fekete képernyõ de a Feladatkezelõben látom hogy fut de fél óra múlva sem tölti be.
Köszi elõre is!!!!!!!!!!!!!!!!
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Ennyi bajom van a játékkal, egyébként imádnám pont ezért bosszant duplán a dolog.
Most új vga drivert(véglegeset) várok az nvidiától, valamint valami bf3 kliens oldali(nem röhögni) patchet.
Talán még a maja jövendölés szerinti világvége elõtt megkapjuk az utóbbit.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
eddig egyedul annyi volt ketszer, hogy kharg islanden egyik (mindketszer ugyanott kb) map resz felett manoverezve a helivel kifagyott a jatek.
....
......
Semennyit 😊 Jobban fagyogatnak a pályák induláskor, több stutter stbstb 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
komolyra forditva a szot
van ilyen, de meg mindig nem az igazi sztem :o()
anti hero
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
(meg szerintem a karkand még +5 új szintet hoz majd)
de a kérdések 90%-ra is van válasz, csak el kéne olvasni.
Elõször is szedj le egy driver frissítõ programot. Ajánlom a driver geniust vagy a driverchecker nevû programot. Ezután futtasd át a gépeden és szedj le minden driver-bõl a legfrissebbet ,majd mentsd le õket egy mappába. Ezt megteheted a hardvereid honlapjáról egyesével is csak úgy kicsit tovább tart.(Én inkább ezt ajánlom mert a driver frissítõ programok is szoktak hazudni sajnos) Kipróbálásként feltelepítheted õket hogy fagy-e tõle a gép stb.,de igazából az újratelepítés után kellenek majd. Ha megvagy felmész az alaplapod honlapjára és leszeded a legfrissebb biost. Még windows telepítés elõtt lefrissíted a biost. Ha ezekkel megvagy keresel egy nem buherált win7 x64 sp1-es windows-t. Feltelepíted max a professional verziót, már abban is több minden van mint amit használni fogsz tehát bõven elég. Ha feltelepítetted valamelyik daz loaderrel aktiválod,ezután egyéní megítélés alapján frissíted a wint vagy nem. Én nem szoktam de van aki arra esküszik .A lényeg ha eldöntötted utána tiltsd le a win updatet, és az UAC-ot is. Ha kész felrakod az elmentett legfrissebb drivereket, az összeset. Ezután felrakod az origint egy böngészõt és a bf3-at.A próba kedvéért iktasd ki a routered ha van. A böngészõ a legfrissebb legyen, bármelyiket is választod. A játékhoz szükséges webes plugint telepíted, lefrissíted a punkbaster a honlapjáról és elindítod a játékot.
FONTOS:ezenkívül semmit ne telepíts, ne állíts át a windows-ba , még akkor sem ha azok nélkül soha nem kapcsolnád be a gépet, legalább egy próba erejéig. Ha ezeket megcsinálod 99% hogy menni fog a játék elfogadhatóan. Nálam elsõ indításnál szokott exe hibát írni ezután meg se rezzen akár több órán keresztül sem. Se lag se fagyás se szaggatás se hanghiba,minden tökéletes.
Remélem tudtam segíteni.
Az optionban raw inputot kell állítgatni, és valamelyik állásban be fogja venni a mouse gombokat. Utána vissza lehet rakni az eredeti állásra.
anti hero
Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender
en azt szoktam hogy partyzasnal meg joinolasnal stb disabledelem 10 percre aztan minden jo.
Viszont ha késõbb memóriát bõvítenél, akkor érdemes a 64-bitet használni.
Tudtommal nincs rá módszer hogy w7 32 bit többet tudjon.
Attól hogy érzékeli hogy mennyi memória van benne/kiírja az összes memóriát, még nem tudja használni.
Ha mégis van rá módszer, akkor kérlek oszd meg velünk, mert sok embert érdekelne.
A 4 gigát nekem kezeli, megvan okosítva a win.
Kelettek neki a win frissítések, és az elözõ gondból adódóan xp módban kompatilizáltam, és úgy felejtettem.
Most megy rendesen!
A gémrõl: Hát mint mondjak, megvettem az MW3-at is, activisionnak még sok tanúlni valója van....itt a hangok, efektek, mapok.. valami csodás, míg mw3-ban valami przalom....
Errõl jut eszembe, 2 napos MW3 eladó, mindenestûl. 4000Ft.
Mercedes-Benz®
Nekem ugyanez volt a gondom, de a PB nélküli szervereken simán tudok nyomulni gond nélkül.
Ati
BF3-tól függetlenül célszerû lenne W7 64-bit et használnod, mivel a 4gb- memóriádat nem kezeli le a 32 bit (max 4gb kezel amibõl lejön a videokártya memória, winchester chache...).