Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

....õ vagy Super Mario...mint lehetõség.<#nemtudom>

[IRAM] leader

Omlás
COD-hoz szokottaknak esetleg ott a TDM.. :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

A BF3 nyilván más. Nagyobb pálya, kevésbé gyors játékmenet, eleve más játékfelépítés. De persze senki nem garantálhatja hogy pont az tetszeni fog neked.
Nézz meg pár multi videót belõle talán, az több támpontot ad.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

mw3ban shipment palya van ?

anti hero

Skynet85
Látszik, hogy új vagy sg fórumon nah de majd bele rázódsz :d

paulik
ha jól tudom a forum azért van hogy megbeszéljünk - kérdezzünk dolgokat de látom te vagy itt a huuudemindenttudokmindenkibekaphatja egoista battlefield3 szuperagy - mellesleg ne válaszolj ... és nagyon bánom is ám hogy nem ezzel kelek ébredek mint eggyesek.....

Hali,
haverok közül mindenki megvette, én meg velük tolom. Birkaszellem. Ez van. Csak mindenki beszívott.

A kérdés nem is erre irányult.

TDC Geronimo
Minek vetted akkor meg? Cod mindig is olyan volt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hali,

megvettem az MW3-at és nagyot csalódtam benne. Érdemes lenen a BF3-at megvennem?

Multi érdekel.

A MW3-nem szól másról csak az eszetlen hentelésrõl. Átlag életidõ kb 5-10 mp.

darki81
annak mi köze? mit blokkol? még ha vírusirtó lenne 😊

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

frango
Azért Xfire is tud köcsög lenni. CO-OP amiatt nem indult el...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Problémám:
Megcsináltam a Rock and a Hard Place küldetést de nem tölti be a következõt csak fekete képernyõ de a Feladatkezelõben látom hogy fut de fél óra múlva sem tölti be.

Köszi elõre is!!!!!!!!!!!!!!!!
Running
Azért lett volna bonyolult, mert a legtöbben nem azért fórumoznak itt, hogy a kérdésedre válaszoljanak. Sokunkat nem hoz lázba az, hogy nálad a Battlefield 3 témában sötét foltok vannak, ezért van ez az egész.

paulik
hát bonyolult lett volna 145 lvl oszt csá 😄 minek itt sasolgatni mint a nácik 😄

paulik
45+100???? ezt most hogy érted .....

Tono34
Ha egy üres szakaszba jelentkezel addig nem fog oda berakni amíg nincsen még 1 jelentkezõ oda.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

mmovar
viszont ha már a squad-ról lévén szó. hogy a bánatba tudok haverral egy squadba menni, engem betesz A-ba õt C-be. hiába megyünk rá a leave squad majd próbálok bemenni valamelyikbe nem megy. ha meg find-ra nyomok akkor visszatesz ahol voltam.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Sheltem
Nálam az ismert hiba van... Hypertreading bekapcsolva "szaggat" szabályszerûen a játék (Core i7 920van) kikapcsolva az ajánlott szisztéma szerint, csak "picit" szaggat, ahogy a szaknyelvek írják "mikrostutter" van.. Micsoda új fogalmak jönnek be a BF3 al nem igaz? Legújabb béta drivert felrakva ez a mikrostukker megszûnne, azzal viszont 1-2 percen belül kidob az asztalra a játék (XFX GTX 285 1gb nem overlock + win7 64bit). Ehhez még hozzájön az, hogy 4en 3cimborával próbálunk játszani és mindig 1 kört meg kell várnunk, hogy egy squadba kerülhessünk, hiszen az elsõ kör elején(mivel egyikünk gépe lassabban tölt be....) max 2-3 an kerülünk 1 squadba. F*szságnak tartom eztis, hogy limitálva van a squadok száma, és elõre megvannak a squadok nevei. Miért nem lehet csinálni egyedi squadokat?

Ennyi bajom van a játékkal, egyébként imádnám pont ezért bosszant duplán a dolog.
Most új vga drivert(véglegeset) várok az nvidiától, valamint valami bf3 kliens oldali(nem röhögni) patchet.
Talán még a maja jövendölés szerinti világvége elõtt megkapjuk az utóbbit.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

nem fagyott le indulasnal nekem meg egy palya sem, lagot es akadozast sem tapasztaltam meg. o.O

eddig egyedul annyi volt ketszer, hogy kharg islanden egyik (mindketszer ugyanott kb) map resz felett manoverezve a helivel kifagyott a jatek.

Sheltem
Várj át kell gondolnom.....

....
......

Semennyit 😊 Jobban fagyogatnak a pályák induláskor, több stutter stbstb 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

betahoz képest mennyit optimizáltak?

antgecc
Jaja, ezt vágom, ezért írtam, hogy dámázsról már van infó, de engem a szórás, pontosság is érdekelne, ne kelljen már serverre csatlakozgatni és a falat lõdözni a csapattársak nagy örömére.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

mindegyik 25osebez kivetel amelyik nem <#idiota>

komolyra forditva a szot
van ilyen, de meg mindig nem az igazi sztem :o()

anti hero

antgecc
Fegyó dmg-ekrõl már van infó, esetleg találtatok már valamit pontosságról, szórásról, ilyesmirõl?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

darki81
vótmá: fegyók

darki81
link

45+100? nem csak alapból 100 van? az aranysas a legnagyobb

45+100
(meg szerintem a karkand még +5 új szintet hoz majd)

paulik
mi a max lvl a BF3 ban???

Running
Szeretem mikor rájöttök olyan dolgokra, amiket a FAQ kb 2 hete tartalmaz...
de a kérdések 90%-ra is van válasz, csak el kéne olvasni.

Batistuta007
Azoknak írom ezt a pár sort akiknek olyan problémájuk van a játékkal ami játszhatatlanná teszi,akinek apróbb problémai vannak semmiképpen se nyúljon bele lehet csak rosszabb lesz.

Elõször is szedj le egy driver frissítõ programot. Ajánlom a driver geniust vagy a driverchecker nevû programot. Ezután futtasd át a gépeden és szedj le minden driver-bõl a legfrissebbet ,majd mentsd le õket egy mappába. Ezt megteheted a hardvereid honlapjáról egyesével is csak úgy kicsit tovább tart.(Én inkább ezt ajánlom mert a driver frissítõ programok is szoktak hazudni sajnos) Kipróbálásként feltelepítheted õket hogy fagy-e tõle a gép stb.,de igazából az újratelepítés után kellenek majd. Ha megvagy felmész az alaplapod honlapjára és leszeded a legfrissebb biost. Még windows telepítés elõtt lefrissíted a biost. Ha ezekkel megvagy keresel egy nem buherált win7 x64 sp1-es windows-t. Feltelepíted max a professional verziót, már abban is több minden van mint amit használni fogsz tehát bõven elég. Ha feltelepítetted valamelyik daz loaderrel aktiválod,ezután egyéní megítélés alapján frissíted a wint vagy nem. Én nem szoktam de van aki arra esküszik .A lényeg ha eldöntötted utána tiltsd le a win updatet, és az UAC-ot is. Ha kész felrakod az elmentett legfrissebb drivereket, az összeset. Ezután felrakod az origint egy böngészõt és a bf3-at.A próba kedvéért iktasd ki a routered ha van. A böngészõ a legfrissebb legyen, bármelyiket is választod. A játékhoz szükséges webes plugint telepíted, lefrissíted a punkbaster a honlapjáról és elindítod a játékot.

FONTOS:ezenkívül semmit ne telepíts, ne állíts át a windows-ba , még akkor sem ha azok nélkül soha nem kapcsolnád be a gépet, legalább egy próba erejéig. Ha ezeket megcsinálod 99% hogy menni fog a játék elfogadhatóan. Nálam elsõ indításnál szokott exe hibát írni ezután meg se rezzen akár több órán keresztül sem. Se lag se fagyás se szaggatás se hanghiba,minden tökéletes.

Remélem tudtam segíteni.

Boron Power
Akinek nem vette be az egérgombokat (nálam a G5-nél):

Az optionban raw inputot kell állítgatni, és valamelyik állásban be fogja venni a mouse gombokat. Utána vissza lehet rakni az eredeti állásra.

hat nekem tegnap volt 2 kurva jol indulo korom, en voltam a grim reaper, egyszeruen mindent beadott, hullottak a fergek, robbantak az aknak es mind2szer elszallt a pícsbe a jatek : ((( eddig ilyen nem volt. QQ van most el is ment a kedvem ugy 1 napig 😄

anti hero

A hiba az ön készülékében van. Nekem nem szokott fagyni. Max 1x-2x, de elég ritkán. Szétesett grafika meg egyáltalán nincs.

Selenarctos. Legendary Hero of Warhammer Online. Sárkány Lovagrend - Desolation defender

Hazudsz😊))))))))))))

nalam meg minden tokeletes es imadok jatszani vele, erre varrj gombot.

na mondom 😊

en azt szoktam hogy partyzasnal meg joinolasnal stb disabledelem 10 percre aztan minden jo.

kapcsold ki az avastot 😄 nekem is attol csinalta.

Antal99
privátot küldtem

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

3Gb memóriádból csak az eszközök chachei jönnek le, ami nem nagy veszteség, csak emiatt nem telepíteném újra a rendszert.
Viszont ha késõbb memóriát bõvítenél, akkor érdemes a 64-bitet használni.

A 32-bites oprendszer felépítésébõl adódóan csak 4096Mb memóriát tud megcímezni.
Tudtommal nincs rá módszer hogy w7 32 bit többet tudjon.
Attól hogy érzékeli hogy mennyi memória van benne/kiírja az összes memóriát, még nem tudja használni.
Ha mégis van rá módszer, akkor kérlek oszd meg velünk, mert sok embert érdekelne.

adam46
valakinek van kedve coopozni? elsõ pályától?
Belton
<#eljen><#pias>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

w126
Megvan a gond, hasít a gém😊
A 4 gigát nekem kezeli, megvan okosítva a win.
Kelettek neki a win frissítések, és az elözõ gondból adódóan xp módban kompatilizáltam, és úgy felejtettem.
Most megy rendesen!
A gémrõl: Hát mint mondjak, megvettem az MW3-at is, activisionnak még sok tanúlni valója van....itt a hangok, efektek, mapok.. valami csodás, míg mw3-ban valami przalom....
Errõl jut eszembe, 2 napos MW3 eladó, mindenestûl. 4000Ft.

Mercedes-Benz&#174;

PB nélküli szerveren próbálj játszani.
Nekem ugyanez volt a gondom, de a PB nélküli szervereken simán tudok nyomulni gond nélkül.

Ehhez kapcsolódóan, nekem a gépben 3gb ram van, a videokártya 1gb os. Erre már érdemes a 64 bitet rakni?

Ati

Fpocok
Nincs.
Viszont nem ég ki az ember szeme 20 perc után.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ellenõrizd hogy minden driver jól egyen, minden eszköz drivereit (alaplap, hangkártya...) kézzel rakd fel, ne hagyd a W7 alap driveren.
BF3-tól függetlenül célszerû lenne W7 64-bit et használnod, mivel a 4gb- memóriádat nem kezeli le a 32 bit (max 4gb kezel amibõl lejön a videokártya memória, winchester chache...).

Belton
Nem tudom én semmi ilyennel nem találkoztam :S
Kivétel hogy néha 2x kell el indítani , de ugyan ez a haveromnak is.

BF:2-3-4(oORedstarOo)