Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy próbáltam újra 1000x-er😞
Mercedes-Benz®
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
gusztustalan szarszemét banda!
ennyi fagyás,leállás,nemindul lés társai még nem láttam játékban....és ez a pár napja tapasztalható szétesett grafika a távcsöveken át látott grafikában pedig a pont az I-re....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
próbáld újra 😉
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
BattleTag: kabel15#2672
Amúgy szerintem firefoxot használj, úgy tudom az a leg kompatibilisebb böngészõ
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Annyira jó volt régen, felraksz egy gémet, klikk az ikonra, és megy....
És most ez a sok baszás, még az EA-tol is...activisiontól nem meglepõ, a száánalmas steam, és egyébb, de az EA-tól...
Mercedes-Benz®
Ha úgy alakul veszek szervert is,+ stb.
Ha valakinek van kedve a lenti elérhetõségeken online vagyok.
Mercedes-Benz®
IE9-ben benne van?
Ha nem, akkor honann tudom leszedni majd felrakni?
Mercedes-Benz®
Milyen oprendszert használsz?
Mercedes-Benz®
Olyan gondom van, hogy feltetem a bf3-at, természetesen gyári eredeti játékot vásároltam, de az égvilágon semmi nem történik, ha multizni szeretnék feldob egy bf honlapot szerverekkel, van joint szerver lehetõség, kiválasztom a szerót, de semmi nem történik.
Az ideg szétbasz, komollyan mondom, még a singli sem indul, ez a fasszopo origin álandóan helyezkedik, de semmi nem történik.
Mi a fasz van ezzel a retek gémmel?
Mit csinálok rosszul?
Bevagyok logionolva origin, fentvan a gém, eredeti, a gépem teljesen jó.
Csúcs gigabyte lap, 4gb ddrII 1066 geill, E8400 cpu, nvidia GTX 295 XFX, szal ez rendben van, minden új ea gém hasít, de ez a gané nem akar elindulni.
Mit csinálok rosszúl?
Elõre is köszi a helpet.
Online elérhetõségeim:
MSN: chryslermohaa@Ðhotmail.hu
Xfire: Smafu
Mail: [email protected]
Mercedes-Benz®
Akkor mások hogyan teszik rá? A légi jármûvekét applikálják rá? 😊
<#wave>#wave><#kacsint>#kacsint>
Elindítottam újra egy oldalt,kimondottan adminoknak,gyertek ,beszéljük meg szerkesszük,keressük együtt az adminisztrátor programok hibáit,elõnyeit.
Aki igazolhatóan adminisztrátor bármelyik magyar érdekeltségû szerveren,szívesen látott vendég.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Per Aspera Ad Inferi.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
AVAST / Allando Vedelem -> Web Vedelem / Szakertoi beallitasok -> itt ezt kattintsd be: "Scan traffic from well-known browser processes only"
Ha esetleg igy sem mukodik, akkor pobald meg kikapcsolni a Web Vedelemnel a Webforgalom ellenorzeset.
<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship>
<#kacsint>#kacsint>
Mert nekem az van.