Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kabel15
pár hete mikor belinkelték simán mûködött EU reggel is. Nekem meg is vannak a cédulák.

BattleTag: kabel15#2672

mmovar
megprobáltam... kerestem usa és canadai proxy-t is. meg is néztem vele mégse... mind1 már én is lexarom.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Sajnos igen, de egy proxy server ezen is segít. Annyira engem mondjuk nem érdekel.A film viszont még érdekes lehet.
Amikor indult lehetett kapni.. 5 darabot.

mmovar
én már végignéztem de nem ad dog tag-ot mert azt írja USA és canada.. kapják be.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Rohadna le a lába annak a büdös parasztnak aki azt kitalálta hogy a AN-94 alapból burst módban van!! az elsõ dolog ami fölbassza az agyam.. + egy rakás szar...

Sziasztok!

Tud valaki abban segíteni, hogyan lehet Screenshot-ot készíteni a játékban? Próbáltam a "PrintScreen" a játékban, majd utána "Ctrl+V" Paint-ben kombinációt, de egységes szürke képet kaptam. 😞 Valakinek valami ötlete? Elõre is köszönöm.

Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB

cserebe kisebb a rate of fire, es valszeg nagyobb a recoil, bar ez megint fegyofuggo gondolom...

anti hero

sztem jol irod kb, az IAR 5.56 - nagyjabol mind 25ot sebez, mig a 7.62esek 34et (scar, g3, m60 stb)

anti hero

Ezt már láttátok?
Act of Valor
Dog Tag is van hozzá.
Pont ezen listák alapján merült fel a kérdés bennem, ex-has módon írom, mert a konkrét számokra nem biztos, hogy jól emlékszem, de míg az IAR-ra 30m-re volt vmi 29-es sebzés írva, addig az M60-ra 35.

paulik
jah igen - elirtam ...bocs

Nem törlik,csak nullázzák.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

paulik
persze a heal csomag továbra is gyógyitja a karit csak épp nem kapsz több pontot

paulik
szerinetem ugy mint a heal csomagnál 300 pont a max utánna nem ad semmit 😄

<#eljen>

viszont nagyon kíváncsi vagyok hogy javítják, score limit lesz, vagy kevesebb pontot ad ha értelmesen játszunk és javítunk is ? <#wilting>

paulik
állitolag a DICE bejelentette hogy akinek a lejátszott oráihoz tul magas a szerelési pontja pl 20 - 30 medál 50 óra alatt - törlik az accját.az uj patch pedig már javitani fogja ezt a kis elbaszást a játékban 😊

Nem nagyobb.Ha megnézed a fegyveres táblázatokat,akkor láthatod,sebzésben minimális a különbség a fegyverek között,ami olyan szinten logikus lenne,hogy azonos lõszer,azonos sebzést okoz,csak a szar csicska dice-nál semmi sem a logika szerint mûködik.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Nem fog megtörténni.A dice szarik ránk,és úgy mostmár mindenkire,hogy eladta a szar fostaliga bughalom szemetét.Majd lesz patch mondják.Hazudnak,ahogy az elmúlt 5 évben folyamatosan.

Nem tudom te megszerezted-e már az utolsó support fegyvert (m60e4 talán?) de azon filóztam, hogy lesz-e jobb az m27 IAR-nál? Bár "kicsi" a tára, de viszonylag pontos, kis szórással, viszont az m60-nak csak nagyobb lesz a sebzése...

Omlás
Nem azt mondtam, hogy nem kell ;] csak vannak komolyabb sebek is amibõl vérzik a game azokat tapasszák be elõtte. Aztán jöhetnek az extra dolgok (miknek mondjuk alapból benne kellet volna lennie a játékban ... ) <#idiota>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

AEK-971 nagyon jó, 2 map alatt összelõttem vele az infrát.

hmm, a föld alól lõttek ki... o.0

persze a reflektor is feltétlenül szükséges ha már a föld alatt kempel.. 😄D

Fpocok
Nem azért kell, hogy spielbergeset lehessen játszani baszod.

Parasite Eve 2, best game EVER!

frango
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem nagyon hiányzik ez a két opció. Ha benne lenne már amatõr szinten alkalmas lenne a versenyzésre. Persze a fagyásokat, nem indulásokat meg egyebeket is javítani kéne(a késéseket úgy sem fogják kiiktatni). Ha nem foltozzák meg a játékot hamar, attól tartok eléggé ki fog halni...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

[HUN]Crassus
supportal durván jöna pont ám....és nem kell MG ott vannak a "koedukált" fegyók😛 vagy IAR27 ugye

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

heh

EA kompenzálni akarja a játékosokat a problémák miatt 😊 Van pár érdekes hozzászólás 😄
Omlás
Vannak azért fontosabb javítandó dolgok :] elõször azokat hegesszék meg aztán lehet majd "Spilbergesset" játszani ... :]

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

nekem ugy tunik, hogy engivel assaval eleg jol jon a pont sniperrel meg gyengen, supportot nem nagoyn toltam nekem ezek a MGk nem nagoyn jonnek be, neha felkapok egyet enemitol, de leloni nem szoktam senkit 😄

anti hero

frango
Recordert meg spectatort lassan illene betenni(csinálnék már magamnak videót).

frango
Attól még megnézhetnéd, hogy melyik kommentre válaszoltam...

Fpocok
MA lesz livechat mindenki kedvenc CMével. Talán mond valamit a patch noteról (kizártnak tartom) vagy esetleg, hogy mi lesz az e-sport -al(tuti úgy fogja dodgeolni a kérdéseket, mint Neo a golyókat).

Parasite Eve 2, best game EVER!

[HUN]Crassus
und wo ist mein KEYBOARD/MOUSE setup issue?😄

weecore
moderator

Enlisted: 2011-10-24
2011-11-15 22:15 Quote
We are currently working on completing a patch and resolving the causes of the PC crashes. Thank you for being patient while we do 😊. ^SN

[HUN]Crassus
😄 én késelni szoktam és úgy halok LOL

antgecc
Én is arra gyúrok most. Csak elég nehéz jól assaultkodni a sok össze-vissza rohangáló magányos harcos mellet. Kissebb pályákon, pl. bazaar, jobban tudom használni.
Magasan legtöbbet engi voltam eddig.
Jót röhögök magamon, mikor assaultként rohanok, egyszercsak befordul a tank, én elegánsan kidobbantok mellé, nyomom a 3-mast (rpg), erre eldobok egy medkit-et és elegánsan meghalok 😛

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

engem keseltek mar le sniperkent es sztem igazuk volt ;o
en most assaultokat probalgatom elolrol, tegnap lett meg a hk416 ? de a m16os jobbnak erzem oO AEK-971re leszek nagoyn kivancsi!

anti hero

<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

anti hero

Archie2048
Az is vicces, hogy fogod le késeled elveszed a kitjét letszed az õ mobil spawnpontját (ha meár egyszer megérdemeltem unloclokta), és te is mindig oda spawnolsz és megint lekéséeld...

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

antgecc
köszi

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

spotolni barmilyen karival lehet, raviszed a vlekeresztet az enemire es nyomsz egy Q gombot esetleg Q spammot ha az erdoben takarjak a fak
repcsit, helit a legkonnyebb, ha gyakorolni akarsz, bar azoknak kicsit keves ertelmuk van :d

anti hero

ez nem is rossz otlet :o) need more knajfkillz

anti hero

antgecc
Képzeld ülök, mint egy kisdiák, te pedig, mint egy jó tanár, el is mondhatnád nekem. Nem szégyellem, hogy nem tudom, leírást nem találtam, elõzõ BF-ekkel nem játszottam. Remélem nem gond.

frango
Jól van semmi baj. Most már leülhetsz...

Mondjuk aki nem az alapértelmezett billentyûkiosztással játszik, annak máris nehezére esik a spotolás, mert fixen rá van hegesztve a q billentyûre, hiába állítod át másra. Szeretném remélni, hogy ezen bug javítása után többen fogják használni ezt a funkciót.

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

1000 emberbõl 1 ha tudja használni a recont,szal az összes csõlátású sniper megérdemli a kést a hátába,és én is levadászom õket.Lehet hogy 5 perc megtalálni,de utána garantáltan 2-3 kill ingyé a gyökér sniperbõl,mert reflexbõl a saját mobil spawn pontjukra mennek vissza,és ilyenkor kapják újból a kést.Utána meg még mindig lesz idõ zászlót foglalni.A saját csipákat is le szoktam lõni, ha a retard blokkol,igaz felélesztem utána õket,ha nem pofáznak vissza, mert kapták a killt a sutaságukért.

Omlás
Volt pár ilyen meccsben részem :]

paulik
most már tudom miért kihaltak a magyar szerverek :/