Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DrTre
Az rpg vs infantry nem ugyanaz, mint a házat rárobbantom az ellenre. Azért ha vki nyavajog, az ne is játszon bf-et. De egy-az-egybe az ember arcába lõni rpg-t vagy m320-at, az szimplán gerinctelenség, mert sokkal egyszerûbb kivitelezni, mint pl pisztollyal.

Vannak szerverek, ahol nincsenek szabályok, vannak, ahol vannak és vannak, ahol túl sok is a szabály, mindenki megtalálja a sajátját. És mivel ez egy játék és minden ember különbözik, ezért nem tetszhet mindenkinek minden, ezért pedig kár pazarolni a szót.

Abba pedig semmi fun sincs, hogy az egyik csapat már ki se tud jönn a bázisról, mert ott lövik õket. Ilyenkor tényleg nuke és mehet tovább.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

tutituti
Légy szíves mondd azt hogy õ nem gondolja komolyan azt amit ide ír!
Aki baserape-el az a legnagyobb féreg a csalók és a statpadderek mellett!
Tehát aki ezt teszi vegye csak fel magára a szarvagyok táblát

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Az ató tudja azt,hogy tü-tü,de a tû nem tudja azt,hogy auto-auto...az rpg tankelhárító,a sniper pedig védõ-felderítõ...nem mind1.

[IRAM] leader

de az emberre bazookázás mennyivel másabb mint az emberre sniperozás???
én spec a bf3-ban imádom m320-al és bazookával bontani az épületeket. fõleg ahol alatta ellenfél van.. faxért vadásszak rájuk puskával ha egy lövéssel elintézi helyettme a törmelék😊

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

A baserape fejleszti a skillt?
Aaa _________________________________________(Hozzatok egy defibrillátort!)

Balyy
Nem azt mondtam, hogy szarrá kel szabályozni a játékot, csak van egy pár ami nem árt. Például az emberre rpg/smaw-ozás. Mondjuk, aki normálisan játszik, az eleve kerüli.

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Jaj ne csináld már, most úgy teszel mintha így mûködne a játék: hogy x ember elkezd - teszem azt egy 1000 ticketes (normális Conquest-nél nincs értelme pár százasnak) - kört és ugyanazok tolnák végig.
Tudjuk jól, hogy ez nem így van, hiszen egyes játékosok közben jönnek-mennek cserélõdnek ergo változik a csapatösszetétel.

így igaz.

@SzínesGeza: szerintem a rape egy fun dolog. legalább annyira adni, mint kapni. mindkettõ fejleszti a skillt.

Ez is egy érv,de én is inkább az elõttem szólóval értek egyet...ha már spawnolni sem tudnak rendesen,még kevesebb az esélyük kitörni.
De az adminnak nem csak a kidobás van a kezében,az okosabbak használják pl. a "nuke" parancsot,ami egy spawnolásnyi idõre "megszünteti" az ellent,esélyt adva a csapatnak felállni.De ezt ugye adminja válogatja...

[IRAM] leader

a szervereken meghozott szabályok,teljesen feleslegesek.éppen azért,mert ez egy játék,amiben adott területen,adott létszámmal,és adott fegyverzettel kell végrehajtani feladatokat.és ha mondjuk beszorítanak egy alapbázisra,az nem azért van,mert sok a sniper fegyver,vagy sokat rpg-znek,hanem mert a mi csapatunk nem elég jó a másik ellen.és ezen nincs olyan tiltó szabály,ami segítene adott pillanatban,mert valószinüleg pisztolyokkal ugyan úgy beszorítanának minket,mint géppuskákkal.persze így viszont az adott szerver átlag 12 éves adminjai kiélhetik az ilyen-olyan hajlamaikat,és kivághatnak a szerverrõl,mert nem úgy játszol,ahogy szerintük kellene.minden fegyver csak annyit ér,mint amennyi a használója tudása.persze a csíterek külön kategória,de róluk most nincs szó.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Szóval a rape szerinted teljesen rendben van?
Mert - szerintem - kb annyira gerinces dolog, mint amikor a "való életben" sz.rrá bombázol egy katonai kórházat.
Csak itt esélyt sem adsz a spawnolónak, hogy megtegyen akár egyetlen lépést.

részemrõl is béke, majd legközelebb egy NFS vagy FIFA hasonlattal jövök ígérem!😛
a bizonyos szabályokat meg csak olyanok hozzák akik nem szeretik a kihívásokat egy játékban!😊

Balyy
Nem kötekedtem, csak nem vágom miért jössz valóságos példákkal. Ez egy játék, tehát lehet hozni bizonyos szabályokat. peace 😊

senki nem mondta, hogy köze van a valósághoz.. de ha így beszélünk errõl akkor annak sincs semmi köze a valósághoz, hogy játékos(ok) nyavalygásával vannak teli a szerverek, mert épp nem úgy megy a játék ahogy õk szeretnék ... én csak ezzel hasonlítottam a valóságtalant a valósághoz. de úgy látom ma mindneki csak kötekedni tud😄

Balyy
Ennek a játéknak nem sok köze van a valósághoz, úgyhogy felesleges összehasonlítani a kettõt.

játék valóban, amit a harcterek ihlettek. csak így :-)

Balyy
Hogy jön ide Amerika meg Irak? Ez egy játék!

nem tudom mi ez a harapós hangvétel, magamért úgy játszok ahogy nekem tetszik.. ahogy te is mondod.. nem másnak csinálom a statot, meg az assigmentet, hanem a magam szórakoztatására.

@determinator: nem lehet összehozni..csak az addig elért leghosszabbat tartja nyilván.

egyébként ebben az egész battlefield érában a játék és játékosok fejlõdése pont ellentétes.. míg az 1942-ben kötelezõ volt a rape, úgy bf3-ban (de már elõtte is) kötelezõ a nyávogás érte... ezért járok én inkább no rules szerverekre.. a való életben sem hallottam még olyat, hogy amerika megtámadta irakot, de csak kézifegyverekkel... vagy, hogy a repülõ nem szállhatott az ellen területe fölé. a játék fejlõdésével váltak a játékosok is puncivá (elnézést, és tisztelet a kivételnek!) ... és ennek az oka pont a stat lehet...
brutál idegesítõ mikor bemegyek egy szerverre és mondjuk bazookával szét akarom kapni a házat mert a fejlesztõk lefejlesztették a teljesebb játékélményért, erre a leomló fal megöl valakit és már jön is a ban az admintól, vagy a nyivvogás, hogy jajj noob smaw-os.. meg hasonlók..

mindig is úgy tartottam, hogy mindenki az épp aktuálisan vágyott játékélményéért menjen játszani, és úgy válasszon szervert.. és ha ott szopás van is küzdjön, mint nyavajogjon.

részemrõl béke!😊

SpeedXHUN

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

SpeedXHUN
Jaja a Hotel tetején érdemes soflamozni + vki javelinnel

Tono34
Ha Javelinnel lehet akkor csak egy sniper kell soflammal és már döglenek is a helik.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Es milyen idegesito, mikor Sharqin az amugy is jol repulo ororsz pilota ingajaratban kozlekedik a TV toronyhoz. Vegigkaszalja a palyat, majd meg a felszallon kilovi a Cobrat, es indul az ujabb korre.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Padrape? Hogy utálom. Ilyenért a BF2-ben kiqrtak a szerverrõl.
De valljuk be, nem is nagy dicsõség egy földön lévõ helit szétlõni.

<#nemtudom>...egyszercsak eltünt a képernyõmrõl.De nem próbáltam vissza csatlakozni,mert nem ment valami jól...elõjött a "vaktöltény" effektus..<#ticking>

[IRAM] leader

Lehaltak az EA szerverek?
giornalista
említette valaki, hogy az Armored Kill trailerben debütált az erdõs pálya is. szerintem tévedett, mert az abban lévõ, minimális, 1-1 másodperces erdõs klipek sokkal inkább a havas pálya hóval nem fedett részeirõl származnak, semmint az erdõs pályából. arról legfeljebb késõbb lesznek majd videók. ha lesznek. Close Quarters elõtt sem jött ki olyan sok trailer, ha jól emlékszem...
giornalista
összeadja. én most 11/350 metersnél járok.
Nem nagy ügy, amatõr csipa vagyok, sosem szerettem, de ebben a játékban (is) noob a csipa, így pár lövésbõl megvolt 600+ méteres headshot. LOL.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Nekem is úgy tûnik, hogy összeadja, de mivel nagyon keveset mentem mostanában L96-al nem mondom 100%-ra. Majd kipróbálom.

SpeedXHUN
csak legyen a havas mapról is😄

tutituti
<#eljen>köszi! kíváncsi leszek rá

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SpeedXHUN

szomferi
már hogy lehetne?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

köszi
ma oman mapon olyant láttam,hogy a fickó odaszaladt a hotel létrájához,elkezdett felmászni,majd kb 2 méter után úgy belassult,hogy szinte megállt a létrán.aztán abban a létrát mászó testtartásban oldal irányban elhagyta a létrát,és lebegve elindult a map közepe felé,majd egyszer csak eltûnt.gondolom meg is kapta a DICE üzenetét,és egyben hivatalos magyarázatát is,hogy "something wrong!"

igazad vagyon!

Miért fontos a 350m-es fejes?
Mert ha az assignmentsben lévõ lényegtelen csilivili skin miatt, akkor azt össze lehet hozni több tételben is. pl. 10db 35 méteres headshoottal.

szomferi
látom tudod miért kell a 350m-es fejes, ha csöndbe maradtál volna...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

és teljesebb lesz az életed ha ezt megcsinálod? nem értem ezt a stat lámulást.. úgyse nézi senki hogy neked mid van, mindenki csak a sajátjával van elfoglalva..

üdv,
a destroy air vehicles with AT nagyon könnyen megcsinálható sharqi-n.. RU-ként. no rules szerveren egy szót nem szólnak ha spawnrapeled a helit az amcsiknál!😊

a 350 méteres headshottal sokat gondolkodtam én is, hogy hol kéne.. és a legjobb megoldás Damawand Peak - RUSH . mikor a támadók a helipadról zuhannak alá a pálya második része felé.. én ott kaptam le a lent rohangálókat (ok makkoltam) 400 körüli érték a távolság.

de ha bárkinek valami segítség kell vegyetek fel és bemehetünk üres szerverre és lebarterezzük! (játékos nevem: braincruiser)

Fpocok
AT launcher... Tehát akkor a stinger kilõve, mert az nem AT. RPG,SMAW, javelin...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Norby646
Engem meg az érdekelne ezzel kapcs.-ban hogy most azt tökmind1 mivel hozod össze vagy nem?

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

üdv!

Ezt: "Destroy 5 air vehicles with AT Launchers"
Kinek és hol sikerült megcsinálnia?
Nekem 3 megvan de vért izzadtam vele..és ez a 2 nem akar össze jönni..
Elõre is köszi a választ.
Sheltem
Én Gulf of Omanon csináltam meg. A pontról lõttem a G pontnál a Hotel tetején lévõ csókát buksin. 399m(L96al). Ez a longest headshotom is eddig egyébként.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

giornalista
fuhh, sikerült megcsinálni a location scout premium assignmentst, megszenvedtem a headshotokkal, de végére egészen megkedveltem a bolt actionnel való rohangálást 😊 és szerencsére nem 1 darab 350 méteres headshotot vár el a játék a következõ szinten, hanem összesen 350 méternyi headshotot, ami azért valljuk be, reálisabb 😄 legalábbis számomra...
giornalista
szerintem inkább a gépedet kellene felülvizsgálni, nem futnak-e a háttérben felesleges alkalmazások, nincs-e nagyon leterhelve, amikor játszol, stb.
Balyy
Én is ezt tapasztaltam.

Sheltem
Most sokan le fognak hurrogni, de nálam pont ellenkezõje van. Mondjuk fps számlálót nem szoktam bekapcsolni, de a játék sokkal "smoothabb" mint régebben volt. Úgy értem, hogy a mikroakadások/laggok mintha sokkal kevésbé jönnének elõ, folyamatosabbnak érzem a játékot.
Aztán lehet majd a következõ patchnél ellenkezõjét fogom állítani nincs kizárva 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Azt megfigyelte már valaki,hogy egyre nagyobb a játék gépigénye??Én a kezdetektõl ugyanazzal a konfiggal játszom,s az elég volt egy 30-40 fps-hez...most már nem.Szép csendben -szerintem- belecsempésznek elemeket,amolyan nagyobb gépet vegyél b+,fejlessz b+ funkciót.Persze lehet csak én látom így.

[IRAM] leader

Beers
nem csodálom, hogy jön a 4........ (és ezért nincs mod tool<#falbav>)

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!