Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vannak szerverek, ahol nincsenek szabályok, vannak, ahol vannak és vannak, ahol túl sok is a szabály, mindenki megtalálja a sajátját. És mivel ez egy játék és minden ember különbözik, ezért nem tetszhet mindenkinek minden, ezért pedig kár pazarolni a szót.
Abba pedig semmi fun sincs, hogy az egyik csapat már ki se tud jönn a bázisról, mert ott lövik õket. Ilyenkor tényleg nuke és mehet tovább.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Aki baserape-el az a legnagyobb féreg a csalók és a statpadderek mellett!
Tehát aki ezt teszi vegye csak fel magára a szarvagyok táblát
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
[IRAM] leader
én spec a bf3-ban imádom m320-al és bazookával bontani az épületeket. fõleg ahol alatta ellenfél van.. faxért vadásszak rájuk puskával ha egy lövéssel elintézi helyettme a törmelék😊
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Aaa _________________________________________(Hozzatok egy defibrillátort!)
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Jaj ne csináld már, most úgy teszel mintha így mûködne a játék: hogy x ember elkezd - teszem azt egy 1000 ticketes (normális Conquest-nél nincs értelme pár százasnak) - kört és ugyanazok tolnák végig.
Tudjuk jól, hogy ez nem így van, hiszen egyes játékosok közben jönnek-mennek cserélõdnek ergo változik a csapatösszetétel.
@SzínesGeza: szerintem a rape egy fun dolog. legalább annyira adni, mint kapni. mindkettõ fejleszti a skillt.
De az adminnak nem csak a kidobás van a kezében,az okosabbak használják pl. a "nuke" parancsot,ami egy spawnolásnyi idõre "megszünteti" az ellent,esélyt adva a csapatnak felállni.De ezt ugye adminja válogatja...
[IRAM] leader
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Szóval a rape szerinted teljesen rendben van?
Mert - szerintem - kb annyira gerinces dolog, mint amikor a "való életben" sz.rrá bombázol egy katonai kórházat.
Csak itt esélyt sem adsz a spawnolónak, hogy megtegyen akár egyetlen lépést.
a bizonyos szabályokat meg csak olyanok hozzák akik nem szeretik a kihívásokat egy játékban!😊
@determinator: nem lehet összehozni..csak az addig elért leghosszabbat tartja nyilván.
egyébként ebben az egész battlefield érában a játék és játékosok fejlõdése pont ellentétes.. míg az 1942-ben kötelezõ volt a rape, úgy bf3-ban (de már elõtte is) kötelezõ a nyávogás érte... ezért járok én inkább no rules szerverekre.. a való életben sem hallottam még olyat, hogy amerika megtámadta irakot, de csak kézifegyverekkel... vagy, hogy a repülõ nem szállhatott az ellen területe fölé. a játék fejlõdésével váltak a játékosok is puncivá (elnézést, és tisztelet a kivételnek!) ... és ennek az oka pont a stat lehet...
brutál idegesítõ mikor bemegyek egy szerverre és mondjuk bazookával szét akarom kapni a házat mert a fejlesztõk lefejlesztették a teljesebb játékélményért, erre a leomló fal megöl valakit és már jön is a ban az admintól, vagy a nyivvogás, hogy jajj noob smaw-os.. meg hasonlók..
mindig is úgy tartottam, hogy mindenki az épp aktuálisan vágyott játékélményéért menjen játszani, és úgy válasszon szervert.. és ha ott szopás van is küzdjön, mint nyavajogjon.
részemrõl béke!😊
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
De valljuk be, nem is nagy dicsõség egy földön lévõ helit szétlõni.
[IRAM] leader
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Nekem is úgy tûnik, hogy összeadja, de mivel nagyon keveset mentem mostanában L96-al nem mondom 100%-ra. Majd kipróbálom.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Mert ha az assignmentsben lévõ lényegtelen csilivili skin miatt, akkor azt össze lehet hozni több tételben is. pl. 10db 35 méteres headshoottal.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
a destroy air vehicles with AT nagyon könnyen megcsinálható sharqi-n.. RU-ként. no rules szerveren egy szót nem szólnak ha spawnrapeled a helit az amcsiknál!😊
a 350 méteres headshottal sokat gondolkodtam én is, hogy hol kéne.. és a legjobb megoldás Damawand Peak - RUSH . mikor a támadók a helipadról zuhannak alá a pálya második része felé.. én ott kaptam le a lent rohangálókat (ok makkoltam) 400 körüli érték a távolság.
de ha bárkinek valami segítség kell vegyetek fel és bemehetünk üres szerverre és lebarterezzük! (játékos nevem: braincruiser)
Parasite Eve 2, best game EVER!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Ezt: "Destroy 5 air vehicles with AT Launchers"
Kinek és hol sikerült megcsinálnia?
Nekem 3 megvan de vért izzadtam vele..és ez a 2 nem akar össze jönni..
Elõre is köszi a választ.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Aztán lehet majd a következõ patchnél ellenkezõjét fogom állítani nincs kizárva 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
[IRAM] leader