Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

giornalista
1.3 millió Premium player, 37 millió dollár bevétel
Norby646
Jah az lemaradt még hogy igen a metro pálya volt, az egyiket láttam (pontosabban nem láttam) csak hogy az egyik résznél nincsen senki mégis folyton szembõl lõ le vki, természetesen sniper-el hogy elsõre meghaljak (hc szeró volt). A többit csak a többiek írkálták, meg az a projas még párszor kilõtt a semmibõl. Vannak ügyes játékosok, gondolom nem kevés órát töltenek el játékkal, meg vannak ilyen szánalmas játékosok akik csak trükközve tudnak érvényesülni. Én nem vagyok egy nagyo jó játékos ebben a játékban egyelõre, de legalább nem csalok és amennyire tõlem telik segítem a csapatot a nyerésért. Nekem is ahogy a többi játékosnak is jobb szórakozás ha a végén team won üzenet fogad. :p

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Lehet igazad van mert vmi wall glitch-et is írkálktak. De ahogy mondod, tök mind1 hogy egy programot használ vagy a játék hibáit, ez ugyanúgy csalásnak minõsül sztem, és elég undorító is.

Direkt neveztem meg õket, csak hogy legyen egy kis népszerûségük ha már ilyen korrektek. 😊 Meg arra is kíváncsi voltam hogy ismeritek-e õket.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

giornalista
egyébként igen. érdekes módon a COD kampányban nem okoz nehézséget észrevenni õket, míg a BF3-ban gyakran igen.

szerintem az átvezetések sokkal jobbak a COD videóival, a térképekkel, a narrációval. a BF3-ban folyamatosan tölt a játék, kirakja a képernyõt, kiránt a játék valóságából. COD-ban ehelyett megy a narráció, pörögnek a képek, bevonnak az eseményekbe.

nekem a BF3 kampány nagyon nem volt koherens, de persze nyilván van, akinek az jobban tetszett. MW sztorik nekem bejöttek igazából, nekem az a megvalósítás jobban tetszett, mint amit itt csináltak végül. én a BF3-at játszottam végig elõször, és utána a COD MW3-at, de még így is az volt az érzésem, hogy a BF3 esetében megpróbáltak minden jó ötletet jól összegyúrni a készítõk, ami az MW-ben mûködött, de nem igazán jól adták össze õket, és ezért nem volt meg az összhang az egyes elemek között. nem érzõdött befejezett, teljes egésznek a kampány. rengeteg minden lóg a levegõben, ziccereket hagytak ki, nem építettek fel megfelelõen fontos jeleneteket.

de mondom, nem akarok ebbõl flame-t, kíváncsi voltam a ti véleményetekre is, örülök, ha sokatoknak tetszett. remélhetõleg a BF4-é (még) ennél (is) jobb lesz, és akkor egy rossz szót nem szólhatok majd én sem.

egyébként ti el tudjátok képzelni, hogy az utolsó jelenetnél, amikor Dima megírja a levelét, majd a pisztolyhoz nyúl, hogy nem öngyilkos lett? azt mondta elõtte, hogy a sugárzástól akár még 30 évet is élhet(ne?). felveszi a fegyvert, kibiztosítja, majd elsötétül a kép.

simán lehet, hogy a BF4 úgy kezdõdik majd, hogy Dima egy darab pisztollyal száll szembe a látogatóival.

még egy gondolat: nem vagyok 12 éves 😊 ezek a benyitok-a-szobába-és-lassítva-ölök jelenetek nem azok, amelyekre rágerjedtem. az atomrobbanás, a csernobili pálya (nagy szerelmem Pripjaty), az Eiffel-toronyra mért légi csapás, a tûzharc az orosz elnök gépén vagy New York epic megmentése viszont tény, hogy megfogott. szerintem nagyon hõsies, nagyon felturbózott kampánytokat kaptak az MW játékok. és egyelõre a Black Opsé is nagyon tetszik. hamarosan szert teszek egy Bad Company 2-re, remélhetõleg az felveszi majd a versenyt a fentiekkel nálam is 😊
Szerintem eleinte cheat nélkül játszott, majd vett egy kis aimot.
Azoknak a fegyvereknek az accja normális, amelyeket még nem használt a cheat közben.
De nagyon látszik teljesen irreális sok fegyver accja, fõleg egymáshoz képest (jobban szóró fegyverrel sokkal jobb pontosság?)

Az eselyes, de nem tudom mi a francot csinal, mert van amivel urkorszaki accal lo, es van amivel eleg hetkoznapival.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Az utolsó tényleg cheater szerintem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

"senki nem említett neveket"

Kiveve Norby646 az #50084-ben, amin te kezdtel hisztikezni az #50091-ben.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

senki nem említett neveket.de ma Te vagy a második,aki nekiáll bizonygatni,hogy nem csaló.gondolom majd a fórum többi látogatója is bejelenti nemsokára,hogy õk tényleg nem csalnak.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Tenyleg nem csalok(Az utolso kivetelevel. Eleg erdekes accuracykat produkal.), csak a kollega faszsagokat beszel szakmanyban, te meg hiszti rezonanciaba kerultel vele.
A csaloid:egy ketto harom

SpeedXHUN
ha lenne egy tökéletes cheat mentesítõ megoldás,akkor cod 2 re visszatérnék😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Sajnos a képekkel nem mész sokra. Nekem úgy tûnik, hogy ez a metró pálya lehet. Ott van minimum 2 nagy bug. Fel tudnak valahogy menni a plafon felé. Onnan ki tudnak lõni és C4-et dobálni, de belõni nem lehet. A 2. képen a chat-nél is azt írják, hogy a falban van. Így akár 200/0 ás statot is összetudnak hozni.
De ez ugyanúgy gusztustalan mint a cheat.

Hát már pedig olyan nincs....nagy általánosságban bedugva marad egy joystick,vagy ilyesmi,de lehet egy régebbi ilyen tipusú programod zavar be...vagy az egér programja nem jó,vagy hasonló.Érted??Valamit kutakodj,mert olyankor a te gépeden lép "valami" közbe,azért veszíted el a kontrollt...

[IRAM] leader

sztem a stat nak semmi értele,,,,én leszarom....jól érzem magam,játszok....ha nem,vagy valami furcsa dolgot tapasztalok,és ez ismétlõdõ,lépek,és megyek másik szerverre....ennyi a titka a nyugodt létnek...én soha nem bosszantom fel magam ezen......
....sokkal inkább,hogy SEMMI sem vezetett eredményre a rohadt irányitás,és kontrollvesztés dologban....mikor egyszerûen elvesztem az irányításomat,és csak haladok az utolsó irány szerint,mindegy mivel....aztán halok,vagy egy helyben futok,miután nekimentem valaminek....aztán a várakozás,hol 3 hol 10 percet....és
egyszerûen nincs rá megoldás.....na eeeez ez felbasz.......4 hónapja tart..:😊)
lehet hogy a DICE külön részleget állított fel azért,hogy hack-et készítsen,és áruljon a kicsi csicskáknak.elõször kitalálták ezt a csodálatos stat rendszert,aztán elkezdték árulni a csalást a játékhoz.így érthetõ lenne az is,hogy miért nem talál a szervereken a PB sosem csalót.

õk nem csalók,hanem "pro gamer"-ek.és aki nem tud olyan csodálatos dolgokat véghezvinni,mint õk,az mind nagypapa korú,reflextelen,rosszul látó,szánalmas balfasz!

....hát,nem tudom...én soha nem csaltam....de Omanon,ahol sokat játszom,sokszor úgy,hogy nem figyelek a statomra,csak a csaparta,zászlóra sokszor csináltam 2 es vagy a feletti k/d t....ha figyelek,még jobbat...igaz csak jármúvel,tank,btr el megyek....pár kört le is mentettem,nézd meg keress rám...kuruc1
Norby646
Sztem is. Fõleg abból ítélve hogy mindenki irkálja a chat-be a szebbnél szebb szövegeket, és egyáltalán nem reagál rá. Ez most is így volt mind a 3-nál.

Megnéztem az "Assignments"-nél, hogy van egy ilyen:
"Destroy 5 air vehicles with AT Launchers"

Na most ehhez mi/hogyan kell?
Mert leszedtem egy szállító helit rpg-vel, az lezuhant, a pilóta kiugrott, azt lelõttem, a gép felrobbant és kiírta, hogy disztrojáltam".
Akkor vajon miért nem számolta hozzá?

Fpocok
Én se fogom soha megérteni. Én csak arra tudok gondolni, hogy simán le se szarják a másik embert, ott tesznek keresztbe a másiknak, ahol tudnak... Esetleg életben nem "sikeresek" és még játszani sem tudnak normálisan, ezért kell a csít.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Norby646
Hát jah... Nevetséges az egész. De azt se tudom megérteni hogy miért kell folyton trükközni? Hihetetlen, egy szaros játékról van szó nem az életrõl és még itt se bírják ki hogy ne csaljanak. Mire jó ez? Nekem sose fordult meg a fejembe hogy elcsesszem más szórakozását azzal hogy csalok. Anno a san andreas mp-ben még lesz@rtam mert azt akár virágbolti verzióval is lehetett tolni (igaz annyi csíterrel mint ami a sa mp-ben van még sehol nem találkoztam). De itt viszont ne azért adtam ki 8e forintot hogy ezt kapjam. Na mind1 ezt le kell nyelni, amihez az ember könnyen hozzászokik ebben az országban... <#levele>

Köszöntelek a szép új multiplayer játékok,csalók,ügyeskedõ játékosok Mekkájában.Itt senkit nem fognak bannolni a képeid és a videó miatt,sajnos.Itt szarnak arra hogy te kemény megdolgozott pénzért megvetted a játékot és a játékélményed amiért fizettél néha konvergál a 0-hoz.ITT SZARNAK ARRA HOGY TE FIZETTÉL ÉS ITT NINCS GARANCIA,ITT NINCS A PÉNZTÁRTÓL VALÓ TÁVOZÁS UTÁNI REKLAMÁCIÓ,PEDIG SZERINTEM ERRE KELLENE NEKIK ADNI GARANCIÁT MIVEL EZ EGY TERMÉK.
Az EA és a DICE páros jó supportjának,programozni nem tudásásnak és a pénzéhségnek köszönthetõen.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Norby646
Az elõbb toltam kb 1.5 órát egy szerón, ebben a hatalmas idõintervallumban csupán 3 cheater-el találkoztam, hát igen ilyen az online játék. A másik hogy gyakorlatilag az utolsó körben mindenki beszorított minket az alap bázisunkra, nevetséges az egész. A 3 cheater: nikiniknik, darkcustodian és projas13. Az elsõnek sajnos csak az eredményeit sikerült levideózi aztán hely hiányába inkább csak képeket csináltam, gondolom ez kevés reporthoz...

Mindegyik wallhack-et használt. Rohadt idegesítõ az ilyen, fõleg h ilyen pofátlan módon csinálják, mert még annyi eszük sincs hogy párszor meghaljanak az arány miatt... Az is rohadt idegesítõ hogy nagyjából 15-20 percig tart megszavazni a kirúgását egy ilyen szánalmas kis taknyosnak, mert annyit nem képesek a chat-be írni a játékosok hogy !yes...

shaddam
Ja. Régebben leírtam honnan lett lopva a vonatos in medias restõl kezdve a vallatós ugrálós sztoriig. Azt hitte a dice ha összegyúr pár jó játékot akkor a single megáll a lábán. A bf4-ben remélem kiadják valami más stúdiónak a dice meg hegessze a multit.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DrTre
Pont az CoD-tõl vették azt az ötletet, hogy ide-oda ugrunk, mivel abban csinálják, hogy az 5 órás kampány alatt kb 7 emberrel is vagyunk, amibõl 6 meghal. A CoD-ban még átvezetõ sincs igazán, mert mindig csak a térképet nézzük és onnan lépünk a játékba. Én elhiszem, hogy neked jobban tetszik, de a megvalósítás a BF-ben jobban sikerült, a történet pedig kb ugyanaz. A kihallgatás meg legalább összekötötte az eseményeket, nem úgy, mint a CoD-ban szokott lenni. Sztem.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Nagyon nehéz észrevennem néha az ellenséges katonákat?

Ugye mennyire más mikor nincsenek bespottolva?! 😊

cod mw kampány elég gyenge.

ez a berontok a szobába,(belassított jelenet) és szétlövök mindenkit elég gáz,bár a 12 éveseknek jó XD

Frostbite 2

NagyiBMX
szerintem nagyon is jó! sõt a végén amikor a csávó ott ül az asztalnál, csöngetnek és elö veszi a pisztolyt az nagyon ütös befejezés volt, föleg hogy a Gulf of Oman nevü pályán az egyik magas felhökarcoló ponyváján még látszik is ez a jelenet, na mindegy <#pias>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

giornalista
a minap végigjátszottam a kampányt. a grafika lenyûgözõ, viszont nem lehet nem észrevenni, hogy mennyire rossz a narráció, mennyire rosszul van összerakva az egész. epizódok követik egymást. a kihallgatásos jelenetek nagyon gyengék. a sztori fos, hiteltelen. az egész történetmesélés katasztrófa.

amúgy csak nekem volt nagyon nehéz észrevennem néha az ellenséges katonákat?

COD MW 1-2-3, mindben imádtam a kampányt, nagyon jó volt a történet, a narráció, fel volt építve az egész, volt egy folyamata az egésznek. itt meg csak össze-vissza ugrálunk, most épp vele vagyunk, most épp itt... másodszor vittem végig, és elsõre nem is igazán értettem meg közben, csak utólag, hogy néha mit is és miért csináltam.

most elkezdtem a Black Ops kampányt, összehasonlíthatatlanul jobb... 😞 ez picit elszomorít. remélem, a BF4 kampány azért igényesebb és jobb történet lesz, jobban elmesélve!
NagyiBMX
köszi a segitséget(eket)! <#eljen>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

giornalista
motion sensor assist? az a TUGS vagy MAV.

a spot assist meg simán a q-val való spottolás.

nem emlékszem már, hogy melyiket kéri az assignmentshez :S de a spot assist (10 pont) a sima q-s spottolásért szokott járni szerintem.
az is talán,igazad lehet.

Balyy
tugs?

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

a soflam-el,ha jól tudom

NagyiBMX
Lehet noob kérdés lesz de a spot assistot, ami kell az egyik Karkandi assignmenthez azt hogyan is csinálom ? <#idiota>

rólad senki nem beszélt,miért veszed magadra?miért érzed úgy,hogy Neked magyarázkodnod kell?

Mester...thx, tanítsd az itteni szarkatonákat!
Smithwarden
Koszonjuk mester, hogy leszalltal kozenk egy video erejeig.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

csizihungary
Még jó hogy senki sem mondta amit a mondatod elején írtál, egyszerûen megmutattam hogy ilyet is lehet csinálni tankkal, és hogy nem csalok. Egybõl jött az irigység, csalózás, de több videót ígérem nem linkelek ide.

Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus

igen,üdítõ kivétel,a sok,"én vagyok a legfaszább tnakos,pilóta,sniper,stb."videók közt,ahol a pálya túlsó végén lövik ki tankkal a repülõgépet.azt a tornyot én is szoktam rendszeresen lõni tankkal.de gyakran még ennyi eredménnyel sem,mint amit a videón látunk.

Végre nem cheater videó, legalább te mellé is tudsz lõni tankkal 😊
Fpocok
Megjegyzem: Olyan szépen fut a játék, miközben vesz a dxtory, hogy észre sem venném, ha nem lenne ott a jel a sarokban 😄

Fpocok
Sikerült felbosszantania az egyik snipernek az elõbb. Tudom, hogy nem nagy szám, de akkor jól esett 😄

giornalista
nem tudom, ki merre és miket olvas, én most találtam meg ezt az oldalt: http://mp1st.com/category/battlefield/

visszanézve az archívumot, jó kis hírforrásnak tûnik.
Köszi a segítséget

Soflam in use:

Bingo!

Akkor a lézer és a spot nem ugyanaz?
Fpocok
lehet egyáltalán premiumot regelni accountra az alap játék nélkül? durva.

Recon Soflammal, CITV station tankbol, vagy laser painter helikben.