Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Direkt neveztem meg õket, csak hogy legyen egy kis népszerûségük ha már ilyen korrektek. 😊 Meg arra is kíváncsi voltam hogy ismeritek-e õket.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
szerintem az átvezetések sokkal jobbak a COD videóival, a térképekkel, a narrációval. a BF3-ban folyamatosan tölt a játék, kirakja a képernyõt, kiránt a játék valóságából. COD-ban ehelyett megy a narráció, pörögnek a képek, bevonnak az eseményekbe.
nekem a BF3 kampány nagyon nem volt koherens, de persze nyilván van, akinek az jobban tetszett. MW sztorik nekem bejöttek igazából, nekem az a megvalósítás jobban tetszett, mint amit itt csináltak végül. én a BF3-at játszottam végig elõször, és utána a COD MW3-at, de még így is az volt az érzésem, hogy a BF3 esetében megpróbáltak minden jó ötletet jól összegyúrni a készítõk, ami az MW-ben mûködött, de nem igazán jól adták össze õket, és ezért nem volt meg az összhang az egyes elemek között. nem érzõdött befejezett, teljes egésznek a kampány. rengeteg minden lóg a levegõben, ziccereket hagytak ki, nem építettek fel megfelelõen fontos jeleneteket.
de mondom, nem akarok ebbõl flame-t, kíváncsi voltam a ti véleményetekre is, örülök, ha sokatoknak tetszett. remélhetõleg a BF4-é (még) ennél (is) jobb lesz, és akkor egy rossz szót nem szólhatok majd én sem.
egyébként ti el tudjátok képzelni, hogy az utolsó jelenetnél, amikor Dima megírja a levelét, majd a pisztolyhoz nyúl, hogy nem öngyilkos lett? azt mondta elõtte, hogy a sugárzástól akár még 30 évet is élhet(ne?). felveszi a fegyvert, kibiztosítja, majd elsötétül a kép.
simán lehet, hogy a BF4 úgy kezdõdik majd, hogy Dima egy darab pisztollyal száll szembe a látogatóival.
még egy gondolat: nem vagyok 12 éves 😊 ezek a benyitok-a-szobába-és-lassítva-ölök jelenetek nem azok, amelyekre rágerjedtem. az atomrobbanás, a csernobili pálya (nagy szerelmem Pripjaty), az Eiffel-toronyra mért légi csapás, a tûzharc az orosz elnök gépén vagy New York epic megmentése viszont tény, hogy megfogott. szerintem nagyon hõsies, nagyon felturbózott kampánytokat kaptak az MW játékok. és egyelõre a Black Opsé is nagyon tetszik. hamarosan szert teszek egy Bad Company 2-re, remélhetõleg az felveszi majd a versenyt a fentiekkel nálam is 😊
Azoknak a fegyvereknek az accja normális, amelyeket még nem használt a cheat közben.
De nagyon látszik teljesen irreális sok fegyver accja, fõleg egymáshoz képest (jobban szóró fegyverrel sokkal jobb pontosság?)
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Kiveve Norby646 az #50084-ben, amin te kezdtel hisztikezni az #50091-ben.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
De ez ugyanúgy gusztustalan mint a cheat.
[IRAM] leader
....sokkal inkább,hogy SEMMI sem vezetett eredményre a rohadt irányitás,és kontrollvesztés dologban....mikor egyszerûen elvesztem az irányításomat,és csak haladok az utolsó irány szerint,mindegy mivel....aztán halok,vagy egy helyben futok,miután nekimentem valaminek....aztán a várakozás,hol 3 hol 10 percet....és
egyszerûen nincs rá megoldás.....na eeeez ez felbasz.......4 hónapja tart..:😊)
Megnéztem az "Assignments"-nél, hogy van egy ilyen:
"Destroy 5 air vehicles with AT Launchers"
Na most ehhez mi/hogyan kell?
Mert leszedtem egy szállító helit rpg-vel, az lezuhant, a pilóta kiugrott, azt lelõttem, a gép felrobbant és kiírta, hogy disztrojáltam".
Akkor vajon miért nem számolta hozzá?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az EA és a DICE páros jó supportjának,programozni nem tudásásnak és a pénzéhségnek köszönthetõen.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mindegyik wallhack-et használt. Rohadt idegesítõ az ilyen, fõleg h ilyen pofátlan módon csinálják, mert még annyi eszük sincs hogy párszor meghaljanak az arány miatt... Az is rohadt idegesítõ hogy nagyjából 15-20 percig tart megszavazni a kirúgását egy ilyen szánalmas kis taknyosnak, mert annyit nem képesek a chat-be írni a játékosok hogy !yes...
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Ugye mennyire más mikor nincsenek bespottolva?! 😊
ez a berontok a szobába,(belassított jelenet) és szétlövök mindenkit elég gáz,bár a 12 éveseknek jó XD
Frostbite 2
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
amúgy csak nekem volt nagyon nehéz észrevennem néha az ellenséges katonákat?
COD MW 1-2-3, mindben imádtam a kampányt, nagyon jó volt a történet, a narráció, fel volt építve az egész, volt egy folyamata az egésznek. itt meg csak össze-vissza ugrálunk, most épp vele vagyunk, most épp itt... másodszor vittem végig, és elsõre nem is igazán értettem meg közben, csak utólag, hogy néha mit is és miért csináltam.
most elkezdtem a Black Ops kampányt, összehasonlíthatatlanul jobb... 😞 ez picit elszomorít. remélem, a BF4 kampány azért igényesebb és jobb történet lesz, jobban elmesélve!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
a spot assist meg simán a q-val való spottolás.
nem emlékszem már, hogy melyiket kéri az assignmentshez :S de a spot assist (10 pont) a sima q-s spottolásért szokott járni szerintem.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Youtube: http://www.youtube.com/CSiZiHUNGARY1 BF3: csizihungary1 Intel Core2Quad Q8400| 4 GB RAM| Nvidia Geforce GTX 460 Gigabyte 1 GB| Gigabyte Superb 550W| Razer Abyssus | Razer Goliathus
visszanézve az archívumot, jó kis hírforrásnak tûnik.
Soflam in use: