Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Belton
Skillesedni ? 😄
Amikor 4-5 M98as wokkiee ,4-5 Bipodos LMG-s , 5-6 assaulter akik nem ismerik a medkit et mert 320 spamm jobb illetve a maradék pár ember meg rpg spam , igen ehez skill kell hogy ki juthass a MB-röl .
(ez csak egy minden napos baserape össze állítás 😊
Sajnos :/
<#email>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

ígyígy... engem meg kiröhögtek néhány órával ezelõtt mikor azt írtam, hogy rape közben lehet skillesedni.. mindegy melyik végén állsz 😊

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

a baserape kialakulása,nem a pálya hibája,hanem az adott játékosé.azért mert a pálya lehetõvé teszi,még nem kell lõni is a másik alap bázist.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Archie2048
Hogy baserape kialakulhat az a pálya hibája is. Pl. Metro...
de tök egyszerû ha nem akarsz szervert váltani akkor nem spawnolsz le és kinyírni se tudnak. én speziell mazochista vagyok és megpróbálok kitörni, ott lehet tanulni és skillt fejleszteni, és ha sikerül hátul nagy osztást lehet végezni mert mindenki elõre koncentrál.

az RPG vs Inf: szûk térben én se szeretem, de ha viszont messze van az ellen nyílt terepen és az engi nem arról híres hogy erõs fegyver van nála akkor én is megszoktam engedni egy rakétát, hogy elterelje a figyelmét és közelebb kerüljek ill. ha már egyszer eltalálom akkor haljon is meg.

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Bocsi, arra gondoltam. A Sanyi_a_lo eleg jellegzetes nick.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Gabesz, teged jobban ismerlek, teged konkretan a faszba elkuldelek. Mind jatszottatok mar velem, es ellenem (jellemzoen BF2-ben ugyan), tudhatnatok hogy jatszok.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Balyy
bc2? bf2-vel nem játszottam.

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Te lo, teged ismerlek meg BF2-bol!

Kialakult egy ún. játékkultúra az online fps-ek,azon belül is a battlefield-ek világában,aminek voltak íratlan szabályai,amit többé kevésbé minden játékos igyekezett betartani.Te és társaid ezeket veszed semmibe,de kinek mi...ha neked ez tetszik.Csak akkor ha emmiatt elneveznek valaminek,viselned kell...

[IRAM] leader

Balyy
Persze: Sanyi_a_lo

Ja, es ha mar... Kozkinccse tenned a BF3 nevedet!?

Azert hergelni nem, csak bosszankodok.

Nem is vitaznek en a raketa fobiajaval, mert mindenkinek a maga keresztje, de idetolja az arcocskajat, aztan implicite azt mondja, hogy patkany vagyok, mert nem gondolom ugy, hogy aki emberre raketat loni patkanysag.

Balyy
Inkább nem reagálok semmit, mert csak hergeled magad. 😊

szerintem ezen kár ennyit vitázni,mert úgy sem gyõz meg senki,senkit.mindenkinek meg van a maga dilije a játékkal kapcsolatban,és az szerint játszik.a játékban meg amúgy is a szerveren érvényes szabályok fogják meghatározni,hogy lehet játszani?

egy kicsi off. bocs, csak a saját topikja ki van halva.

mitõl lehet az hogy eddig futott szépen 30 fps-el a Battlefield Bad Company 2 multi, lowon, 1366x768, még 16x-os AF, 8x-os AA-val is, kivéve az oasis pályán, ott levettem az af-et, viszont amióta újrtelepítettem a windowst(ugyanúgy 64bites windows 7-et, mint az elõzõ) azóta minden pályár rossz, 15-22 fpsre is lemegy, úgy hogy 1x-es AA és AF van.. sõt, 1280x720-as felbontáson se jobb..
gépem:
amd athlon II x2 260 3.2Ghz
Radeon HD 4850 512Mb
2x2Gb kingston ddr3

Hogyne lenne mar! Meg emberekre tankozni, helikopterezni, valamint gitarozni es predikalni. Megnezted aztan a statomat, mennyit is RPG-ztem emberekre, kicsirigo? Pedig "az mindent elarul"...

a válasz a miértre:csak!

Balyy
Engem már kétszer elküldtél a francba és még én kérjek bocsánatot? lol <#taps>
Egy rossz szavam nem volt. Ha azt nem lehet felfogni, hogy rpg-zni emberre patkányság, hát nagyon sajnálom.

Mar az elejen se kellett volna idejonni, aztan vedtelen jarokeloknek az emberismeretedet csillogtatni! Aszondja a prucsok "az mindent elarul"... nezd meg a statomat, ...szod alassan(erre legalabb jo az a nyamvadt Battlelog), az talan elarul valamit. Aztan ha bocsanatot kertel, elvonulhatsz a sarokba.

Balyy
Ehhez nem tudok mit hozzászólni, csak gratulálni tudok! <#nevetes1>

<#worship>

Na, akkor most rendeltetesszeruen elvonulhatsz a francba, az angol kisasszonyokhoz! Traktald oket faszsagokkal!

ha kifogy a tár mindkét fegyverbõl én akkor is odabaxom a baszókát😊 hulljon a férgese!<#violent><#violent>

Balyy
Nem tudom feltûnt-e, de pont az a téma, hogy mekkora gerinctelenség "rendeltetésszerûen" használni az rpg-t! Az, hogy "az emberre is odaküldöm" az mindent elárul. Érdekes módon, nekem soha nem jut eszembe. Kivéve a lentebb említett esetet. 10000-bõl, ha 1 ilyen van.
A leggyengébb láma is le tud vele lõni akárkit.

Ha esetleg felreertesre adtam volna okot, "rendeltetesszeruen" hasznalom az RPG-t. Emberre is siman odakuldom, ha azt talalom a leghatekonyabb megoldasnak, de nem ez az elsodleges.

Forditva is idegesito am. A multkor belepek egy szerverre, Noshar, az ellenfel beszoritva az orosz kezdore. Kb. negy perc alatt raloni is csak vagy ket emberre tudtam, aztan vege. Eredmeny listan latom, hogy az oldalamon RQ-s sracok tobzodnak. Azonnal leptem is ki.

legalább van akire számíthatok, hogy kijutunk a base-rõl ha rape van:-) <#hawaii>

En csak akkor szoktam, mikor a legbalfaszabb modon az elem ugroba kuldom ket lepesrol, es en meg tul is elem.

Termeszetesen en is az RPG-zok taborat erositem, hiszen csak a mellett lehet ervelni, amit magad is csinalsz. A szoke kekszemu oriasok erdekeben csak a szoke kekszemu oriasok szolalhatnak fel, a busmanok detto.

DrTre
Ok, hagyjuk, te így én úgy. Jó játékot akkor 😄

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

A Baserape olyan mint a földön fekvõ ellenfelet rugdosni,semmi élvezet semmi kihívás nincs benne.
Az olyan pro játékosokat(akik amúgy talán még a középszerûeknél is gyengébbek)is útálom akik direkt az erõsebb csapatba átállnak menet közben hisz jobb csapattal könnyebb jó statot csinálni.
Azokat is útálom akik a fragvideóikat úgy készítik el hogy a baserape van és azt veszik fel hogy õk milyen kemény játékosok de ha kemény az ellenfél és nem tudnak átállni akkor kilépnek,nálluk lehet látni 40-60 százalékos kilépési arányt.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

jó,hogy nem küldök virágot valakinek mert lelövöm mostanság egy szerveren... hagyjuk már ezt tényleg, mert belõlem ki fog lassan pattanni az állat, ha ilyeneket kell olvasnom.

NO RULES.. annyira egyértelmû.. nincsenek szabályok.. azt csinálsz amit akarsz. senki nem fog rád haragudni, aki rinyál kibasszák vagy közlik vele, hogy check !rules.

az elõbb valaki leírta a konkrétat: van annyiféle módon konfigolt szerver.. ha nem tetszik nem a azt kell a saját "arcodra" formálni, hanem kereseni kell egy olyat amit a "te arcodra" formáltak.

és így a lányok és fiúk úgy tudnak játszani, hogy nem fognak összeveszni!😉

Ez a leírtak szempontjából lényegtelen,haszontalan információ,már ne is haragudj...

[IRAM] leader

csak nektek most megnéztem (mily szerencse, hogy van stat😄)
tankelhárítóval kill: 433 az összkill meg 13830 ... és akkor ebben a 433-ban valahol ott van az a 807 jármû disztroj egy része.. aki akar húzzon valami százalékot.

DrTre
Én is elnézést kérek mindig, ha ilyen történik, de ilyen ritkán van.

DrTre
Nagyon ügyesen levezetted, hogy nem értem, mit mondasz. 😊

Attól, hogy no rules server, nem feltétlenül jelenti, hogy bármi gerinctelen dolgot is megtehetsz. Illetve megtehetsz, mert nem raknak ki és nem tiltja semmi, csak szimplán emberi oldalról gerinctelen a másikkal szemben. Ezt pedig vagy érzed vagy sem. Ha nem, akkor nem akarok találkozni veled semmilyen szerveren, nincs ebben semmi. Lehet úgy játszani, hogy közben másokat nem idegesítesz halálra, csak mert neked móka, még egy no rules szerveren is. Ha te azt választod, hogy no rules és leszarsz mindenkit, hát hajrá, etikátlan, gerinctelen, de te döntesz, így döntöttél, nem érdekel, csak elmondtam, hogy nem szép dolog, nem is akarok veled játszani sehol. Na béke!

Még senki nem tudta megfogalmazni nekem,tisztán,érthetõen,miért is csinálják??

[IRAM] leader

a csiter egy másik állatfaj!:-)

Az igazsághoz hozzá tatozik az "az volt a kezemben" esete,mert olyankor tényleg megy az rpg,de én speciel elnézést szoktam kérni.Az,hogy valaki directe,állandóan és elõszeretettel azt használja ember ellen,roppant gyorsan ki lehet ám szûrni,s bár nem tilos,de tényleg gerinctelenség..

[IRAM] leader

leírtam mit gondolok errõl és arról.. ti meg csak kötöttétek az ebet a karóhoz... elmondtam azt is, hogy no rules szervereken játszok mert utálom ha bekorlátoznak egy olyan játékban ami pont olyanná készült és készül a jövõben is, hogy a lehetõségeid korlátlanok a pályán belül (legyen az fegyver, jármû, tereptárgy vagy akármi).
és végül, de nem utolsó sorban azt is leírtam, hogy ha olyan szerverre megyek ahol szabályok vannak akkor azokat tiszteletben tartom.
és mindezeken felül, vagy túl vagy mittomén.. ha nekem úgy tartja kedvem, hogy bazookával rusholjak, vagy c4-et szórjak az ablakból... és azt a szerver nem tiltja, akkor joggal szarhatom le azt akit ez zavar.

..erre mondtam, hogy ahogy a játék fejlõdött az idõk során úgy kényelmesedtek el a játékosok is...

aki érti az érti, aki nem az kívánhatja, hogy ne találkozzon velem vmelyik szerveren :-)

<#vigyor3>

DrTre
Ezt nem tudom hogyan szûrted le abból, amit írtam, de biztos. 😄

Nem egyenlõ küzdelemrõl írtam, hanem etikátlan tettekrõl, amik nincsenek leírva semmilyen szabályzatban, mert egy normális játékos tudja magától is, hogy nem lõ arcon két méterrõl egy másikat rpg-vel, csak hogy megint ezt a példát hozzam föl. Ennyi.

SpeedXHUN
<#eljen>
Nem lenne itt semmi gond,csak a cheaterek ne lennének....

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

aki egy online fps játékban egyenlõ küzdelmet keres az rossz helyen jár ha a bf-et indítja!:-)

még a végén eljutunk odáig, hogy elõbb pisztollyal kell "megcsiklandozni" az ellenfelet, hogy észrevegyen, ahelyett, hogy lekaszabolhatod míg háttal áll neked😄

DrTre
Grautlálok, így kell hozzáálni, leszarod, hogy más mit gondol, akkor én meg leszarom, hogy te mit gondolsz, mirõl beszélünk? Így kell beszélgetni, vitatkozni? Mindenkinek megvan a saját véleménye, tartsd már tiszteletben másét is, ha már így meghallgatjuk a tiédet, legyél szíves. Tudod vannak íratlan szabályok is multiplayerben minden játékban. Te azokat se tartod be ezek szerint, leszarsz mindenkit, csak az számít, hogy te jól szórakozz, de ez nem errõl szól. Nem nehéz figyelembe venni egy-két dolgot, mint pl hogy nem baserapelünk vagy rpg-vel nem lövõnk szembe vkit, csak mert vicces és jó érzés.

De ha te leszarod a véleményem, akkor hagyjuk is. Remélem soha nem találkozok veled bf-ben és sehol máshol, mert az ilyen agyarcú "nem érdekel semmi" vérpistik kilövik az agyam a holdra.

Balyy
Gondolom, akkor te is az rpg-zõk táborát erõsíted.
Egyébként meg nyomorékság, mert elõnyt jelent.

DrTre
Csak a hasonlítás kedvéért írtam a pisztolyt, bármilyen lõfegyver is egyenlõbb küzdelmet jelent, mint gránáttal vagy rakétával fejbe lõni vkit.

Pisztoly ellen sem eppen egyeloek az eselyek, ha nalam Scar van, de meg egyszer sem vartam meg, mig az ellenfel valamilyen megfelelobb fegyvert keres.

Ez a "nem szabad emberre RPG-vel loni" dolog egy akkora faszsag, hogy a fal adja a masikat. Elhiszem, hogy idegesito, mikor valami allohaboruban hullik a raketa/granat, mint a zaporeso, de eleg ritkan talalkozok ilyesmivel. Metron lehet zavaro, de oda meg - gondolom - azok jarnak, akiknek ez direktben tetszik.

felõlem mondhattok bármit magasról ...om😊 én úgy játszok ahogy kedvem tartja és amivel tankot lehet hárítani azzal embert is. igazából ti egy olyan álomvilágban éltek ahol kényelmesen hátradõlve úgy tudtok játszani, hogy senki nem lõ le titeket és mindenki elétek ugrik, hogy lelõhessétek... de aki lelõ az geci meg csiter meg noob meg féreg meg csaló meg statpadder meg anyámkínja.. és persze ez igaz akkor is ha te nem tudsz valaki lelõni és az visszalõ :-)

maradjunk annyiban, hogy én tiszteletben tartom a szerver kívánalmait, a játékstílusomat meg mindenki oda teszi ahova akarja... én mindig is jól fogok szórakozni ha bf-ezek:-)