Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor 4-5 M98as wokkiee ,4-5 Bipodos LMG-s , 5-6 assaulter akik nem ismerik a medkit et mert 320 spamm jobb illetve a maradék pár ember meg rpg spam , igen ehez skill kell hogy ki juthass a MB-röl .
(ez csak egy minden napos baserape össze állítás 😊
Sajnos :/
<#email>#email>
BF:2-3-4(oORedstarOo)
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
de tök egyszerû ha nem akarsz szervert váltani akkor nem spawnolsz le és kinyírni se tudnak. én speziell mazochista vagyok és megpróbálok kitörni, ott lehet tanulni és skillt fejleszteni, és ha sikerül hátul nagy osztást lehet végezni mert mindenki elõre koncentrál.
az RPG vs Inf: szûk térben én se szeretem, de ha viszont messze van az ellen nyílt terepen és az engi nem arról híres hogy erõs fegyver van nála akkor én is megszoktam engedni egy rakétát, hogy elterelje a figyelmét és közelebb kerüljek ill. ha már egyszer eltalálom akkor haljon is meg.
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
[IRAM] leader
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
mitõl lehet az hogy eddig futott szépen 30 fps-el a Battlefield Bad Company 2 multi, lowon, 1366x768, még 16x-os AF, 8x-os AA-val is, kivéve az oasis pályán, ott levettem az af-et, viszont amióta újrtelepítettem a windowst(ugyanúgy 64bites windows 7-et, mint az elõzõ) azóta minden pályár rossz, 15-22 fpsre is lemegy, úgy hogy 1x-es AA és AF van.. sõt, 1280x720-as felbontáson se jobb..
gépem:
amd athlon II x2 260 3.2Ghz
Radeon HD 4850 512Mb
2x2Gb kingston ddr3
Egy rossz szavam nem volt. Ha azt nem lehet felfogni, hogy rpg-zni emberre patkányság, hát nagyon sajnálom.
A leggyengébb láma is le tud vele lõni akárkit.
Az olyan pro játékosokat(akik amúgy talán még a középszerûeknél is gyengébbek)is útálom akik direkt az erõsebb csapatba átállnak menet közben hisz jobb csapattal könnyebb jó statot csinálni.
Azokat is útálom akik a fragvideóikat úgy készítik el hogy a baserape van és azt veszik fel hogy õk milyen kemény játékosok de ha kemény az ellenfél és nem tudnak átállni akkor kilépnek,nálluk lehet látni 40-60 százalékos kilépési arányt.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
NO RULES.. annyira egyértelmû.. nincsenek szabályok.. azt csinálsz amit akarsz. senki nem fog rád haragudni, aki rinyál kibasszák vagy közlik vele, hogy check !rules.
az elõbb valaki leírta a konkrétat: van annyiféle módon konfigolt szerver.. ha nem tetszik nem a azt kell a saját "arcodra" formálni, hanem kereseni kell egy olyat amit a "te arcodra" formáltak.
és így a lányok és fiúk úgy tudnak játszani, hogy nem fognak összeveszni!😉
[IRAM] leader
tankelhárítóval kill: 433 az összkill meg 13830 ... és akkor ebben a 433-ban valahol ott van az a 807 jármû disztroj egy része.. aki akar húzzon valami százalékot.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Attól, hogy no rules server, nem feltétlenül jelenti, hogy bármi gerinctelen dolgot is megtehetsz. Illetve megtehetsz, mert nem raknak ki és nem tiltja semmi, csak szimplán emberi oldalról gerinctelen a másikkal szemben. Ezt pedig vagy érzed vagy sem. Ha nem, akkor nem akarok találkozni veled semmilyen szerveren, nincs ebben semmi. Lehet úgy játszani, hogy közben másokat nem idegesítesz halálra, csak mert neked móka, még egy no rules szerveren is. Ha te azt választod, hogy no rules és leszarsz mindenkit, hát hajrá, etikátlan, gerinctelen, de te döntesz, így döntöttél, nem érdekel, csak elmondtam, hogy nem szép dolog, nem is akarok veled játszani sehol. Na béke!
[IRAM] leader
[IRAM] leader
és végül, de nem utolsó sorban azt is leírtam, hogy ha olyan szerverre megyek ahol szabályok vannak akkor azokat tiszteletben tartom.
és mindezeken felül, vagy túl vagy mittomén.. ha nekem úgy tartja kedvem, hogy bazookával rusholjak, vagy c4-et szórjak az ablakból... és azt a szerver nem tiltja, akkor joggal szarhatom le azt akit ez zavar.
..erre mondtam, hogy ahogy a játék fejlõdött az idõk során úgy kényelmesedtek el a játékosok is...
aki érti az érti, aki nem az kívánhatja, hogy ne találkozzon velem vmelyik szerveren :-)
<#vigyor3>#vigyor3>
Nem egyenlõ küzdelemrõl írtam, hanem etikátlan tettekrõl, amik nincsenek leírva semmilyen szabályzatban, mert egy normális játékos tudja magától is, hogy nem lõ arcon két méterrõl egy másikat rpg-vel, csak hogy megint ezt a példát hozzam föl. Ennyi.
Nem lenne itt semmi gond,csak a cheaterek ne lennének....
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
még a végén eljutunk odáig, hogy elõbb pisztollyal kell "megcsiklandozni" az ellenfelet, hogy észrevegyen, ahelyett, hogy lekaszabolhatod míg háttal áll neked😄
De ha te leszarod a véleményem, akkor hagyjuk is. Remélem soha nem találkozok veled bf-ben és sehol máshol, mert az ilyen agyarcú "nem érdekel semmi" vérpistik kilövik az agyam a holdra.
Egyébként meg nyomorékság, mert elõnyt jelent.
maradjunk annyiban, hogy én tiszteletben tartom a szerver kívánalmait, a játékstílusomat meg mindenki oda teszi ahova akarja... én mindig is jól fogok szórakozni ha bf-ezek:-)