Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Frostbite 2
Elismerem,én igen is elismerem a jó játékosok teljesítményét,s azt gondolom,játékon belül engem nagyon keveset láttak "sírni",hogy így lõttek le,meg úgy lõttek le.
Én nem gyanúsítottalak semmivel,mivel nem ismerlek,azt hiszem,nem is játszottunk egymás ellen,tehát konkrét véleményem nem lehet.
Nekem csupán az a kijelentésed szúrt szemet,hogy talán ha 4-5 cheaterrel találkoztál a játékban,ami ugye azt feltételezi,hogy baromi kevesen vannak.
A másik pedig,hogy ne hogy már a gép határozza meg,ki milyen játékos,mert menten tökön szúrom magam...Ha egy vadász pilótát beültetsz egy kétfedeles gépbe,azzal is fog tudni repülni..pl.
Elhiszem egy bivaly gép jobb játékélményt nyújt,meg gyorsabban tudsz reagálni esetleg,de a játékbeli hatékonyságot nem "csak" a gyorsaság határozza meg,mivel-pláne a bf3- csapatjáték,s nagyban hozzájárulhat a sikerességhez egy csapat.
És most már tényleg befejeztem.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerinted melyik része gyenge a gépemnek, hogy ezt csinálja?
Bár szerintem nem gép miatt van, 40 fps alá nem nagyon megy, vagy én már nem tudom..
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
eugabesz: nem frissíthet semmit, mivel mindenem ki van ilyenkor kapcsolva. Meg amúgy is hülyén nézne ki ha minden nap este frissítene pont a metro pályánál 😊 Persze a metro pálya lehet véletlen egybeesés is,de tényleg tegnap este is pont metro-n ment ki kis képernyõbe.
vagy most nagyon naiv voltam és beleszaladtam ebbe a kérdésbe 😊 mind1...
ezt a fájt elmenheted valami pendrivre vagy külsõ vinyóra aztán win reintsall után visszamásolod és már telepítheted is
[IRAM] leader
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kérdés. Azt mikor oldják meg, hogy a CQ mappokon ne legyen ekkora lagg?
Hiába van 40+ fps-em, mégis tele van ilyen microlaggal az egész...
Más mappokon nincs gond.
Ja... Meg miért van az, hogy alap pályákat tölti vagy 2 percig, a dlc-eket(B2K, CQ) pedig 10 ms alatt behozza? Nem tudják megcsinálni, hogy az alap pályákat is ilyen gyorsan betöltse?
[IRAM] leader
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
A csalókhoz meg csak annyit,van még mit tapasztalnod...majd rádöbbensz...
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
vagy most ez újdonság neked, hogy párhuzamosan fejlesztenek?
még ki sem jött az új 5-ös BMW faceliftje, de már a következõ generációt tervezik a BMW-nél is. ha a MOH:WF kapcsán nem jelentik be, hogy LESZ Battlefield 4 (béta), akkor senki nem is foglalkozna ezzel az egésszel, így viszont van min lovagolni. hogy nyilván azért "szar" a BF3, a bonus content meg azért nincs peccs, mert a BF4-en dolgozik mindenki.
régen az ablakokon reluxa volt remélem felétek is így hívják 😄 aztán faterom meg redõnyt akart rárakatni mert az ugye jobb sokkal 😄 aztán szólt valami bt-nek vagy nemtudominek nem is ez a lényeg, hogy csinálni kéne redõnyt, aztán el is jöttek megcsinálták a redõnyöket és fater mondta hogy kéne még szúnyogháló is 1-2 ablakra hogy nyáron is lehessen szellõztetni análkü hogy legyek meg szúnyogok bejöjjenek, és elõre kifizetett a faszinak 40 ezer Ft-ot hogy majd jöjjenek akkor megcsinálni a hálót is....
azóta is jönnek...
és ez amugy igaz 😄
amugy nem ez volt a kérdés