Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpeedXHUN
köszi!! nagyon elvan dugva

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

magyarúl aki leszed téged,az csaló.láttam a statod...

Frostbite 2

Majd most...közel 5 év csak a bf-ben eltöltött év után utálom mikor egy ilyet használ kis,vagy nagy pöcs,elkezdi fényezni magát,hogy õ igen is ilyen pro játékos.Szerintem van annyi tapasztalatom és a játékban eltöltött idõm,hogy kapásból rámondjam,ki a gyanús,ki miért és hogyan lõtt le.
Elismerem,én igen is elismerem a jó játékosok teljesítményét,s azt gondolom,játékon belül engem nagyon keveset láttak "sírni",hogy így lõttek le,meg úgy lõttek le.
Én nem gyanúsítottalak semmivel,mivel nem ismerlek,azt hiszem,nem is játszottunk egymás ellen,tehát konkrét véleményem nem lehet.
Nekem csupán az a kijelentésed szúrt szemet,hogy talán ha 4-5 cheaterrel találkoztál a játékban,ami ugye azt feltételezi,hogy baromi kevesen vannak.
A másik pedig,hogy ne hogy már a gép határozza meg,ki milyen játékos,mert menten tökön szúrom magam...Ha egy vadász pilótát beültetsz egy kétfedeles gépbe,azzal is fog tudni repülni..pl.
Elhiszem egy bivaly gép jobb játékélményt nyújt,meg gyorsabban tudsz reagálni esetleg,de a játékbeli hatékonyságot nem "csak" a gyorsaság határozza meg,mivel-pláne a bf3- csapatjáték,s nagyban hozzájárulhat a sikerességhez egy csapat.
És most már tényleg befejeztem.

[IRAM] leader

CarolHawke
Friend listre bemész a profilodon belül és ott mindenkinek a sávjában a jobb felsõ sarokban van egy kis x-jel. Arra kattintva tudod törölni õket.

CarolHawke
Befejezted? Kösz.

SpeedXHUN
Még annyi,hogy hogyan lehet battlelogból friendet törölni?

Látod Carol Hawke,most jönnek képbe a "pro" játékosok...

[IRAM] leader

ozimak
Na közben megtaláltam a neten ezt a kis script-et... hogy rohadjanak meg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ozimak
Igen ez velem is elõfordult már. Csak hogy ezeknek folyamatosan kint van 3-4-500 méteres magasságon is! Tudom mert a killcamban végig kint volt neki,pedig közel sem volt a talaj.
Ilyen velem is történt amikor túl közel kerûltem a földhöz és lassú kanyart toltam.Kiengedte a futómûvet,mert màr olyan lassan mentem,hogy azt hitte a jàték landolni szeretnék.Ès f18al volt.

SpeedXHUN
ha jó a pc-d akkor sztem ja😄

Nálam alapból Highon van...:\
Szerinted melyik része gyenge a gépemnek, hogy ezt csinálja?
Bár szerintem nem gép miatt van, 40 fps alá nem nagyon megy, vagy én már nem tudom..
Hálát adunk akinek kell, hogy nincs pénzed rá. Now GTFO.
szekrény
aki k*rva jó BFP4F-ben (én) az elkenné a BF3-as lámák száját ha lenne rá pénze (jó pc-re) ?!

BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...

SpeedXHUN
Ohhh értem,köszönöm a segítséget!

SpeedXHUN
Vki nem tudja,hogy belehet-e állítani azt,hogy "Go to game when ready" ne legyen automatikusan bepipálva,mikor megyek fel szerverre? meg ne kelljen rámennem slot reserved és join.....

Snexi
nekem ilyen akkor volt amikor a textúrák is ultra-n voltak.levettem high-ra és megjavult (x4 955,hd6850,4gb ram)

ozimak
Azt elfelejtettem mondani,hogy ez egy SU vagy egy F18-as volt 😄
eugabesz: nem frissíthet semmit, mivel mindenem ki van ilyenkor kapcsolva. Meg amúgy is hülyén nézne ki ha minden nap este frissítene pont a metro pályánál 😊 Persze a metro pálya lehet véletlen egybeesés is,de tényleg tegnap este is pont metro-n ment ki kis képernyõbe.
giornalista
azért van kint a futómûvük, mert lelassítanak a levegõben, és lebegnek ilyenkor.

vagy most nagyon naiv voltam és beleszaladtam ebbe a kérdésbe 😊 mind1...
ide tölti le a telepítõt: C:\ProgramData\Origin\DownloadCache

beállításoknál pipáld ki hogy ne törölje a telepítõt a játék felrakása után, aztán keresd meg hogy melyik mappába pakolta el ezt, nem nehéz megtalálni 14 vagy hány gigás mappát keress originen belül, persze figyelj rá hogy ne a feltelepített játékot találd meg..

ezt a fájt elmenheted valami pendrivre vagy külsõ vinyóra aztán win reintsall után visszamásolod és már telepítheted is

Sziasztok. tudnátok abban segíteni ,hogy online verzióm van originen keresztül. Minden egyes windows telepítésnél le kell töltenem a installt és újra telepíteni? Ez komoly?
Persze,mert valamid elkezdett frissíteni...a játék magától nem lép ki,csak ha te akarod,vagy egy program kilépteti.

[IRAM] leader

ozimak
Másik: Ma és tegnap este is megtörtént,hogy metro-n egyszer csak kiteszi a játékot kisképernyõbe kb. 2 másodpercre,majd visszamegy,de utána úgy akad mint az atom. Ezt tapasztalta már valaki?
ozimak
Nekem egyvalami nagyon gyanús... miért van az,hogy egyeseknek kint van a futómûve a levegõben??? Nem lehet,hogy ez "jelzi" azt a bizonyos script használatot? <#fejvakaras> Ezek szednek le a leggyorsabban általában. Õk tudnak olyan faszán jól kanyarodni is. Most direkt megfigyeltem.
SpeedXHUN
Szerintem is nagyon jó a bf3,csak ezzel,és a diablo 3 mal játszom,ez nagy szó nálam..10 ezer ft ot megért,2x végigtoltam singl-t,coop és multizok még mindig napi rendszerességgel,ennyi pénzt röhögve megért,ne akarjon az ember többet..Ha akar ott a premium...mindenki maga döntse el megéri-e neki.

10 milisec? 1 milliardszor megmondtam mar, hogy ne tulozz! <#vigyor>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hali!
Kérdés. Azt mikor oldják meg, hogy a CQ mappokon ne legyen ekkora lagg?
Hiába van 40+ fps-em, mégis tele van ilyen microlaggal az egész...
Más mappokon nincs gond.
Ja... Meg miért van az, hogy alap pályákat tölti vagy 2 percig, a dlc-eket(B2K, CQ) pedig 10 ms alatt behozza? Nem tudják megcsinálni, hogy az alap pályákat is ilyen gyorsan betöltse?

[IRAM] leader

item
Lépjetek tovább... <#felkialtas><#pias>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

CarolHawke
A nevem Carol Hawke, ha már személyeskedünk legalább helyesen írd a nevem. Elég nagy a játéktapasztalatom ahhoz, hogy legyen fogalmam a játék globális részérõl. Valóban könnyû kiszúrni h hacker valaki fõleg ha ilyen statja van, de elég durva lenne olyan állítani h a jó játékosok nagy része csal. Kérdezném, hogy mi ez az oltári nagy baromság hogy azoknak tetszik a game nagyon akik csalnak? Õk miért csinálják? Hát nem azért mert szeretik a játékot, hanem mert nem tudnak anélkül érvényesülni. És élvezik ha elronthatják mások játékát. Igen elég erõs gépem, van és nem vagyok egy rossz játékos, de csalni soha nem csalnék. A játéknak különben sincs értelme úgy, hiszen az embert normál esetben az tölti el jó érzéssel ha a "munkájáért" megkapja a megfelelõ jutalmat (fejlõdik, bónuszokat kap). Ha szeretnéd nyugodtan nézz meg Battlelogon, és bizonyosodj meg róla a saját szemeddel hogy nem csalok. Ha már itt tartunk. A szar játékosok mindig azzal takaróznak, hogy mindenki csal aki lelövi õket... Akkor most csaló lennék? Hát ez igen kínos lenne. Azt hiszem itt nem én vagyok az akit ki kéne oktatni a játék menetérõl, és a csalókról...

Úgy veszem észre Carol Hawk, hogy fogalmatlan vagy a játék globális részérõl, vagy te is a sötét oldal játékosa vagy? Mert azoknak nagyon tetszik a game! Én otthon egy elég izmos géppel játszok, itt Magyarországon gyengébbecske a gépem, de a csaló az attól még csaló és észreveszi az ember, hogy aimboter a partner vagy laggy miatt szelt ketté! és a 133/7 K/D arányokról már ne is beszéljek! Bocs a gyanúsitásért, csak mindig ezzel az erõsebb gépem van dologgal takaróznak az aimosok és hackerek aztán egy metaban leleplezi õket.

Nyugi,mielõtt átcsap személyeskedésbe,aztán item takaríthat...maradjunk annyiban,hogy attól,hogy játék,még ez egy áru,amiért fizetsz.
A csalókhoz meg csak annyit,van még mit tapasztalnod...majd rádöbbensz...

[IRAM] leader

CarolHawke
Micsoda baromság hogy a pro játékosok innen veszik a tudásukat. Attól, hogy egyesek nem tudnak játszani és - csak ismételni tudom magam, mert a lényeget nem hallja meg senki -, szar a configod ezért hátrányban vagy a többi játékoshoz képest, még nem cheaterek. JÓL játszanak. Értenek hozzá, profik, ennyire nehéz ezt felfogni? És igen szar hasonlat volt, semmi köze az autógyártásnak a számítógépest játékiparhoz.. Persze hogy tudsz mutatni, nem is mondtam h nincsenek csalók, azt mondtam válts szervert, vagy játssz a sajátodon és kickeld õket...

Kíváncsian várom a tiéd...

[IRAM] leader

Én egy szerveren mutatok neked annyi csalót...neked se legyen illúziód...A fizetett cheat nincs a pb-tárban,s ha beállítja,hogy pl. testre célozzon az aim,nem is annyira feltûnõ.De hagyjuk is,ezt már kiveséztük.(A legtöbb pro játékos sajnos innen veszi a "tudását")

[IRAM] leader

giornalista
+1. én nagyon élvezem a BF3-at, szerintem iszonyat jó, persze nem hibátlan, de a játékkal töltött idõm minimális része frusztráló csak, az is legtöbbször azért, mert épp nagyon rossz formában vagyok (bár ma a comeback bonus 120 is duplázódik végül is 😄), ritkán találkozok csalókkal, sokkal gyakrabban "destructive" játékosokkal (teamkill, baserape, helit a vízbe, team vehicle steal, stb.), viszont ezeket szépen gyomlálom kifelé a !kick segítségével 😊)
giornalista
de mégis mi a korai?? mikor álljanak neki? omg...

vagy most ez újdonság neked, hogy párhuzamosan fejlesztenek?

még ki sem jött az új 5-ös BMW faceliftje, de már a következõ generációt tervezik a BMW-nél is. ha a MOH:WF kapcsán nem jelentik be, hogy LESZ Battlefield 4 (béta), akkor senki nem is foglalkozna ezzel az egésszel, így viszont van min lovagolni. hogy nyilván azért "szar" a BF3, a bonus content meg azért nincs peccs, mert a BF4-en dolgozik mindenki.
SpeedXHUN

Csak nem akarok veled vitatkozni. Érte én mit mondasz!

CarolHawke
Sejtettem, hogy sikerül majd a lényeget megfogni. Akkor majd a BF4-et nem veszed meg... -.-"

Már megvettük!

CarolHawke
Mit kéne beismerni? Hogy szar a bf3? hol? mikor? mi a franc baja van itt mindenkinek? Attól h szar a gépetek és élvezhetetlen rajta a játék (tisztelet a kivételeknek) még nem a fejlesztõk és nem is az EA a hibás... CODban nem csalódtál? Mert nem voltak elvárásaid? Jah, persze mert h alapból egy nagy kalap fos a grafikától kezdve minden. Ha nem szar szerverekre járnál ahol nincsen autoadmin, vagy rendes vagy pbban védelem akkor nem lennének ilyen problémáid. Elmondom neked hogy az eddigi 450 óra játékomból nagyjából 5 csalóval találkoztam, és egy pár glitcherrel akikkel nincs mit kezdeni bárki felmászhat a plafonba, ha tudja hol kell... Fejezzétek már be végre a játék fikázását, és ne vegyétek meg ha ennyi bajotok van vele.

Ahhoz képest, hogy az alapjáték nincs egy éves és a 4 dlc-bõl még 2 hátra van, gyors a tempo. A DICE szisztem: fizess, kapsz valamit, aztán várd a következõt és fizess....... Amúgy meg ez a játék egy tanulmánynak is felfogható. A jövõ motorja egy mai rendszerben. A COD-ban legalább nem csalódik az ember a pénzéért, a jó bevált dolgok, kis rendszerigény sok csaló. Itt nem jó bevált dolgok, nagy rendszerigény és sok csaló.

giornalista
gyors BF4?? jövõ õsszel érkezik majd a béta, ha jól emlékszem...
Régebben írtam, hogy csendes beismerés a Bf3-ra a gyors Bf4. Persze ne legyenek illusióink, hogy hasonló minõséget kapunk majd. A pénz pörög, aztán csomagolunk és megyünk Vegasba - a mottó!

inkább írok én egyet 😄
régen az ablakokon reluxa volt remélem felétek is így hívják 😄 aztán faterom meg redõnyt akart rárakatni mert az ugye jobb sokkal 😄 aztán szólt valami bt-nek vagy nemtudominek nem is ez a lényeg, hogy csinálni kéne redõnyt, aztán el is jöttek megcsinálták a redõnyöket és fater mondta hogy kéne még szúnyogháló is 1-2 ablakra hogy nyáron is lehessen szellõztetni análkü hogy legyek meg szúnyogok bejöjjenek, és elõre kifizetett a faszinak 40 ezer Ft-ot hogy majd jöjjenek akkor megcsinálni a hálót is....

azóta is jönnek...

és ez amugy igaz 😄

Nuclearity
ez elég ratyi hasonlat volt... 😊

miért én talán mást mondtam????
amugy nem ez volt a kérdés

dr Kotász
Ki lehet lõni minden magas sebzésû fegyverrel: revolver, sniper, RPG, gránát
Nem lehet kilõni: pisztoly, assault rifle, carbine