Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tutira csaló az olyan, aki csak 1-2 alkamollal hal meg.10 év profi cs után, meg pár év bf után, a legjobb amiket lõttem az 51/14 meg 55/12 volt, úgy hogy eugabeszék élesztettek mint a disznó, volt csapatjáték.
lassan ez a "csiterfóbia" olyan lesz, mint a motorosok megítélése az autósok szemével... azért mert van egy-két nemnormális donortest a seggrakétákon még nem minden motoros olyan.. sõt! vannak kifejezetten jó motorosok.

nem azt mondom, hogy nem léteznek csalók, de szomorú látni egy szerveren azt, hogy ha valaki egy kicsit jobban elkapja a fonalat a többieknél akkor az már csaló.

állj rá egy fegyverre. teljesen alap módban, mindenféle "felcsatolható baromság nélkül". a választott fegyverhez nem illõ pályán gyakorolj, majd menj fel arra a pályára... elég lesz egy 20/12 is ahhoz, hogy bannoljanak :-) én megtiszteltetésnek vettem egy ilyen K/D-nél, hogy már a harmadik ember csiterezett le.

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

hnz
egy 64-s metron a legegyszerubb fragelni, ha okosan jatszol...teljesen mindegy, hogy ott rpgznek, m320aznak stb.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

hnz
l2p...publikon nagyon konnyu lonni, tegyuk fel egy 30/0-t

atlag k/d amit meglovok az 2 vagy 3 egeszes...de nagyon sokszor megvan a 4-5-11 😄

hozza teszem tobbet warozom mint publikolok.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

giornalista
infantryval ilyen k/d-t kizárólag akkor hozol össze, ha haverokkal játszol, és folyamatosan felélesztenek. 3-4 összeszokott játékosnak ez nem okoz gondot.
A metron az elöbb az egyik szerver admin lõtt 83/7 úgy, hogy végig a darálóban volt, persze a háttérben és ezért érthetetlen. Figyeltem a srácot, akik jöttek fel a lépcsõn azokat szedegette kis 3as sorozatokkal tömény füstben is, biztosan aimbotol. Nulla emberek ezek.

ozimak
Nem tudom, de az utóbbi idõben én az utóbbival egyre gyakrabban találkozok. Lassan teljesen elmegy a kedvem a repüléstõl a játékban. Szinte minden egyes szerveren van legalább egy pro jetes,aki természetesen a felszállás utáni második kanyarodásom után már a hátam mögött van,és nem lehet lerázni. Természetesen sosem látom õt,de õ azonnal kiszúr engem <#wow3> De mondjuk sajnos el tudom képzelni,hogy ez pl. cheat nélkül is megy. Már elég ha csak és kizárólag külsõ nézetbõl játszik. Ha úgy megtanulja vezetni a gépet és még célozni is tud,akkor nagy elõnyben van a kilátás miatt! Fõleg ha emellé még társul egy kis script használat is...
A gyalogsági harcban mondjuk egy ilyen 35-0-s stat szerintem is kicsit erõs... és akkor még gyengén fejeztem ki magam. 😊 De nem lehetetlen! Csak kurva nagy szerencse kell hozzá,no meg azért tudás és pályaismeret is. De tény ami tény,én sem tudom elképzelni néha,hogy hogy a pitlibe tudnak megúszni 1-2 vagy akár 0 halállal egy meccset<#rolleyes> Mert addig oké,hogy valaki sokat öl, mert ugyebár van gyakorlata és profi. De nem szalad bele egyetlen fejlövésbe sem? Vagy nem találkozik szemtõl szemben senkivel soha? Azért ha a szívünkre tesszük a kezünket szerintem mindenki tudja,hogy ebben a játékban milyen "könnyen" lehet halni. Elég ha az ember rosszkor van rossz helyen 😊 Még csak nem is kell hozzá bénáskodni. De nem tudom, biztosan sok a tényleg jó játékos mert kint van már lassan egy éve a game. Szóval én elhiszem ha valaki jó,de basszameg hogy a picsába lehet 0 halállal túlélni egy meccset?<#conf>
kell egy zárt rendszer(ps3)és akkor nem kell ilyen,butaságokkal foglalkozni.amíg nincs ilyen lehetetlen kiszûrni a csalókat.
mindíg csak a rinya megy...

Frostbite 2

igen,emlékeztetni kellett õket,hogy jár 1943!XD mind1 megkaptuk.
amúgy,nem nagy cucc bf3 mellett,de játszok 43-al is.

Frostbite 2

w126
Kérdés urak, mert már készvagyok......
Lehet abban hinni, hogy feljön egy ember, és simán meglõ 35-0-át 300ticket alatt, vagy épp, hogy jettel meglõnek 56-1-es arányt?
Én vagyok csíterfóbiás, vagy ezek tényleg nonszenszek?

Ui: Ezek Magyar playerek, hiba nélkül minden áldott nap lõnek ilyeneket, mégcsak rosz napjuk sincs, természetesen 47-100 rankosak az esetek 98%-ban.

Mercedes-Benz&#174;

Lett volna ha kijön.

shaddam
Igen. De gondolom ehhez az kellett hogy pár japó yakuza izé ügyvéd megszorongassa az ea tökét. Több millió ember elõtt mondták hogy JÁR. Nem értem mit gondoltak hogy elmarad a népharag, ha egy hét dlc-vel kiszúrják az ember szemét. Végül mindenki nyert csak az ea nem 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Remek grafika es iranyitas. <#nyes>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

A pc-sek pedig egyáltalán nem kaptak Battlefield 1943-at.
Mi az õ kárpótlásuk?

ez olyan mint a COD DLC XBOXra,csak ott 4het az elonyuk a BOXosoknak XD

Frostbite 2

megkaptuk,utana megis 1943-at ingyen...

Frostbite 2

ozimak
<#worship> Így már érthetõ!
SpeedXHUN
Akkor ezért az egy hét elõny😄 Hát..nem nagy kárpótlás

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Forrás:link

Az E3-as bejelentéssel ellentétben mégsem kapnak Battlefield 1943-at a PlayStation 3-as Battlefield 3-vásárlók. Nem tudni, hogy az EA miért gondolta meg magát, de cserébe a Sony gépén játszók egy héttel hamarabb élvezhetik a jövõben érkezõ kiegészítõket, mint a többiek.

ozimak
Ezt én sem teljesen értem <#fejvakaras> Mit akart ellopni az EA? A Battlefield 1943-at? Kitõl? Errõl anno nagyon lemaradhattam 😊 Valaki legyen szíves és linkeljen már be egy akkori hírt,vagy magyarázza már meg részletesebben,köszi! <#worship>
Most irta le shaddam.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

XeeN
Van. Egész nap ezzel szívok. (Tarr. Azért írom le, mert más szolgáltatónál állítólag mûködik.)

Másnak is van battlelogba való belépési hibája?
NagyiBMX
De egyébként miért csak a PS3-asok kapják igy elöbb a dolgokat ? Akkor már miért nem az XBOX-al együtt, és akkor az lenne a fedõ sztori hogy a konzolosok elöbb kapják...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

BF3 multit hogyan warezolod?

shaddam
Mert az EA el akarta lopni a jogos bf43-at

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

mert mi nem warezolunk,cheatelunk,mint a pecesek XD

Frostbite 2

köszi találtam egy helyet ahol elvileg lesz a héten 7190-ért.
SpeedXHUN
PS3 tulajok,már egy hét múlva játszhatnak vele,de nekik miért van kedvezmény?

SpeedXHUN
A Battlefield 3: Armored Kill DLC végsõ megjelenési dátumot kapott, ami PS3 esetében szeptember 4, míg PC-re és Xbox 360-ra egy héttel késõbb, azaz szeptember 11-én jelenik meg.

Akiknek nincs premium,szeptember 25-én vethetik magukat a kiegészítõ kalandjaiba.
gamestar

Ezt nem értem! Az elõbb be tudtam lépni a battlelogba és elkezdtem játszani. 1perc játék után kidobott és ismét nem tudom elérni az oldalt!
CarolHawke
http://www.gameshop.hu/pc/battlefield-3-premium/8521
8500 igaz de megbízható hely, és van raktáron

tudnátok segiteni, premiumot vennék de a hardveraprósoknál senkinél sincsen. Honnan lehetne beszerezni 7000 körüli áron? THX!
CarolHawke
Csak hogy adjam a rólam alakított képet, nekem is van 1190-es headshotom kézbõl... 😄 A legtöbb nagy headshot megrendezett.

Ma engem azért bannoltak - nem kick - mert be mertem írni egy csapattársnak (aki letékázott): "thx fag"
😊

Csodálom hogy téged item nem tiltott ki, te merted szidni az ea-dice párost!Skandallum!
XeeN
Sajnos nálam sem mûködik, mint ahogyan tegnap du. sem.

Sziasztok! olyan problémám lenne hogy a battlelog oldalt nem tölti be!
Ti is találkoztatok már ilyennel?
Vagy az, vagy cheater. <#vigyor>
Az 1000 meter feletti headshotot ne szamold komoly jelnek, egy szerencses loves kell hozza. A 20 feletti acc sem bizonyossag, meg mindig lehet tenyleg jo.

Tegnap megint leultem kicsit jatszani. A gyerek minden alkalommal egy rovidsorozattal vegzett velem. A palya elejen volt egy maksorozatom 7/1-nel jartam. Miutan a kezdes utan kb. 5 perccel megerkezett ket kollegajaval, gyakorlatilag ertelmetlenne valt a jatek.
Megneztem, legtobb fegyverrel gyengebben lo, mint en. Nemelyikkel kifejezetten rossz az accuracyja.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Tegnap összefutottam egy pro gamerrel megint. Aranyosan jelezte a lövéseimet miközben tárazott kb 3 méterre állt tõlem, mint amikor a saját emberedre tüzelsz, õ is húzgálta a fejét, majd leterített. Persze a pergõtûz nem érdekelte. Megnéztem és bizony megint a két makacs dolog együttese a bizonyíték, mert mondják, hogy aki 20 feletti accuracyval és 1000 méter feletti headshottal rendelkezik és pontjai kis hányadát adják a recon pontok az bizony teacher! 😊

egy re-install megoldotta 😉

CarolHawke
Két pb mappa van nálad is valószínûleg a bf-ben. Szedd le az egyiket, vagy telepítsd újra.

Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'Magyarbetyar' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe

Ez mi a faszom már megint ?!?!?!?! Nincs PB frissités megnéztem !!!

Semmi bajom a csalókkal,csak utálom õket...+ engem nem igazán zavar,hányszor darál le valaki,csak azt ne nemtelen elõnyt szerezve tegye.Ennyi.

[IRAM] leader

ozimak
Azért a Tehran-on beszálltam én is <#violent>
koszonom,hogy aggodsz ertem 😊 nyilvan,ha nem daralnanak be teged csalok,nem csalok,akkor nem lenne gondod.ps3-on miert nincs nekem szerinted problemam a csalokkal(amugy tudom,konzolon gaz fps-t jatszani.)?

Frostbite 2

NagyiBMX
Káromkodásból nincs hiány 😄D

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Akinek van kedve egy kis csapatjátékhoz azt szívesen látjuk TS3 szerverünkön IP: 91.82.224.70 Akinek nincs az követheti élõben itt.

Battlelog: MULTIGAMING_Maxx

,játékon belül engem nagyon keveset láttak "sírni",hogy így lõttek le,meg úgy lõttek le.

te melyik fórumot olvasod??...vagy...leginkább egyiket sem.
Jó tanács.Elõször>olvas>értelmez>hozzászól.
Én a statot,õszintén szólva magasról le s...rom,de te csak így,ismeretlenül,messzemenõ következtetéseket vonsz le belõle.Orvos látott már?

[IRAM] leader