Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem azt mondom, hogy nem léteznek csalók, de szomorú látni egy szerveren azt, hogy ha valaki egy kicsit jobban elkapja a fonalat a többieknél akkor az már csaló.
állj rá egy fegyverre. teljesen alap módban, mindenféle "felcsatolható baromság nélkül". a választott fegyverhez nem illõ pályán gyakorolj, majd menj fel arra a pályára... elég lesz egy 20/12 is ahhoz, hogy bannoljanak :-) én megtiszteltetésnek vettem egy ilyen K/D-nél, hogy már a harmadik ember csiterezett le.
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
atlag k/d amit meglovok az 2 vagy 3 egeszes...de nagyon sokszor megvan a 4-5-11 😄
hozza teszem tobbet warozom mint publikolok.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
A gyalogsági harcban mondjuk egy ilyen 35-0-s stat szerintem is kicsit erõs... és akkor még gyengén fejeztem ki magam. 😊 De nem lehetetlen! Csak kurva nagy szerencse kell hozzá,no meg azért tudás és pályaismeret is. De tény ami tény,én sem tudom elképzelni néha,hogy hogy a pitlibe tudnak megúszni 1-2 vagy akár 0 halállal egy meccset<#rolleyes>#rolleyes> Mert addig oké,hogy valaki sokat öl, mert ugyebár van gyakorlata és profi. De nem szalad bele egyetlen fejlövésbe sem? Vagy nem találkozik szemtõl szemben senkivel soha? Azért ha a szívünkre tesszük a kezünket szerintem mindenki tudja,hogy ebben a játékban milyen "könnyen" lehet halni. Elég ha az ember rosszkor van rossz helyen 😊 Még csak nem is kell hozzá bénáskodni. De nem tudom, biztosan sok a tényleg jó játékos mert kint van már lassan egy éve a game. Szóval én elhiszem ha valaki jó,de basszameg hogy a picsába lehet 0 halállal túlélni egy meccset?<#conf>#conf>
mindíg csak a rinya megy...
Frostbite 2
amúgy,nem nagy cucc bf3 mellett,de játszok 43-al is.
Frostbite 2
Lehet abban hinni, hogy feljön egy ember, és simán meglõ 35-0-át 300ticket alatt, vagy épp, hogy jettel meglõnek 56-1-es arányt?
Én vagyok csíterfóbiás, vagy ezek tényleg nonszenszek?
Ui: Ezek Magyar playerek, hiba nélkül minden áldott nap lõnek ilyeneket, mégcsak rosz napjuk sincs, természetesen 47-100 rankosak az esetek 98%-ban.
Mercedes-Benz®
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Mi az õ kárpótlásuk?
Frostbite 2
Frostbite 2
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Frostbite 2
Akiknek nincs premium,szeptember 25-én vethetik magukat a kiegészítõ kalandjaiba.
gamestar
8500 igaz de megbízható hely, és van raktáron
😊
Ti is találkoztatok már ilyennel?
Az 1000 meter feletti headshotot ne szamold komoly jelnek, egy szerencses loves kell hozza. A 20 feletti acc sem bizonyossag, meg mindig lehet tenyleg jo.
Tegnap megint leultem kicsit jatszani. A gyerek minden alkalommal egy rovidsorozattal vegzett velem. A palya elejen volt egy maksorozatom 7/1-nel jartam. Miutan a kezdes utan kb. 5 perccel megerkezett ket kollegajaval, gyakorlatilag ertelmetlenne valt a jatek.
Megneztem, legtobb fegyverrel gyengebben lo, mint en. Nemelyikkel kifejezetten rossz az accuracyja.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ez mi a faszom már megint ?!?!?!?! Nincs PB frissités megnéztem !!!
[IRAM] leader
Frostbite 2
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Battlelog: MULTIGAMING_Maxx
,játékon belül engem nagyon keveset láttak "sírni",hogy így lõttek le,meg úgy lõttek le.
te melyik fórumot olvasod??...vagy...leginkább egyiket sem.
Jó tanács.Elõször>olvas>értelmez>hozzászól.
Én a statot,õszintén szólva magasról le s...rom,de te csak így,ismeretlenül,messzemenõ következtetéseket vonsz le belõle.Orvos látott már?
[IRAM] leader