Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok.Akkor neked majd én eladok egy autót,igaz hogy a tanksapkánál a csõ nem ér el a tankig,de meg lehet ugye úgy is tankolni,aki ügyes..??Meg hiányzik minden kerékrõl egy -egy felni csavar,de attól még elmegy az autó,mondta a "szerelõ is"(kommunikációs igazgató),addig nem kell ránézni,s észre sem vehetõ.Igaz a kocsid színe a napfény hatására változik,meg a fényszóróid mindenkit elvakítanak,de majd pár hónap múlva esetleg a pénzedért kijavítom neked.Szóval ezt nevezed te apró hibáknak,értem.

[IRAM] leader

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

CarolHawke
Milyen félmunkáról beszélünk? Igaz, hogy nem 100%ig tökéletes a játék vannak benne apróbb zûrök, meg bugok, de nem tragikus egyáltalán, kivétel ha direkt módon figyelsz rá, és belekötsz ahol csak tudsz. És nem tudom itt miért ilyen naiv mindenki. Hogy mit illik és mit nem már réges-régen nem így van. Igenis megengedhetik maguknak, mert látod megveszik a játékot. A reklám miatt. És a reklámban azt láttatják veled, amit akarnak. Aki ennek bedõl az vessen magára. Õk a feladatukat végzik, úgy néz ki igen jól. Örüljünk hogy a DICE próbálja egyáltalán tartani a community-t és legalább valami ajándékot adnak. Félre ne értsetek nem állok az EA pártján, de a tiéteken sem. Ez a dolguk. Eladni a játékot. Hogy ezek után ahhoz képest hogy te mit képzelsz el hogy kapni fogsz, mit kapsz arról már nem te döntesz. Felesleges "háborúzni" egy olyan hatalom ellen, mint ez. Ha sokáig ez fog menni, és nem kap észbe az EA úgyis el fogják szúrni, és akkora lesz a minõségromlás, hogy nem csak hõbörgés de komoly vesztesége is lehet belõle. Valószínûleg ez nem fog bekövetkezni, mert õk sem hülyék teljesen. A kereteiken belül dolgoznak, kissé talán túlzásba viszik. De amíg az ígéreteket betartják, jogilag nem köthetsz beléjük sehol.

Azért ez az összehasonlítás kicsit sántít...Amennyi pénzért õk dolgoznak,ne adjanak már ki a kezükbõl ilyen félcmunkát.
Jah,s ne legyen már a vezér másod-unokatestvérének a közeli ismerõsének a fia a kommunikációért felelõs személy,akit már több százszor szembesítettek a saját buta/bugyuta kijelentésivel,aminek köze nem volt az igazsághoz.Harmadszor pedig,a játék igen is egy árú,amit illik úgy kommunikálni a vásárló felé,hogy ne legyen félrevezetõ elem benne...azért mindent õk sem engedhetnek meg maguknak.Vagy mégis?
Nézzük a "legkisebb is számít" reklámhadjáratait...agyonreklámoznak egy terméket,ami a boltban nincs is,-de õk jó áron adják-,szerencsétlen vásárló meg ha már ott van,nem jön ki ugye üres kézzel...régi,ocsmány trükk a vásárlók becsábításra az üzletbe.De könyörgöm,meg is bünteti õket a fogyasztó védelem,súlyos millókra,akkor itt kérem miért nem áll fenn ennek az esete?Mert még komolyan senki nem mert velük újat húzni.
De én mondom nektek,jön még a kutyára kamion..

[IRAM] leader

giornalista
tényleg, és én mióta milyen rosszul használom... köszi!
tutituti
De azt se felejtsük el kik maradtak meg a bf3 munkálatai alatt és kiket rúgtak ki.
Segítek a régi tagok majdnem 80%-át.ÉS akiket felvettek többnyire konzoljátékokat készítettek illetve fps közelében se voltak fejlesztés téren.
Ezt egy nagy cég nem engedhette volna meg magának.Egy új igen,de a DICE ami mögött egy jó széria(bc2 se volt rossz na) áll.És azokat bocsájtják el akik ezeken dolgoztak?RLY?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

elírtam csak... nem vagyok ennyire hülye hogy ne tudjam kik fejlesztik amikor az összes résszt ronygyorsra játszottam.

amugy meg megnézném melyik akna nem robbanna fel akár egy LÉGpuska lövésétõl ha jól eltalálják... elég nagy marhaság hogy csak erõs fegyverekkel lehet kilõni, bár bizonyos szintig érthetõ mert külömben minden aknát kilõnének a játékosok

Hát a statisztikája meglehetõsen gyanús, de lehet én vagyok paranoiás...

CarolHawke
Felejtsük már el az EA szidalmazását. És legyünk tisztában a dolgokkal. A BF3-at a DICE fejlesztõi csoportja kezeli, az EA akinek a neve alatt forgalmazva van a játék. Az EA-nek semmi köze nincsen a játék motorjához, és a benne lévõ dolgokhoz. Az EA annyit csinál h határidõket szab a fejlesztõi cégeknek új játékok készítésére, és cserébe szponzorálja õket.

A kérdésre pedig igen egyszerû a magyarázat szerintem. A C4-et sniperrel és shotgunnal is ki lehet lõni, a pisztolyok közül pedig a Magnum ami elég nagy kaliberû ahhoz h felrobbantsa. Gondolom én. Am meg mit kell mindig a hibákat keresni? Úgy beszél itt mindenki errõl a játékról mintha ti amit csináltok mindig tök korrekt és hibátlan lenne, soha semmit nem szúrnátok el. Szálljatok már le egy kicsit, és nézzetek magatokba néha. Tudom nagyon egyszerû mindig a másikban keresni a hibát, csak közben hajlamosak vagyunk elfeledkezni a saját hülyeségeinkrõl, és arról h õk is csak emberek mint mi.

xD
http://www.youtube.com/watch?v=xgt9co9xEfM&feature=related
miért van az hogy az aknákat és c4 et revolverrel ki tudom lõni más lõfegyverrel meg nem... ez melyik észlény ea-s fejébõl pattant ki?

Lehet a szavakon lovagolni de nem érdemes. Még nem adtak ki bonus contentet idáig, tehát nem lehetet tudni, hogy mire számíthatunk. Te elkezdted hasonlítani a B2K-hoz, mikor semmi köze nincs hozzá.
"Már le is vették a Premium naptárból a B2K kieget... szánalom... próbálják eltüntetni a nyomokat arról,hogy nem éppen ez járt volna bonus content drop-ként.".
Ebbõl én azt gondolom, hogy azt hitted olyan lesz mint a B2K. Mi járt volna, amikor még nem volt kiadva ilyesmi? Mint korábban írtam a B2K 1 helytõl eltekintve mindenhol Expansion pack közé sorolták.
Szerintem is semmi amit kiadtak, nem is értem hogy minek kínlódnak ilyenekkel. De azt amit nem ígértek meg azt nem lehet számon kérni.
Ellenben a lassú patch készítést, Battlerecordert már jogosan lehet követelni.

item
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ááá,csak szép lassan felszeletellek. Kiakarom élvezni minden percét,nem sietünk sehova.. <#vigyor>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

ozimak
"Az hogy te belegondoltál (kitaláltál) magadnak való "ajándékot" és biztosra vetted a te bajod."
Szakadjatok már le arról,hogy én kitaláltam bármit is 😄 Öcséééém... 😄 Hát hihetetlen 😄 Semmit sem találtam ki,hisz éppen ezt idézted tõlem ember! 😄
Hát beszarok 😊 És mondtam egy szóval is,hogy én pályára gondoltam??? Miért akartok a számba tenni valamit amit nem is mondtam??? Egy árva szóval sem mondtam hogy pályát vagy akármi mást szerettem volna,csak azt mondtam ez a 24 db kép gyenge volt mint a harmatos libafos... ennyi... nem volt túl nagy a kreativitásuk és kész,hagyjuk is inkább mert látom ennek a beszélgetés(ek)nek nem sok haszna lesz,mert csak megpróbáljátok rábeszélni a hóembert,hogy jöjjön be mert bent melegebb van...<#wilting> Metektudás... jézusom,hol tartunk már? Befejeztem.
"Nem értem miért kellene nekem megmondanom mi legyen az a Bonus Content ,hisz nem az én dolgom lett volna ezt kitalálni és kiadni."
Nem, nekik és meg is tették. Az hogy te belegondoltál (kitaláltál) magadnak való "ajándékot" és biztosra vetted a te bajod.
Egy szóval sem mondták/írták hogy pályákat kapunk a bonus contentekkel. Az igaz hogy a calendar-ban a B2K ott szerepelt, de az összes többi hivatalos info a Expansion pack közé sorolja.

De elég lett volna egy kis matektudás, hogy össze tudj adni néhány számot. Mivel 20 pályát, 20 fegyvert ígértek (5*4). (többet biztos nem adnak).
Tehát ha most adtak volna ki pályákat, akkor majd az Aftermath-nél és az End Game-nél jönne a hõbörgés.

Item meg fog olni! <#hehe>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Senki se tökéletes. 😄
CarolHawke
Nyilván tudjuk mindannyian, hogy mire gondolt, az álcaruhára. Hogy most épp elírta, vagy rosszul tudja, minek ezt még itt kicikizni... nagyon gáz.. ne legyünk ennyire okosak..

Szerintem inkább érdekes.
CarolHawke
Egy értékes hozzászólás...

Nyugi...majd hozzászoksz...<#ticking>..én és a többiek már azt sem hisszük el az EA-DICE párocskának,amit kérdeznek...nem sokára te is így leszel ezzel.<#hehe>

[IRAM] leader

ozimak
Idézném magamat:"...nem éppen ez járt volna bonus content drop-ként" Hol írtam olyat,hogy "érdemlek" <#conf> Azt meg te sem gondolod komolyan,hogy a Premiumban csak egy valamit garantáltak és az a DLC volt... már azelõtt beharangozták a premium cucc listát mielõtt lehetett volna kapni. És hónapok óta ott van a Premium naptár is amiben ott volt a Back To Karkand kiegészitõ egészen tegnapig, mint Bonus Contrent Drop. Nem értem miért kellene nekem megmondanom mi legyen az a Bonus Content <#nemtudom>,hisz nem az én dolgom lett volna ezt kitalálni és kiadni. De az,hogy egy ekkora cég beharangoz valamit amiért te a késõbbiekben fizetsz,és utána gyakorlatilag lesüllyeszti magát olyan szintre,hogy képes kiadni 24 db képet mint "Bonus Content" az akármit is mondasz szá-na-lom. Ez kb. olyan mintha én úgy adnám elõ magamat a megrendelõnek,hogy:
"X ezer forint lesz az ára csókolom ,de abban benne van az is,hogy én majd meglepetésnek kitalálok valami nagyon,nagyon szép mintát ide erre a falra,középre és az majd feldobja az egész fürdõszobát,tessék nekem elhinni! Meg tessék nekem elõre kifizetni annak a mintának az árát!"
Aztán fogom és fölrakom a csempét hálóban és még lehetõleg szarul is... mintát meg még gondolatban sem rakok bele. Igenis elszarták azzal a lépéssel,hogy benthagyták a B"k mint Bonus Content, így mindenki legalábbis valamilyen értelmesebb dolgot várt mint képeket. Az hogy valaki nem nézett rá a premium naptárra és most egyáltalán nem lepi meg a dolog az olyan mintha valaki nem hallotta volna,hogy én megígértem azt a mintát a fal közepére <#idiota>.
Kb. így érzem én is <#eplus2>:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megjavult már a EA-HU-1 ??Valaki,aki játszott ott,visszajelezhetne.(szóltam az "illetékeseknek",hogy nem jó)

[IRAM] leader

Ize...

Ez cameo

Ez is cameo(magyarul kámea):

Ez meg itt camo(camouflage):

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

giornalista
"hogy valami újat kap a játékban"

de ilyet mégis ki és hol ígért neked? a B2K-t a bónusz kontektek közé sorolni hiba volt, nyilván, de! ne keverjük már össze a "unique ingame contentet" a "bonus contenttel"... szerintem másra nem is nagyon lehetett számítani, nem tudom, hogy te mégis mire voltál felkészülve.

a Premiumban egyvalamit garantáltak, a DLC-ket, azok jönnek is sorban, számomra pozitív meglepetés volt az a pár extra küldi meg weapon cameo (bár szerintem gáz, hogy ugyanarra lesz kettõ, ahelyett, hogy más fegyvereket csináltak volna meg). a bónusz videó, bónusz tartalom, mégis mi mást jelentene, mint ilyen filléres apróságokat... a "Premiummal" egyébként nagyjából egy "collectors editiont" vettél, nem gondolod? szerintem igen...

nem akarlak kioktatni, félre ne érts. az egyébként, hogy mit érdemeltél volna, benned merült fel, hiszen azt írtad, hogy nem ezt érdemelted volna az EA-tól. de akkor vajon mit? érted. meg még egyszer: ha mondjuk egy új map jött volna, premium only, akkor vajon mi értelme lenne az ingame contentnek? szóval, sehogy sem áll össze nekem ez a nagy felháborodás, és ezért minden felháborodótól elnézést kérek...
En inkabb az Armored kill-t szandekozom megvenni kilora, de mar megint hetek ota nem jatszottam BF3-at, szal lhet, hogy az AK is kimarad, mire eljutna hozzam.

ozimak
Hát nem erre az tuti! Azt meg inkább hagyjuk,hogy "mit érdemlek"... Ez egy nagyon hülye kérdés már ne is haragudj meg érte. Mi az,hogy "mit érdemeltél volna?"? Nehogy már érdemelnem kelljen még azok után,hogy fizetek érte! <#wow3> Nem vagyok már 12 éves és nem is ajándékba kaptam az EA-tõl meg a DICE-tól,ahhoz hogy érdemelnem kelljen. Most õszintén: Ki gondolta volna,hogy a B2K után 24 db képet adnak ugyanabban a kategóriában? Valaki itt írta,hogy ha még poszter formájában adnák vagy ilyesmi,de ezt szerinted meddig tartott nekik összedobni? 24 db képet? Ne vicceljünk már amikor megcsináltak egy ilyen játékot 😊 Az ilyen dolgokat a limited vagy collectors edition-höz szokták bedobni a DVD tokba,de még az is papír formában van,nem .jpg. Igen is csalódás ha az ember arra vár,hogy valami újat kap a játékban ami esetleg tetszik neki,és tudja is használni a játékban. Most 24 db képpel mit csinálsz? Megnézed õket egyszer-kétszer aztán szevasz... olyan mintha beütném a google-ba,hogy "Battlefield 3 wallpapers" vagy "Battlefield 3 artwork" azt kidob 100 képet,átnézem... szépek... szépek... de ennyi. Szerinted hány játékból való kép van kinyomtatva a falamon? 😄 A4-esben amúgy sem látszódna szar sem. Na mindegy hagyjuk is,gondoltam,hogy lesz egy pár ember akit megvettek az Armored Kill-el kilóra és most "DICE ombudsman"-t fognak játszani... Nekem ez a véleményem, nem tehetek róla nekem csalódás sorry! <#worship>
giornalista
elõször próbálok meg ilyen OFF szöveget, remélhetõleg így nem haragszotok meg. egy kis szórakozás: nem tudom, ismeritek-e "weregonnalose"-t. a világ legaranyosabb trollja. egy kis ízelítõ belõle: NHL12 Trolling - Talk to Her, félelmetes, hogy hogy bírja ki röhögés nélkül 😊) j szórakozást, hátha lesz, akinek megtetszik!
giornalista

Trolling Machinima ^^ jót nevettem rajta 😄
Am tudjátok ki állítgat nektek máskor szervert??Töröm magam,játszani meg senki rajta...<#mf2><#eplus2>

[IRAM] leader

Semmi baj ezzel,de itt csak tippeket fogsz hallani...megoldást nem nagyon.<#miaz>

[IRAM] leader

Elnézést hogy ide írtam, de bf3 nál érzékeltem elsõként a problémát
LG Flatron E1940 LCD LED monitorom van😊 Eddig nem tapasztaltam ilyen problémát windows 7 ultimatem van régebben is ez volt, mióta újraraktam, annyit tapasztaltam más játékoknál nem lehetett 1024 nél magasabbra állítani a felbontást.. bf3 gond nélkül mûködött. most pár napja magától produkálja ezt egyszerûen nyújtja a felbontást... és az ikonok térkép, minden tömzsi, nagy lett, nem a felbontás szerinti normális 16:9 es a megjelenítés, mint edig
hi, nem rosszabb az, csak gondolom TFT-d van és ott a monitor max felbontáson adja le a legjobb képminõséget vagymi.

bf3 támogatja automatice 16:10 és 16:9-es felbontást is és az alap 4:3 és 5:4-et.. ha ilyen arányú felbontásban indítod a játékot sem szabadna aránytalannak lennie, de szerintem a játék beállításoknál még választhatod is, nincs elõttem, csak tippelek.. anno bfbc2-ben lehetett.

javallom, hogy a vga drivert a kezelõfelületen lõdd vissza default-ra, és próbálkozz ingame options-bõl belõni.

ezen a linken látod az aránypárokat:
http://www.prismo.ch/comparisons/

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

elõtte nem tapasztaltam ilyet... csak néhány játéknál nem bírt 1024-nél nagyobb felbontást állítani... de battlefield 3 1280x720 ban is szép, "nyújtott" képet mutatott.. most pár napja észrevettem, hogy ugyan ebben a felbontásban összenyomódott... értitek, a fegyver megnyúlt, az ikonok is nagyok lettek irracionálisan.... minimap stb... reméle megy windows ujratelepítés megoldja.. mert ha nem.. hardwerhiba😞
giornalista
engem az artwörköknél sokkal jobban zavar az, hogy még mindig van egy rakás hiba a játékban. miért nem tûnik fel senkinek, hogy ha jármûvel ölnek meg, minden esetben 0 service star szerepel a játékos neve mellett? hogy ha heli gunner öl meg, akkor nem a megfelelõ kiegészítõket mutatja a kill cam alatti névjegyen? miért kellett egy évnyi játék ahhoz, hogy felcimkézzék a négyszögeket a minimapon? hogy hagyhatták hónapokig futni az M26dart glitchet? és hasonlók...

de szerintem egyre jobb a játék, és mára karcolja a \\\\\\\\
giornalista
engem az artwörköknél sokkal jobban zavar az, hogy még mindig van egy rakás hiba a játékban. miért nem tûnik fel senkinek, hogy ha jármûvel ölnek meg, minden esetben 0 service star szerepel a játékos neve mellett? hogy ha heli gunner öl meg, akkor nem a megfelelõ kiegészítõket mutatja a kill cam alatti névjegyen? miért kellett egy évnyi játék ahhoz, hogy felcimkézzék a négyszögeket a minimapon? hogy hagyhatták hónapokig futni az M26dart glitchet? és hasonlók...

de szerintem egyre jobb a játék, és mára karcolja a "nagyszerût", én nagyon élvezem. a Premium is jó okosság volt, például lehet, hogy télre elszáll a forint-dollár és nem 3-4000, hanem 5-6 ezer lett volna egy kiegészítõ önmagában...
Sziasztok va negy nagy gondom.. múltkor beállította ma bf3 felbontást, 1024x768 60HZ re és észrevettem hogy roszabb a grafika.. feltoltam 1280x720 ban, és az ikonok is nagyobbak lettek, és az egész olyan nyomott lett... észrevettem, hogy más játéknál is úgy néz ki ez a probléma.. nem nyujtja ki a képet, hanem összenyomja, és az ikonok is nagyobbak.. tárkép stb.. 1368x768 ban is ez a helyzet.... hardwer hiba lehet? Mert máár nvidia pultban is nyomkottam mindent...
giornalista
de neked ezzel mégis mi a bajod? mi az, hogy Premium rendszer? úgy csinálsz, mintha többet kellene fizetned így bármiért is, pedig éppen, hogy kevesebbet kell a DLC-kért (amiket valószínûleg úgyis megvennénk), meg még jár mellé 1-2 minimális extra, küldetések, ilyesmik.

mivel vertek át téged?
micsoda probléme,hihetetlen...

mert amit obama és haverjai csinálnak az jó pont pont pont

+ a drágalátos windowsotok amit annyira szerettek ugye microsoft,és bill ugye támogatja a népességcsökkentést...

+ még mindíg vannak emberek akik nem értik miért nem fut jól a game a gépen=500 000 000 hardverkombináció
na a hardvergyártóitok nagyon jó fejek,sok szart a piacra dobják(sûrün),természetesen kiforratlanul stb. windowsot meg inkább haggyuk XD
de a dice a hülye,értem!

Frostbite 2

én nem értek a profithoz, csak forexezek!😉

gyerekek!a reklám mindíg hazudik!örüljünk az "ingyen" dcl-eknek.amúgy én örülök az artworköknek is!😊)nyilván minden cég a profitra törekszik,akinek van saját az tudja.nincs ez másként nagyban sem,sõt...errõl szól a világ!(sajnos)
Origi a win7?

Nem tudnám megmondani(de valaki majd biztos összeírja),de számtalan esetben verték át az embereket,s ez a nem mind1.
Igaz persze,toljuk ezerrel,de könyörgöm,ne ferdítsenek,ne hazudozzanak össze-vissza,akkor nem nagyon fogják õket szidni.
Hazugságokkal,féligazságokkal rávenni embereket,hogy vásároljanak meg ezt azt,kimeríti a "vásárlók szándékos félrevezetése" fogalmát,s az már szabálysértés kategória.Csak nem foglalkozik vele komolyabban senki sem...még.

[IRAM] leader

Sheltem
Hehe 😊 Igen ez nem volt túl szép, kit érdekelnek egy háborús játékban az artwork képek nem igaz? 😊

Most majd sokan leszidtok , de én ennek ellenére is elégedett vagyok azzal amit kaptam. 6500ft ért 4dlc(4*3 pálya) már nagyon jóáras dolog önmagában is(a dupla xps hétvégék meg az újfajta kés és társai engem nem érdekelnek.

A Battlefield2nél amikor még én játszottam az volt a problémám(ez jópár éve volt már ne kérdezzétek mennyi lehet most máshogy van), hogy mindenki az alapjáték mapjain játszott a kiegészítõ(special forces) szerverek között jó volt ha néha találtunk olyat, ahol volt fenn 8-10 ember...

Itt a prémiummal amivel tömeget vettek rá a vételre jól megoldották, hogy sokan megvegyék és sokan játsszák a dlc mapjait is.
Szerintem jó húzás volt.

Mondjuk 10k-t nekem sem ért volna meg hozzáteszem, amennyiért hozzájutottam azt viszont bõven megéri.
(ezen az artworkos bonus contenten jót mosolyogtam)

Na lehet lehurrogni én akkoris így gondolom <#vigyor5>

Hogy negatívumot is mondjak... f*sza lenne már ha ennyi idõ után nemdobna ki fekete kép után az asztalra a játék úgy, hogy semmi más játékkal soha semmi bajom nem volt mióta a win7et felraktam, és ez egy "tömegjáték" ugye...
Jó lenne ha b*szn*nak valamit a játékstabilitással mostmár, ne kelljen már 5 nvidia drivert kipróbálni, hogy melyikkel méltóztatik órákon át stabilnak lenni a játék. Szégyen...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

tényleg vicc, hogy a bf3 topikban szapuljátok az EA-t, közben meg toljátok ezerrel a játékot napi 2-3 órában min :-)

nekem semmi bajom a premiummal.. kaptam 50dolcsiért - elsõként - négy pályát és kapok x hónap után ismét párat, meg új játékmódot.. eközben "kényeztetnek" különbözõ assignmenttekkel... ha most kiadnának egy bf1942 custom pakkot a DLC pályákra azt is megvenném... nekem spec remek játékélménnyel bírna, ha egy sg44-el rohangálhatnék az irodai pályákon 😄

a BF sorozat az 1942-vel indult és aki abba beleszeretett, harcolt a Clanbase Open Cupjaiban, és ült éjszakákat a gép elõtt hallgatva a battlefield rádiós közvetítéseket, meg nézte az élõ videokat a mérkõzésekrõl.. az szerintem mind a mai napig sorban veszi a széria elemeit.. mégha nem is olyan aktív, de a polc csak így tud teljes lenni.

részemrõl RESPECT EA. nem érzem magam átverve. igazából annak örülnék a legjobban ha még részletre is tudnék vásárolni mondjuk egy pöpec négymagos gépet rajtuk keresztül :-) azért is adnék havi 10-15e-t simán. felõlem felmatricázhatják a gépházat minden reklámmal.. az sem érdekelne:-)

engem az basz fel agyilag rohadtul,hogy megveszem a fos játékukat tízen ezer forintért,de a dobozán nincs feltüntetve lángoló betûkkel,hogy egyszer majd lesz egy ilyen semmi másra nem jó,csak a játékosok lehúzására alkalmas, prémium rendszer.mert az biztos,hogy ezt nem a kiadás után két héttel találták ki.és ki is derül lassan,hogy semmi másról nem is szólt a dolog,csak hogy a dlc-ket elõre fizesd ki.aztán kapsz egy új kést,meg ruhákat,néha meg 1-2 napig dupla pontot.leszarnak mindenkit,ahogy itt elõttem is megjegyezték már.de nem is kell mást várni tõlük,hiszen nekik az eladás számít,nem a játék élményünk.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

CarolHawke
Ha ennyire vágja itt mindenki a frankót, akkor miért csodálkoztok. Igazolást nyer amit gondoltok, és aztán azon lovagoltok, hogy a másik milyen hülye, és nektek bizony mennyire igazatok is volt... Most akkor ezzel mit lehet kezdeni? Az EA is csak a pénzért él, ahogy az összes ilyen cég. Aki ezt a saját személye ellen irányuló támadásnak veszi, alaptalan. Aki nehezményezi, hogy birkának tartják ("kis, tizenéves amatõrök"), miért vesz ilyen játékot? Hisz te választod, nem õk nyomják rád. Semmi sem kötelezõ, csak bedõlsz a jó reklámnak. Aztán sírsz, hogy miért csaptak be.

Sajnos igazat kell hogy adjak...de ilyen világot élünk,amíg egyszer valakik azt nem mondják,hogy elég volt.

[IRAM] leader

Ha jól emlékszem, te a Windows 8-ról beszéltél. Ahhoz kommentáltam.