Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Jah,s ne legyen már a vezér másod-unokatestvérének a közeli ismerõsének a fia a kommunikációért felelõs személy,akit már több százszor szembesítettek a saját buta/bugyuta kijelentésivel,aminek köze nem volt az igazsághoz.Harmadszor pedig,a játék igen is egy árú,amit illik úgy kommunikálni a vásárló felé,hogy ne legyen félrevezetõ elem benne...azért mindent õk sem engedhetnek meg maguknak.Vagy mégis?
Nézzük a "legkisebb is számít" reklámhadjáratait...agyonreklámoznak egy terméket,ami a boltban nincs is,-de õk jó áron adják-,szerencsétlen vásárló meg ha már ott van,nem jön ki ugye üres kézzel...régi,ocsmány trükk a vásárlók becsábításra az üzletbe.De könyörgöm,meg is bünteti õket a fogyasztó védelem,súlyos millókra,akkor itt kérem miért nem áll fenn ennek az esete?Mert még komolyan senki nem mert velük újat húzni.
De én mondom nektek,jön még a kutyára kamion..
[IRAM] leader
Segítek a régi tagok majdnem 80%-át.ÉS akiket felvettek többnyire konzoljátékokat készítettek illetve fps közelében se voltak fejlesztés téren.
Ezt egy nagy cég nem engedhette volna meg magának.Egy új igen,de a DICE ami mögött egy jó széria(bc2 se volt rossz na) áll.És azokat bocsájtják el akik ezeken dolgoztak?RLY?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
amugy meg megnézném melyik akna nem robbanna fel akár egy LÉGpuska lövésétõl ha jól eltalálják... elég nagy marhaság hogy csak erõs fegyverekkel lehet kilõni, bár bizonyos szintig érthetõ mert külömben minden aknát kilõnének a játékosok
A kérdésre pedig igen egyszerû a magyarázat szerintem. A C4-et sniperrel és shotgunnal is ki lehet lõni, a pisztolyok közül pedig a Magnum ami elég nagy kaliberû ahhoz h felrobbantsa. Gondolom én. Am meg mit kell mindig a hibákat keresni? Úgy beszél itt mindenki errõl a játékról mintha ti amit csináltok mindig tök korrekt és hibátlan lenne, soha semmit nem szúrnátok el. Szálljatok már le egy kicsit, és nézzetek magatokba néha. Tudom nagyon egyszerû mindig a másikban keresni a hibát, csak közben hajlamosak vagyunk elfeledkezni a saját hülyeségeinkrõl, és arról h õk is csak emberek mint mi.
http://www.youtube.com/watch?v=xgt9co9xEfM&feature=related
"Már le is vették a Premium naptárból a B2K kieget... szánalom... próbálják eltüntetni a nyomokat arról,hogy nem éppen ez járt volna bonus content drop-ként.".
Ebbõl én azt gondolom, hogy azt hitted olyan lesz mint a B2K. Mi járt volna, amikor még nem volt kiadva ilyesmi? Mint korábban írtam a B2K 1 helytõl eltekintve mindenhol Expansion pack közé sorolták.
Szerintem is semmi amit kiadtak, nem is értem hogy minek kínlódnak ilyenekkel. De azt amit nem ígértek meg azt nem lehet számon kérni.
Ellenben a lassú patch készítést, Battlerecordert már jogosan lehet követelni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Szakadjatok már le arról,hogy én kitaláltam bármit is 😄 Öcséééém... 😄 Hát hihetetlen 😄 Semmit sem találtam ki,hisz éppen ezt idézted tõlem ember! 😄
Hát beszarok 😊 És mondtam egy szóval is,hogy én pályára gondoltam??? Miért akartok a számba tenni valamit amit nem is mondtam??? Egy árva szóval sem mondtam hogy pályát vagy akármi mást szerettem volna,csak azt mondtam ez a 24 db kép gyenge volt mint a harmatos libafos... ennyi... nem volt túl nagy a kreativitásuk és kész,hagyjuk is inkább mert látom ennek a beszélgetés(ek)nek nem sok haszna lesz,mert csak megpróbáljátok rábeszélni a hóembert,hogy jöjjön be mert bent melegebb van...<#wilting>#wilting> Metektudás... jézusom,hol tartunk már? Befejeztem.
Nem, nekik és meg is tették. Az hogy te belegondoltál (kitaláltál) magadnak való "ajándékot" és biztosra vetted a te bajod.
Egy szóval sem mondták/írták hogy pályákat kapunk a bonus contentekkel. Az igaz hogy a calendar-ban a B2K ott szerepelt, de az összes többi hivatalos info a Expansion pack közé sorolja.
De elég lett volna egy kis matektudás, hogy össze tudj adni néhány számot. Mivel 20 pályát, 20 fegyvert ígértek (5*4). (többet biztos nem adnak).
Tehát ha most adtak volna ki pályákat, akkor majd az Aftermath-nél és az End Game-nél jönne a hõbörgés.
Item meg fog olni! <#hehe>#hehe>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
[IRAM] leader
"X ezer forint lesz az ára csókolom ,de abban benne van az is,hogy én majd meglepetésnek kitalálok valami nagyon,nagyon szép mintát ide erre a falra,középre és az majd feldobja az egész fürdõszobát,tessék nekem elhinni! Meg tessék nekem elõre kifizetni annak a mintának az árát!"
Aztán fogom és fölrakom a csempét hálóban és még lehetõleg szarul is... mintát meg még gondolatban sem rakok bele. Igenis elszarták azzal a lépéssel,hogy benthagyták a B"k mint Bonus Content, így mindenki legalábbis valamilyen értelmesebb dolgot várt mint képeket. Az hogy valaki nem nézett rá a premium naptárra és most egyáltalán nem lepi meg a dolog az olyan mintha valaki nem hallotta volna,hogy én megígértem azt a mintát a fal közepére <#idiota>#idiota>.
Kb. így érzem én is <#eplus2>#eplus2>:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[IRAM] leader
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
de ilyet mégis ki és hol ígért neked? a B2K-t a bónusz kontektek közé sorolni hiba volt, nyilván, de! ne keverjük már össze a "unique ingame contentet" a "bonus contenttel"... szerintem másra nem is nagyon lehetett számítani, nem tudom, hogy te mégis mire voltál felkészülve.
a Premiumban egyvalamit garantáltak, a DLC-ket, azok jönnek is sorban, számomra pozitív meglepetés volt az a pár extra küldi meg weapon cameo (bár szerintem gáz, hogy ugyanarra lesz kettõ, ahelyett, hogy más fegyvereket csináltak volna meg). a bónusz videó, bónusz tartalom, mégis mi mást jelentene, mint ilyen filléres apróságokat... a "Premiummal" egyébként nagyjából egy "collectors editiont" vettél, nem gondolod? szerintem igen...
nem akarlak kioktatni, félre ne érts. az egyébként, hogy mit érdemeltél volna, benned merült fel, hiszen azt írtad, hogy nem ezt érdemelted volna az EA-tól. de akkor vajon mit? érted. meg még egyszer: ha mondjuk egy új map jött volna, premium only, akkor vajon mi értelme lenne az ingame contentnek? szóval, sehogy sem áll össze nekem ez a nagy felháborodás, és ezért minden felháborodótól elnézést kérek...
[IRAM] leader
[IRAM] leader
bf3 támogatja automatice 16:10 és 16:9-es felbontást is és az alap 4:3 és 5:4-et.. ha ilyen arányú felbontásban indítod a játékot sem szabadna aránytalannak lennie, de szerintem a játék beállításoknál még választhatod is, nincs elõttem, csak tippelek.. anno bfbc2-ben lehetett.
javallom, hogy a vga drivert a kezelõfelületen lõdd vissza default-ra, és próbálkozz ingame options-bõl belõni.
ezen a linken látod az aránypárokat:
http://www.prismo.ch/comparisons/
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
de szerintem egyre jobb a játék, és mára karcolja a \\\\\\\\
de szerintem egyre jobb a játék, és mára karcolja a "nagyszerût", én nagyon élvezem. a Premium is jó okosság volt, például lehet, hogy télre elszáll a forint-dollár és nem 3-4000, hanem 5-6 ezer lett volna egy kiegészítõ önmagában...
mivel vertek át téged?
mert amit obama és haverjai csinálnak az jó pont pont pont
+ a drágalátos windowsotok amit annyira szerettek ugye microsoft,és bill ugye támogatja a népességcsökkentést...
+ még mindíg vannak emberek akik nem értik miért nem fut jól a game a gépen=500 000 000 hardverkombináció
na a hardvergyártóitok nagyon jó fejek,sok szart a piacra dobják(sûrün),természetesen kiforratlanul stb. windowsot meg inkább haggyuk XD
de a dice a hülye,értem!
Frostbite 2
Igaz persze,toljuk ezerrel,de könyörgöm,ne ferdítsenek,ne hazudozzanak össze-vissza,akkor nem nagyon fogják õket szidni.
Hazugságokkal,féligazságokkal rávenni embereket,hogy vásároljanak meg ezt azt,kimeríti a "vásárlók szándékos félrevezetése" fogalmát,s az már szabálysértés kategória.Csak nem foglalkozik vele komolyabban senki sem...még.
[IRAM] leader
Most majd sokan leszidtok , de én ennek ellenére is elégedett vagyok azzal amit kaptam. 6500ft ért 4dlc(4*3 pálya) már nagyon jóáras dolog önmagában is(a dupla xps hétvégék meg az újfajta kés és társai engem nem érdekelnek.
A Battlefield2nél amikor még én játszottam az volt a problémám(ez jópár éve volt már ne kérdezzétek mennyi lehet most máshogy van), hogy mindenki az alapjáték mapjain játszott a kiegészítõ(special forces) szerverek között jó volt ha néha találtunk olyat, ahol volt fenn 8-10 ember...
Itt a prémiummal amivel tömeget vettek rá a vételre jól megoldották, hogy sokan megvegyék és sokan játsszák a dlc mapjait is.
Szerintem jó húzás volt.
Mondjuk 10k-t nekem sem ért volna meg hozzáteszem, amennyiért hozzájutottam azt viszont bõven megéri.
(ezen az artworkos bonus contenten jót mosolyogtam)
Na lehet lehurrogni én akkoris így gondolom <#vigyor5>#vigyor5>
Hogy negatívumot is mondjak... f*sza lenne már ha ennyi idõ után nemdobna ki fekete kép után az asztalra a játék úgy, hogy semmi más játékkal soha semmi bajom nem volt mióta a win7et felraktam, és ez egy "tömegjáték" ugye...
Jó lenne ha b*szn*nak valamit a játékstabilitással mostmár, ne kelljen már 5 nvidia drivert kipróbálni, hogy melyikkel méltóztatik órákon át stabilnak lenni a játék. Szégyen...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
nekem semmi bajom a premiummal.. kaptam 50dolcsiért - elsõként - négy pályát és kapok x hónap után ismét párat, meg új játékmódot.. eközben "kényeztetnek" különbözõ assignmenttekkel... ha most kiadnának egy bf1942 custom pakkot a DLC pályákra azt is megvenném... nekem spec remek játékélménnyel bírna, ha egy sg44-el rohangálhatnék az irodai pályákon 😄
a BF sorozat az 1942-vel indult és aki abba beleszeretett, harcolt a Clanbase Open Cupjaiban, és ült éjszakákat a gép elõtt hallgatva a battlefield rádiós közvetítéseket, meg nézte az élõ videokat a mérkõzésekrõl.. az szerintem mind a mai napig sorban veszi a széria elemeit.. mégha nem is olyan aktív, de a polc csak így tud teljes lenni.
részemrõl RESPECT EA. nem érzem magam átverve. igazából annak örülnék a legjobban ha még részletre is tudnék vásárolni mondjuk egy pöpec négymagos gépet rajtuk keresztül :-) azért is adnék havi 10-15e-t simán. felõlem felmatricázhatják a gépházat minden reklámmal.. az sem érdekelne:-)
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
[IRAM] leader