Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norby646
Bocs kicsit hülyén fogalmaztam helyenként... 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Norby646
Én nem rég kezdtem el játtszani a bf3-al és már kapásból elég sok cheater-el és glitcher-el találkoztam bár utóbbiból több van. Mindig csak akkor neveztem meg vkit csíternek ha 99%-ig biztos voltam benne hogy az. Elég egyértelmû sztem amikor 98/1-es a k/d és gyakorlatilag ahogy meglát meghalsz. Na mind1. De úgy veszem észre van aki többel vki kevesebb ilyennel találkozik. Bár lehet nekem a bc2 után tûnik csak soknak mert én meg ott nem igazán találkoztam velük (kivéve a vietnam kieg.). Amúgy igazad van, bár nekem se mindig tettszik hogy 7-es lvl-el bejön seine crossing tdm-re és 90 körüli killt szed össze csak késsel. 😄

Ezzel amúgy tegnap találkoztam, bár jobban átgondolva nem is egy rossz taktika azon a pályán mivel a legtöbb esetbe közel van az ellenfél és könnyen mögé is lehet férkõzni. A kés meg amúgy is sok esetben hogy odaszippantja az ellenfelet vagy téged az ellenfélhez... 😄

Amúgy mostanában kicsit kezdek belejönni, igaz sokszor van még hogy nagyon sz@r eredménnyel zárok, de sikerült a jelenlegi fegyverek közül kiválogatni hogy melyikkel melyik pályán a leghatásosabb menni és azon milyen kiegészítõk legyenek. Ráadásul tegnap sikerült a legnagyobb eddig lövésemet sv98-al véghezvinni, 783m lett. Gondolom sokaknak ez az átlag lövés de én örültem neki. Fõleg Mire sikerült felmérni hogy mennyivel célozzak fölé. Amúgy ez kharg island-on volt a ru bázistól nem messze voltam és a b-nél lévõ sziklás "hegyen" volt az enemy. 😛

Amúgy lagg miatt van az hogy az ellenfél cseréli a tárat de közben lõ?

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

@HETTI: thx az infot! valóban nem mai lapnak tûnik.. 2011. áprilisban kapta az elsõ awardját... pedig úgy tetszik nekem az a military thermal cucc rajta:-)

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

@SZOMFERI: nekem ezzel az Asrock alaplapokkal mindig is fenntartásaim voltak. a mostani alaplapom használtpiaci értéke is több, mint az amit mutatsz.
egyébként szemezgettem a Fatal1ty-féle lappal, már csak azért is mert a hangkártyám is ezen gamer nevét viseli a Soundblaster után :-)

mindenesetre köszönöm a választ.. erõsen gondolkodom még .. szeptember 11-ig van még idõ.

így-így :-)
én legjobban azt szeretem mikor egy sharqui-n amerikaiként az entrance zászlót védem és 2 támadás visszaverése után közlik velem, hogy az anyámért kempelek... én meg képtelen vagyok ép ésszel felfogni, hogy az miért kempelés, hogy a megfelelõ védekezõ pozíciót megtalálva hentelem le a gyalogságot a zászlónál.. mikor pont ez a játék célja.. pörgetni az ellenfél ticketjét lefelé azáltal, hogy ne foglaljon.
én ilyenkor szoktam írni.. "no whining bitch, i am defending the flag" 😄

Na a videó az tényleg durva, de ez csak a játékosok töredéke.

A marhája még fel is rakja a YouTube-ra.

YouTube: 23Drazse

Egyesekne cheater fóbiája van. Én március óta játszom a BF3-mal és egy kezemen meg tudnám számolni, hogy a játékban hányszor találkoztam hihetetlen statisztikájú játékosokkal, pedig szinte minden nap játszom valamennyit. Az más, hogy amiket ti ide belinkeltek, ha valaki ennek a keresésére áll rá, akkor persze, hogy talál.
Sokaknak mindenki csiter, aki egymás után háromszor késeli le, aki rendre C4-el robbantja fel, aki 400 m-rõl fejbe lövi. El kell fogadni, hogy vannak nálunk jobb játékosok, akik olyan dolgokat is meg tudnak csinánálni, amire mi még csak nem gondolnánk.
Az más kérdés, hogy vannak tisztességtelen játékosok. A bokorból kempelõ sniperes, azok akik az M-Comot/zászlót C4-el/rakátával kempelik. A játék nem tiltja ezteket, csak sokaknak sérti ez a kis lelki világát és már hackert, csitert kiáltanak.
Velem is volt olyan, hogy az ellenséges tank ráfutott az aknáimra a zászló mellett és a csávó már pampogott is, hogy kempelem a zászlót. (Agyrém, egy jármûves pályán.)

Mindenki próbálja meg élvezni a játékot és ne az agyát húzza fel rajta!

YouTube: 23Drazse

AnarchoiD
ezert tolom xboxon 😉 ott a legnagyobb csit, metro tetejen maszkalas 😉
Filoztam, hogy atalljak-e pc-re de a sok csit amirol hallok lebeszelt errol...

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

2 hónapja lassan hogy nem játszom ezzel a fossal,elegem volt már belõlle.Az hogy tele van ez a játék mindenféle ügyeskedõ alakkal(és itt nem csak a nyílvánvaló csalásokra gondolok)sajnos nem ér annyit hogy játszak vele.Lényegében a vinyóm szart be és még várok a gariztatásra így ezt fel se tudom rakni,de ha lesz újra vinyóm akkor sem fogom valószínüleg.w126-al teljes mértékben egyetértek hírtelen nagyon sok ember lett itt aki úgy játszik mint ha god mód lenne neki bekapcsolva.A BF2-be is belevertem vagy 1000-nél több órát de talán a kezemen meg tudom számolni mennyi gyanús esettel találkoztam.
Sajnos ott tartunk hogy a való életben is az emberek 50-60 százaléka szemétláda aki bármire képes önön érdekbõl.Ezek az emberek a játékok világában sem fognak angyalként viselkedni ott is ugyanolyan szemétládák maradnak.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

shaddam
Megmondom mi a baj a konteóddal. Kiadják a csalást, rizikós hoz valami lóvét. De ha tele van a játék csalókkal(akár csak pécén is) annak rossz híre megy és az ember akkor másra se veszi meg a nép. Míg kiadnak egy mappackot és tisztán jön a lé.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Köszönjük Béni! 😊

Frostbite 2

tutituti
kivéve ha nem õ írta meg saját kezûleg az amit programot😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

CarolHawke
64-es metrón de már 32es pályákon is a kill feed állandó késésben van (mert annyi kill van adott idõ alatt), azért látod kiírva h "öli' az embereket még azután is h bannolták.

Igazad vaN! A hacker egész mást jelent... Annak meg jóformán születni kell, hogy valaki hacker legyen.... igaz mást jelent a fogalom..😄
De irritáló, hogy pár gyerek hackernek nevezi ezeket. Kérlek nézz utána, mit jelent az hogy valaki hacker. Maradjunk a cheaternél mivel a hacker az erõsebb kifejezés, jóval erõsebb.
SpeedXHUN
ennek sok értelme,így játszani,semmi élvezet benne....

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Na én ezt a videót nem értem:
Ezt a "pro" Heelfyy-t kb a harmadik percnél eltüntetik a listáról a 158/6 K/D-jével. Akkor mégis hogyan tudja tovább ölni az embereket?
Ez valami új, túlvilág-cheat?

szomferi
felejtõs, nagyon felejtõs, veszel használtan egy i5-2500/i7-2600-at, alá pedig beteszel egy AsRock H77M-et 18-ért, a többi pénzt meg elteszed, és gyûjtesz új VGA-ra

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

A p67 sabertooth-on azért elgondolkodnék mert lehet hogy tényleg felesleges számodra. Már nem mai alaplap ha mondhatom.....
inkább végy egy monitort ami nem 1024x768 <#awink>
aki nem hinne nekem itt a bizo
nyííték,....
itt a hacker Battlelog Profilja xDD http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Heelfyy/weapons/232322343/pc/
itt pedig a videóm xD
ti is láttatok már olyan hacket hogy az ellenség feje felett ugyanaz a kék kis háromszög vagy mi van és ki van írva a neve is... de közbe ellenség.

mert már nem egyszer ölt meg ilyen emberke, eleninte azt hittem hogy csak mögötte van valahol egy csapattárs aztán azért láttam de t9bsször figyeltem hogy ezek velük eggyütt mozognak szval nem a csapattársamat láttam mögötte.. elég idegesítõek

Ozzyehh
hõség.. bocsi

Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb

Ozzyehh
vagy esetleg a hûség miatt kicsit túlmelegedhetett? köszi elõre is a válaszokat😊

Ozzyehh
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni.. megvan ps3ra a bf3 és egy olyan problémám lenne, hogy multiban egyszercsak megálla a kép és resetelhetem a ps-t eddig ilyen problémám nem volt egyik játéknál sem, aggódnom kéne?

http://blogs.battlefield.com/2012/08/inside-dice-alborz/

Frostbite 2

Frissitsd a PB-t manuálisan.
SpeedXHUN
én se értem,mit akart😄

Ezt most honnan vetted, hogy én bizakodom? 😊
Csak azt írtam: "arra emlékeztet".
Nagyon bejött anno az "Armored Fury". Meg az "Euro Force".

Mondja el nekem valaki miért jó megvenni 10k-ért egy rohadt játékot, és utána hackel unalmassá és értelmét vesztetté tenni.
150 kill, és kb 5-6 halál... Elismerem lehetnek isteni reflexxel megáldott playerek, akár 200/10 es kd-val i... xD de egy hackert meglehet ismerni
Fogtam egy hackert... én hülye késõn nyomtam be a frapset, így a legeleje, a teljes bizonyíték, (irracionális reflexxel párosult killek, 360% os fordulatokkal... 😛) rögtön töltöm youtubera, és linkelem😄
ozimak
Az lesz! Majd erõltetem az UMP-t vagy a P90-et. A JNG-t is alig bírtam összeszedni 😊 nem vagyok egy nagy sniper 😄 De azt az M98B-t szívesen kipróbálnám,mégiscsak az a legerõsebb.
SpeedXHUN
Kedvenc pályám lesz:

miért van az hogy amikor vége van egy körnek és töltõdne be az új pálya akkor csak fekete kép van, és azt írja hogy loading? ilyenkor mindig ki kell lépnem és újracsatlakozni a szerverhez

Balyy
Az "50 squad repairs" még nincs meg belõle, de akkor nem foglalkozok vele.
Köszi. 😊

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Balyy
Volt már valakinek gondja a wrench wielder assigmenttel? A játék végén beadja, viszont amikor kilépek ,eltûnik. A "25 kills with shotguns" feladatról van szó.

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

w126
😄DDD

Mercedes-Benz&#174;

No para, mindjárt jön pár nagypofájú nagyokos, akik megmondják, hogy õ a magyarhon legjobb snipere, 200 órából 300 volt sniperel, annyi idõ alatt bárki lehetne pro, õ is biztos az, fejlõdj 😊

Tudnék neveket is mondani 😄
Aham. Mondjuk az azert gaz, hogy barmely kliens gyakorlatilag atveheti az iranyitast a szerver felett(teleport/spawn befolyasolasa). Ugy remlik, ilyet a BC2 elott nem lattam.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem volt nehéz, mert trollként felfedte magát, hogy "truc super" módban játszik és célja a játék szétkúrása. Nem számolt a valós adminnal, mert általában autoadmin fut. Igen sajnos a nagy pingû játékosok és a rengeteg script okoz ilyet.

CarolHawke
Legjobb sniper JNG-90.

csíterek okozzák a laggolást??Ez érdekes,nem is figyeltem még.asszittem nekem szarakodik a netem.rendszeresen elõfordul,hogy 40-50pinges szerver játszhatatlanul laggol.máskor meg 64eseneken simán megy minden.szintén alacson ping szám mellett.Nektek is elõfordul ez?Szakadozik a hang,akad az egész.
Ja, ugy. Velem is elofordul, hogy nem nagyon nezek korul, csak az tunik fel, hogy ellenfelet alig latni.

sasfr: Honnan tudtatok, ki a csalo?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

😊 Autosnipernek hívják õket. Tegnap a kedvenc szervereim glitcherekkel voltak tele. Állandóan a mennyezet mögül lõttek. A napokban a legnagyobb felháborodást azzal okozta egy tag, hogy kikapcsolta a spawnnolási lehetõséget és mindenki a bázisra tudott csak újjászületni - ez is valami új hack. Itt volt hálistennek valós admin és kidobta. Egyébként a szervereken fenálló idõközi lagokat is ezek az agyon scriptelt játékosok okozzák, meg a 30as átlag pingû szerveren 4-500as pinggel eszetlenkedõk.

w126
Nem érintett engem személyszerint, mert az én oldalamon csalt, valamint mivel ugye még tart a dupla xp, és megvettem a premiumot gondoltam lenyomom azt a 600 tickettet, aminek amúgy az egynegyedénél kerûltem be a szeróra, majd mire felfigyeltem arra, hogy nagyon baxtatják chatben, már volt hátra 200 tickett.
Amit mondanom sem kell hamar letudtunk, mert szerencsétlen ellen egy ilyen botos csipa ellen bárhol elvérzett😞
Persze utána mentem.

Mercedes-Benz&#174;

w126
Nem tartottam túl jelentõsnek, simán betudtuk egy durvább, pofátlanabb csalónak, ezér nem gyüjtöttem rola "dokumentációt".
Néha néha elõferdûlnek durvább haxorok, nem hiszem, hogy túl nagy jelentõséget kell neki nyílvánítani.
Csak gondoltam érdekességként beírom.

Mercedes-Benz&#174;

mutasd meg ezt a meccset.akkor elhisszuk XD

Frostbite 2

Es mit csinaltal ott? Ha elokerul egy ilyen epilepszias rambo, en azonnal lelepek.

igazából szemezgettem én az ASUS P8H77 M PRO alaplappal is, ami fele annyiba kerül mint a Sabertooth. De végül a Sabertooth-on alkalmazott "tetõ-technológia" és annak a hûtésbeli szerepe meggyõzött.. pedig azért a 30 fruttikáért akár egy jó winyót is tudnék venni.
egyébként tény, hogy ha gépbe való alkatrészekrõl van szó akkor én inkább fizetek többet kicsivel, minthogy a következõ évben ismét szórakozzak az upgrade-el. ált. 2-3 évre próbálom meg a konfigot belõni.