Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Ezzel amúgy tegnap találkoztam, bár jobban átgondolva nem is egy rossz taktika azon a pályán mivel a legtöbb esetbe közel van az ellenfél és könnyen mögé is lehet férkõzni. A kés meg amúgy is sok esetben hogy odaszippantja az ellenfelet vagy téged az ellenfélhez... 😄
Amúgy mostanában kicsit kezdek belejönni, igaz sokszor van még hogy nagyon sz@r eredménnyel zárok, de sikerült a jelenlegi fegyverek közül kiválogatni hogy melyikkel melyik pályán a leghatásosabb menni és azon milyen kiegészítõk legyenek. Ráadásul tegnap sikerült a legnagyobb eddig lövésemet sv98-al véghezvinni, 783m lett. Gondolom sokaknak ez az átlag lövés de én örültem neki. Fõleg Mire sikerült felmérni hogy mennyivel célozzak fölé. Amúgy ez kharg island-on volt a ru bázistól nem messze voltam és a b-nél lévõ sziklás "hegyen" volt az enemy. 😛
Amúgy lagg miatt van az hogy az ellenfél cseréli a tárat de közben lõ?
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
egyébként szemezgettem a Fatal1ty-féle lappal, már csak azért is mert a hangkártyám is ezen gamer nevét viseli a Soundblaster után :-)
mindenesetre köszönöm a választ.. erõsen gondolkodom még .. szeptember 11-ig van még idõ.
én legjobban azt szeretem mikor egy sharqui-n amerikaiként az entrance zászlót védem és 2 támadás visszaverése után közlik velem, hogy az anyámért kempelek... én meg képtelen vagyok ép ésszel felfogni, hogy az miért kempelés, hogy a megfelelõ védekezõ pozíciót megtalálva hentelem le a gyalogságot a zászlónál.. mikor pont ez a játék célja.. pörgetni az ellenfél ticketjét lefelé azáltal, hogy ne foglaljon.
én ilyenkor szoktam írni.. "no whining bitch, i am defending the flag" 😄
A marhája még fel is rakja a YouTube-ra.
YouTube: 23Drazse
Sokaknak mindenki csiter, aki egymás után háromszor késeli le, aki rendre C4-el robbantja fel, aki 400 m-rõl fejbe lövi. El kell fogadni, hogy vannak nálunk jobb játékosok, akik olyan dolgokat is meg tudnak csinánálni, amire mi még csak nem gondolnánk.
Az más kérdés, hogy vannak tisztességtelen játékosok. A bokorból kempelõ sniperes, azok akik az M-Comot/zászlót C4-el/rakátával kempelik. A játék nem tiltja ezteket, csak sokaknak sérti ez a kis lelki világát és már hackert, csitert kiáltanak.
Velem is volt olyan, hogy az ellenséges tank ráfutott az aknáimra a zászló mellett és a csávó már pampogott is, hogy kempelem a zászlót. (Agyrém, egy jármûves pályán.)
Mindenki próbálja meg élvezni a játékot és ne az agyát húzza fel rajta!
YouTube: 23Drazse
Filoztam, hogy atalljak-e pc-re de a sok csit amirol hallok lebeszelt errol...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Sajnos ott tartunk hogy a való életben is az emberek 50-60 százaléka szemétláda aki bármire képes önön érdekbõl.Ezek az emberek a játékok világában sem fognak angyalként viselkedni ott is ugyanolyan szemétládák maradnak.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Frostbite 2
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Na én ezt a videót nem értem:
Ezt a "pro" Heelfyy-t kb a harmadik percnél eltüntetik a listáról a 158/6 K/D-jével. Akkor mégis hogyan tudja tovább ölni az embereket?
Ez valami új, túlvilág-cheat?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
inkább végy egy monitort ami nem 1024x768 <#awink>#awink>
itt pedig a videóm xD
mert már nem egyszer ölt meg ilyen emberke, eleninte azt hittem hogy csak mögötte van valahol egy csapattárs aztán azért láttam de t9bsször figyeltem hogy ezek velük eggyütt mozognak szval nem a csapattársamat láttam mögötte.. elég idegesítõek
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Frostbite 2
Csak azt írtam: "arra emlékeztet".
Nagyon bejött anno az "Armored Fury". Meg az "Euro Force".
Köszi. 😊
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Tudnék neveket is mondani 😄
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
sasfr: Honnan tudtatok, ki a csalo?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Amit mondanom sem kell hamar letudtunk, mert szerencsétlen ellen egy ilyen botos csipa ellen bárhol elvérzett😞
Persze utána mentem.
Mercedes-Benz®
Néha néha elõferdûlnek durvább haxorok, nem hiszem, hogy túl nagy jelentõséget kell neki nyílvánítani.
Csak gondoltam érdekességként beírom.
Mercedes-Benz®
Frostbite 2
egyébként tény, hogy ha gépbe való alkatrészekrõl van szó akkor én inkább fizetek többet kicsivel, minthogy a következõ évben ismét szórakozzak az upgrade-el. ált. 2-3 évre próbálom meg a konfigot belõni.