Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy boomsniper nevezetû egyén M98B-vel sorozatot lõtt folyamatosan, mint egy gépfegyóval, halálos pontossággal, és a 600 ticketes német szerón a mappot 234-12-vel zárta😊)
Mercedes-Benz®
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
így két lépcsõben végül azt mondhatnám, hogy ismét van egy gépem mondjuk 2-3 évig.
most egyébként egy core2-m van, egy 775-ös alaplappal. azért még szerintem a használtpiacon fogok kapni egy 25-t simán.
mindenesetre köszönöm a gyors válaszokat.. 2-bõl 2 engem már meggyõzött.. mostmár csak szólni kéne a forex brókereknek, hogy kapják össze magukat szeptember 11-ig😄
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
64 es map megse fogja izzasztani...
Most milyen géped van amúgy?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
erre gondolnék, mint upgrade:
alaplap + proci
maradna a gépemben 4giga DD3 meg egy Nvidia 550Ti.
mit gondoltok ezzel tudnék végre gammantani 64 fõs szerveren mondjuk 1024x768 high-ban? használható framperseccen?
bocs az offért, de szerintem ez egy armored kill megjelenés elõtt igencsak fontos dolog!😉
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Mint a nevében is benne van, töröl mindent, elölrõl kezded az egészet.
De elvileg ez a cél az új karakter létrehozásánál is. Csak itt nem lehet váltogatni.
Esetleg még a nevet is módosíthatod.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Valahonnan meg lehetne szerezni?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
YouTube: 23Drazse
Én az IFV kategóriát választanám, de lehet, hogy újat fognak készíteni hozzá.

...
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
MRLS az pedig nyilván újba kerül majd.
Increased the accuracy of the RPG, to differentiate it from the distance of the SMAW
Increased the damage of the Claymore infantry
C-RAM and Pantisir are now destructible with multiple attacks
The LAV is off 30%, no more 'than 50% (kicsit érdekesen fogalmaz, ez sztem 30%-tól kezdõdõ disabled-et jelent)
Allied grenades now have a different color
Knife more 'reliable and relevant to melee attacks
The explosives now remain even after death
Adds the letters of the flags on the minimap
Fixed the audio sometimes goes out of Sync
All players who have at least one star service with RPG and SMAW can choose which one to use
The premium can choose which one to use knives (ACB90 / Knife)
Added new Master of plates: M9/MP443/M1911 Tatt, Silent M1911, M67 Grenade, Tool Repair, Defibrillator (ez gondolom service starokat jelenthet)
az artworkök is szépek, kár, hogy nem mindegyik full size.
A Medal of Honor.