Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w126
Tegnap este új "nem csalással" találkoztam😄

Egy boomsniper nevezetû egyén M98B-vel sorozatot lõtt folyamatosan, mint egy gépfegyóval, halálos pontossággal, és a 600 ticketes német szerón a mappot 234-12-vel zárta😊)

Mercedes-Benz®

sajnos ez nem így van!mielõtt tényként közölsz ilyen infót,nézz utána...
sehogy!vegyél egy új játékot!premiummal is csak a ratiot tudod resetelni, ill. nevet lehet változtatni az originen belül...szerintem fxság!BFBC2-ben simán indíthattál több karaktert is,nem tudom itt miért nem tudták megoldani...
Szerintem nem kifeszitett koltsegvetessel dolgozik, mert akkor nem Sabertooth alaplapot venne. Az alaplap nem tudom, milyen ar/ertek aranyt kepvisel, de az I5 25xxK sorozat nagyon jol sikerult.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

úgy tekintek a mostani beruházásra, hogy karácsony magasságára érkezne hozzá egy RAM csere (nézegetve az árakat lehet sznob módon 16GB😊, illetve egy mostani tech-et nézve egy nvidia 670gtx környéki kártya. mami mondta, hogyha jó leszek akkor az ssd-t megveszi nekem.
így két lépcsõben végül azt mondhatnám, hogy ismét van egy gépem mondjuk 2-3 évig.

most egyébként egy core2-m van, egy 775-ös alaplappal. azért még szerintem a használtpiacon fogok kapni egy 25-t simán.

mindenesetre köszönöm a gyors válaszokat.. 2-bõl 2 engem már meggyõzött.. mostmár csak szólni kéne a forex brókereknek, hogy kapják össze magukat szeptember 11-ig😄

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Valóban jó választás.Szerintem maradj az i5 procinál.Nekem nagyon bevált.A másik.Lehet még egy 4 gb ramot kéne szerezi...

SpeedXHUN
nagyon jó választás,de még kisebb proci is elég lenne rá,ha számít a pénz!
64 es map megse fogja izzasztani...
Most milyen géped van amúgy?

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

sziasztok,
erre gondolnék, mint upgrade:
alaplap + proci

maradna a gépemben 4giga DD3 meg egy Nvidia 550Ti.
mit gondoltok ezzel tudnék végre gammantani 64 fõs szerveren mondjuk 1024x768 high-ban? használható framperseccen?

bocs az offért, de szerintem ez egy armored kill megjelenés elõtt igencsak fontos dolog!😉

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

Értem én hogy bizakodó vagy, de túl sokat ne várjál tõle. ez a szuper fejlesztõcsapat csak rontott mindig a dolgon a bf2 óta.Ez is jól hangzik, azt majd rájössz, mennyire marketing volt a egész, csak hogy több lóvét tudjanak lehúzni a semmiért.
Ez az éjszakai pálya (Death Valley) engem a régi Midnight Sun-ra emlékeztet. Azt nagyon bírtam.

Szerintem is M40A5.Én azért avval játszom mert annak van a leggyorsabb reloadja(bolt action fegyók között).Sokszor jól jött amikor elsõre nem feküdt el a célpont.Nem volt ideje fedezéket keresni a gyors reload miatt.

dr Kotász
De meghagyja. Nem tekinthetõ egyenértékûnek a karakter újrakezdésével. 4 adaton kívül minden változatlan marad.
én úgy tudtam hogy csak a k/d arányt pontosságot win lose ratiot meg ilyesmiket töröl... pontokat sem haggya meg?

Hasznald a P90-et! En rengeteget mentem vele, mivel a konnyugeppuskak nem tetszettek. (Csak mostanaban fedeztem fel az M-27 IAR-t.)

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

tutituti
nem sniper fegyverrel mész hanem valami kompakttal és úgy segítesz be.Így is gyorsan fejlõdsz.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Battlelogban Reset stats gomb. Csak premiumosoknak érhetõ el.
Mint a nevében is benne van, töröl mindent, elölrõl kezded az egészet.
De elvileg ez a cél az új karakter létrehozásánál is. Csak itt nem lehet váltogatni.
Esetleg még a nevet is módosíthatod.

50%-ban vagyok reconnal (25% engineer, a másik kettõ nagyjából azonos), mert nincs összeszokott squad amiben játszanék, és így szerintem egyedül sniperral lehet a legtöbbet segíteni a csapatnak sofloammal. Közben nekem izgalmas helyet keresni, lõni, helyet változtatni stb. Én qbu88-al kezdtem, de ahogy megszereztem az L96-ot arra váltottam, aztán sokkal késõbb az M98B-re. 12x -es scope, straight pull bolt, semmi más.

zotya10002
Sehogy!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

hogy lehet új karaktert kezdeni?

ozimak
Ja én is pont ma néztem az M98B-t,csak nekem még rohadt sok pont kell hozzá 😊 Nem sokat voltam eddig recon. 146.000 pont kell hozzá,nekem meg csak 82.000 van 😞 Mindig elfelejtek recon-ként menni,mert valahogy nem jön be se a VAL se az UMP se a PDW. De majd erõltetem egy kicsit 😊
M40A5

Szerintem az M98B: amióta lehúzták azzal a patch-el már nem az igazi, de még így is az a legerõsebb.

SpeedXHUN
Szerintetek melyik a legjobb sniper fegyó?

zotya10002
Jó a zene a videó alatt!

Valahonnan meg lehetne szerezni?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Ahogy írtam, a felépítését és a személyzet számát tekintve IFV, fegyverzetét nézve MBT kategória lehetne.

YouTube: 23Drazse

Mert gyalogságot is tud szállítani. Olyan mint itthon a PSZH-k.

ozimak
És akkor mitõl "pont IFV"? Csak azért mert 105 mm-es harckocsiágyúval nem szoktak emberekre vadászni 😊 A wiki is azt írja: heavy armored car/wheeled tank destroyer nem infantry fighting vehicle. De amúgy nem izgat annyira azért,hogy milyen csoportban lesz...
Magyarul "Páncélvadász".

giornalista
szerintem új kategória lesz, hiszen külön bejelentették, hogy ezek "tank destroyerek" lesznek.
Felépítésüket tekintve az IFV-khez állnak közelebb. A Stryker az LAV-25-ön alapul, a Sprut pedig a BMP-3 alvázára épült. Páncélzatuk könnyû. Elsõdleges fegyverzetük, viszont felér az MBT-kével. Érdekes dolog, hogy TOW/Kornet rakétákat is kilõhetnek, épp mint az IFV-k. Meg ha jól láttam, akkor ezek öt személyesek a játékban (valóságban csak 3) így csapatszállításra is alkalmasak.
Én az IFV kategóriát választanám, de lehet, hogy újat fognak készíteni hozzá.

giornalista
Vehicles: HIMARS H142 (US Artillery Vehicle); BM-23 (Russian Artillery Vehicle); M1128(US Tank Destroyer); 2S25 Sprut-SD (Russian Tank Destroyer); ATV (Transport Vehicle); AC130 (Gunship)
giornalista
hát, a végén meghal, persze, de nem az a lényeg, hanem a lassítás, kiengedett futómûvel.
SpeedXHUN
de pont halott a srác😄

giornalista
a kép különleges mondanivalója számomra a kill feed, csizivel 😄
giornalista

kint lévõ jet futómûhöz: semmi ördöngösség nincs benne. egyszerûen lelassít.
SpeedXHUN
Õk nagyon várták a jeepet!

Akkor pont nem MBT hanem IFV.

annyira azért nem örülök ... <#szomoru2> <#szomoru2> <#szomoru1>

...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

ozimak
A Stryker szerintem az MBT-knél lesz.<#nemtudom> Legalábbis a besorolása szerint lövészpáncélos...
Hogy itt micsoda, azt nem tudom, de amugy ez egy Stryker MGS-nek tunik.

Nem tudja valaki, hogy az új tankvadászok milyen kategóriába fognak esni? MBT vagy LAV/IFV? Mivel ez valahol a kettõ közt van. A Premiumos videó alapján nekem úgy tûnt, hogy külön kategóriát fognak alkotni.
MRLS az pedig nyilván újba kerül majd.

tutituti
facepalm...

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SpeedXHUN
Jövõhéten jön a patch gondolom,az armored kill benne!

CarolHawke
Ígéretesnek hangzik.

SpeedXHUN
<#eljen><#alien>

giornalista
jön egy új patch, nem hivatalos infók, a legérdekesebbeket veszem ki belõle, a teljes lista: http://symthic.com/forum/index.php?page=Thread&threadID=2640&pageNo=1

Increased the accuracy of the RPG, to differentiate it from the distance of the SMAW
Increased the damage of the Claymore infantry
C-RAM and Pantisir are now destructible with multiple attacks
The LAV is off 30%, no more 'than 50% (kicsit érdekesen fogalmaz, ez sztem 30%-tól kezdõdõ disabled-et jelent)
Allied grenades now have a different color
Knife more 'reliable and relevant to melee attacks
The explosives now remain even after death
Adds the letters of the flags on the minimap
Fixed the audio sometimes goes out of Sync
All players who have at least one star service with RPG and SMAW can choose which one to use
The premium can choose which one to use knives (ACB90 / Knife)
Added new Master of plates: M9/MP443/M1911 Tatt, Silent M1911, M67 Grenade, Tool Repair, Defibrillator (ez gondolom service starokat jelenthet)
giornalista
fasza lett a videó, bár nem értem, komolyan nem, hogy miért nem voltak képesek 100%-ban új képsorokat adni, miért kellett bedobni közé pár régebbi trailerben látottakat is. de azért nem volt rossz, az összes pálya nagyon jól néz ki. egyszerre kapunk havas pályát, éjszakai pályát, erdõs pályát és giga-size pályát, szóval... 😄

az artworkök is szépek, kár, hogy nem mindegyik full size.
Itt most meg kell találni a kakukktojást?
A Medal of Honor.

SpeedXHUN
http://www.kephost.com/links.php?file=wxs6mk9ajc68b19yq2zg.jpg

SpeedXHUN
Nekem a Vietnam,még hiányzik😊