Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt az elemkivevés dolgot nem mondjátok komolyan??!! 😊
Vigyed el a tápot valakihez aki nem hot hülye az elektronikához s lehet meguszod 30 forint + munkaköltség
CarolHawke
És így már értem a kérdést h h lehet megjeleníteni battlelogon. Fogalmam sincs. 😄

CarolHawke
Jah h az 😄 Az a veterán status szimbolumok helye, azt akkor kapod meg elvben ha regisztrálva van a játék EA fiókhoz. Nem tudom a BF2 hogy mûködött.

w126
Háát...
Nem dögcédulának tûnnek, köralakú kis emblémák a veterán player statusz alatt.

Mercedes-Benz®

CarolHawke
Mit értesz biléta alatt? Dögcédula?

w126
Jó, és egyébb playerek battlelogján miként látni a bf2 bilétákat?

Mercedes-Benz®

CarolHawke
Nem, mivel nem origines játék.

w126
Próbáld meg a bios elemet kivenni 5 percre, van, hogy az alaplap blokkol.

Mercedes-Benz®

w126
Urak van nekem bf2 is.
Ezt lehet valahogyan originben, és battlelogon megjelenítetni?

Mercedes-Benz®

CarolHawke
Ha a monitor mûködik akkor szerintem elméletben ki kéne jönnie 180ezerbõl egy rendesebb gépnek is.
Proci (i3-i5): 30-40 ezer
Alaplap: 20-30 ezer
Táp (500-750W): 20 ezer
Vidikártya: 40 ezer
Memória (6G😎: 15 ezer
HDD (1T😎: 20-30 ezer
---------------------
145-175 ezer de ez csak úgy saccra

Mindenképp' játékra is kell, mert napi 3-4 órát tolom a haverokkal. De persze a józanész határán belül.Olyan 180.000 Ft körül ki lehet hozni valami erõset? Ne haragudjatok már, hogy ilyennel terhellek benneteket, csak nem szeretném, ha átvernének hétfõn.

CarolHawke
Igen a winyó is károsodhat túlfeszültségtõl, ha teljesen ki kell cserélni én inkább mondanám hogy rakj össze egyet teljesen customba, bár attól függ mire kell. Ha játékra akkor egyértelmû, ha nem olyan lényeges akk vehetsz egybe is.

A tularam barmit as mindent megsuthet. ha kicsit normalisabb tapod van, akkor jobb az eselyed, hogy az megfogta a tularamot, megha sajat elete aran is.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Azt olvasgatom, hogy nagy eséllyel pályázok rossz esetben alaplap proci mégrosszabb esetben videocard cserére. Ha a szerencse fia vagyok megúszom a táp kicserélésével. A winchester károsodhat-e mert arról nem olvastam? Ha meghalt a gép akkor épiteni érdemes, vagy készen is kapható jó?

Csak azért tanácsolom, mert az egész ház ezekkel van bevédve. Villámláskor nem kell kihúznom illetve kikapcsolnom semmit, vígan használom a számítógépet és ha levágja, nem lesz semmilyen kár belõle. Nem egyszer tapasztaltam.
A következõ inditás, ha jó lesz, vagy új lesz mindenképp' ilyenbõl lesz.

Kivettem, de sajnos semmi. Valószinüleg a táp adta meg magát. Már csak az a kérdés mit vitt magával. 😞

szomferi
vedd ki az alaplapból az elemet úgy 10-15 percre, rakd vissza, és reménykedj...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Sajnos nem indul el. Nem volt vihar, egyszerûen egy pillanatra nem volt áram. A Tv pl azonnal elindult, csak a gépet nem lehet sajnos bekapcsolni. Már áramtalanitottam, de úgy sem indul. Felhivtam egy szervizt, hétfõn beviszem és elõkészitem a bankkártyámat. 😞

CarolHawke
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__biztositasok__1992509-hogy-mukodik-a-biztositoknal-a-villamkar

Itt elég jól le van írva egy hasonló szituáció, hátha segít.

CarolHawke
Nézd meg a biztosító szekrényt nem vágta e le. Húzd ki a konnektorból a gépet elosztóstul, dugd vissza kapcsold be, és indítsd újra a gépet. Ilyenkor általában nem indul el rögtön a gép, a ventillkék is késõbb indulnak csak be. Próbáld meg ezenkívül a tápot kiszedni és megmérni h ad e le áramot, ha van feszültség/áramerõsség mérõd. Aztán legközelebb ha vihar van akkor a TVt, számítógépet húzd ki a falból.

MR ME
valszeg tápodnak annyi, ha szerencséd van nem vitt magával mást

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Most mit tegyek? Áramszünet volt egy pillanatra és az asztali pc ezután nem indul el. Hiába inditanám mintha be sem lenne dugva a konnektorba. Valaki járt már igy? Elvileg a lakáson van teljeskörü biztositás is, nem tudom ilyen kárra fizet-e?

giornalista
és az milyen már, hogy amióta nincs dupla pont, azóta nem menti a battle reportokat a battlelog...
Hogy a fenébe lehet az, hogy a Battlelog elvette az engineerrel megszerzett Premium assigmenekbõl az összes shotgun és akna killt?
Lehet, hogy meg van csak nem látszik, azonban egy hete még megvoltak.
Vártam vele, hátha valami bug, de még nem frissült a stat egy hét alatt sem. A "Wrench Wielder" és a "Jack of all trades" pl. továbbra is a dogtagek közt van.
Talán csak bug a grafikában?

YouTube: 23Drazse

szomferi
inkább nézz utána a 2550K-nak, és a 2500K-nak, nincs kedvem elmagyarázni miért blõdség az elõbbit venni

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Vehicle score per vehicle minute

11 420

1%

263.201................
Vehicle destroyed / kills percentage

9 090

1%

42.09%

ezek a saját adataim páncélosokra....sokat megyek ezekkel,fõleg Ománon....azért másoltam be,hogy mutassam,nem a levegõbe beszélek....LAV/BTR-ben 22 illetve 23 órám van,650, és 670 kill....

Tegnap kiváncsisából megnéztem pár srác statját,akivel és akik ellen játszottam Ománon...2 játékosnál is a következõt láttam.....28-26 óra LAV/BTR-el 3752 illetve 3498 kill....na ha ezt valaki nekem elmagyarázza,hogy lehet,minden "tiltott " dolog nélkül,megemelem a kalapom....engem a csalók nem nagyon érdekelnek,mindíg lesznek....de bõven 100 kill/óra felett....naaa...::::😊))))
CarolHawke
Nem olvastam nagyon az elõzményeket, szal lehet h ironikus volt v tudomisén, ettõl függetlenül azt látom, hogy bármi amit mondott a kérdezõ, szerinted hülyeség és mást mondasz. És a kérdésre továbbra sem válaszoltál, kitérõ választ adtál, ami igencsak sejteti innentõl fogva a választ. Ennyit errõl.

Norby646
lol Akkor tényleg jó lövés volt. 😊 Igaz csak 3 vagy 4-edjére találtam el mert mikor kicsit megállt végre egy helyben akkor próbáltam eltalálni de persze mire eltaláltam volna arrébb ment kicsit. Am tényleg jó ez az oldal!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

szomferi
szövegértés ötös! inkább maradtál volna csendben...

ez nagyon jó

w126
Azért írják sokan, hogy hacker mert a régi játékok esetében, mohaa, CS, régi cod, stb, még lehetett konzolbol megváltoztatni az alap tisztességes beállításokat mindenféle, elõnyt nyujtó beállításoktra, mint pl vakító nap eltüntetése, gyorsabb tárazás/futás, stb, stb.
És mivel ezesetben a beállítások megváltoztatása, módosítása, történt rosszándékkal, ezért a játék meg hackelésérõl beszéltek/tünk.
Ma már ilyen nincs, viszont emiatt sokan keverik a cheatert a hackerrel.
Akkoriban ugyan azt jelentette, ill mindenki tudta mire gondolunk a hacker alatt, és mit kell mögé érteni.
Persze nem kiokításként írom, csak magyarázatként, hogy mire vezethetõ vissza eme hibás tituláció.

Mercedes-Benz®

jó ez az oldal 😊

Ó, én ez alapján, AMTRAC-kel a Top 1%-ban vagyok.

CarolHawke
Te ilyen számítógépes pró vagy h így rámondod egy intel procira h a legértelmetlenebb? ... -.-" úristen valamit hisz az ember és az máris tény... rettenet

szomferi
a 2550K a legértelmetlenebb proci ami létezik a Földön kb 😄

Szivesen! Nekem p67 sabertooth-om van a burkolat az egy fillért nem ér igazából csak nem néz ki hétköznapian vele a lap... s ha sabertooth s intel akkor z77
A lényeg az alkatrészekben van de kérdés hogy mire kell neked a számitogép s miért 2550k-t néztél?
szomferi
az AsRock már nem AZ az AsRock, megnyugtatlak <#papakacsint>
ezekért a fatality szutykokért fillért nem adnék... túlértékelt vackok... ráadásul P-s chipsetû, neked H-s kell... szóval inkább fogadd meg a tanácsom, jobban jársz, mint ezekkel a túlárazott deszkákkal <#pias>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dr Kotász
Azt hogyan lehet megnézni, hogy a felsõ 16%-ba tartozik?
CarolHawke
Mikor hallom ezeket az így cheater úgy cheater sztorikat mindig elkezdek azon gondolkozni, hogy vajon ti milyen szervereken nyomjátok h állandóan cheaterek vannak mindenhol. Vagy ennyire paranoiásak a legtöbben h aki többször lelövi õket az cheater? 😄

A tarcsere loves kozben azt hiszem, animacio szinkronizalasi hibabol ered. Valamelyik patchben irtak is, hogy igazitottak, de meg mindig rossz.

783 meter? Hat... eleg atlagos. Csak a felso 16%-ba fersz be vele, es a rangletra legtetejen nyilvanvaloan hackelt es megrendezett eredmenyek vannak. <#taps>

Norby646
Engem meg az admin ölt le az elõbb TK-ért. Amikor lespawnoltam egyszercsak kiírta hogy friendly fire will be not tolerated... <#fejvakaras> Senkit se öltem le, akkor léptem be a szeróra... Persze a gyerek egybõl írta hogy !punish és utána jött a "killed by admin". Ez tök jó mondom.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

én meg azt utálom amikor a sok gyökér a játék helyett ok nélkül nyomja a !report-ot mindenkire, de komolyan semmi ok nélkül az egyik elkezdi mert lelõtték mert béna volt erre elkezdi nyomni hogy !report xy noob a többi meg folytatja engem is olyanért reportolnak amit nem is csináltam mert gondolják húú dejó poén reportolni mindenkit...

a másik meg amikor a kedves csapattársnak ledobok egy ammo boxot utánna meg rohanok a jeep felé hogy menjünk foglalni a zászlót ez a gyökér meg mielõtt odaérnék a jeephez kilövi nekem a rakétavetõjével... komolyan ebbe mit élveznek a gyökér 8 éves balfaszok? aztán csodálkozik ha lelövöm utánna

Ezzel nincs is semmi baj.Nálam pl az veri aki a biztosítékot, amikor Khargon fent fekszik a hegyen 20 sniper, 10-10 mindkét csapatból, és lövöldöznek a pálya közepe felé,de egymást észre se veszik.Sok ilyen anomália van.
persze,a keseles csak jon magatol... 😊

Frostbite 2