65797

[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
Gyuszopapa #64817 A személyeskedést azért befejezhetnéd.Nem őriztünk együtt libát. -
bebe78 #64816 Bizony tesó:) -
elexys #64815 És fogod a fejed, hogy milyen hülyeségeket csináltál akkor, amit abban az időben jónak tartottál.
-
bebe78 #64814 Ebben teljesen igazad,és kiállok az igazad mellett én is mert nekem is megváltozott a játék stilusom azóta amióta szántál rám egy órát,hogy segits.Azóta is nézem azt a videót amit anno felvettem. -
elexys #64813 Páran, akikben volt annyi, hogy megkeressenek, vagy elfogadják, amit mondtam, azok utólag mindig belátták, hogy kis odafigyeléssel sokat tud javulni a gameplay. Te sajnos nem ebbe a kategóriába tartozol, mert vak vagy, mint Esmeralda. -
Hát ha csukott szemmel nézted a videóit, akkor neked nem. -
Nem hoznak semmit, se Co-op mapot. -
Gyuszopapa #64810 Bizonyított?Kinek? -
C0mputers #64809 igen, végig szoktam tolni a single részeit is a BF-eknek :D
tényleg, a BF3 kiegészítők hoznak új single részeket is a játékba? -
Aha persze, szerinted MINDENKI csaló. Szerintem még magadról is azt gondolod... :D
elexys nem egyszer bebizonyított dolgokat, nem belátni az igazat már csak szimplán vakság.
Persze, nyilván vannak csalók, de neked elég durva paranoiád van. :D
(WOT?) -
SzinesGeza #64807 Single player?! :) -
C0mputers #64806 kérdés!
sziasztok, végigtoltam a "virágbolti verziót", tetszett, ezért úgy döntöttem, hogy megveszem (a dobozos verziót)
a kérdésem az lenne, hogy a "virágbolti verzió" single player mentéseit át tudom majd tölteni az eredeti játékra? (gondolom az origin feltölti majd a felhőadatokba, ha ez lehetséges)
kössz -
elexys #64805 Ha egy jó egérbeállítás kisded játék, akkor ismét csak gratulálni tudok neked. Az viszont érdekelne, hogy miből szűrted le, hogy csalok? Illetve a 230 órás, 12000 killes "tapasztalatod" miért ad számodra ekkora magabiztosságot ebben a cheat témában? -
sasafr #64804 Nem érdekli őket! Azt mondják amit sok agyas is, hogy a PB megfogja őket és annyi a csaló amennyit a PB megfog. És kész. 20-30 euro körül olyan profi csalásokat lehet venni amit a PB sem fog meg, csak akkor derül ki ha a használója idióta. Sokan mondják, hogy ezek a profi csalások is a DICE érdekeltségi köréből származó programok. Ezt azér nem feltételezném, de nem zörög a haraszt..... -
kombány #64803 azért érdekes hogy ha mindenki megveheti a csalást akkor az ea vagy dice vagy pb vagy nemtom kinek a dolga lenne nem hiszem hogy nem lenne rá 5-10 vagy mennyibe kerül egy csit dollárjuk hogy megnézzék hogy lehetne kivédeni és ez már fogyasztóvédelmi kérdést is felvet mert tudnának tenni ellene de még sem tesznek -
kombány #64802 nem csak koppintással szerintem nem kéne villogni de persze ügyes video -
Devilstudio2013 #64801 Muszáj bunkónak lenni ugye? -
sasafr #64800 Én jót röhögtem Nobody videóján. Hasonlók már tavaly is voltak fent külföldi oldalakon és ecsetelik benne, hogy mekkora szar az egész multis vonal védelme a csalókkal szemben. Akkor itt el is modtam ezt, hogy rengeteg csaló van és, hogy is mondjam le lettem ugatva. Ahogy telik az idő és a nyomoroncok könnyebben hozzájutnak a csalásokhoz egyre többen szembesülnek azzal, hogy mekkora szar is ez az egész. Annak ellenére persze még mindig ez a legjobb a kategóriájában! -
Gyuszopapa #64799 Nem kell bizonyítanom,kinek bizonyítsam.Mindenki úgy játsza a kisded játékait ahogy akarja.Ahogy minden multi fps játékban úgy itt is a magukat pro-nak mutató játékosok nagy része valójában nem is annyira pro.A BF2-ben is volt nem egy olyan játékos hogy majd a seggét nyalták a hívei,a bukás után meg volt döbbenet.
-
elexys #64798 Valóban? Bizonyítsd, eddig ez senkinek sem jött össze.
-
Gyuszopapa #64797 Ment privi. -
Szia! Lentebb írtad hogy
van eladó premiumod.Mennyi lenne az ára? -
Gyuszopapa #64795 Van.De most miért kell belém kötnöd.
Amúgy amíg előttem nem játszik bárki addig az potenciális csaló.
Akiket eddig láttam az mind hozta azt amit játék közben hozott.
A másik az hogy egyben hiszek-reggel feljön a nap és este lenyugszik.
Tudod 41 év alatt rengeteg(szorozd meg 10-el mint amennyire gondolsz)patkány emberrel összehozott a sors.
Nobody-ra visszatérve nem vagyok a pincsikutyája,nem ismerem,de legalább annyi haszna van a videójainak,hogy megerősíti bennem azt amit eddig is gondoltam,tudtam,tapasztaltam.
A PUNKBUSTER csalófogó képessége a 0 felé konvergál.
WOT
-
Van olyan ember, aki szerinted nem csal ?:D -
Gyuszopapa #64793 Psssszzzzt. csak csendben,cserébe nem árulom el hogy te is csalsz. -
kombány #64792 na mi azt majd eldöntjük hogy jól sikerült e?! hát nem lett jó
-
Devilstudio2013 #64791 Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek a csatornámat!
Ez a videó nagyon jól sikerült!
A nyeremény játék már nem aktív csak szólok!
-
elexys #64790 Ha egy aimost nem szúrsz ki, akkor nálad is gond van. Wh-t is ki lehet szúrni, csak az nem annyira egyértelmű, mint az aim. Nobodynak viszont pont ilyenek a "bólogatókiskutyái", mint amilyen Te vagy. -
Látom starfosgecinek még mindig csípi valami a seggét. Szegényke. :DD -
Gyuszopapa #64788 Te ki szúrod a wh-s szerencsétleneket nem hinném,a wh-s szerencsétleneket csak saját fajtársuk szúrja ki.
Az aim-osokból is csak a hülyéket veszed észre. -
Gyuszopapa #64787 Sajnos akárhogy is próbálom úgy nézni hogy hülye lenne a gyerek,nekem az egészből csak a szarkazmus jön le meg a rengeteg igazság. -
AssholeHaterx #64786 El is hiszem.
Múlt 7en, feljött egyik klántársunk spanja tsre is, meg a szerverünkre is, metro ment éppen. Én anyáztam rendesen, mert nem ment /mondjuk hc volt/, de a srác, ilyen 89/7-et lőtt a végére. A meccs felétől, néztem, hogy mit csinál, ő úgy nyomta, hogy 2 méter mozgott, azt is lassan, sose futva, majd 1 percig csak nézelődött. Kérdeztem is tőle, ezt hol tanulta, azt mondta 2v2-es warokon, csak így tudnak érvényesülni. Látom ennek előnyét, de én pl túl mohó vagyok ehhez a tactic-hez, vagy türelmetlen, vagy fél perc után oldalba/hátba lőnek, és rohanok inkább tovább. -
elexys #64785 Jogos! :)
Abszolút igazad van.
A wh-s és aimos szerencsétleneket tegyük félre. Őket simán ki lehet szúrni, mert látszódik a csalásuk. Legfőképp az aim. Amúgy ők azok, akik csalás nélkül nem igazán tudnak érvényesülni. (lásd. Nobody)
Biztos, hogy vannak makrósok. Lehet ilyenekkel találkozni esl-en is.
De!
Vannak olyan játékosok is, akik elég komolyan játszanak és tényleg már-már hack szinten tudnak lőni. -
AssholeHaterx #64784 Ez is lehetséges, egyiküknél se álltam a háta mögött, hogy nézzem a gépét.
Én pedig, csak úgy hiszem el valakiről, bármelyik állítást is :) -
elexys #64783 Akiket említett a videóban, azok nem makróztak/nak...
-
AssholeHaterx #64782 Ezt arra mondtam, hogy volt amikor a srác valamelyik videójában kifejtette, mely magyar klánok makróznak. Ezt most nem azért mondom, hogy téged vagy a klánodat meggyanúsítsalak, csak azért, hogy volt neki igaza is. -
elexys #64781 Ezt annak mondd, aki makrózik. -
Szerintem fölösleges a reportolás, pont úgy telibe szarják mint bármikor. Max kb. ha etnikai cuccot reportolsz azzal csinálnak valamit mert júj le csokizták az egyik bantu pajtást.. -
undY1ng #64779 Nem ez volt a kérdés..... -
vg #64778 Az első 4 mindkét oldalon csaló lenne?