65797
  • adam46
    Ment a report a videókkal battlelogon, nyomassátok ti is. Fogyatékosoknak elzárva van a helyük! Nem pedig szabadon.
  • elexys
    És ő a nagy tudományával mindenkit lecsíterezett anno. Sokan meg még be is vették a hülye dumáját.
  • Vadnokedli
    Videókártya nagyon gyenge.
  • adam46
    Szegénynek nem megy csak WH val :D Látszik mekkora világtalan gyökér.
  • undY1ng #64772
    Szerintetek ezen a notebookon hogy kéne mennie a BF3-nak?
    Asus K55VJ SX120D
  • elexys
    Nagyobb a gond a csávónál, mint hittem. Komplett elmebeteg. Az elején még wh-val sem megy neki. Ez mindent elárul arról, hogy mekkora balfasz is valójában. Na de később ezt a hiányosságot orvosolta egy kis Aimbot-al.

• kombány
    persze Brájen muhahah
  • AssholeHaterx
    Vagy csak tovább akarja adni őket.
  • giornalista
    tévedsz, ismét. ha nem ismered a játékot, és nem tudod, hogy mivel játszol, inkább ne magyarázz okos dolgokat.

egy átlagnál jobb játékos ráadásul egy automata fegyverrel sem lő 30-as sorozatokat (leszámítva az LMG-ket).

a KH2002-vel simán lehet 10-15-ös, megszakítás nélküli sorozatokat lőni, ha valakinek jó az egere és jól kiismeri a fegyót. pont. hogy neked nem megy, azzal nem lehet mit csinálni...
  • kombány
    és a city nyert 4-1-re trololo
  • kombány
    kattintgathatsz össze vissza akkor is ki kell hagynia azért sorozatlövő persze akinek van ügyes egere.......
  • giornalista
    noob...

simán lehet... megint tipikus... valakinek köze nincs a játékhoz, de nyafog, hogy a csalók ölik meg... szánalmas
  • SötétBarom
    Attól, hogy te noob vagy hozzá, még lehet.
  • kombány
    álmodban
  • mmovar
    Mért ne lehetne automata. klik-klik-klik és máris csak a recoilt kell visszafogni. próbáld ki. Én is használtam simán lehet vele sorozni.
  • kombány
    legyen igazad
  • Newfronter
    Játssz olyan mapon, ahol nincs csaló! Ha nem jók neked ezek a mapok, amelyeken sokan játsszanak, akkor az ne jogosítson már fel a csalásra, hogy ott tuti van csaló, amelyik map nem népszerű! Ezzel az erővel a 4-ben is csalni fogsz majd, csak megszokásból is.

Érdekes én túl sok csalóval nem találkozom, ha van, azt egy idő után votekickelik. Ennyi.
  • item
    Rossz hozzáállás.Ha csalóval találkozol átmész egy másik szerverre.
  • item
    Majd utána a sok kis kecseg a BF4-be fog átmenni,az lesz a menő és talán a hármas,ugyan úgy,mint annak idején a BC meg előtte a BF2 szépen el lesz felejtve a ponthuszárok által.
  • kombány
    már így is halott a játék de ha a 4 elindul akkor a 3-at ki fogják végezni még ennyire sem lehet majd játszani mert az ok hogy vannak jó szerverek ahol nincs vagy dobják öket de ezeken a mappokon sokszor csak 1 pálya megy
  • kombány
    miért ne ha már csak igy lehet játszani de főleg azért kéne ha csalóval találkozok aztán akkor megnézném mi lenne
  • SzinesGeza

a faxom tele van a sok gyökérrel

Ergo te is az akarsz lenni?! :(

• kemotox
    Gratulálok
  • kombány
    a csalásokhoz muszáj programozható egér? meg honnan lehet letölteni ha valaki tudja dobjon egy üzit privibe a faxom tele van a sok gyökérrel automata kh2002 mi én meg a mikulás vagyok
  • Vadnokedli
    A "battlereport"ban ahol játszottal ott a játékos neve, statja közelében találsz egy kis Háromszöget benne felkiáltójellel ha oda húzod az egeret, na ott tudod.
  • C0mputers
    kérdés!
    sziasztok, megváltoztattam az email címem Originben, mert a régit megszüntettem. erre loginolnék be a játékba, avval még nincs semmi gond, de mikor kiválasztom a játékosprofil nevem, gondolkodik, majd kidobja, hogy Failed to login solider... WTF?
  • XeroX
    Valaki mondta, hogy van lehetőség a csalók bejelentésére, ha vége a játéknak a battlelogon belépek valahova ahol látni a meccs végeredményét, ott megjelölöm az embert aki persze az első lett, és az átlaghoz képest 600% -os eredményt ért el.

• Smithwarden

• item
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ahogy mondod,az a fránya tisztító nekem is mindig kimegy a fejemből..

• Gyuszopapa
    Wallhack,nametag,ESP.
    A Wallhack-nek van több változata,a nametag látod az ellenség neveit.
  • kemotox
    Hm ha már kettőnknek gyanús, akkor azt hiszem nyugodtan kimondhatjuk:
    Én ma asszem elfelejtettem elmenni a ruhákért a tisztítóba.
  • item
    Nem csak neked,ne izgulj...
  • kemotox
    Gyanús valami, vagy gyanús valami?
  • Igazember
    A BF3-ban van olyan cheat amiben átlát a falon, bokron, dombon a cheater?

Mert nekem a játékban volt egy ilyen erős gyanúm. Csak ugye ez annyira nem átlátható, mint amikor pl egyből leszednek kmekről baromi pontossággal, néhány lövéssel.
  • Gyuszopapa
    Ezek kevesen vannak mert nagyon észrevehető,inkább a kisebb módosításokkal játszók vannak többen.Egy kis sebzés módosítás és máris jól adja a játék nem kell egy tár egy ellenfélbe és sajnos a PB és társai a kisebb módosításokat nehezebben észlelik.
  • adam46
    Erről a következők jutnak az eszembe:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tetves kurva anyját az ilyennek, hogy elbassza más játékát. Kurva nagy élvezet lehet, úgy lőni, hogy minden találat egy ölés. Mi értelme van az ilyennek? Sok világtalan fogyatékos ember, rángatja a pöcsét, miközben aim-ozik.
  • kombány
    az embereket nem is látni
  • Szabi #64736
  • Czdano
    Az ilyen autista gyökér kb csak abban leli örömét hogy másokkal kibaszhat. Ha már az életben nem tud érvényesülni akkor legalább itt megpróbálja :/
  • BFveteran
    Hello! Nekem is szaggatott 1-2 perc játék után.Hosszas próbálkozások (driver cserék stb.) után kiderült, melegedési probléma.Pontosabban,nekem a
    régebbi proci hűtő volt felrakva a frissen vásárolt Phenom x4 965-höz, ami kettes csatis, az újabb alaplapé pedig hármas.Ment a venti, de az alaplap nem tudta szabályozni a ford.számot.Ez semmi más játéknál (pl Crysis3) sem okozott gondot, de ennél igen.Felraktam a 965-höz kapott gyári hűtőt új pasztával, megszűnt a szaggatás.Remélem segítettem.