65797

[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
alul a kék csík ?
nálam tegnap még nem ilyen volt, de ma már igen :D
most csalóztak le az előbb, mert miközben lőtt rám egy másik tank, én közbe pörögtem a tank pusztítómmal és mindig a "pajzsot" lőtte le csak rólam, ő berobbant mert egy helyben állt és csak lőtt mint egy hülyegyerek... azonnal jött szöveg hogy reportol mert csalok..
-
Én nem tudom mi frissült, eddig is ilyen volt. -
pff, battlelog megint frissült.. szerintem nem lett szebb :D -
bebe78 #64854 Egyetértek ebben veled mert van pár "pro"köcsög aki ahogy mondod csak alázni tud.Pl én megpróbálom azt a tudást tovább adni gyengébb játékosnak amit Elexsystöl tanultam:) -
Csak a magad nevébe beszélj
-
Gyuszopapa #64852 Hát igen,a túl jó játékosok(nem csaló hanem tényleg jó) és a csalók miatt lesznek jópáran csalók.
A gyenge játékosokat nem lealázni kellene hanem segíteni és néha sikerélményt adni nekik.Nem attól lesz egy játékos jó mert überbrutál a k/d és s/m ha mellette nem tud emberi módon játszani.
Sportemberek vagyunk nem gyilkosok.
-
Ezt azért csinálják mert ha lelövik őket sokszor gondolja, a mocskos csíterek. Ezért ő is beszerezi. -
bebe78 #64850 De most komolyan miért jó ezt csinálni?Ha nem tud löni akkor játszon hello kittyvel és ne más játékát rontsa el.Mai napig nem tudom megérteni az ilyen retardált barmokat. -
elexys #64849 Jut a 3-nak is bőven. Főleg, hogy semmi háttere nem lesz a játéknak (nem mintha most lenne), így mindenki agyon hackelheti. -
BF4 indulása után minden ilyen marharépa oda fog átmenni. Ez már korábban is megtörtént a régebbi sorozatokkal. -
kemencebalázs #64847 Tele van ez a játék a sok szeméttel,sajnos,már előre félek a BF4-től!
-
bebe78 #64846 lvl100 aimos köcsög -
kombány #64845 azért a fegyvereknél a killek be vannak lőve szép kerekre -
kemencebalázs #64844 Ja egy idióta orosz ez el is mond mindent!
-
Hát valamit használ de okosan teszi....én a multkor a PH-na BF3 topikban megnéztem 1-2 emberkét ezzel a "cheater meter"-el , volt akinek 48,és volt akinek 72% is mutatott,nemtom valós e...
-
Feszültséget adtál neki vagy minden alap? Keress rá 965BE Undervoltage, sokat segít a melegedésen. De persze saját felelősségre -
SergioAmigo #64841 meg tisztítsd ki a proci hűtődet is alaposan lehet megette már a por.
De előtte mindenképpen nézd meg hűtőcsövek nem melegek e használat közben!
-
Ja,nézek de nem látok,ez van mikor az ember náthás.
Nem olvastam el az aláírásodat,ritkán szoktam,de jogos a dolog.
Az újrapasztázás valószínűleg megoldja a problémádat.
-
tudom, azért a kérdés ... lehet újrapasztázom -
SergioAmigo #64838 Procidnak a maximumja 55°C - 62°C
Az bizony akkor sok , nekem szokott 50-60 fok lenni játék alatt. -
nincs húzva, aláírásban szerepel -
kombány #64836 ezzel most találkoztam pisztoly és kés szeron 45/1 lett gyanús http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/DenisKov/stats/233589395/pc/ -
Előfordulhat,de igazából a 63 fok még nem olyan vészes. Milyen procid van? Húzva van a proci ? + Feszt adsz neki,esetleg a tuning miatt ? -
2 napja lett új alaplap, a másik tönkrement ... akkor lehet rosszul pasztáztam ?
nem, másnál nem láttam 56 - nál nagyobb értéket -
más játéknál csak 60 fokig megy?
-
Régi a pasztád a procin,megkötött már nem olyan jó a hővezetése. A BF3 elég jól megizzasztja a gépeket. Nézd meg a hűtésed. Illetve,ha ventiprofilt állítottál be,akkor ellenőrizd,hogy a nagyobb terheléskor megemeli-e a ventik fordulatszámát az alaplap..
-
Régóta nem toltam a játékot, a napokban egy rendszer újratelepítés után újraraktam a BF3 - at, és az a gondom, hogy minden low - on van, mégis 63 fokon megy a processzor 2 perc játék után :F
más game - nél nem csinálja ezt ... mi lehet a gond ? :F -
De én nem is hangoztattam, privátban kéne... -
SzinesGeza #64829 Te sem abban írtad. ;) -
Privátban. -
SzinesGeza #64827 És természetesen még neked áll feljebb. Grat! -
elexys #64826 Pffff...... -
SzinesGeza #64825 Tudod mi az, hogy "privátban"? -
elexys #64824 Nem mondtam, hogy nem személyeskedtem. Az "ez neked is megy" meg általánosítás volt, ahogy úgy általában szoktál kommentelni. De mindegy is. Feleslegesen offoljuk szét a fórumot. Sosem fogjuk megérteni egymást. -
Urak,nagyon elkanyarodtunk a témától,a továbbiakban ezt a beszélgetést privátban folytassátok. Köszönöm! -
Gyuszopapa #64822 Ha visszaemlékeznél rá te kezdted:"Nobodynak viszont pont ilyenek a "bólogatókiskutyái", mint amilyen Te vagy."
Tehát ez vagy igaz vagy nem.
Erre volt a válaszom hogy:"Psssszzzzt. csak csendben,cserébe nem árulom el hogy te is csalsz."
Ez is vagy igaz vagy nem.Tehát itt egálba is kerültünk.Dehát neked kell hogy legyen az utolsó szavad így csak nyomtad tovább a dolgot. -
elexys #64821 Személyeskedés. Ez neked is szokott menni. Jaaaa, és bocsánat, hogy lecheatereztél. -
Ja és ne gyere a starfarer-féle álszent szöveggel, hogy te nem is, tudom hogyan kell érteni a visszhangot :D -
Azért ez elég szép :D
Visszhangja...
Eggyel lejjebb meg a szokásos személyeskedős sírás megy. Hogy is van ez? :D -
Gyuszopapa #64818 Mi van,te vagy a visszhangja.