65797
  • Szabi #64857
    alul a kék csík ?

nálam tegnap még nem ilyen volt, de ma már igen :D

most csalóztak le az előbb, mert miközben lőtt rám egy másik tank, én közbe pörögtem a tank pusztítómmal és mindig a "pajzsot" lőtte le csak rólam, ő berobbant mert egy helyben állt és csak lőtt mint egy hülyegyerek... azonnal jött szöveg hogy reportol mert csalok..
  • Vadnokedli
    Én nem tudom mi frissült, eddig is ilyen volt.
  • Szabi #64855
    pff, battlelog megint frissült.. szerintem nem lett szebb :D
  • bebe78
    Egyetértek ebben veled mert van pár "pro"köcsög aki ahogy mondod csak alázni tud.Pl én megpróbálom azt a tudást tovább adni gyengébb játékosnak amit Elexsystöl tanultam:)
  • mmovar
    Csak a magad nevébe beszélj
  • Gyuszopapa
    Hát igen,a túl jó játékosok(nem csaló hanem tényleg jó) és a csalók miatt lesznek jópáran csalók.
    A gyenge játékosokat nem lealázni kellene hanem segíteni és néha sikerélményt adni nekik.Nem attól lesz egy játékos jó mert überbrutál a k/d és s/m ha mellette nem tud emberi módon játszani.
    Sportemberek vagyunk nem gyilkosok.
  • Vadnokedli
    Ezt azért csinálják mert ha lelövik őket sokszor gondolja, a mocskos csíterek. Ezért ő is beszerezi.
  • bebe78
    De most komolyan miért jó ezt csinálni?Ha nem tud löni akkor játszon hello kittyvel és ne más játékát rontsa el.Mai napig nem tudom megérteni az ilyen retardált barmokat.
  • elexys
    Jut a 3-nak is bőven. Főleg, hogy semmi háttere nem lesz a játéknak (nem mintha most lenne), így mindenki agyon hackelheti.
  • item
    BF4 indulása után minden ilyen marharépa oda fog átmenni. Ez már korábban is megtörtént a régebbi sorozatokkal.
  • kemencebalázs
    Tele van ez a játék a sok szeméttel,sajnos,már előre félek a BF4-től!
  • bebe78
    lvl100 aimos köcsög
  • kombány
    azért a fegyvereknél a killek be vannak lőve szép kerekre
  • kemencebalázs
    Ja egy idióta orosz ez el is mond mindent!
  • scomcomputers
    Hát valamit használ de okosan teszi....én a multkor a PH-na BF3 topikban megnéztem 1-2 emberkét ezzel a "cheater meter"-el , volt akinek 48,és volt akinek 72% is mutatott,nemtom valós e...
  • Vadnokedli
    Feszültséget adtál neki vagy minden alap? Keress rá 965BE Undervoltage, sokat segít a melegedésen. De persze saját felelősségre
  • SergioAmigo
    meg tisztítsd ki a proci hűtődet is alaposan lehet megette már a por.
    De előtte mindenképpen nézd meg hűtőcsövek nem melegek e használat közben!

• item
    Ja,nézek de nem látok,ez van mikor az ember náthás. Nem olvastam el az aláírásodat,ritkán szoktam,de jogos a dolog.

Az újrapasztázás valószínűleg megoldja a problémádat.
  • sith7
    tudom, azért a kérdés ... lehet újrapasztázom
  • SergioAmigo
    Procidnak a maximumja 55°C - 62°C

Az bizony akkor sok , nekem szokott 50-60 fok lenni játék alatt.
  • sith7
    nincs húzva, aláírásban szerepel
  • kombány
    ezzel most találkoztam pisztoly és kés szeron 45/1 lett gyanús http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/DenisKov/stats/233589395/pc/
  • item
    Előfordulhat,de igazából a 63 fok még nem olyan vészes. Milyen procid van? Húzva van a proci ? + Feszt adsz neki,esetleg a tuning miatt ?
  • sith7
    2 napja lett új alaplap, a másik tönkrement ... akkor lehet rosszul pasztáztam ?

nem, másnál nem láttam 56 - nál nagyobb értéket
  • Vadnokedli
    más játéknál csak 60 fokig megy?
  • item
    Régi a pasztád a procin,megkötött már nem olyan jó a hővezetése. A BF3 elég jól megizzasztja a gépeket. Nézd meg a hűtésed. Illetve,ha ventiprofilt állítottál be,akkor ellenőrizd,hogy a nagyobb terheléskor megemeli-e a ventik fordulatszámát az alaplap..

• sith7
    Régóta nem toltam a játékot, a napokban egy rendszer újratelepítés után újraraktam a BF3 - at, és az a gondom, hogy minden low - on van, mégis 63 fokon megy a processzor 2 perc játék után :F
    más game - nél nem csinálja ezt ... mi lehet a gond ? :F
  • kemotox
    De én nem is hangoztattam, privátban kéne...
  • SzinesGeza
    Te sem abban írtad. ;)
  • kemotox
    Privátban.
  • SzinesGeza
    És természetesen még neked áll feljebb. Grat!
  • elexys
    Pffff......
  • SzinesGeza
    Tudod mi az, hogy "privátban"?
  • elexys
    Nem mondtam, hogy nem személyeskedtem. Az "ez neked is megy" meg általánosítás volt, ahogy úgy általában szoktál kommentelni. De mindegy is. Feleslegesen offoljuk szét a fórumot. Sosem fogjuk megérteni egymást.
  • item
    Urak,nagyon elkanyarodtunk a témától,a továbbiakban ezt a beszélgetést privátban folytassátok. Köszönöm!
  • Gyuszopapa
    Ha visszaemlékeznél rá te kezdted:"Nobodynak viszont pont ilyenek a "bólogatókiskutyái", mint amilyen Te vagy."
    Tehát ez vagy igaz vagy nem.
    Erre volt a válaszom hogy:"Psssszzzzt. csak csendben,cserébe nem árulom el hogy te is csalsz."
    Ez is vagy igaz vagy nem.Tehát itt egálba is kerültünk.Dehát neked kell hogy legyen az utolsó szavad így csak nyomtad tovább a dolgot.
  • elexys
    Személyeskedés. Ez neked is szokott menni. Jaaaa, és bocsánat, hogy lecheatereztél.
  • kemotox
    Ja és ne gyere a starfarer-féle álszent szöveggel, hogy te nem is, tudom hogyan kell érteni a visszhangot :D
  • kemotox
    Azért ez elég szép :D
    Visszhangja...
    Eggyel lejjebb meg a szokásos személyeskedős sírás megy. Hogy is van ez? :D
  • Gyuszopapa
    Mi van,te vagy a visszhangja.