Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Használja valaki vele a bf3 mat? mûködik rendesen?
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
a resupply bonus is 10 pont csupán. persze abból több van, mint a motion sensor assistból. de nagyon jól lehet azzal is termelni, ha jó helyre teszed!
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Van esetleg valami jó kis spot? 90 ezer pontom van eddig de már meguntam az SV98 sebzésést és viselkedését, M98B-re gyorsan összehalálsznék még pár pontot ha van módja 😊
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Kifli amit említett frag movies dolgot pedig nagggyon igaz, nem sok fragmoviet láttam életembe, de MINDEGYIKnél fogtam a fejem, hogy úristen ez hogy lehet... (mindig belassítanak a killeknél ugye, mert az nagyon menõ effekt, és így jól látszik a dolog) Bármilyen játékról is legyen szó.
Soha nem lesz tökéletes hitreg, mivel végtelen sebesség nem létezik, az adatoknak is kell valamennyi idõ, hogy eljussanak A pontból B pontba. (Pl otthon a te gépedrõl a világ másik felén játszó vérpistikéhez)
+ egy ici pici minimális lagg mégjobban felerõsíti a késést... Másodpercek töredékérõl van szó, de sokszor nagyon megérezhetõ.
Legtobb jatekban kesik vagy nem realisan mutatja mi is tortent.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Lehet ez ilyen i5 4670K bug.. <#banplz>#banplz> neeem
A mertek a lenyeg, hogy mennyire durva.
Az osszes CS-ben es a Crysis 2-ben? 😊
Az uj CS-kel csak keveset toltam, de az 1.6-al tobb evig maximum minimalis keses volt erezheto, a BF3-nak a toredeke!
Kifli videojaban is lehet a cs_interpolation ertekkel kavartak (mar ha van ilyen parancs az ujakban is), hogy ennyire elorecsuszik a hitbox, bar ahogy irtam az ujabb CS-kel nem igazan jatszottam.
Crysis 2-vel sem volt semmi gond, par honapig toltuk haverokkal a multijat annak is a megjelenes utan.
Minden ismerosnek az volt a velemenye, hogy C2-ben kb semmi keses nem volt erezheto, BF3 ezzel szemben hatalmas kesesek vannak.(Hiaba alligattuk a smoothing factor csuszkat akarhova).
Tobben is emiatt hagytak abba a jatekot, mert ugy felkurta oket.
(ob update után javult a helyzet valamennyit, illetve cs.go-ban sem ennyire rossz a helyzet már...)
Ez az sg-s "karbantartas" jol szetcseszte a hsz-ek szerkeszteset is. 😞
Amugy mondj 1-2 peldat mas ilyen "kesos" fps-re pls. (BF BC2-on kivul. <#vigyor>#vigyor>)
Amugy mondj 1-2 peldat mas ilyen "kesos" fps-re pls. (BF BC2-on kivul. <#vigyor>#vigyor>)
Egy jó tanács, ha 4-es szintû vagy: próbálj olyan szerverre menni, ahol nem csupa magas szintû játékos van. Ezt gyorsan fel tudod mérni, ha megnézed, a rangjelzésnél lévõ sason hányas szám van:
* nincs sas = a játékos még nem ért a szintek végére
* 1 - 99 sas = rutinos player, már minden szinten átrágta magát
* 100 sas = legmagasabb szint, kezdõként nem ajánlott ellene próbálkozni
Mivel nemrég nagyon olcsó akcióban volt kapható a BF3, most viszonylag könnyû hozzád hasonló szintû ellenfeleket találni.
Mas FPS-ekben ha idoben reagalok akkor el tudok ugrani a skulok elol.
Itt legtobbszor eselytelen. <#levele>#levele>
a jármûveket is nyugodtan használd, lehet, több sikerélményed lesz vele, mint egyébként.
ha gondolod, vegyél fel battlelogon, giornalista a nevem, majd játszhatunk valamelyik éjszaka együtt!
egy pályán nyomom 2 napja, de ez iszonyat nehéz. megpróbálok hátul maradni, ahogy javasolod, de 2 mp és oldalba szednek 😊
még nem tudom mi a pálya neve, de konténerek között kell szaladgálni. azt hiszem 4es szinten vagyok már.
az, hogy laggolt a játék; a megoldás, be kellett állítani a vga beállításoknál az "elõre reprodukált képkockák maximális száma" mezõt 1-re 😊 most sokkal jobb.
meg sem merem próbálni a jármûvekkel való közlekedést.
ja, a snipert megkeresem
. : Z E L L E R : .
Reportoljátok legyetek szívesek,tünjön már ez a sok idióta!!
Azt írta hogy humble-bundle-n vette a játékot és ne haragudjunk csak a csalást próbálgatja!
<#banplz>#banplz><#boxer>#boxer>
* Scomcomputers the future of computing!*
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
De a mérleg nyelve csak azért billen a BF3 felé mert sokoldalúbb játék.
Tény hogy vannak hibái,meg néha felidegesíti a játékost a sok hülye tehetettlen csapattársa.
Tehát a véleményem a BF3 jobb.
Én szoktam néha RO2-õzni,nem annyira lassú játék az,felpörögnek azért ott is az események.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mert a BF3-ban TDM-ben nem ugyanez van?Vagy van valami extra amit én nem vettem észre?
Hitbox ha fos akkor pl megtörténhet olyan, hogy a feje mellé a levegõbe lõsz, és beadja a heccsátot 😄
Hitreg ha fos (és az), akkor meg olyanok történnek, hogy belepumpálsz a manus mellkasába, de csak fél mp-el késõbb fog sérülni. Ilyenek miatt halsz meg fedezék mögött pl. Futsz futsz, pont beugrasz valami mögé, de meghalsz.
(Ha nem lenne fos a hitreg, akkor is ugyanúgy meghalnál amúgy - csak néhány milisecundummal elõbb -, szóval sok mindenen nem változtatna)
RO meg nagyon elvetemült kategória, rém lassú játékmenet, odafigyelés ezerrel, stb. Ez persze egyáltalán nem baj, ha bejön az ilyen komolyabb "szimulátor" dolog akkor nagyon fasza. Anno az elsõ részével játszottam, bejött. Csak ez tényleg az a kategória, hogy egyedül fos, haverokkal meg istenkirály. (szerintem legalábbis) Fedezgetni kell egymást, minden sarokra figyelni, hogy nem jönnek-e onnan esetleg, stb stb.
"valami olyan kéne, amiben lehetõleg legkevesebb cheater, legtöbb player minden napszakban, legjobb multi móka van a lehetõ legkevesebb buggal, legjobb közösséggel, multis játékélménnyel"
Te egy olyan játékkal akarsz játszani, ami még nem készült el, sõt, nem is fog soha 😄D
Red Orchestra 2-rõl van valakinek tapasztalat? Azt is láttam steamen, esetleg a Counter Strike GO?..
Ha a BF-et választod, a 64568-as hozzászólás ellenkezõjét próbáld csinálni és minden ok lesz <#hehe>#hehe>