65797
  • Gyuszopapa
    Igen.Az account a lényeg,akár 20 gépre is felteheted.
  • kombány
    lehet hülye kérdés de 2 gépre is fel tudom rakni a játékot?persze azt tudom hogy csak az egyiken tudnék játszani de hogy a telepítést engedi e?
  • kemotox
    Hogy is kell megcsinálni, hogy ne kelljen újra letölteni a játékot? Megadtam Originben a játékletöltős útvonalat, de csak azért is elkezdi letölteni a BF3-at. Pedig régebben is így csináltam asszem.
  • kemotox
    Felváltva? Én is akarok repkedni. Nyugi nem zuhanok le, csak poén volt.
  • Gyuszopapa
    Gunnernek jöhetsz.
  • item
    Biztató információ,de legalább őszinte vagy..
  • kemotox
    Valakinek van kedve helizni? Nagyon megjött hozzá a kedvem. Meg kezdek is szerintem eléggé belejönni a repkedésbe. Már nem zuhanok le csak 10 percenként :DD
    Battlelog: kemotox
  • kifli
    az jócucc
  • kemotox
    Már vége, kihirdették a vesztest, és megkapta méltó jutalmát.
  • kifli
    jujj mi megy itt? Szájharcbajnokság van?
  • kemotox
    Ja múltkor is annyira szétbasztad, hogy megfutamodni kényszerültél :((
  • kemencebalázs
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na ide figyelj te kis pöcsű idióta,miért nem húzol már innen el és játszol a "your dead mother" ,i hope vagyis remélem hogy az anyád már kipurcant és nem kellett megélnie ezt, hogy ilyen állat lett a kölyke,de ha megkapom az ip-det a sg-től fel lehetsz készülve rá hogy megkereslek, és azon szép beszédű szádon húzom ki a végbeledet!Én már ezt nem értem,hogy nem tudja betökélni valaki hogy idióta,a társadalom szemete vagy kisgyerek,fog már fel és kösd fel magad 5 percen belül,felháborító,hogy tönkreteszed mások normális fórumozását,na de nézz a hátad mögé gyakran,mert egyszer ott leszek és neked The End!

A többiektől elnézést kérek a kifakadásomért,de ezzel a "ganéjjal" tenni kell valamit!
  • Ruiner
    igaz, már kész is vagyok vele
  • ErrOrHUN
    halott topicot szétbaszni? ejnye, ez logikai bukfenc
  • Ruiner
    és pont ezért igaz, te gerinc nélküli pondró féreg!
    menjél jelentsd fel a t* k* anyádat is, mert csak ennyit tudsz, van még pár acc, amivel szét tudom baszni a szar halott topicodat, meg a többi seggnyaló faszcibálóét is
  • Ruiner
    na a tetű náci már megint cenzúráz!
  • item
    Szervere és persze adminja válogatja,de azért ezt alkalmazni szokták,mert így a többiek játékát rontja el a nagy pinngel rendelkező játékos.
  • ToMM23
    Eddig egyetlen szervernél sem vettem észre,hogy kidobták volna a nagy pingeseket.. Az érdekes ebben,hogy akivel játszok Neki meg jó és nem kap fps dropot olykor..
  • sasafr
    Én azt vettem észre a magas pingű játékosok esetében, hogy az fps-em nem változik, viszont laggol a szerver. Egyszer viszont berakott egy japán szerverre és ott nekem volt 300 feletti pingem na ott az fps-em is alig volt 30.
  • item
    Ezt hívják lagnak. Amennyiben olyan ember lép fel a szerverre,akinek ilyen durva pingjei vannak,akkor az hatással van a többiekre is,mindegy,hogy neked jó a pinged vagy erős géped van-e. Általában egy bizonyos magas ping esetén az a játékos automatikusan kidobásra kerül,hogy a többieket ne zavarja. Minden szerveren más a beállítás,van olyan,ahol nem dobják ki a nagy pingel rendelkező emberkéket sem.
  • ToMM23
    Sziasztok ! Milyen összefüggésben van az,ha egy szerveren ahol vagyok ott többeknek 100+os netán 2-3-400as pingje van, az fps-el Nekem? Mivel ezen esetben örülök ha van 14-25.. Az általános 75-98 helyett..
  • V43 1105
    Driver, directX, Battlelog, Origin, PunkBuster, tessék őket végig nézni, utóbbit lefrissíteni.
  • kopaszeger
    sziasztok

olyan kérdésem lenne hogy most telepítettem újra a BF3-at mert új configom van. elkezdek játszani 1-2 percig működik rendesen majd ezzel a hibaüzenettel kidob: ERROR
    You were disconnected from EA Online (1)

vki tudna segíteni nagyon megköszönném.
  • Hecker007
    BF4 topik!
    Egyébként fut, de nvnél bűvészkedni kell egy sort, amd karinál meg változó.
  • Béla9248
    Valakinek fut a bf4 beta? nekem folyamatosan azt írja hogy aktiváljam!
  • JethroHUN
    ..amúgy egybe kell írni a Magyarországot.
  • bebe78
    Nem mindegyik csal van köztük normális játékos is.
  • kemencebalázs
    Ja halottam már róluk ,van egy ismerősöm akinek a haverja benne volt anno de kilépett, a mostani "Founder" mondta neki ha megint belép ad neki egy okosságot amivel jobban halad felfelé a "statlétrán"!
    Magyar Ország szégyenei az ilyen csalóklánok!
  • bebe78
    Banoltak a szeroról mert mondtam nekik,hogy ne csaljanak:D:D:D:D
  • bebe78
    TEK cheaterplayground
  • adam46
    Pont akkor baszták ki, mikor toltam a szerón.
  • JethroHUN
    Az mi az, hogy a game activity el van rejtve a felhasználó által?
  • Livius
    OMG_its_Smoky - VIOLATION (GAMEHACK) 80875
  • adam46
    5000 pont/perc :D Szegények, csak csalással tudnak érvényesülni.
  • fakkika
    http://s1.armyduel.com/r14194
  • kemencebalázs
    Remélem az efféle magyar barom, a társaival együtt elpusztul drog túladagolásban mire kijön a BF4!
  • Newfronter
    Igen. Win7-ről 8-ra áttérés után pár FPS-el többet kaphatsz. De ez nem törvényszerű persze, van akinél nincs több FPS. Kártya és driver függő a dolog.
  • kombány
    az létezik hogy win 8-al 10-15-el több lett az fps-em? eddig 120-130 között mozgott most meg 130-145-ig is felment igaz zibán voltam
  • Szabi #64859
    de, godmode :DD
  • eugabesz
    ....ööö...és nem??