65797

[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
Gyuszopapa #64901 Igen.Az account a lényeg,akár 20 gépre is felteheted. -
kombány #64900 lehet hülye kérdés de 2 gépre is fel tudom rakni a játékot?persze azt tudom hogy csak az egyiken tudnék játszani de hogy a telepítést engedi e? -
Hogy is kell megcsinálni, hogy ne kelljen újra letölteni a játékot? Megadtam Originben a játékletöltős útvonalat, de csak azért is elkezdi letölteni a BF3-at. Pedig régebben is így csináltam asszem.
-
Felváltva? Én is akarok repkedni. Nyugi nem zuhanok le, csak poén volt. -
Gyuszopapa #64897 Gunnernek jöhetsz. -
Biztató információ,de legalább őszinte vagy.. -
Valakinek van kedve helizni? Nagyon megjött hozzá a kedvem. Meg kezdek is szerintem eléggé belejönni a repkedésbe. Már nem zuhanok le csak 10 percenként :DD
Battlelog: kemotox -
az jócucc -
Már vége, kihirdették a vesztest, és megkapta méltó jutalmát. -
jujj mi megy itt? Szájharcbajnokság van? -
Ja múltkor is annyira szétbasztad, hogy megfutamodni kényszerültél :(( -
kemencebalázs #64890 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na ide figyelj te kis pöcsű idióta,miért nem húzol már innen el és játszol a "your dead mother" ,i hope vagyis remélem hogy az anyád már kipurcant és nem kellett megélnie ezt, hogy ilyen állat lett a kölyke,de ha megkapom az ip-det a sg-től fel lehetsz készülve rá hogy megkereslek, és azon szép beszédű szádon húzom ki a végbeledet!Én már ezt nem értem,hogy nem tudja betökélni valaki hogy idióta,a társadalom szemete vagy kisgyerek,fog már fel és kösd fel magad 5 percen belül,felháborító,hogy tönkreteszed mások normális fórumozását,na de nézz a hátad mögé gyakran,mert egyszer ott leszek és neked The End!

A többiektől elnézést kérek a kifakadásomért,de ezzel a "ganéjjal" tenni kell valamit!
-
Ruiner #64889 igaz, már kész is vagyok vele -
ErrOrHUN #64888 halott topicot szétbaszni? ejnye, ez logikai bukfenc -
Ruiner #64887 és pont ezért igaz, te gerinc nélküli pondró féreg!
menjél jelentsd fel a t* k* anyádat is, mert csak ennyit tudsz, van még pár acc, amivel szét tudom baszni a szar halott topicodat, meg a többi seggnyaló faszcibálóét is -
Ruiner #64886 na a tetű náci már megint cenzúráz! -
Szervere és persze adminja válogatja,de azért ezt alkalmazni szokták,mert így a többiek játékát rontja el a nagy pinngel rendelkező játékos. -
ToMM23 #64884 Eddig egyetlen szervernél sem vettem észre,hogy kidobták volna a nagy pingeseket.. Az érdekes ebben,hogy akivel játszok Neki meg jó és nem kap fps dropot olykor.. -
sasafr #64883 Én azt vettem észre a magas pingű játékosok esetében, hogy az fps-em nem változik, viszont laggol a szerver. Egyszer viszont berakott egy japán szerverre és ott nekem volt 300 feletti pingem na ott az fps-em is alig volt 30. -
Ezt hívják lagnak. Amennyiben olyan ember lép fel a szerverre,akinek ilyen durva pingjei vannak,akkor az hatással van a többiekre is,mindegy,hogy neked jó a pinged vagy erős géped van-e. Általában egy bizonyos magas ping esetén az a játékos automatikusan kidobásra kerül,hogy a többieket ne zavarja. Minden szerveren más a beállítás,van olyan,ahol nem dobják ki a nagy pingel rendelkező emberkéket sem. -
ToMM23 #64881 Sziasztok ! Milyen összefüggésben van az,ha egy szerveren ahol vagyok ott többeknek 100+os netán 2-3-400as pingje van, az fps-el Nekem? Mivel ezen esetben örülök ha van 14-25.. Az általános 75-98 helyett.. -
Driver, directX, Battlelog, Origin, PunkBuster, tessék őket végig nézni, utóbbit lefrissíteni. -
kopaszeger #64875 sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy most telepítettem újra a BF3-at mert új configom van. elkezdek játszani 1-2 percig működik rendesen majd ezzel a hibaüzenettel kidob: ERROR
You were disconnected from EA Online (1)
vki tudna segíteni nagyon megköszönném. -
BF4 topik!
Egyébként fut, de nvnél bűvészkedni kell egy sort, amd karinál meg változó. -
Valakinek fut a bf4 beta? nekem folyamatosan azt írja hogy aktiváljam! -
..amúgy egybe kell írni a Magyarországot. -
bebe78 #64871 Nem mindegyik csal van köztük normális játékos is. -
kemencebalázs #64870 Ja halottam már róluk ,van egy ismerősöm akinek a haverja benne volt anno de kilépett, a mostani "Founder" mondta neki ha megint belép ad neki egy okosságot amivel jobban halad felfelé a "statlétrán"!
Magyar Ország szégyenei az ilyen csalóklánok!
-
bebe78 #64869 Banoltak a szeroról mert mondtam nekik,hogy ne csaljanak:D:D:D:D -
bebe78 #64868 TEK cheaterplayground -
Pont akkor baszták ki, mikor toltam a szerón.
-
Az mi az, hogy a game activity el van rejtve a felhasználó által? -
Livius #64865 OMG_its_Smoky - VIOLATION (GAMEHACK) 80875
-
5000 pont/perc :D Szegények, csak csalással tudnak érvényesülni. -
fakkika #64863 http://s1.armyduel.com/r14194 -
kemencebalázs #64862 Remélem az efféle magyar barom, a társaival együtt elpusztul drog túladagolásban mire kijön a BF4!
-
Newfronter #64861 Igen. Win7-ről 8-ra áttérés után pár FPS-el többet kaphatsz. De ez nem törvényszerű persze, van akinél nincs több FPS. Kártya és driver függő a dolog. -
kombány #64860 az létezik hogy win 8-al 10-15-el több lett az fps-em? eddig 120-130 között mozgott most meg 130-145-ig is felment igaz zibán voltam -
de, godmode :DD -
eugabesz #64858 ....ööö...és nem??