65797

[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
eugabesz #64941 Csak is jól ismert,jól adminolt szerver,állandó admin jelenléttel a tuti biztosíték egy cheater-mentes övezetre...s talán a jó játékra is. -
Jah meg persze még 1 az előző körből: BigGucciSoda
Tegnap is öszefutottam 1-el, 610 óra alatt ~16000 kill m98-al, ~15000 vmilyen gépfegyverrel, és a többi...
Tele van az egész játék ezekkel, pedig eleinte nem voltak ennyien. Mind1 előrendeltem a bf4-et, persze mit várok attól is, amikor már a bétához létezett tölthető hack. -
Újabb csaló hulladék...: MiSTeR-BuM-BuM
Ha látjátok kerüljétek, aimos. -
Valaki most game? GregS94 -
Jelentsetek beteget, dupla xp van 120 órán keresztül. -
nemnem, az lett volna az első, amit törlök ebben a esetben, de hát nem... semmi adblocker, flashblocker, egyedül egy Linkification van fent, de az eddig se zavarta... -
Valószínűleg a beépülő plugint nem szereti az FF és ezért jelenik meg így a tartalom. Better Batlelog-ot használsz ? Erre gondolok: BBlog -
Firefox alatt volt már valakinek olyan gondja a BattleLoggal?
és csak így lehet ezt eltüntetni, de csak addig, amíg meg nem nyitom megint az oldalt, mert utána megint a felső kép jön be...
Chrome alatt semmi ilyet nem csinál, az a furcsa... -
Newfronter #64933 Mert te olyan okosakat mondasz...inkább csak rombolod a fórumot. Húzz el innen! -
kombány #64932 te barom! muhaha -
Paraszt. -
Inkább örülj,hogy van olyan aki megosztja mással is a tapasztalatait. Lehet neked nem jelent új információt,de másnak jól jöhet a tanács. -
kombány #64929 mi lehet javítani a reaktívot azta, persze ,hogy újat mondtál volna kb 2011-ben vagy mikor jelent meg a játék -
Blacktek #64928 hali, hétvégén gameltem SK tank superoity szeróján, nemtudom ismeritek-e. mikor felléptem 2x annyival vezetett az ellen. nagyba játszok , mikor sikerült majdnem felhozni az állást , 51-14 nél jártam statilag, mikor vmi német gyerek elkezdett csiterezni. pár mp re rá "banned from the server". ez után fogtam felvettem az egyik klántagot aki fentvolt a szeron friendsnek. majd megkérdeztem miért bannoltak. erre irta a gyerek hogy őt is bannolták 5-6 x várjak egy kicsit szól 1 másik adminnak mer neki nincs joga hozzá hogy levegye. fél óra múlva már nem voltam bannolva hála neki. utólag kiderült aki segített orosz gyerek , benne van a world top 3 ba tank killel. beszélgettünk majd kérdezte hogy mutasson pár trükköt tankokkal kapcsolatba. igy hát megosztom veletek is bár lehet már tudjátok nagy részét. 1. reactive armort lehet javítani ha lelövik és gyorsan kiszálsz reapir tool-al felhuzod . 2. akkor sebzesz a legtöbbet ha az ágyú 90 fokba áll. 3. cannon tow cannon sorozatnal instant ujratölt a 2. cannon lövés. 4. nagy tankoknál a hátulját lövöd cannon majd towal akkor 1 shot . remélem mondtam újakat, peace . =) -
Remek, szóval a hu-t át kell írni us-re. -
Közben megtaláltam, így működött. -
Igen,mert mi az originben csináljuk,nem pedig "webesen"!
:) -
Nektek működik a Origin név csere? Mindig vissza dob, hogy jelentkezzek be, miután rákattintok, hogy megváltoztat. -
sose szoktam ilyesmiket linkelni, de ez megérdemli :D:D:D:D:D:D
-
komorszabi #64922 Tudom, sajnos már áprilisban is 9500 Ft volt most meg 11500 Ft az a memória, amit én vettem. Szerintem már csak fentebb fog menni, főleg h jön karácsony akkor meg úgyis csak fentebb viszik. -
Csak óvatosan, kb dupla annyiba kerülnek RAM-ok, mint tavaly... én is most akartam 4-ről duplázni, de egy pillanatra megállt a szívem, mikor megláttam az árakat :D Kicsit várni kell, szerintem nem kell sok idő, hogy normalizálódjon a helyzet. Mint ahogy a vinyóknál volt nemrég.
-
komorszabi #64920 Akkor úgy gondolom hogy veszek még bele 4-et köszi :) -
Szia! A memóriabővítés mindenképpen jó hatással lesz a játékra is. 4GB az ajánlott a BF3-hoz de nagyon nem árt,ha több is van. -
komorszabi #64918 Hello,tanácsot szeretnék kérni, hogy szerintetek kell-e a BF3 hoz 8 Gb RAM?
Gépem: CPU:AMD FX6300 VGA: GTX650TI RAM: 4Gb. Legtöbbször megvan a fix 60 fps (LOW), de pl Ziba Toweren lemegy egy idő után 40-45 re is.Szóval, érdemes lenne beruháznom még 4GB RAM-ra, lenne pozitív változás? Előre is köszi. -
Gondoltam a bf3 topikban talán, de akkor inkább megyék megdumalom anyámmal -.- -
Turáni átok :P -
osan #64915 Imádom, hogy itt mindig LÁV van! Igazi magyar filing! :D -
kemencebalázs #64914 Szerinted ez érdekel valakit!
-
Kár hogy kikaptunk, nagyon atom kör volt.. -
elviekben növeli a minimum FPS-t -
Én meg lyukkártyát... :D -
Én VHS-t használok.. na jó nem..
-
Már egész olcsók ráadásul. Én anno egy 60gigásat vettem 15 ezeré, Winfos számára. Noname kínai szar, egy hétig szenvedtem vele, napi 2-3 windóz reinstall.. aztán ki lett cseréltetve garisan. Azóta tökéletesen működik. (Nem feltétlenül szarok a kínai cuccok, csak nincs minőség-ellenőrzés, így sok a selejt.. ki kell fogni a jót. Nekem másodjára sikerült :DD )
Tényleg csak a windows van rajta meg egykét progi, de szerintem simán megérte, jóval gyorsabb lett a rendszer. -
Ha emiatt nem is, de van ezer meg ezer előnye még emellett.. szóval nem "gáz" már 2013-ban SSD-t venni
-
20 másodperccel hamarabb tölt be a játék... ezért ssd-t venni nem érdemes. FPS nem nő tőle semmit. -
kombány #64906 kösz a válaszokat közben máshol is kérdeztem ott is a töltést mondták fps nem nőt nekik -
Gyorsabban tölti be a játékot. FPS növekedéssel nemtom, hogy jár-e. Elviekben nem kéne, de ki tudja. -
Sokat, de tényleg.. töltésnél mindenképp.. -
kombány #64903 ssd mennyit számít játéknál? -
kombány #64902 kösz