65797
  • szomferi
    ennyi volt a móka gyerekek, nem fogadja el többet :D
  • Szabi #64980
    egyébként belegondolni is rémes, hogy mennyi idióta csinálhat most csiterprofilt amit úgyse számít ha bannolnának... :(
  • mmovar
    Szintén két unokatesóm tudta aktiválni thx!
  • Szabi #64978
    elfogadta
  • szomferi
    INGYEN BATTLEFIELD 3: G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW

végtelenszer beváltható elvileg, próbáljátok ki, hátha kell valakinek
  • dr Kotász
    Jó szórakozást! Mire 29 pályát megismersz, addigra már a BF4 is olcsóbb lesz...
  • Demeterf
    Köszi! Szerintem megveszem a 3 prémium változatát. Tartalmasabb lesz mint a sima 4.
  • The Protector
    Nekem a minap az a gondolatom támadt,hogy az Online csalást is lehetne rendesen büntetni,pénzbírság meg ilyenekre gondoltam.
    Több okból is:A trollkodást,vagy nem anyagi vonzattal hanem mondjuk becsületsértést okzó dolgokat is lehet feljelenti stb.....akkor ez miért lenne kivétel.
    A másik meg az,hogy TE fizettél egy termékért/szolgáltatásért és más személy miatt nem tudod rendesen használni,tehát megkárosítja a TE tulajdonodat.Akár a kiadó is perelhetne üzletrontás címszó alatt vagy hasonló.
    Lehet,hogy a szakszavak nem felelnek meg(mert pl az üzletrontás az amikor az éttermedről vki szándékosan szarokat szórólapozik,vagy a hírdetéseidet trollkodja tele) de gondolom tudjátok mire gondolok.
    Nem elég az szerintem,hogy bannolnak vagy ilyesmi mert az hamar kijátszható.

Jah és kedves Online játékosok.Soha ne feledjétek a SZÉP SZÓ erejét.
    NEm egyszer volt az,hogy egy csalónak írtam egy kedves levelet és ezek után lekapcsolta a cheat-et vagy odébb állt a szerverről.Megírtam,hogy kőkemény munkával megvettem a játékot mert szar az élet,napi fél órát se tudok játszani és akkor már legyen kedves ne rontsa el az élményt.Meg írtam neki azt,hogy szerintem nem lehet annyira béna,hogy ilyenhez kelljen folyamodnia és neki is jobban esne az ha nem szidnák folyamatosan a szüleit vagy őt.
  • dr Kotász
    Mindkettőt vedd meg. Ha csak egyre van pénzed, vedd a már olcsó, akciós BF3-at és majd akkor a 4-est, ha annak is lentebb megy az ára. No persze akkor azzal a problémával is találkozol majd, hogy a BF4 prémiumot meg vedd-e...
  • Demeterf
    Sziasztok! Érdemes megvenni a prémium változatát vagy inkább már a Battlefield 4-et vegyem meg?
  • kemotox
    Ne legyél már ilyen, nem biztos, hogy csal, van 0.1% esély rá, hogy teljesen tisztán játszik... :DD
  • scomcomputers
    Egyszer már nullázták ezt az idiótát, de nem sokat ért, mert újra kezdte,reportoljátok, tűnjön már végre el!
  • Hecker007
    Jah hát ha valakinek magától nincs annyi sütnivalója hogy belenézzen a beállításokba az nem a mi hibánk Viszont ott nincs késleltetés hanem rögtön szar az egész
    Megyek inkább szippantok egyet én is a szipuuuuuból
  • V43 1105
    Lagg is csinál ilyet ...
  • eugabesz
    Tévedsz...volt már ilyen,de kit érdekel??

Annyi volt,hogy át volt állítva a gombok kiosztása,vagy valami a joy-nál és azért csinálta neki...de hát ki emlékszik már erre...
  • Hecker007
    Senki nem találkozott szerintem még ilyen hibával itt a topikban.
  • Kly
    Vki kevésbé retardált? Vagy ők már mind bf4re várnak?
  • V43 1105
    Napok óta iszok nem bírom én ezt... vizet.
  • kemotox
    Jaja ez így van, Alt nélkül csak a fejtámlát állítja. Fazer te semmit nem tudsz??? nób
  • eugabesz
    Ctrl+Shift+Alt+W....nem jól tudtad...
  • V43 1105
    Hm.. igazad van. Akkor valószínűleg az ülés dőlésszöge nincs rendesen beállítva neki.. az meg asszem a Ctrl+Shift+W.
  • kemotox
    Valami más lesz a probléma, mert ha nincs bekapcsolva az öv, akkor csak csipog, nem dob ki. Tudod az a tű tű tű tű, amikor meg begyorsul, hogy tütütütütütütütü akkor mérnek a közelben...
  • V43 1105
    Be kell csatolni a biztonsági övet, vagy a játék kidob, ezt is érzékeli. Zseniálisan megcsinálta a DICE!
  • Szabi #64958
    nincs meg a pilóta jogsid
  • Kly
    Multiban (alap játék), ha helibe szállok be pl. little bird, beszállást követően olyan 5 másodperc elteltével automatiusan kiszállok belőle. Tudjátok, hogy ez miért van így? Szárazföldi járműveknél ezt nem csinálja.
  • Szabi #64956
    leraktam a csalónak egy lőszeres dobozt :DDDDDD
  • Vadnokedli
    Egy rohadt csaló vagy! 0 kill 0 halál mégis 1180 pont!!!! HÁT HOGY LEHET EZ?! Így értette. jk. :D
  • Szabi #64954
    ? :DD
  • MR ME
    tevagy
  • Szabi #64952

• kemencebalázs
    Úgy legyen,Ámen!
  • scomcomputers
    Én tudtam reportolni...
    Ma különösen sok csaló van,biztos erre áll fel a f@szuk!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én ha tehetném kiirtanám az egész családját az ilyennek,mert ezek a génjeikben hordozzák a féregmódot!Mennyivel szebb világ lenne.

• Vadnokedli
    UNABLE to send report, please try again later.

Szerintem holnap is ezt fogja írni. Már leszarják a bf3-at :D
  • scomcomputers
    Óóóóó ez nagyon jól tolja!

Katt 1.
    Katt 2.
    Katt 3.
  • kombány
    na egy újabb amerikai maszlag hős katonák hogyan harcolnak a gonosz csúf papucsos arabok ellen de a legjobb hogy a végén mindig győztesnek állítják be magukat annak ellenére hogy jól el lettek verve
  • zotya10002
    Lassan egy éve használom!Semmi gondod nem lesz belőle!
    Nagy ívben lesz@rják!
  • toza #64945
  • kurvaanyadcifu
    GCC ban jár érte. Csak a szerók feléről leszel lebannolva, ha használod :)
  • Norby646
    Ebben van igazság. Csak az a baj hogy általában más-más pályákon/ játékmódokban játszok, amihez nem mindig találok megfelelő szervert.

Egyébként nem tudjátok most mi a helyzet ezzel az fxaa injector dologgal? Itt azt írják nem bannolnak érte. Nem használ ilyet vki?
  • kemotox
    +1