Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan kérdésem lenne, hogy ha mindenféle grafikai tuningot, tweaket alkalmazok, akkor azért kikurelhat a PB? Színek feltúrbózása a látvány érdekében, optimalizálás egy kis plusz FPS-ért, meg ilyesmikre gondolok.
Köszi
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Valakinek valami ötlet??? Mert ez igy gáz...
egyébként meg van nemzetközileg elfogadott jelölés : @$#*%!
a négybetûsre F-el kezdõdõre😄
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
ha nagyon elborul az agyam akkor ezt a chat-be be is írom..természetesen magyarul, hogy ne kelljen bíbelõdnöm a nyelvi nehézségekkel és nyelvtani helyességgel😄
sõt olyannyira játszható, hogy vannak olyan szerverek ahol pl. nem pisztollyal indulsz, hanem sniperrel és pisztollyal kell befejezned.
sõt. játszottam olyanon is, ahol a gránátvetõ helyett c4 kill-t kellett csinálni. az egyelõre nem tiszta még nekem, hogy ez szabadon konfigolható-e.
1. pálya méretének növelése (nehézkes)
2. emberek számának csökkentése (szerverválasztással)
Én a második megoldást javaslom. 64 fõ túl sok a conquesthez? Menj 48 fõsre! 48 fõ túl sok a rush-hoz? Menj 32 fõsre! 32 fõ túl sok scavengerhöz? Menj 24 fõsre!
És lám, eszetlen CoD-hentbõl máris taktikussá válik a gameplay.
mi vmelyik nap scavengereztünk. 3-an védtük az egyik pályán a zászlót és a resupply boxot... senki nem csiterezett, noobozott, camperezett minket..viszont AK-feelingünk volt, mert azt vettük észre, hogy eleinte eszetlenül késõbb már odafigyelve õk is csapatban érkeztek ránk. nagyszerû játék volt. mondjuk tény, hogy az ilyen erõsen függ attól is, hogy milyen szerverre mész (játékosok elosztása, száma, szabályok, stb.)
nekem sikerült találni néhány olyan kevés lélekszámû (max 32) AftM szervert, ahol rendszeresen visszatérõ, értékkel bíró játékosok vannak.
mornin'
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
http://www.ea.com/servers/battlefield3?websso=1
innen szedtem le a legújabb verziót.
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
http://www.facebook.com/OriginInsider
https://twitter.com/originstatus
Itt mindig meg lehet nézni ha baj van 😉
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
hetfo este beneznek bfre de all az origin .. kezdem erezni hogy rossz dontes volt hetvegen atjonni PC-re bf3azni (bar xboxon is szokott baszakodni eleget az EA 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
[IRAM] leader
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
[IRAM] leader
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Rányomtam, hogy forgott password, de az ea oldal nem betölthetõ, szal valszeg központi bibi.
Mercedes-Benz®
Tehát megszivattad az embert, mert ami az eladott játékhoz tartozik acc, azzal tudja csak használni, viszont te az accot nem akarod elengedni, tehát tovább vinnéd, így az van, hogy nem tudja használni a megvásárolt játékot.
Mercedes-Benz®