Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
szal en azokat a mocskokat el se talaltam ? 😊 1x se ? 😊 szep szep , sorozat a fejbe es meg se karcoltam nagyszeru 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
de nicsn es nem is volt bannolva 😄
..enis box ota pc-n nem tolog semmi gamet.. megis vissszavagyok az egerhez 😄 rendesen, ahogy kontrollerrel celozok mintha meg lenne kotve az egyik kezem.. nem az a "180 fokos ujrassal fordulatból headshot" 😄 es ha sikerul is.. akkor se reflekszbol.. hanem oda kell navigalni a stick-el a kontrollerrel.. + nem tudok elugralni jobbra ballra "profin mint egerrel" .. nem az igazi szamomra .. (bar kontrollerrel loni elvezetesebb ..minhta igazi ravaszt huznal) 😄
"+ ott a feedback" ..nem ertem mire celzol ezzel?
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
..banned ? 😊 szegeny nekemis bannoltak az elso 2 xboxom, azota a 3. legalis konzolt nyuzom
amugy megemlitenek valamit, vagy envagyok elatkozva , vagy csak szopas a megszokott minden kilockolt fegyommal tolni (pc-n ujra kelett kezdenem a soldieremet 😉 de tegnap rajottem atok ul rajtam, vagy a netemmel van baj ugyanis :
valahanyszor meghaltam, MINDIG kivetel nelkul latom hogy akire relottem es az visszalott es megolt, szoval az OSSZES ellenfel 60% on allt 😉 ez most valami bug ? meghaltam tegnap olyan 40x es nemhiszem el hogy akarmilyen szakadt fegyoval is puffogtatok mindig PONTOSAN 60ra megy az elertuk .. ilyen nincs .... (nyilvan azokat az eseteket nemszamolom ide amikor megoltem az ellent a loveseimmel)
-.-"
.. a masik meg hogy már nicns boxon liveom.. es tobbé nem is lesz 😄
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
[IRAM] leader
[IRAM] leader
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
(meglep, hogy milyen gyorsan fejlõdik a számítástechina, néhány éve a 2 magos proci még "nagy cucc" volt.. )
persze kerdes a felbontas is 😉
Szerintetek jól futna a Battlefield 3? Gondolkozok egy Prerium Edition-ön.
gépem:
4GB RAM
Intel Core 2 Duo E7500 @ 2,93Ghz 2,93Ghz
Sapphire Radeon HD4850
amugy miert nem lesz fb3 steamre? bf:bc2 is van meg bf2 is..
[IRAM] leader
Amugy BF3 inkabb.
Ujabb game, szebb, tobb jatekmod, tobb map, tobben jatszanak vele joval, stb.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
nos.. bf vasarlasan agyalok egy ideje.. pc re.. fokent multi miatt.. eddig counter strikoztam..de tetszik a bf is..
maga a kerdes: melyiket erdemesebb megvennem? bf3 vagy bf:bc2 ??
(megjegyeznem hogy steamon van minden pc gamem.. es nem akarok kulon EA-s rendszert a gepre.. es mivel steamen csak bf2 meg bf:bc2 vasarolhato.. igy ha itt azt mondjatok bf3-t vegyek, akkor bf3-t fogok .. csak steam miatt bf:bc2 fele huz a szivem.. ) de ti jobban ertetek hozza..
nos.. bf3 vagy bf:bc2 ?? melyik? miert?
battlelog: eLexsys
Blizzard Entertainment [email protected]
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Hátha neked is segít...
[IRAM] leader
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus