Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DrTre
Nekem is volt többször is olyan, hogy jelezte, hogy eltaláltam, de mégis 60%-on maradt. Én azt gondolom, hogy amikor õ megölt, akkor még 60%-on volt, mert ugye van olyan, hogy késõbb adja be a lövést, mint ahogy látod, tehát mikor te eltaláltad, illetve azt beadta neki, addigra te meghaltál és addig neki se ment le az élete, tehát 60%.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

AnarchoiD

szal en azokat a mocskokat el se talaltam ? 😊 1x se ? 😊 szep szep , sorozat a fejbe es meg se karcoltam nagyszeru 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

DrTre
HC-n levették a életet 60%-ra, tehát HC-n a max élet a 60% és nem 100%.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

AnarchoiD
erzed amikor elereszted a lovedekeket. ehez jon meg a fulsuketito hangero es maris ott erzed magad egy regi haborus filmben 😉 mondjuk van valahol egy usb donglem a wireless kontrolleremhez pc-re de meg nemtudtam ravenni magam hogy megkeressem es azzal bf3azzak 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ja.Vagy azon a sz*r damavand peak-en is az utolsó 2 rush mcomnál befekszel a folyósóra.

Nincs igazad.Nekem már meg is van.Nem egyszerre kell megölnöd 4-5 embert.Ha nincs sok idõ különbség a killek között simán megvan.Nekem van hogy 7-8 is összejön.Menj egy cq mapra és darálj.Összejön hamar.A 4-5 az eléggé simán megvan.Ziba tower,zászlóhúzásnál közéjük dobsz egy gránátot vagy akár c4-ezel és a maradékot leszeded fegyóval.

nem ..nem banned.. eredeti boxom volt aztan haverek feltortek.. mondom 1-2 gamet meg tudom venni.. szal ugyan az az 1 boxom van még a mai napig .. de haverok nelkul nem igazi a live.. idegenekkel nem ugyan az mint amikor haverokkal hulyulok.. aztan most rgh-n lehet neten keressztul haverokkal system linken keresztul .. "neten" tolni.. persze ehhez kell hogy a game tamogassa a system linket.. aztan raaltam hogy ujra tudjunk haverokkal gamelni..es tortem a boxom..

de nicsn es nem is volt bannolva 😄

..enis box ota pc-n nem tolog semmi gamet.. megis vissszavagyok az egerhez 😄 rendesen, ahogy kontrollerrel celozok mintha meg lenne kotve az egyik kezem.. nem az a "180 fokos ujrassal fordulatból headshot" 😄 es ha sikerul is.. akkor se reflekszbol.. hanem oda kell navigalni a stick-el a kontrollerrel.. + nem tudok elugralni jobbra ballra "profin mint egerrel" .. nem az igazi szamomra .. (bar kontrollerrel loni elvezetesebb ..minhta igazi ravaszt huznal) 😄

"+ ott a feedback" ..nem ertem mire celzol ezzel?

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

hnz
ez hol macro? ezeket a nyomorek horvatok darabokra lovom barmikor

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

AnarchoiD
xboxon/ps3 -on a konrtrollerrel jobban lehet lovoldozni hosszu orakon at + ott a feedback is mondom ezt ugy hogy beleraktam xboxon 500orat bf3ba pc-n pedig meg quake1 ota jatszom, minden letezo fpssel toltam megis most a pc-s bf3 kevesse esik kezre mint pl planetside2 😉 de igyexem

..banned ? 😊 szegeny nekemis bannoltak az elso 2 xboxom, azota a 3. legalis konzolt nyuzom

amugy megemlitenek valamit, vagy envagyok elatkozva , vagy csak szopas a megszokott minden kilockolt fegyommal tolni (pc-n ujra kelett kezdenem a soldieremet 😉 de tegnap rajottem atok ul rajtam, vagy a netemmel van baj ugyanis :

valahanyszor meghaltam, MINDIG kivetel nelkul latom hogy akire relottem es az visszalott es megolt, szoval az OSSZES ellenfel 60% on allt 😉 ez most valami bug ? meghaltam tegnap olyan 40x es nemhiszem el hogy akarmilyen szakadt fegyoval is puffogtatok mindig PONTOSAN 60ra megy az elertuk .. ilyen nincs .... (nyilvan azokat az eseteket nemszamolom ide amikor megoltem az ellent a loveseimmel)

-.-"
konzolon nemtudom ki hogy van vele.. nem is mondom hogy nem lehet megszokni a fps gamekat.. es tudom hogy ellenfelnel is csak kontroller van .. de counter strike multam utan valahogy ha kontrollerrel tolok fps gamet, minig elfog olyan erzet, mintha hatra lenne kotve az egyik kezem..

.. a masik meg hogy már nicns boxon liveom.. es tobbé nem is lesz 😄

Archie2048
Köszönöm, akkor a helisek meg a repcsisek fogják ezt Dogtaget megkapni.... 😞

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

Igaz...elõször úgy is írtam,nem tudom miért javítottam át...a lényeg,hogy mikor kiírja a játék,hogy multikill,akkor már biztosan megvan.<#bohoc>

[IRAM] leader

A három csak triple kill.

3,vagy több játékos egy idõben történõ kinyiffantása...

[IRAM] leader

Archie2048
Valaki legyen olyan kedves és definiálja nekem a "multi kill-t"

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

nekem a procim a gyenge... alaplapot kéne még vennem, meg tápot... mégis élvezem a játékot, annyira jó😄 persze metró-n játszom, ott annyira nem érezni a gépigényt😊
blackfire001
köszi, aprón megijesztettél.. 😄 nagy Battlefield rajongó vagyok,de nem fogok egy játék miatt konzolt venni, annyira talán nem rossz ez a gép... 23 colos monitorom van, de sztem alacsony felbontást használnék.
(meglep, hogy milyen gyorsan fejlõdik a számítástechina, néhány éve a 2 magos proci még "nagy cucc" volt.. )
AnarchoiD
huzlak, azon elmegy mediumban jo fps-el

persze kerdes a felbontas is 😉

blackfire001
csak minimum?😄
AnarchoiD
azon minimumban mar elfut 😉

blackfire001
Egész tûrhetõen fut a Bad Company 2 max grafikán, már néha van szaggatás, vagy hasonló.
Szerintetek jól futna a Battlefield 3? Gondolkozok egy Prerium Edition-ön.

gépem:
4GB RAM
Intel Core 2 Duo E7500 @ 2,93Ghz 2,93Ghz
Sapphire Radeon HD4850
AnarchoiD
En rongya jatszottam bc1 es 2 -t , de nemerdemes szvsz azt venni leven bf3 az evolucio kovetkezo lepcsoje mindenben jobb mint az elodok. Inkabb azon filozz hogy konzol vagy pc mert pc-n (tapasztalat) nagysagrendekkel kevesebben toljak ;(

tolhatnak nekem akármilyen videót "pro" játékosról... mióta hallottam ezt a macro általi rásegítést, nekem senki ne mondja hogy õ bizony pro😄
mármint a hitbox a játékosok pingjére na😊 egyébként megunhatatlan😄
egyébként a játékosok pingje is a hitbox furcsaságaira írható nem? minap fal mögé húzóttam, és utána haltam meg😄 egy nap, legalább kétszer elõfordul, hogy mindketten kidõlünk az ellennel xD
koszi mindent.. es tobbieknek is.. maradok akk steamen elerheto gameknel +battle.net.. minden masra ugyis xbox (nem fogok gamer pc re kolteni fel vagyonokat 😄

kifli
azért nem lesz, mert az origin mostanra került olyan állapotban, hogy önmagában is ki tudja szolgálni a felhasználókat. Ezért pluszban nem fizet az ea a steamnek. Illetve az eredetiség ellenörzés is az originhez kötõdik, úgy mint a steames játékoknál a steamhez. Egy ideje már nem jelennek meg ea játékok steamen, és nem is fognak.
counter strike source ..megjelenesekor toltam sokaig.. aztan most sokat nem.. az nagyon bejott taktikai fps.. talan egyetlen a piacon..de bf feeling is bejonne..tudom 😄

az viszont kár.. tuti nem fogok ezer fele account/firends lisetet "ápolni" .. igy is van steam mellég egy battle.net .. epp eleg gond az is.. minek kell mindenkinek sajat ..sot steam jobb.. nem kell ingame lennem hogy 1 ismerosnek irjak...

amugy miert nem lesz fb3 steamre? bf:bc2 is van meg bf2 is..

kifli
bf3 egyértelmûen. Sokkal jobb, mint a bc2, illetve sokkal többen játszanak. Ez az elbaszták a netkódot és hasonlókat annyira nem értem. Minde netes játékban csúszik a hitbox valamennyire. Bõven azon a határon belül van, hogy élvezhetõ a játék.
Azt várhatod,ugyan is steamen nem jelenik meg a bf3...<#dumcsi><#idiota>

[IRAM] leader

kár .. koszi a valszt .. ha steamen lesz bf 3 akk veszem 😊

Smithwarden
Tok mind1, mindkettoben elbasztak a netkodot. 😄
Amugy BF3 inkabb.
Ujabb game, szebb, tobb jatekmod, tobb map, tobben jatszanak vele joval, stb.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

most olyan akciok vannak hogy mind a kettõt megveheted
tudom hulyeseg ilyet kerdezni..de megteszem.. nem tudom mashol feltenni a kerdesem..

nos.. bf vasarlasan agyalok egy ideje.. pc re.. fokent multi miatt.. eddig counter strikoztam..de tetszik a bf is..

maga a kerdes: melyiket erdemesebb megvennem? bf3 vagy bf:bc2 ??

(megjegyeznem hogy steamon van minden pc gamem.. es nem akarok kulon EA-s rendszert a gepre.. es mivel steamen csak bf2 meg bf:bc2 vasarolhato.. igy ha itt azt mondjatok bf3-t vegyek, akkor bf3-t fogok .. csak steam miatt bf:bc2 fele huz a szivem.. ) de ti jobban ertetek hozza..

nos.. bf3 vagy bf:bc2 ?? melyik? miert?

Nem cheater és nem wallhacker, csak egy fokkal jobb játékos, mint a nagy átlag. Játszottam már ellene.

battlelog: eLexsys

WARNING!!
Cheater!!! Wallhacker NOOB!!!
<#boxer><#boxer>

Blizzard Entertainment [email protected]

item
<#hehe>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

ki az a zsidek?<#fejvakaras><#mf1>
Sõt! Item, ha találkozol azzal aki ezt a zajt készíti: lõdd le!

Nathan66
Bad company 2 ben is benne volt meg lenne az

Nekem segített a vezérlõpult>internetbeállítások>böngészési elõzmények>törlés
Hátha neked is segít...

[IRAM] leader

minap bejelöltem barátnak egy fehérorosz csávókát, Medic kaszttal játszik, és fõleg An 94 -el 140:40 körül volt multkor a statja, ami nem is baj, de youtube videójában, rögtön látszott, hogy "sajnos" x7 egérnél használatos recoil macró rásegítést használ... az autómata fegyvereknél tipikus videlkedés figyelhetõ meg a videókon recoil macró használatakor...
Degenerált emberek?😄 Ki veri az asztalt?😄 hehe játék játék, de tényleg idegesítõ néha... ma például metrón egy troll kedvében járó sniper MAV felderítõ szerkentyûjével szó szerint darálta az embereket... ráadásul az esetek, kb 60%-ban engem akart kicsinálni... xD
Régebben m416-ot használtam, mára kicsit "nerfelték" a legutóbbi javítással... egyébként aug A3 használok jelenleg, nagyon jó nekem.. supporttal az RPK 74-M egész jó fegyver
hnz
az ilyen dolgokhoz licensz is kell

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

Krisztiam
szerintetek melyik gépfegyver a leghatékonyabb? 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Nathan66
De könyörgöm annak az okát, hogy az Ah64 Apache miért nem került bele nem tudja valaki? Keverendõ az Mi-28-al, külalakra, de ez nem ok rá!!!

Nathan66
igazság szerint csak az -ar,ored kill és legföképp a Strike at Karkand érdekelne, a többi enegem nem izgat, egy níl, vagy egy motorbicikli az engame ben majd nem nyûgöz le max az uj pályák