Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hnz
1. a fejloves az fejloves, ha HC TDM-n ha NORMAL TDM-n teszem, pl Magnummal.
2. NORMAL szerveren is ha ugyes vagy max. 5 skulobol ternek a nepek nyugovora.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

És mennyivel jobb is lenne.Egyrészt a sok barom retardált sötét gyökér, aki annyit csinál a pályán, hogy befekszik valameik sarokba és a homlokával nyomja gombot, na ezek pl nem volnának.A másik, ami nincs HÁCÉN, hogy a barom, 55 társa mögül lõ ,keresztül a társain és mégis õvé a kill ,mert a dice meg az ilyen faszkalapok szerint ez a skill.Pedig nem.HC-n, mivel van friendly fire, nincs összevissza lövölde, ezáltal sokkal jobb a játék.Jah, hogy a sok nyomorék menne inkább codozni, meg a játékosbázis leesne az egyharmadára, erre azt mondom hulljon csak a férgese, legalább lehetne jókat játszani.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

<#hehe>

Smithwarden
Nem kell ugrani azonnal ha meglatod a "HC" szot a topikban. (Tudtam elore, hogy te biztos irni fogsz.) 😊
Nincs ezzel a jatekmoddal igazabol gond, en sem utalom (vagy megis? <#rolleyes>), van aki szereti es van aki nem, lehet valasztani a szerverkeresoben szabadon.
En csak arra az irasra reagaltam, hogy "mindenki elkezdhetne csak hardcore modban jatszani". 😊

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

"akarhol is megkarcolnak HC modban, akkor osszeesel"

Ez egyrészt csúsztatás (csak sniper puskára áll) másrészt azt akarod sugallni, hogy HC-n nem kell tudni célozni, ami megint csak nem igaz.
Igencsak jól és gyorsan kell tudni célozni mivel nem igazán van idõd korrigálni mint a normál módban.

Ez teljesen hihetõ eredmény, viszont mivel több szerón is admin vagyok(nem magyar), ha egy ilyen csóka nálam veri magát már kapja is a kicket!
Béreljen magánat szerót és ott verje ki,ne szarja el mások játékát,nekem is ez a véleményem!
<#wave>

Blizzard Entertainment [email protected]

dr Kotász
Igen, ez hihetõ eredmény. Pont ezért nincsenek jetek az Aftermath-ban. Tönkreteszik a játékot.
kemotox
Közben találtam egy mûködõképes megoldást, hátha segít még valakin:
Windows/System32/Drivers/etc/hosts fájlt ki kell törölni, és jólét. Persze azért másoljátok ki valahova a mutatvány elõtt, biztos ami bizonytalan.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

kemotox
"disconnect from EA" ÁLLANDÓAN. Mi a teendõ? Kezd idegesítõ lenni.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Meg lehet csinálni, sajnos megvan a taktika rá, fõleg ha nincs igazán repülõs ellenfele.
De én akkor is kibasznám mint macskát szarni, rontsa mások játékát máshol ezzel.
w126
Pro jetes.82-1-ES STAT JETTEL AZ ELFOGADHATÓ?😊

800 tickette szerver, csak jettel.

82-1!!!

Mercedes-Benz&#174;

Smithwarden
Szerinted megis mire akartam ezzel celozni? 😄
Tiszta hogy nem a labsebzesre, hanem hogy akarhol is megkarcolnak HC modban, akkor osszeesel mint egy tehetetlen rongybaba. 😊

Normal modban fejnel van csak igy, de a logikad alapjan a fej biztos ugyanakkora felulet mint az egesz test. 😄
Rancigaljuk az egeret osszevissza es ugyis fejbe talalunk mindenkit, mert az olyan nagy talalati felulet. 😊

Ment privát...

[IRAM] leader

Ja, most majd jön, hogy feje egy van, lába meg kettõ. haha

"Celozni sem kell tudniuk, mivel ha a labodat megkarcoljak veletlenul akkor is megdoglesz."

Na ez most olyan mint ha normál szerveren "véletlenül" megkarcolják a fejed akkor is megdöglesz. Az esély ugyanaz.

scomcomputers
Köszi...nekem is bejönnek az új pályák....adok is az ellennek rendesen!
<#hehe><#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Zsolteen
Sziasztok!
A Dec3 as patch kijött azóta orosz verzió KO..sikerült végre megcsinálnom hogy angol legyen de csak üres szerverre megy fel ha valaki feljön a bf3.exe mûködése leállt ...valaki valami segítség? Elõre is köszi!

Krisztiam
akkor azért nem szokott engem beengedni? én játszanék, de még csak a 3dik pályán vagyok 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Sziasztok, valakinek lenne kedve velem játszani coop-ban? sajna nem akar "idegenekkel" összerakni, csak nagyon ritkán... 😞

Végig szeretném vinni, már csak 2 pálya van, de ami megvan az meg easy.

Szóval van kedve valakinek? a nevem: bucsek06
ozimak
Gameshop tapasztalatok? Velem kibaxtak... Hajnali fél egykor leadtam a rendelést expressz(!) házhozszállítással,de mindez idáig nem jött visszaigazolás. Mondom felhívom már õket mi a fax... Erre mondja nekem a csávó,hogy "háát a mai napon már nem fog menni a kiszállítás,inkább holnap. Mert a kollégák beérkezési sorrendben kezelik a beérkezõ e-mail-eket." Mondom neki: " És akkor expressz kiszállítási díjjal????"->"Akkor valószínûleg normál 990 Ft-os kisz. díjjal a holnapi nap folyamán."->"Köszönömszépe... szeva..."
Még jó,hogy úgy néz ki holnap is itthon vagyok...
Csak,hogy a Tibi(Argo) szavaival éljek: "Gyorsétterem mi bazmeg!?" <#idiota>
Smithwarden
Persze mindenki hardcoreban. :p Meg csak az kellene.
Jo is az ha otszor tobb a mapon a nyuszi kemper aki hajszalvekony resek mogul 1-2 skuloval azonnal kinyir. Celozni sem kell tudniuk, mivel ha a labodat megkarcoljak veletlenul akkor is megdoglesz.
Hatalmas "feelingje van". :p
Ja rendkivul "elethu" a dolog, csak kb elvezhetetlen. 😊
Bar az igaz, hogy a netkodot itt kevesbe erzi az ember elbaszottnak, mivel gyorsabban hal-kel. :p 😊

csak megerõsíteni tudom dr.Kotász hozzászólását. és csak annyival toldanám meg, hogy mindenki elkezdhetné végre ezeket a pályákat csak hardcore-ban játszani... baromi feelingje van!
RESPECT DICE&EA!

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

szomferi
minden AM pályán van egy lõszeres láda, ahol fel tudsz tankolni

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Fegyverimitest akartam írni. Nincs végltelen lõszer nagyon életszerû. Ügyesnak kell lenni hogy egy mert tárral 2-3 tagot kell likvidálni.

Amíóta kijött az AM csak azzal tolom. Scavenger mód fegyverlites, de még is zászlófoglalós dolog nagyon nagy ötlet volt a készítõktõl. Legkevésbé CQ jön be, de nem bántam meg a prémiumot.

dr Kotász
Királyok. Pont jó méret, nem túl nagyok mint az Armored Kill, nem túl kicsik mint a Close Quarters. A egyes célok több útvonalon megközelíthetõk, nem alakulnak ki szûk keresztmetszetek, ahol Metro-szerû õrült zúzás van. Viszont még kezelhetõ a figyelendõ útvonalak száma. A jármûvek mennyisége pont megfelelõ, csak Markaz Monolithon van heli, megoldották a szuperdomináns jetek jelentette bosszankodást is. Az egy-két tank, IFV, jeep per pálya pont az a mennyiség, ami ideális a fõképpen gyalogsági fúkuszú, jármûvekkel megfûszerezett városi harchoz. Egyszóval pont azt nyújtja az Aftermath, amiben a Battlefield a legjobb. Az alapjáték pályái mellett a legokosabb, legélvezetesebb, legkiegyensúlyozottabb pályák.
Az elsõ,vagy urambocsá' második nap a megjelenés után még elmegy ez a kérdés,de most??<#hehe><#shakehead><#fejvakaras>
Sz@rok,nem érnek egy kalap fost sem,Überf@sza!!..ez kell nekünk!!
(A megfelelõ válasz aláhúzandó!)

[IRAM] leader

A headshot után b...hatja a " high rpm automata"-ját.

scomcomputers
Nektek hogy tetszenek az új mapok??
<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

<#vigyor2> Ezzel tisztában vagyok.De ha szembetalálkozol egy tryharderrel akkor nem sokat ér a burst a high rpm automata ellen.

A lényeg, hogy nem kell szórni az áldást automatán. Ha csak 3-4-5 lövésbõl ölsz, burst, akkor jobb lesz a fegyver acc.-ja.

LoL,de nem lehet állandóan csak metrózni! <#conf><#vigyor2> Abban mi az élvezet?! <#vigyor4>

😊 Más lehet, ha asszonykával él az ember😊 Sok boldogságot😊
Jó zsúfolt metro, plusz HC...
Na ennyi.Két fegyverrel is elértem a maximumomat.23-as accu.1 tárral 3 embert tudok leszedni.Hogy a retekbe tudnak 25-27-es accut összehozzni?!Rohadt nehéz lehet.1 tárral 4-5 ember,az hogy?<#idiota>

Archie2048
Köszönöm a válaszokat

Nem vagyok én akkora ász, igaz nem is tudok sokat játszani...
Mire belemelegednék, eszkalál a feleségem, hogy mit csinálok ilyen sokáig a szobámban.
Meg ha van rá idõ sörözni szoktam közben és lássuk be sok sör után nem lõ úgy az ember....

The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment

giornalista
dehogy... egy jól helyezett gránát vagy m320 (akár lvg) a metrón, vagy bárhol, vagy magasból ledobott C4-ek bármikor okozhatnak efféle multikillt 😊 nekem is volt már belõle néhány, de az tény, hogy meg kell szenvedni érte!
giornalista
szerintem az ECM jobb. tovább biztosít védelmet, mert a flare után pl. egybõl kilõheti rád a másik rakétáját akár a mobil AA akár a heli vagy a jet, ha heat seekerrel próbálkozik.

az ECM aktivizálódása után lehetõséged van alacsonyabbra repülni, és akkor nehezebben mérnek be (pl. domborzati viszonyok kedvezhetnek).

illetve ha a rakéta kilövése után használod az ECM-et, akkor ügyes manõverezéssel elkerülhetõ a becsapódásuk. de csak akkor, ha kb. azonnal lenyomod, amikor elkezd ciripelni. valóban arra való inkább, hogy megelõzd a kilövésüket.
AnarchoiD
intkeys ennel fenyevekkel jobb 😉

http://intkeys.com

+olcsob is

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

w126
ECM esetén van egy kb 40% eset, amikor a használat ellenére még is betalál a rakcsi😞
De amúgy is az ECM inkább a bemérés hárítására való, nem a közelgõ rakéta terelésére, arra flar a biztos. Viszont az ECM hamarabb reaktivizálódik, ezért sokan jobban szeretik. Én mostanság váltottam flar-re, mert nem voltam elégedett az ECM-el.

Mercedes-Benz&#174;

az ilyenek miatt szégyellem magam.. ráadásul magyar és a klántagjaival elõszeretettel mászkál ziba toweren a tetõn...

jahh és a jócsajokról meg ennyit😛

ITEM.. ez az én elõkarácsonyi ajándékom😛

Hali!
Lenne két kérdésem:
1. Az ECM jammer csak a lézervezérlésû rakéták ellen alkalmas vagy az IR vezérlésüek ellen is. (pl. igla, stinger, heat seekers) Én úgy vettem észre, hogy nem.
2. az M224-es 60mm-es aknavetõ "enemy equipment"-nek számít?
Vagy csak a TUGS, SOFLAM, EoD bot stb.

YouTube: 23Drazse

Krisztiam
már megvan bocsi 😊

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Krisztiam
valakinek nincs meg véletlenül 1920x1080-as felbontásban ez a bal oldali csaj? tetszik nagyon 😊

Itt van amirõl beszéltem. 24 órán belül mindig megküldték eddig amit vettem/vettünk. Korrektek!

http://www.players.hu/

Remélem segítettem.
Üdv

Ne a százalékot nézzétek!!A soldier fölötti csíkot...ott látszik,mennyire sebezted le,amit a killcam mutat %-ot,az többnyire bugos sz@r.

[IRAM] leader

fura, de sikerült megértenem!😊
akkor csak én paráztam rá erre és voltam brutkón béna az ilyen eseteimben😊

hnz
HC-n a default-hoz kepest 60% es ha a HUD "ON" a szerveren azt is mutatja. De ha valakivel face-toface 1v1-ben vagy lovod es o is teged es o nyer. Akkor a 60%-t 100-nak veszi es abbol mutatja meg, hogy mennyi maradt neki

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

én is találkoztam már ezzel a 60%-os esettel... és nem csak hardcore szerveren játszottam... és találatot is kapott...
mondjuk nem foglalkoztam nagyon vele, mert nem volt ezeknek az embereknek annyira kirívó a statjuk és én is le tudtam lõni.. mondjuk volt amelyikbe kellett egy teljes tár meg egy teljes tár a pisztolyból😊

AnarchoiD
jah enis igy okoskodok .. ;( mind1 nemadom fel 😉 alig varoomar hogy vegre ujbol usasozhassak

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.