Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. NORMAL szerveren is ha ugyes vagy max. 5 skulobol ternek a nepek nyugovora.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
Nincs ezzel a jatekmoddal igazabol gond, en sem utalom (vagy megis? <#rolleyes>#rolleyes>), van aki szereti es van aki nem, lehet valasztani a szerverkeresoben szabadon.
En csak arra az irasra reagaltam, hogy "mindenki elkezdhetne csak hardcore modban jatszani". 😊
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ez egyrészt csúsztatás (csak sniper puskára áll) másrészt azt akarod sugallni, hogy HC-n nem kell tudni célozni, ami megint csak nem igaz.
Igencsak jól és gyorsan kell tudni célozni mivel nem igazán van idõd korrigálni mint a normál módban.
Béreljen magánat szerót és ott verje ki,ne szarja el mások játékát,nekem is ez a véleményem!
<#wave>#wave>
Blizzard Entertainment [email protected]
Windows/System32/Drivers/etc/hosts fájlt ki kell törölni, és jólét. Persze azért másoljátok ki valahova a mutatvány elõtt, biztos ami bizonytalan.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
De én akkor is kibasznám mint macskát szarni, rontsa mások játékát máshol ezzel.
Mercedes-Benz®
Tiszta hogy nem a labsebzesre, hanem hogy akarhol is megkarcolnak HC modban, akkor osszeesel mint egy tehetetlen rongybaba. 😊
Normal modban fejnel van csak igy, de a logikad alapjan a fej biztos ugyanakkora felulet mint az egesz test. 😄
Rancigaljuk az egeret osszevissza es ugyis fejbe talalunk mindenkit, mert az olyan nagy talalati felulet. 😊
[IRAM] leader
Na ez most olyan mint ha normál szerveren "véletlenül" megkarcolják a fejed akkor is megdöglesz. Az esély ugyanaz.
<#hehe>#hehe><#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
A Dec3 as patch kijött azóta orosz verzió KO..sikerült végre megcsinálnom hogy angol legyen de csak üres szerverre megy fel ha valaki feljön a bf3.exe mûködése leállt ...valaki valami segítség? Elõre is köszi!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Végig szeretném vinni, már csak 2 pálya van, de ami megvan az meg easy.
Szóval van kedve valakinek? a nevem: bucsek06
Még jó,hogy úgy néz ki holnap is itthon vagyok...
Csak,hogy a Tibi(Argo) szavaival éljek: "Gyorsétterem mi bazmeg!?" <#idiota>#idiota>
Jo is az ha otszor tobb a mapon a nyuszi kemper aki hajszalvekony resek mogul 1-2 skuloval azonnal kinyir. Celozni sem kell tudniuk, mivel ha a labodat megkarcoljak veletlenul akkor is megdoglesz.
Hatalmas "feelingje van". :p
Ja rendkivul "elethu" a dolog, csak kb elvezhetetlen. 😊
Bar az igaz, hogy a netkodot itt kevesbe erzi az ember elbaszottnak, mivel gyorsabban hal-kel. :p 😊
RESPECT DICE&EA!
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Sz@rok,nem érnek egy kalap fost sem,Überf@sza!!..ez kell nekünk!!
(A megfelelõ válasz aláhúzandó!)
[IRAM] leader
<#fejvakaras>#fejvakaras>
* Scomcomputers the future of computing!*
Nem vagyok én akkora ász, igaz nem is tudok sokat játszani...
Mire belemelegednék, eszkalál a feleségem, hogy mit csinálok ilyen sokáig a szobámban.
Meg ha van rá idõ sörözni szoktam közben és lássuk be sok sör után nem lõ úgy az ember....
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment
az ECM aktivizálódása után lehetõséged van alacsonyabbra repülni, és akkor nehezebben mérnek be (pl. domborzati viszonyok kedvezhetnek).
illetve ha a rakéta kilövése után használod az ECM-et, akkor ügyes manõverezéssel elkerülhetõ a becsapódásuk. de csak akkor, ha kb. azonnal lenyomod, amikor elkezd ciripelni. valóban arra való inkább, hogy megelõzd a kilövésüket.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
De amúgy is az ECM inkább a bemérés hárítására való, nem a közelgõ rakéta terelésére, arra flar a biztos. Viszont az ECM hamarabb reaktivizálódik, ezért sokan jobban szeretik. Én mostanság váltottam flar-re, mert nem voltam elégedett az ECM-el.
Mercedes-Benz®
jahh és a jócsajokról meg ennyit😛
ITEM.. ez az én elõkarácsonyi ajándékom😛
Lenne két kérdésem:
1. Az ECM jammer csak a lézervezérlésû rakéták ellen alkalmas vagy az IR vezérlésüek ellen is. (pl. igla, stinger, heat seekers) Én úgy vettem észre, hogy nem.
2. az M224-es 60mm-es aknavetõ "enemy equipment"-nek számít?
Vagy csak a TUGS, SOFLAM, EoD bot stb.
YouTube: 23Drazse
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
http://www.players.hu/
Remélem segítettem.
Üdv
[IRAM] leader
akkor csak én paráztam rá erre és voltam brutkón béna az ilyen eseteimben😊
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
mondjuk nem foglalkoztam nagyon vele, mert nem volt ezeknek az embereknek annyira kirívó a statjuk és én is le tudtam lõni.. mondjuk volt amelyikbe kellett egy teljes tár meg egy teljes tár a pisztolyból😊