Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SpeedXHUN
<#eljen>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Aranyszabály: Orosz szerverre nem szabad menni!
kemotox
Hát igen, már olyan is elõfordul, hogy nem te választasz szervert, hanem a szerver választ embert.. In Soviet Russia the game plays you" 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Please choose a server in your own country!

Milyen rendesek ezek az oroszok. 😊

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

scomcomputers
Hát igen...a pub szerókon ezt nem sokan veszik figyelembe...csatlakozz valamelyik klánhoz és a warokon nagy hasznod veszik majd!
<#kacsint>

* Scomcomputers the future of computing!*

Sziasztok!

Van esetleg valaki, aki szokott SOFLAM-ozni és Javelinezni?
Nehéz olyan szervert találni, ahol megfelelõ az együttmûködés a lézer bemérés és a Javelin használat tekintetében. Amikor rakétáznék, senki sem fest, amikor meg SOFLAM-mal vagyok nem küldik a rakátékat.
Én szoktam SOFLAM-ot és Javelint is használni, így engineerként és reconként is tudok segíteni.

YouTube: 23Drazse

DrTre
Boldog Karácsonyt emberek!

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Csaló?
zotya10002
Boldog karit mindenkinek!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

SpeedXHUN
Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Bf4 ben gazdag játékot kívánok jövõre MINDENKINEK!<#taps>

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

scomcomputers
Karácsonyi buli van az EA-nál és néha valami idióta rákönyököl a "disconnected" gombra...
<#zavart1>

AnarchoiD
MA 2x is lebagott a jatek es ezt irta :

"You were disconnected from EA Online (1) "

ez vajon mitol van ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

kemotox

Boldogságosat!

..és persze remélem, hogy jövõre is szépen vállvetve küzdünk majd a harcmezõn!<#hehe><#gun><#violent>
Szeretnék szép karácsonyt és boldog új évet kívánni minden játékostársamnak, abban a reményben, hogy jövõre dobtok majd ammo boxot, ha kifogytam a lõszerbõl, revive-oltok, ha holan esek össze mellettetek a harcmezõn, nem lõttök hátba, ha elöttetek szálok be a helikopterbe, nem dobtok rám gránátot, miközben élesítem az m-comot, és nem lõttök rám RPG-vel, miközben C4-ezem a tankot.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Boldog Karácsonyt a közösségnek!

Norby646
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Szeretnék én is Boldog Karácsonyt kiváni nektek!!!

TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

<#wow2>
item

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

scomcomputers
Beszarás,nagyon jó még a könnyem is kicsordult,eszembe jutott a monitor amit össze törtem anno a játék miatt...

<#rinya>

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

-Pincér,hozzon nekem egy pohár szódát,szörp nélkül.
-Milyen szörp nélkül Uram??
-Teljesen mind egy,mondjuk málna szörp nélkül...

[IRAM] leader

wardogzombie
Ja oké értem.

Mind1....akár a labdarúgó...a duma a lényeg.

[IRAM] leader

wardogzombie
Milyen bajnokság?

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

"Kell egy csapat!!"...és ez a klasszikus ide is érvényes.Sok ilyen dolgon "átsegít",mert valójában segítenek a dolog "viccesebb" oldaláról megközelíteni az egészet,s így már nem is esik olyan rosszul.Ha elmúltál már 20,hozzánk mindig jöhetsz,akkor is,ha csak beszélgetni van kedved.
Az IRAM teamspeak-en néha csak azért vagyunk fent,hogy egy kicsit dumcsizzunk.
Sokat segít hidd el,ha van kitõl megkérdezni pl. néhány a játékkal kapcsolatos dolgot,vagy éppen a bajnokság állását,stb...

[IRAM] leader

megpróbálok nem idegeskedni,lehet csak én vagyok elfogult magammal,munka,család mellett nehéz egy kicsit a játékra koncentrálni

scomcomputers
Nem kell idegeskedni, majd belejössz..én az elején mikor megjelent,nem egy egeret törtem össze, no meg egy monitort....most meg már kocka vagyok...
<#kacsint>

Köszi mégegyszer a tanácsokat.Igen a tudásomat szeretném fejleszteni de valahogy nem mindig jön össze.Pl a mai napom siralmas volt.Bármilyen szeróra is mentem mindig volt valaki elvette a kedvem az egésztöl.Lehet bennem van a hiba.Nem akarok pro játékos lenni hanem ha vége egy mecsnek azt tudjam utána mondani hogy ez igen jó volt k/d aránytól függetlenül vagy attól hogy nyertünk vagy veszitetünk.

giornalista
szerintem nem játszani akar megtanulni, hanem fejleszteni akarja a tudását. erre jók lehetnek ezek a videók. nyilvánvaló, hogy olyan stílusú játékost kell "találnod" a kommentátorok között, aki hasonlóan játszik, mint ahogy te szeretnél.

amiben rengeteget segítettek nekem, az a "situational avareness" életre keltése volt. az õ szemüvegükön keresztül láttam, hogy mi mindent lehet némi odafigyeléssel és megelõzéssel, elõre gondolkozással elkerülni. remek mini-taktikákat lehet eltanulni tõlük. útvonalakat, viselkedéseket egyes szituációkban. természetesen ahhoz, hogy ez majd a te egereddel is mûködjön, játszani kell elsõsorban a játékot. nem hinném azonban, hogy akkora hátrányt jelentene a srác számára, ha lenne egy cél, vagy lenne egy minta elõtte, hogy hogy is lehet ezt a játékot csinálni...
NagyiBMX
Attól függ mikor de én szívesen segítek 😊 BF-en Nagyi25-ként megtalálsz <#pias>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

"amit én egyébként magamtól nem feltétlen tudok meg a mapokon..."

Igen...és lehet,hogy nincs is rá szükséged.
Lehet,hogy darálós ide-oda mozgó pörgõs játékos,de én egy nyugodt kempelgetõs tipus vagyok,tehát lópikulát sem tanulok tõle.Arról nem is beszélve,hogy lehet,hogy én azokat a kunsztokat meg sem tudnám csinálni,még gyakorlással sem,ergo,elmegy az egésztõl a kedvem egy idõ után...lehet van benne valami,amit te mondasz,de én az ilyesmiben nem hiszek.Ez olyasmi,mintha videóról tanulnál meg autót vezetni és úgy mennél a vizsgára...

[IRAM] leader

giornalista
lehet, hogy szerinted baromság, viszont szerintem ha valaki elakad vagy gondja van, akkor láthat olyan dolgokat, manõvereket, ötleteket a videókban, amelyeket fel tud használni.

én legalábbis láttam és találtam ilyeneket, igaz, folyamatosan nézek egy rakás csatornát. néha nem árt látni, hogy azok a "profik", akik valóban folyamatosan ledarálnak, adott esetben hogyan, milyen körülmények között, mozgással, tempóban teszik ezt. nekem segített valamelyest.

természetesen a gyakorlást nem helyettesíthetik a videók, ez nyilvánvaló. de kiindulási alapot adhatnak adott esetben. plusz rengeteg információ is van bennük, amit én egyébként magamtól nem feltétlen tudok meg a mapokon...
Már ne is haragudj,de ez baromság...mindenki a saját ritmusa szerint és képessége szerint játszik,vagy próbál játszani.Ezzel csak azt éred el,hogy még jobban felidegesíti magát,"mert neki miért nem megy úgy,mint a srácnak a videóban?"...tehát..gyakorolni,esni kelni az elején,aztán majd alakul...ja és ne lesegd a k/d-et,mert akkor sosem fog ez a játék szórakozást nyújtani,ami ugye az alapeleme lenne egy játéknak.Azért vesszük meg.Aki a k/d miatt,azt csak sajnálni tudom...

[IRAM] leader

giornalista
http://www.youtube.com/watch?v=VRVI3jdxpwc

szerintem Rival videói a legjobbak, egy nagyképû pojáca, de remek tanácsokat ad. a sorozat címét senki se vegye magára 😊 van vagy 20 rész belõle.
Köszi!

giornalista
szerintem nézz youtube-os videókat, van néhány jó kommentátor, akiknek a gameplay-ét kifejezetten érdemes nézni. a mozgásukat, a tempójukat, a viselkedésüket. vannak olyan videók, amelyekben direkt arról beszélnek, hogy mi járt a fejükben egyes szituációkban és milyen döntéseket hoztak meg.

én rengeteget tanultam belõlük, szerintem neked is segíthetnek. megfontoltan, taktikusan, okosan kell játszani ezt a játékot, a publicból egymagad játszva kb. ennyit tudsz belõle kihozni. és látva azt, hogy igazán jó játékosok milyen útvonalakon közlekednek, mikor lassítanak, milyen gyakran néznek körül, szóval, ezeket a dolgokat videón látva, szerintem sok mindent el lehet sajátítani.
grebber
Holnap lenne kedve valakinek egy kis coophoz?

Next PC upgrade: 2022

Kösz megpróbálom de szerintem nemsokat segit azok ellen akit nem látok és közben leszednek.Sajnos.Tudom ez csak játék de akkor is idegesitö.

Headshotok-ra menjél rá!

Minden tanácsot szivesen meghallgatok.Már azon a szinten vagyok hogy abbahagyom az egész szart.Pedig imàdom ezt a játékot de a sok csira már ki idegel.😞

Sziasztok!Tudnátok segiteni olyan tanácsokkal,hogy hogyan tudnám javitani a fejleszteni lövési technikámat mert már szét vág az ideg.Minden szerón kifogok valamilyen pronak nevezet gyökeret.

NagyiBMX
Ettõl félek énis 😞

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Van egy sanda gyanúm,hogy nem is fogod tudni...<#ravasz1>

[IRAM] leader

hát igy nem tudom hogy kel be telepíteni
dr Kotász
csak érdekességképpen kérdem:

ot = ott?
kozot = között?

de nincs ot a jatékok kozot.
kemotox
Akkor vidd vissza a boltba, hogy hibás a kód. Amúgy tuti nincs arról szó, hogy beírtad a kódot, elfogadta, csak ugye nem telepítette fel, és most úgy próbáltam felrakni, hogy még egyszer beírtad a kódot, és azért írta ki, hogy már fel lett használva? Játékoknál nincs ott a BF3? Mert akkor jobb klikk és telepítés, majd letölti szépen.