Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w126
Gabesz én elhiszem, hogy ezt te komolyan írod, és, hogy hiszel benne, de ahoz képest elég sürûn látom, hogy eugabesz most a battlefield3 játékkal játszik😊
A mercis hasonlat erõs kicsit, pont azért mert az 20 milla, nem 9000Ft!
Valamint az új mercihez komoly pénzbe kerül a javítás és egyebek, míg itt ingyen kapsz patch-et. A BF3 meg szerintem kategóriájában igen is a legjobb játék! De amúgy a történet egyszerû, elkõõ adni és nem fogsz idegeskedni, venni kell egy medal of honor allied assaultot, na ott megtudod mi az ordító hiba!!😊
Kicsit úgy nézek mint aki ufot lát, mert sokszor olvasni és látni lehet eféle szidást a bf3 irányába, majd mikor kiköpködte magát az ember, felmegy a bf-el gémelni😊))

Béke!!

Mercedes-Benz®

hungary27
16 ezernél többet? Ha jól emlékszem 12 ezerért vettem meg az alapot most meg 8 ezer a prémium.
jól beszélsz!hol a DCL-enként 10új fegyver??kaptunk mindenféle dogtag-et, és haszontalan bizbaszokat..errõl szól a világ.ettõl függetlenül szeretem a bf3-at, más nincs is a gépemen.nem arról szól, hogy jó-e a játék, vagy nem, persze,hogy jó, csak éppen a készítõk nem tartották be az igéreteiket.többszöresen hazudtak, csaltak.és ezért nem szeretjük õket.ennyi.
Úgy gondolom,már sokaknak feledésbe merült a rengeteg átverés,a híres hírhedt kommunikáció a twitter-en stb...Kiadtak egy sz@r,félkész valamit,a sok hülye meg - velem együtt- bedõlt a dajkamesének.
Ne gyertek nekem azzal,hogy messze a legjobb játék a többi között,mert ez így ebben a formában nem igaz.Úgy,hogy a többi gyenge,még silányabb,mint ez.
Nem azt kaptuk a pénzünkért,amit elõre beharangoztak,csak ezt már sokan kezdik elfeledni,pedig a játék még most is tele van ordító hibákkal.
Ha lefordítjuk a való életre,kíváncsi lennék,hogy ha megveszel egy Mercit és minden hónapban szervizben állna,akkor is azt mondaná mindenki,hogy jól van ez így,végül is csak 20 millába került,nem 35-be mint egy Jaguár...tehát a tömeges tudatos,szemérmetlen kizsákmányolását én nem nevezném messzemenõen jó üzletnek....mármint a részünkrõl.

[IRAM] leader

DrTre
Most nem azért mondom, de most így 2012 végén is a Battlefield az egyetlen ennyire olcsó játék. Már az alap verziója is csak 8 rongy volt a megjelenés napján és már több tartalom volt benne, mint a CoD-ban 13 ezerért. Ha a Limited Edition-t vette vki a megjelenéskor 9 ezerért, akkor már Back To Karkand is volt hozzá még 4 pályával meg talán fegyverekkel is(erre nem emlékszek). Aki pedig nem vette meg a játékot a premium megjelenéséig, az vehet Premium Edition-t 10 ezerért. Az járt a legrosszabbul, aki sima Bf-et vett és most megveszi a Premium-ot, de az se fizet érte összesen 16-nál többet. Az EA ezzel a játékkal nem hogy kaszált, de még a vásárlókat se csapta be, se húzta le, mert totál megéri ennyiért, bárhogyan nézzük is.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Hatalmasat kaszáltak a játékon, szépen adagolták a videókat és jól össze is állították zenével, rengetegen megvették aztán jött a premium ami megint hatalmas kaszálás + a codosokat is sikerült durván átcsábítani, el kell ismerni hogy jól csinálták.
Pedig emlékszem, nem tudom egyáltalán valaki rajtam kívül emlékszik e, de mikor kijött a codnál a fizetõs elite egybõl reagáltak rá hogy õk nem fognak ilyet bevezetni...hát ismét hazudtak mint általában. De legalább több értelme van a bf premiumnak mint a cod elitenek. Bár ha jól tudom, az elite meg ingyenes lett vagy lesz? BF4-t már keményen csinálják, kíváncsi vagyok hogy oldják meg de gondolom úgy hogy adnak megint lehetõségeket a vevõnek, azaz premiummal együtt vedd meg úgy olcsóbb mint külön.
szomferi
persze, beletehették volna, persze... és akkor még egy évig nem jelenik meg a játék? kurvára nincs senkire rákényszerítve, hogy Premiumot vegyen...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

mert õk tanultak, méghozzá nem is keveset!ha összeszámolod, min. 18-20ezret kifizettél azért, hogy játszhass vele.ezt jó pár millióan megtették még rajtunk kívûl.20ezer szorozva mondjuk 2millióval,az mennyi is?
simán betehették volna az alapba a premium fegyókat és pályákat,de akkor fele annyit kerestek volna.nem tanultál marketinget??😊))
azért,mert egyszer megvetted 10ezerért az alapot, aztán közel ugyanennyiért a premiumot.azért.
szomferi
miért is kétszer?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

MR ME
ja 2x eladtak 1 játékot...vicc

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

...és abban mi volna a biznic??nem hülyek ezek, tudták jól, hogy mindenki meg fogja venni a premiumot(is)gyakorlatilag megkétszerezték a bevételüket.okos,okos...
kemotox
Van sima Premium is, alapjáték nélkül. Annak csak simán Battlefield 3 Premium a neve. (tehát nem Premium Edition) Asszem olyan 8ezer körül van

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

hungary27
Én meg megveszem az alapjátékot amikor megjelent, meg most vegyek hozzá prémiumot... Legalább adhatnák nekünk olcsóbban.
ha premiumot veszel abba az alapjáték is beletartozik plusz az 5 dlc, én nem rég vettem premiumot.

hungary27
Van olyan aki csak a Prémiumot veszi meg és megvan neki az egész játék? Vagy a prémium csak az alapjátékkal megy?
azt próbáltam de nem segített 😞

hnz
Originben jobb klikk a jatekon es repair install (vagy valami ilyesmi)

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

sztetek micsináljak? Akárhányszor a videó beállításokra megyek leáll az exe 😞
javítottam a telepítést de azt írja minden oké, de még mindig kifagy.Újraraknám de akkor meg szedhetem le az összes dlc-t megint meg a 4gb updatet ez mind van vagy 10-12 gb ha nem több szar nettel :S
meg az origin is sokszor csak ilyen 100-200k-val tölt lefele.

liquivent
és ha nem tudom a GUID -ot? hanem csak a nevet?

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

liquivent
köszi a válaszokat. 😊

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Amennyiben tudod az illetõ PB-Guid-ját, akkor ezen az oldalon is tudod követni: GGC

battlelog: eLexsys

Az rcon-net.de,pl. bannolás elõtt...<#hehe>Minden addigi nevét kiírja.

[IRAM] leader

liquivent
van olyan oldal, ahol nyomon lehet követni valakinek az origines névváltoztatásait?
meg lehet tudni, hogy mi volt a neve, korábban?

Igen,igen,még találatot sem jelez...aztán némá' lelõtt egy lövéssel..

[IRAM] leader

Az ilyen játékosok azok, hogy csak lövöd, csak lövöd és semmi!

kemotox
De a laggoló fél is úgy lát másokat. Olyan nincs, hogy csak egy irányban van késés 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Az,hogy sokkal,de sokkal nehezebb lelõni az olyat,mert ugye már nem ott van ahol te lövöd...😊

[IRAM] leader

"a magas ping olykor jogtalan elõnyhöz juttatja a játékost." miféle elõnyre gondolsz?mire felemelem a fegyverem, már 3x keresztüllõttek.vagy behúzódok egy fedezék mögé, de ennek ellenére még eltalálnak.mi ebben az elõny??

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

ennyibõl bírom az ilyen játékokat megmozgatja az ember fantáziáját..stb kreatív emberkék vannak <#nevetes1>

scomcomputers
Nagyon jóóó!
Köszi!
<#wave>

* Scomcomputers the future of computing!*

csak láttam egy oldalon a képet 😄

ez kell nekem.hol találtad?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

lol <#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

scomcomputers
Én nem tudom, de ma tele van a játék csalókkal,mi van ezek az idióták hacket kaptak anyucitól karácsonyra...
<#duhos2>

Sajna én is hanyagoltam azt a szervert,mert unalmas a csak AM mapok...

Sziasztok!

A közeljövõben tervezem megvenni a játékot, de eddig elég borsos árakat láttam. Tudtok ajánlani olcsóbb, de mûködõ és lehetõleg dobozos verziót PC-re?

The Matrix has you...

csak Aftermath jelenleg.

Köszi! Megnézem.
Nyomultok jármûves pályákon is (pl. caspian, kharg, firestorm, armored kill pályák) vagy csak Aftermath. Csak mert ez a DLC nem a legszimpatikusabb.

YouTube: 23Drazse

Azt nem tudom, hogy be lehet-e állítani az autoadmint ilyesmire.

Smithwarden
Erosen valoszinu, hogy csak kamu duma volt toluk.
Akkor miert nem oldottak meg, hogy siman a nagy ping alapjan dobalja ki a magyarokat, pl 100 felett. :p

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Hát ez nálunk is így van...aztán hirtelen észreveszem,hogy megszakadt a netem,azért repült mindenki...

[IRAM] leader

Minden este fent vagyunk.100-feletti Pingesek repülnek.

Mi ennek a menete? Hol érdemes keresni? Hova érdemes csatlakozni?
Nem tom, hogy mennyire veszik hasznomat, mivel a munka mellett elég kevés idõt tudok a játékra szánni. Ráadásul a pro gamertõl igen messze állok.

YouTube: 23Drazse

Ez már csak azért is érdekes,mert a magyar "érdekeltségû" szerverek többsége német-honban van,leszámítva az "ajándék" szervereket,ami ugye Magyarországon fut,mondhatni 0 kihasználtsággal.
Egy kis demokráciával,odafigyeléssel,nekünk is lenne lehetõségünk alacsony ping-el játszani.
Akkor mi dobálnánk ki õket,ha idetévednének.
De jól van ez így,"magyar a magyarnak farkasa",s ez sajnos még így játék szintjén is megmutatkozik.Semmi értelme magyar host szervereknek,már tisztán látszik.

[IRAM] leader

Engem egy német szerver dobált ki a magyar IP miatt. A honlapjukon megkérdeztem ez miért van, azt válaszolták, hogy nagyon magas pinggel játszottak a magyarok és terhelte a szervert ezért általánosan blokkolva vagyunk az orosz és lengyel pajtásokkal együtt akik a pingen felül még a gyakori cheat miatt is a perifériára szorultak. Hát nem tudom én 20-30 közötti pinggel játszok a német szerókon, de való igaz láttam már próbálkozókat 2-300-as pinggel. Õk tényleg nem tudom mit akarnak. Szerintem 60 feletti pinggel kár próbálkozni ezzel a játékkal és nemcsak a játékélmény miatt, hanem a magas ping olykor jogtalan elõnyhöz juttatja a játékost.

Én sokat játtszom orosz szervereken, nagyon kétesélyes a dolog, vagy full õrültek, akik kilõnk a saját helibõl, vagy nagyon fegyelmezetten, keményen nyomják.Gondolom a magyarokról is megvan a nemzetközi vélemény, volt ahol azért kick-eltek, mert (HUN)- vagyok...
scomcomputers
Pont ezt akartam írni!
<#eljen>