Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Pár hónap után szerettem volna felmenni játszani de ezt írja ki csatlakozásnál:
You were disconnected from EA Online (1)
Elõre is köszi a válaszokat!
www.czekoart.hu
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
[IRAM] leader
Gép elég neki ha nem is maxon de elég.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
öhm most karbantartás van vagy mifene? egy szervert se talál 😞
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Ez van, hülye hobbit választottunk!😊)
Ha bár nekem is csak három részletben sikerült a végére érnem.
Úgy is itt van mindjárt karácsony:
Karácsony, röviden.!!!
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelsõ. Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mé
r'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska. Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg. Holafûrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kurvaanyját, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvan
nézdmeg, ferde, ésmost, jobbrad
õl, ésmost,mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést. Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égõjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégõvel, kellazégõ, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfûteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyû, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyõttojik. Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfõzzél, fõzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska. Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba. Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, kurvadrága, neagyerekelõtt, nehisztizzél, feldõltafa, kurvaélet, égazégõ, mondtamkontaktos, deszépnyakkendõ, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged!!
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
De van ellenszere...ha hiszitek ha nem,pislogni kell...csak ennyi.
[IRAM] leader
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
The update is already available and will be provided by Origin. Xbox 360 and Playstation 3 players should receive the update during the actual game starts.
Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO
elmegy egy cross bajnokságnak😄
Várós!!!
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
tud valaki segíteni hol tudom legolcsóbban megvenni a premium kódot?akár külföldrõl rendelve ami megbízható.7500 találtam én.ennél olcsóbban érdekelne de nem nagyon találok.ha valaki tud segíteni megköszönöm.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Én arra vagyok kíváncsi, hogy elvileg mégis lesz új fegyver, de ugye azt nyilatkozták korábban, hogy mégse.
Ja meg lesz CTF.
1. Lesznek motorok. 😄
2. Egyetlen pálya van a videóban, de az nagyobb fajta, kb, mint az armored shield, olyan a jellege is.
3. Lesz Gunship is ezen a pályán, az egyik pontnál jelöli.
Egyelõre én ennyit vettem észre.
Mert szinte minden 3-4ezer alatti egernel az optika nem birja a gyorsabb fordulasokat.
Mostanaban olcsobb kategoriaban a Gigabyte M6880 lezeres tipus volt ami nem hibazott es 3000 korul kaphato.
(Ennel olcsobb csak az MS Wheelmouse 1.1 volt, de ezt mar nem kapni.)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Én 2500Ft ért vettem edigitalba ASUS UX300
Nagyon pontos,dpi váltós,minõségi egér,ajánlom mindenkinek!😊
Ja és könnyû is(aki azt szereti)
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
20K
Gyártó: Jysk
Megnevezés: számítógép asztal
😊
The Seventh the first. 7th Cavalry Regiment