Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/
Ez mi lehet? Nem enged szerverekhez csatlakozni, egybõl ezt írja bal alsó sarokban, újraindítások után is.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Az, hogy mit hazudtak, mit kommunikáltak, teljesen más téma. De ha már szóba jött az is, ahhoz is hozzátenném, hogy bár voltak kamuzások, félreértések, be nem tartott ígéretek, mégis marha jól szórakozik a játékkal mindenki. Én abban az egy hónapban, amikor játszhatatlan volt, vártam és vártam, már elküldtem õket melegebb éghajlatra többször is, de kivártam és már több, mint egy éve folyamatos szórakozást nyújt. Én úgy gondolok arra az egy hónapra, hogy elkúrták, de azóta semmi olyan gáz nem volt, ami miatt bánnám, hogy megvettem, sõt. Megérte várni rá, azt se bánom, hogy akkor az volt, mert fölösleges ilyeneken rágódni.
Mindig, minden programnak van hibája, nincs hibátlan és nincs tökéletes és minden ember mást is vár el. Pl akinek jó a rombolhatóság ezen szintje, annak nem volt jó a BC2-ben, vkinek meg fordítva.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Igen lehetett volna jobb játékot csinálni belõle, viszont itt az a kérdés hogy megéri-e az árát. A te példádat nézve "silányabb minõséget adok el ugyanannyiér" jogos lenne a reklamálás. Viszont BF3 esetében, mint elõttem már írták, akárhonnan nézzük megéri az árát. Nem tudsz jobb ár/érték arányú fps játékot mondani. És neked nem kell elmagyarázni, hogy egy terméknek mi határozza meg az árát.
Ehhez képest jóval olcsóbban adják, mint amennyit el lehetne kérni érte pl. cod-hoz viszonyítva. (persze nem sajnálom õket mert rengeteget kaszálnak vele)
Én csak azt nem értem, hogy sokan sírnak hogy így meg úgy nem éri meg, de ennek ellenére 500+ órát játszottak vele és még a kiegészítõket is megvették.....
Tudod mit? Ez a generáció bizony egy ilyen agymosott fos, bedõlünk a marketing gépezetnek stbstb, de legalább megtanultunk nem sírni egy buta játék miatt.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Nem tud valaki jól árasított eredeti Battlefield 3 premium cd kulcsot?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Tudod amikor mi felnõttünk, még nem így mentek a dolgok.Ezért mondtam,hogy fiatal vagy.Nehéz megszokni azt, mikor hülyének néznek és átvernek.De úgy látszik jól mûködik a fogyasztói társadalom agymosó gépezete, mert a te generációdnak ez már természetes.
Mellesleg ne felejtsd el, hogy a BC2-ben jóval kisebbek voltak a pályák és kisebb az infrastruktúra.
Ha itt is mindent le akarnál rombolni, hát nem hiszem, hogy bírná a hardver ill. a játék motorja.
Ja meg érdekes, hogy fiatalságról meg naívságról van szó miközben arról megy a vita egy ideje, hogy "hazudtak". Nem azt kaptuk amit ígértek, és? Ezt már rég meg kellet volna szokni. Ezt hívják marketingnek, nem kell ezen meglepõdni. Szerintem aki ezen rágódik, na AZ a fiatal/naív.
Persze nem tökéletes a játék, de nem is játszhatatlan.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
-scriptelt sebesség
-makrók
-tweak
Engem(szerintem nem csak engem) tényleg érdekelne mik ezek, és mik a kivitelezésük.
A mi szerverünkön biztosan nem játszik ilyen.
Egyrészt nem fut olyan pálya,amin van esetleg repülõ,másrészt úgy repül,mint a madár,az elsõ gyanús jelre...én igazi játékosok ellen akarok játszani,igazi küzdelemben és bár maradjak alul,elégedetten dõlök hátra a képernyõt bámulva...jó csata volt.
De hogy én egy program ellen játszak,az nálam online játékban nem nyerõ...
[IRAM] leader
-scriptelt sebesség
-makrók
-tweak
[IRAM] leader
[IRAM] leader
A rombolhatóság is jobb volt, illetve be tudtál menni az épületekbe ameddig áltakv(pl. cold war)
A rakétavetõrõl meg ne is beszéljünk!semmi sebzése nincs gyalogságra.direkt kipróbáltam, rálõttem egy méterrõl a falra, és kb.10hp-t sebzõdtem!Nem vagyok egy nagy fegyverszakértõ, de kiváncsi lennék mi lenne a való életben hasonló esetben..Lehetett volna különféle lövedékeket, és optikákat unlockolni hozzá, mint pl. a shotikhoz.
Nekem nagy csalódás volt a bf3 ilyen szempontból(is)
Persze szebb, meg jobb, de nem biztos, hogy játékélményre überelni tudja a bfbc2-t...
[IRAM] leader
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez a videó amit linkeltek meg nagyon jó tippeket ad, érdemes betartani õket.

tudom buta kérdés, de van itthon joyom és szeretek repülni... de mindig megölnek... és nem tudom õk hogyan csinálják... megyek mögöttük, ezek nyomnak valami tripla bukó csavart és már mögöttem vannak... meg valahogy õk élesebben "kanyarodnak" ... én meg baromi lassan... hiába húztam fel a sens-t maxra...
valaki tud jó tanácsot adni?
Azon kívül, hogy konkrét példával is éljek, folyamatosan azt lehet hallani tõlük az elejétõl kezdve, hogy még komplexebb, jobb, teljesebb rombolhatóság.Ez az egyik legordasabb hazugság tõlük, mert a ez nem mûködik, sokkal nagyobb darabokban lehet csak házakat rombolni, van hogy 3-4 tank lövést meg sem érez egy fal, fa, vagy bármien tereptárgy, épület.Ez a bc2ben jobban ment nekik.Dehát a szinte kizárólagos pc-s fejlesztési szemlélet következménye, hogy a konzol hardver gyengesége miatt, le kell butítaniuk az egészet a lego szintjére.
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
(De befejeztem. 😛)