Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is! Hogy b@szodnának meg.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

"Launching is disabled..." Reconnect?

Ez mi lehet? Nem enged szerverekhez csatlakozni, egybõl ezt írja bal alsó sarokban, újraindítások után is.

item
Sokan játszanak,vedd meg. Szerintem annyit megér. <#hawaii>

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Kis helpet kérnék, eredetim van, és gondolkodom a prémiumon mert láttam prohardveren adnak 5 k ért, megéri megvenni vagy a kiegészítõkkel nem sokan játszanak?

DrTre
Onnan indult ez az egész vita, hogy mennyibe kerül a játék és hogy mennyivel olcsóbban, több tartalmat kapunk. Amirõl most beszélünk, már semmi köze ahhoz. Az egész lényege az volt, amit az elõttem szóló is leírt, hogy ennyire olcsón, ennyire jó játékot manapság nem nagyon kapni. Mert attól függetlenül, hogy hazudtak vagy nem és hogy a DICE/EA mit mûvel kommunikáció terén, ez az egyik legjobb játék a piacon, mindezt úgy, hogy közben kb ez a legjobb ár/érték arányú is. Ezen pedig igazán nem lehet vitatkozni, mert tény.

Az, hogy mit hazudtak, mit kommunikáltak, teljesen más téma. De ha már szóba jött az is, ahhoz is hozzátenném, hogy bár voltak kamuzások, félreértések, be nem tartott ígéretek, mégis marha jól szórakozik a játékkal mindenki. Én abban az egy hónapban, amikor játszhatatlan volt, vártam és vártam, már elküldtem õket melegebb éghajlatra többször is, de kivártam és már több, mint egy éve folyamatos szórakozást nyújt. Én úgy gondolok arra az egy hónapra, hogy elkúrták, de azóta semmi olyan gáz nem volt, ami miatt bánnám, hogy megvettem, sõt. Megérte várni rá, azt se bánom, hogy akkor az volt, mert fölösleges ilyeneken rágódni.

Mindig, minden programnak van hibája, nincs hibátlan és nincs tökéletes és minden ember mást is vár el. Pl akinek jó a rombolhatóság ezen szintje, annak nem volt jó a BC2-ben, vkinek meg fordítva.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Részben igazad van. De ha a másik oldalról nézzük, te sem adod a gagyi ócska cuccok árán a "márkás" minõségi dolgokat, mivel ez nem jótékonysági intézmény.
Igen lehetett volna jobb játékot csinálni belõle, viszont itt az a kérdés hogy megéri-e az árát. A te példádat nézve "silányabb minõséget adok el ugyanannyiér" jogos lenne a reklamálás. Viszont BF3 esetében, mint elõttem már írták, akárhonnan nézzük megéri az árát. Nem tudsz jobb ár/érték arányú fps játékot mondani. És neked nem kell elmagyarázni, hogy egy terméknek mi határozza meg az árát.
Ehhez képest jóval olcsóbban adják, mint amennyit el lehetne kérni érte pl. cod-hoz viszonyítva. (persze nem sajnálom õket mert rengeteget kaszálnak vele)
Én csak azt nem értem, hogy sokan sírnak hogy így meg úgy nem éri meg, de ennek ellenére 500+ órát játszottak vele és még a kiegészítõket is megvették.....
Látom megértetted az eddigi érvelésemet.Na mindegy, nem fontos...
kemotox
"A korról pedig felesleges vitázni" Akkor miért lovagolsz még mindig ezen?...
Tudod mit? Ez a generáció bizony egy ilyen agymosott fos, bedõlünk a marketing gépezetnek stbstb, de legalább megtanultunk nem sírni egy buta játék miatt.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Wanted
Hi!
Nem tud valaki jól árasított eredeti Battlefield 3 premium cd kulcsot?

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

ja bots!már olyan öreg vagyok, remeg a kezem, a szemem sem a régi...😊)
Namosteztígynemértemhogymiértnekemírtad. 😊

hungary27
köszi
"Nem azt kaptuk amit ígértek, és? Ezt már rég meg kellet volna szokni. Ezt hívják marketingnek, nem kell ezen meglepõdni"
Tudod amikor mi felnõttünk, még nem így mentek a dolgok.Ezért mondtam,hogy fiatal vagy.Nehéz megszokni azt, mikor hülyének néznek és átvernek.De úgy látszik jól mûködik a fogyasztói társadalom agymosó gépezete, mert a te generációdnak ez már természetes.
Sajnálom,hogy lassan minden cég, kicsi vagy nagy, csak a rövidtávú profitot tartja szem elõtt.Nekem is van cégem, én is megtehetném, hogy silányabb minõséget adok el ugyanannyiért, mégsem teszem, mert nem szeretem át*aszni az embereket, és ezt másoktól is elvárom!Ezenfelül ha megígérek valamit, fõleg nyilvánosan, akkor igyekszem betartani.Ha meg nem sikerül, akkor bocsánatot kérek.Ennyi.De nem akarok vitatkozni veled(sem).Nekem is tettszik a játék, elég sokat is játszom vele, pont ezért sajnálom, hogy olyan lett, amilyen lett és nem olyan lett, mint amilyen lehetett volna.A korról pedig felesleges vitázni.Örülj neki, hogy fiatalabb vagy!😊
Minden olyan fájlmódosítás, beállítás amit nem a menüben eszközölsz, hanem egyéb programokkal, registry átírásokkal végzel. Néhány napja errõl beszéltem.

kemotox
Jaja, sok player van, van egy csomó szerver ami AM only. Pl a Hungarian BF3 Fans is AM only szeró.

hungary27
és sokan játszanak az új pályákon? akinek prémiumja van?
giornalista
ez azt jelenti, hogy ha valaki jobb jármûvel annál, mint aki egész nap csak panaszkodik és arra sem veszi a bátorságot, hogy összeadja: emberünk adott esetben többet töltött repülõben, tankban vagy helikopterben, mint amennyit õ összesen játszott.
meg
hungary27
aftermath megjelent már?
Szerintem a BF3-ban is van hegység,tavak,sivatag,téli táj,város. 😊
Mellesleg ne felejtsd el, hogy a BC2-ben jóval kisebbek voltak a pályák és kisebb az infrastruktúra.
Ha itt is mindent le akarnál rombolni, hát nem hiszem, hogy bírná a hardver ill. a játék motorja.

kemotox
Szóval szerinted itt sírni, az az érettebb dolog? Nem kell ez az unalmas "te fiatalabb vagy" szöveg. Egy szóval nem írtam, hogy nem értem. Azt nem értem, hogy mire jó ez a sírás, meg ha annyira rossz akkor minek kell játszani vele?
Ja meg érdekes, hogy fiatalságról meg naívságról van szó miközben arról megy a vita egy ideje, hogy "hazudtak". Nem azt kaptuk amit ígértek, és? Ezt már rég meg kellet volna szokni. Ezt hívják marketingnek, nem kell ezen meglepõdni. Szerintem aki ezen rágódik, na AZ a fiatal/naív.
Persze nem tökéletes a játék, de nem is játszhatatlan.

Nem mondtam,hogy szar.csak azt mondom, hogyha egy kicsit a játszhatóságra koncentráltak volna a készítõk a pénzcsinálás helyett, akkor egy sokkal, de sokkal jobb játékkal játszhatnánk most!Ez tény.Aki nem érti meg, az vagy túl fiatal, vagy túl naív.vagy mindkettõ..😊
Elolvastam, de nem lettem okosabb, nem tudtam meg mik ezek a csalások.
Ne kacagtass jó,az ESL tele van csalóval b+...nem véletlenül haldoklik...

[IRAM] leader

Miért,te nem???

[IRAM] leader

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

kemotox
Ha ennyire nem tetszik nektek a játék, akkor minek játszotok vele?

Szerinted a script használatot te észreveszed.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

De, kérlek mondd már el mi az a

-scriptelt sebesség
-makrók
-tweak

Engem(szerintem nem csak engem) tényleg érdekelne mik ezek, és mik a kivitelezésük.
"A játék bármilyen külsõ programmal történõ befolyásolása,vagy átalakítás használata csalásnak minõsül",az én nézetemben.
A mi szerverünkön biztosan nem játszik ilyen.
Egyrészt nem fut olyan pálya,amin van esetleg repülõ,másrészt úgy repül,mint a madár,az elsõ gyanús jelre...én igazi játékosok ellen akarok játszani,igazi küzdelemben és bár maradjak alul,elégedetten dõlök hátra a képernyõt bámulva...jó csata volt.
De hogy én egy program ellen játszak,az nálam online játékban nem nyerõ...

[IRAM] leader

Ugyan már nehogy elkezdjek már nektek itt kiselõadást tartani.

Õõõ, whut?
Aki ezeket használja és te nem akkor semmi esélyed nincs ellene vagy csak minimális.

Ja van persze:
-scriptelt sebesség
-makrók
-tweak

<#nemtudom><#hehe>...ezen hangosan felnevettem.Új fogalom.Legális csalás...vagy nem legális,vagy nem csalás...

[IRAM] leader

Használj legális csalásokat mint a "pro" pilóták.

A bf2 és módjaiból olyan játékot lehetett volna gyúrni a Frosbite motorral,hogy minden gamer megnyalta volna a tíz úját utána,de ezek nem.Én nem is tudom,nem voltak ezek gyerekek,vagy miért ilyen trágyahalmazt adtak ki a kezükbõl.Talán az Armored megközelíti az elvárhatót,de pl. a repülõ objektumok ebben a játékban a vicc kategórián is túlmutatnak.Hogy a szlalomozó 70 tonnás tankról már ne is beszéljünk...

[IRAM] leader

Érzem én hogy menne joyyal csak annyira szar, hogy esélyt se adnak, hogy gyakoroljak 😄
Nekem határozottan tettszett!Sõt még sok minden más is jobb volt a bc2-ben.pl. sokkal szinesebbek voltak a pályák.itt csak poros arab városok vannak(nagyrészt) ott voltak dzsungelek,hegység,tavak,sivatag,téli táj,város.
A rombolhatóság is jobb volt, illetve be tudtál menni az épületekbe ameddig áltakv(pl. cold war)
A rakétavetõrõl meg ne is beszéljünk!semmi sebzése nincs gyalogságra.direkt kipróbáltam, rálõttem egy méterrõl a falra, és kb.10hp-t sebzõdtem!Nem vagyok egy nagy fegyverszakértõ, de kiváncsi lennék mi lenne a való életben hasonló esetben..Lehetett volna különféle lövedékeket, és optikákat unlockolni hozzá, mint pl. a shotikhoz.
Nekem nagy csalódás volt a bf3 ilyen szempontból(is)
Persze szebb, meg jobb, de nem biztos, hogy játékélményre überelni tudja a bfbc2-t...
Nem errõl beszélt,hanem a hazugságról,amivel etetnek...

[IRAM] leader

SötétBarom
Én a nyílbillentyûkkel megyek, és ha célozni kell átnyúlok egérre..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Fpocok
In a parallel universe...

Parasite Eve 2, best game EVER!

kemotox
Hát akkor te is szopórolleren vagy, mint én voltam 😄 Én is tök szépen beüzemeltem a kis Saitek joystickomat, de valahogy sehogy se jött össze a dolog... Aztán megpróbáltam egérre. SOKKAL jobb egérrel. Gyorsabban tudsz kanyarogni. Ennyi a titok kb, a többi meg gyakorlás kérdése.
Ez a videó amit linkeltek meg nagyon jó tippeket ad, érdemes betartani õket.

Sziasztok, tudnátok tippet adni, hogyan repüljek? 😄

tudom buta kérdés, de van itthon joyom és szeretek repülni... de mindig megölnek... és nem tudom õk hogyan csinálják... megyek mögöttük, ezek nyomnak valami tripla bukó csavart és már mögöttem vannak... meg valahogy õk élesebben "kanyarodnak" ... én meg baromi lassan... hiába húztam fel a sens-t maxra...

valaki tud jó tanácsot adni?
kemotox
Miért szerinted jobb volt BC2-ben, hogy kb 20 perc után 0 fedezék maradt, és olyan volt a map, mint egy mezõ?

Ezek mért nevetséges indokok?Szarul mûködik jelenleg?Szarul?Azt mondták, hogy ez a rész még jobb,még bugmentesebb, még inkább pcre lesz fejlesztve?Azt.És ezek közül melyik jött be? Na látod.

Azon kívül, hogy konkrét példával is éljek, folyamatosan azt lehet hallani tõlük az elejétõl kezdve, hogy még komplexebb, jobb, teljesebb rombolhatóság.Ez az egyik legordasabb hazugság tõlük, mert a ez nem mûködik, sokkal nagyobb darabokban lehet csak házakat rombolni, van hogy 3-4 tank lövést meg sem érez egy fal, fa, vagy bármien tereptárgy, épület.Ez a bc2ben jobban ment nekik.Dehát a szinte kizárólagos pc-s fejlesztési szemlélet következménye, hogy a konzol hardver gyengesége miatt, le kell butítaniuk az egészet a lego szintjére.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Szerinted.
(De befejeztem. 😛)