Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Nem talált.. :/

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

A csõhossz minden fegyvernél variálható. Az alaplõszer: 7.62x51
És hagyjuk már a sz.rrágást! Köszi! 😉

V43 1105
Egyik hosszabb, másik rövidebb távra való .. illetve más lõszert használnak ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

De igen.
Attól, hogy változtatsz az ágyazáson/pofadékon, vagy más szerelékekkel/irányzékokkal látod el, attól még ugyanaz a fegyver marad!

Az miért van, hogy minden magyar server normal-on megy?jó lenni mogyorókkal nyomni HC-n.😊)
V43 1105
M98B, de egy rutinos csipa szinte bármivel kiszed a helibõl .. M40, stb ..

van benne olyan erõs sniper mint a bc2-ben az m95? Azzal helikopterbõl szedtem ki pilótát, az az egy volt ami át is ütötte az üveget.

V43 1105
Nem igazán.

V43 1105
8-10 ér meglehetett venni a Premium Editiont.. és én anno árultam néhány BF3 Premium kódot.. 3-4 ezerér..add össze 😊

Hiányolod az M24-et?
Akkor csak lábjegyzetben:
Az M-24 és az M-40 mindkettõ Remington 700-as, csak épp a hadseregben így lett elnevezve, a tengerészgyalogságnál meg amúgy. Ja és más a színük. 😊

Az alap fegyverek is "normális fegyverek".
Akik azt gondolják, hogy a késõbb unlock-olhatók valami hipercsúcsszuper cuccok, azok csak magukat vágják át! 😉

Igen,de csak ah a rendszered is klónozod,ugyanis a registry-ben eklég sok minden van,ami kell neki.
Ha tisztán teszed ssd-re,tehát friss a win,hiába másolod át a játékot,csak a letöltést ajánlja fel.

[IRAM] leader

w126
Húdeprimitívvagytehallode.......

Mercedes-Benz®

DrTre
Te pedig egy kicsit gondolkodj el azon, amit írtál.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

SötétBarom
Az unlock kit azoknak van, akiknek van életük és nem 12 éves faszcibáló hülyegyerekek, akik beletolnak 600 órát egy játékba. Így ha mondjuk csak néha játszik, akkor is van esélye normális fegyverekkel lõni.

Akinek meg szenvedés az unlockolás, az mi a búbánatos lópéniszért játszik?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

DrTre
Az m24-et én is hiányoltam, talán az volt az elsõ fegyver, amit megnéztem, hogy van-e a játékban, mindig is azzal lõttem, amelyik játékban volt. Viszont még így is több, mint 60 fegyver van, míg más játékokban 30.

Dopti
Sziasztok, van arra mód, hogy a vinyómon lévõ bf3-at átmásolom ssd-re és valahogy felismertetni originnel? vagy csak a "letöltés" opció játszik?

ja lehet félrefogalmaztam de lényegtelen 😄 de azért scope nélkül azért pl nehezebb eltalálni vkit, mondjuk az már megvan 😊 Igazából csak engineer meg recon kasztot szoktam tolni.Csak hiányolom pl az m24-et...stb az assault kasztnál jóval több fegyver van.

kemotox
Nekem is ez a véleményem, egyáltalán nem akkora elõny. A fontosabb gadgeteket meg ilyen vackokat elég gyorsan meg lehet szerezni, a többi már csak megszokás dolga. Pl ha beírjátok gugliba, hogy "BF3 best assault rifle" vagy SMG, Sniper rifle, akármivel, akkor láthatjátok, hogy mindenkinek más a kedvence. Csak megszokás dolga. Én pl ha meglátok egy ellenséget a távolban akkor inkább közelebb megyek hozzá, hogy eltaláljam/megöljem, ne csak felhívjam magamra a figyelmet a vaktában lövöldözéssel, tehát nekem a gyorsabb fegyverek jobban bejönnek.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

DrTre
Ne haragudj, de alig lehet érteni, amit írsz. Félre ne érts, nem beszólok most neked, csak ha kicsit helyesebben írnál, máris jobb lenne.

Viszont nincs elõnye annak, aki megveszi ezeket a shortcutokat és kimaxolja az elején az összes fegyvert (azt én se tudom, hogy ebben dlc-sek vajon benne vannak-e), mert aki tud játszani, annak az alap fegyverek is bõven jók. Ráadásul alig kell pár szintet lépni és máris kapsz pár jobbat. Ezek az unlockos dolgok azoknak jók és elvileg azoknak hozták létre, akik csak szimplán szórakozni akarnak és nem fognak száz órákat a játékkal tölteni, hogy mindent megszerezzenek. Akik csak néha játszanak, de akkor szeretnének mindent kipróbálni.

Ez igazából fair dolog, teljesen érthetõ és jó döntés is, mert aki szereti fejlõdéssel unlockolni a dolgokat, az úgyis azt teszi, aki pedig nem akar vele szenvedni, az megveszi, de elõnyhöz nem fog jutni.

kemotox
BC2-ben csak fegyver skinek voltak, amúgy meg tényleg hülyeség amit mondasz😄 Unlock nem adja meg a DLC-s fegyvereket szerintem, mert azokat Assigmentel kell unlockolni, a shortcutos cucc meg az adott Kit-et maxolja.

😄 hát ezek se értik magukat a 2 üti egymást 😄
hát mert én is fizettem úgymond a dlc-ért aztán szenvedhetek, más meg fizet még az unlockot és kimaxolja az egészet.De ez így hülyeség sztem a dlc meg más azért mint egy unlock el lehet dlc nélkül is lenni.Csak így meg aki megveszi már a legelején ezt az unlockot az elõnybe van azzal aki nem veszi meg.BC2-be is volt pár fegyó amit normál editionba nem kaptál meg de semmi hátrányod nem származott belõle.

DrTre
Most magadnak mondtál ellent két percen belül. Az elõbb az volt a baj, hogy pénzért unlockolni lehet és akkor mi értelme van fejlõdni, most meg az, hogy megveszed a dlc-t és szenvedni kell, hogy unlockold.

Nem értelek.

ja most nézem amúgy megvetted a dlc-ket aztán ami benne van azokat meg se kapod fegyvereket hanem úgy kell õket fel unlockolni... nem elég hogy megveszed még kínlódj is érte...

kemotox
Ja igen, olyan is van, nemtom ki veszi meg 😄 Legalábbis én nem veszek kirakott puzzlet sem, meg használt WC papírt sem...

pff marhajó ennek mi értelme akkor a szintlépés totál feleslegessé válik. Megint csak a kurva pénz az más szenved érte más meg megveszi.

kemotox
Ha Premium Editiont veszel akkor van benne egy Starter Kit, néhány fegyvert meg ad, nem nagy cucc, engem kifejezetten zavart, hogy az elején nem tudtam unlockolgatni, szeretem mikor valami újdonságot kapok 😄
Asszem talán úgy van, hogy egy fegyver, meg egy-két gadget az amit kapsz Kitenként

DrTre
Vannak shortcut-ok. Ezek olyan pakkok, amiket meg lehet venni és az adott kasztot kimaxolja, tehát az adott kaszt összes fegyverét unlockolja akár elsõ szinten is. bármikor meg lehet venni, asszem vmi 5 dollár egy kaszt.

amúgy elég kevés a mesterlövészpuska a játékban 😞 bad company 2-ben több volt.
Meg hogy van az hogy vki lvl 1 aztán olyan fegyvere van amit még meg se kaphatna?Újrakezdte a karakterrel vagy mi?

dr Kotász
A LAV-ban a normál ágyú mellett a másodlagos fegyver a páncéltörõ.
A tankban meg a géppuska.

Ezért.
<#ticking>Ezek szerint az egészbõl egy kukkot sem értettél...rendben,abbahagytam.<#fejvakaras>

[IRAM] leader

w126
Félre beszélsz, oktalan pórhintés és gyerekes károgás amit csinálsz......

Mercedes-Benz&#174;

persze amikor én megyek a bmpvel akkor annyira nem zavar<#eplus2> csak nehéz hozzájutni
tök jó hogy a reaktivos tank nem bir el a reaktivos lavval amikor a páncéltölõ lövedék van berakva neki de akkor a tankban mi van vaktöltény?
hungary27
😄
FRe4k
Pár hete a tescoban volt Premium Edition 5400-ért 😄

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

hungary27
HOL? 😄D
..ez tipikusan bf-jelenség.régen is ez volt, se ammo, se healtbox.pedig pontot is kaphatsz érte!volt olyan,hogy csak dobáltam a dobozokat a metron, és több pontom volt, mint ha harcoltam volna.
Sokszor megkeresem a kempelõ snipereket, és dobok nekik ammot.ha mázlid van, akár 2-300 pontot is kaphatsz így!Ha 2-3 kempel egy helyen, akkor meg mégtöbbet!érdemes az mcomok, és a zászlók köré is dobálni a dobozkákat, hiszen ott sûrûn van sebesült.
Én is állandóan kérem hogy adjanak ammo-t,nem hiszem hogy nem látja a minimapon hogy villog szegény csóka. Jó ha tízbõl egy néha odaba* 😄

szomferi
5390Ft 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Eszemben sincs,más fontosabb dolgom is van,olvass végig egy pár oldalt a megjelenés körüli idõbõl,aztán majd rájössz magadtól is.Van,amit azóta sem javítottak.
A merci hasonlatot meg félre értetted,nem a dlc és az drága alkatrész a lényeg,hanem az,hogy teszem azt,hiányzik a jobb oldali tükör,de majd meghozatják neked a gyárból és ha bemégy a szervizbe,fel is szerelheted magadnak...ebben az irányban gondolkodj.

[IRAM] leader

Én 7990-ért vettem a premium editiont <#finom>

jó lenne ha így lenne <#mf1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

w126
Részletezd kérlek a hazugságokat, szal ígéretek, és, hogy mi a baj és mi nem valósult meg.
De ha lehet ne abba kössünk bele, hogy a tank megakad a buckán, vagy, hogy miért tudunk bazookával ugrálva futni...mert ezek ugye nevetséges indokok lennének.

Mercedes-Benz&#174;

hungary27
Akkor 10 ezerért vettem. De nem is akkor vettem amikor megjelent.
hungary27
Azt hogy? Mert a prémium alapból 8ezer.
Ez kérlek azért van,mert aprajafalván nem igen van más lehetõség kicsit kikapcsolódni,s mert én erre használom a játékot,nem vérre menõ,billentyûzet és egér csapkodó küzdelmes valamire.
Azt nem tudom nekik lenyelni,hogy folyamatban hazudoztak,(csak megemlítem"hazudtunk reggel,délben ,este",valahonnan ismerõs)s meg sem tudom érteni,miért volt rá ennyire szükségük??Hazugsággal,fontos tények agyon hallgatásával csaltak ki emberek százezreitõl pénzt...nem tudom,te ezt minek nevezed,de az én szótáramban ez csalásnak minõsül.

Mindezt én már a megjelenés óta hangoztatom,sõt sokan voltak,akik ha lehetett volna,visszakérik a pénzüket,mondván,nem azt adtátok el nekem,amit ígértetek.De ez ugye ügyesen ki van találva az EULA-ban,hogy véletlenül se jusson az emberek eszébe ilyesmi.
S,ezt annak kapcsán írtam,hogy sokan istenítik mostanában,hogy milyen kafa a játék...hát elmondhatnánk,hogy ha nem most is a pénzt hajszolnák,egy kis odafigyeléssel a korszak legjobb játéka lehetne.

[IRAM] leader

kemotox
Az alap SOHA nem volt 12 ezer. Rengeteget filózgattam anno, hogy elõrendeljem, emlékszem 8-9 ezer körül mozgott mindenhol. Még plusz 8ezer a Premium, +4/5 DLC-vel (attól függ, hogy megvan-e a Karkand, mert az csak az elõrendelõknek volt ajándék, ha késõbb vetted akkor nincs), ami bizony jó ár. Nézz meg egy 4 mapot tartalmazó COD DLC mennyibe kerül. És itt még játékmódok, fegyverek is vannak újak. Mindenféleképpen olcsónak számít, ha a tartalmat nézzük akkor is, ha pedig összehasonlítjuk más játékok áraival, akkor is.
Az, hogy most tetszik-e az adott DLC újdonságai, az már más dolog. Pár nappal ezelõtt pont ebben a topikban írta valaki, hogy "nem kell új fegyver, attól nem lesz jobb a játék", most meg az ellenkezõje megy. Meg az is fura, hogy mindenki szidja, de azért megy ezerrel a játék. Szerintem egyáltalán nem olyan rossz, persze rengetegszer felcseszi az ember agyát, de én mondjuk személy szerint nem találkoztam még olyan játékkal, ami nem 😄
Én is gyakran gondolok arra, hogy "mi a f*sznak vettem meg ezt a szart?", de ezek csak hirtelen felindulásból elkövetett bûncselekmények, mindent összevetve jó kis játék a BF3, hibái ellenére is van olyan jó (sõt), mint az átlag.
Szerintem.

DrTre
Nem mondom, hogy nincs alapja annak, amit írsz, mert pl én az elsõ két hét után asszem egy hónapig nem játszottam vele, mert ugye annyira laggolt, akadozott és ez a DICE sara volt, sok idõ volt, míg kijavították. Aztán jöttek az újabb patchekkel újabb hibák is. Ezek mind tények és én sem felejtettem el. DE. A BF3 még így is messze a többi játék elõtt jár, fõleg ha csak az FPS-eket nézzük. Sokkal olcsóbb (mint azt írtam) a többi játékhoz képest és ahhoz, hogy mit kapunk a pénzünkért. Tény, hogy többet ígértek és nem tartották be, ahogy az is tény, hogy sokkal többet kapunk a pénzünkért egy-egy DLC-ben, mint más hasonló játékban.

Kérdem én, hogy amikor a többi játék silányabb, mert azok, akkor miért nem lehet ezt jobbnak hívni, amikor ez a tény. Én azt látom, hogy sokan pedig még mindig elõrébb helyezik a sértõdöttségüket a DICE-szal szemben a megígért és csak részben betartott ígéreteik miatt, mint hogy egyszerûen túllépnének azon és belátnák, hogy szinte minden játékkal összehasonlítva is egyszerûen több tartalmat kapunk ugyanannyi pénzért.

Ráadásul amikor elõször szóba jött, hogy nem lesznek már új fegyverek a DLC-kben, és elõször mindenki hõbörgött, késõbb szinte mindenki itt rájött, hogy már így is rengeteg fegyver van a játékban és egyszerûen fölösleges még több, mert a jelenlegieket is alig használjuk. Ha behoztak volna néhány új, különlegesebb fegyvert, az elején biztosan használta volna mindenki, de aztán rájött volna, hogy igazából nem veszi hasznát, mert már vannak olyan fegyverek, amiket sokkal jobban szeret és amivel már jó, lásd XBOW. Alig használja vki.

Azzal pedig egyáltalán nem lehet vitatkozni, hogy a kategóriájában a legolcsóbb játék, már a megjelenésekor is. Mindezt úgy, hogy bár ez is sok hibával jött ki, de más játék kezdetén is voltak hatalmas hibák, amiktõl játszhatatlanná váltak (pl CoDBO2, csak hogy egyet említsek).

V43 1105
12-14bõl is kijött anno havernak a kettõ .. sõt.. szerintem itt még pár embernek .. 😊

DrTre
Akkor nagyon rossz helyen vetted, mert 16-ból is simán ki lehet jönni, csak nem mindegy hol veszi az ember. És még csak nem is egy világ végi kis eldugott helyen van ennyiért, hanem nagyobb boltokban is lehet találni.