Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
És hagyjuk már a sz.rrágást! Köszi! 😉
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Attól, hogy változtatsz az ágyazáson/pofadékon, vagy más szerelékekkel/irányzékokkal látod el, attól még ugyanaz a fegyver marad!
Akkor csak lábjegyzetben:
Az M-24 és az M-40 mindkettõ Remington 700-as, csak épp a hadseregben így lett elnevezve, a tengerészgyalogságnál meg amúgy. Ja és más a színük. 😊
Az alap fegyverek is "normális fegyverek".
Akik azt gondolják, hogy a késõbb unlock-olhatók valami hipercsúcsszuper cuccok, azok csak magukat vágják át! 😉
Ha tisztán teszed ssd-re,tehát friss a win,hiába másolod át a játékot,csak a letöltést ajánlja fel.
[IRAM] leader
Akinek meg szenvedés az unlockolás, az mi a búbánatos lópéniszért játszik?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Viszont nincs elõnye annak, aki megveszi ezeket a shortcutokat és kimaxolja az elején az összes fegyvert (azt én se tudom, hogy ebben dlc-sek vajon benne vannak-e), mert aki tud játszani, annak az alap fegyverek is bõven jók. Ráadásul alig kell pár szintet lépni és máris kapsz pár jobbat. Ezek az unlockos dolgok azoknak jók és elvileg azoknak hozták létre, akik csak szimplán szórakozni akarnak és nem fognak száz órákat a játékkal tölteni, hogy mindent megszerezzenek. Akik csak néha játszanak, de akkor szeretnének mindent kipróbálni.
Ez igazából fair dolog, teljesen érthetõ és jó döntés is, mert aki szereti fejlõdéssel unlockolni a dolgokat, az úgyis azt teszi, aki pedig nem akar vele szenvedni, az megveszi, de elõnyhöz nem fog jutni.
hát mert én is fizettem úgymond a dlc-ért aztán szenvedhetek, más meg fizet még az unlockot és kimaxolja az egészet.De ez így hülyeség sztem a dlc meg más azért mint egy unlock el lehet dlc nélkül is lenni.Csak így meg aki megveszi már a legelején ezt az unlockot az elõnybe van azzal aki nem veszi meg.BC2-be is volt pár fegyó amit normál editionba nem kaptál meg de semmi hátrányod nem származott belõle.
Nem értelek.
Asszem talán úgy van, hogy egy fegyver, meg egy-két gadget az amit kapsz Kitenként
Meg hogy van az hogy vki lvl 1 aztán olyan fegyvere van amit még meg se kaphatna?Újrakezdte a karakterrel vagy mi?
A tankban meg a géppuska.
Ezért.
[IRAM] leader
Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun
Sokszor megkeresem a kempelõ snipereket, és dobok nekik ammot.ha mázlid van, akár 2-300 pontot is kaphatsz így!Ha 2-3 kempel egy helyen, akkor meg mégtöbbet!érdemes az mcomok, és a zászlók köré is dobálni a dobozkákat, hiszen ott sûrûn van sebesült.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A merci hasonlatot meg félre értetted,nem a dlc és az drága alkatrész a lényeg,hanem az,hogy teszem azt,hiányzik a jobb oldali tükör,de majd meghozatják neked a gyárból és ha bemégy a szervizbe,fel is szerelheted magadnak...ebben az irányban gondolkodj.
[IRAM] leader
jó lenne ha így lenne <#mf1>#mf1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De ha lehet ne abba kössünk bele, hogy a tank megakad a buckán, vagy, hogy miért tudunk bazookával ugrálva futni...mert ezek ugye nevetséges indokok lennének.
Mercedes-Benz®
Azt nem tudom nekik lenyelni,hogy folyamatban hazudoztak,(csak megemlítem"hazudtunk reggel,délben ,este",valahonnan ismerõs)s meg sem tudom érteni,miért volt rá ennyire szükségük??Hazugsággal,fontos tények agyon hallgatásával csaltak ki emberek százezreitõl pénzt...nem tudom,te ezt minek nevezed,de az én szótáramban ez csalásnak minõsül.
Mindezt én már a megjelenés óta hangoztatom,sõt sokan voltak,akik ha lehetett volna,visszakérik a pénzüket,mondván,nem azt adtátok el nekem,amit ígértetek.De ez ugye ügyesen ki van találva az EULA-ban,hogy véletlenül se jusson az emberek eszébe ilyesmi.
S,ezt annak kapcsán írtam,hogy sokan istenítik mostanában,hogy milyen kafa a játék...hát elmondhatnánk,hogy ha nem most is a pénzt hajszolnák,egy kis odafigyeléssel a korszak legjobb játéka lehetne.
[IRAM] leader
Az, hogy most tetszik-e az adott DLC újdonságai, az már más dolog. Pár nappal ezelõtt pont ebben a topikban írta valaki, hogy "nem kell új fegyver, attól nem lesz jobb a játék", most meg az ellenkezõje megy. Meg az is fura, hogy mindenki szidja, de azért megy ezerrel a játék. Szerintem egyáltalán nem olyan rossz, persze rengetegszer felcseszi az ember agyát, de én mondjuk személy szerint nem találkoztam még olyan játékkal, ami nem 😄
Én is gyakran gondolok arra, hogy "mi a f*sznak vettem meg ezt a szart?", de ezek csak hirtelen felindulásból elkövetett bûncselekmények, mindent összevetve jó kis játék a BF3, hibái ellenére is van olyan jó (sõt), mint az átlag.
Szerintem.
Kérdem én, hogy amikor a többi játék silányabb, mert azok, akkor miért nem lehet ezt jobbnak hívni, amikor ez a tény. Én azt látom, hogy sokan pedig még mindig elõrébb helyezik a sértõdöttségüket a DICE-szal szemben a megígért és csak részben betartott ígéreteik miatt, mint hogy egyszerûen túllépnének azon és belátnák, hogy szinte minden játékkal összehasonlítva is egyszerûen több tartalmat kapunk ugyanannyi pénzért.
Ráadásul amikor elõször szóba jött, hogy nem lesznek már új fegyverek a DLC-kben, és elõször mindenki hõbörgött, késõbb szinte mindenki itt rájött, hogy már így is rengeteg fegyver van a játékban és egyszerûen fölösleges még több, mert a jelenlegieket is alig használjuk. Ha behoztak volna néhány új, különlegesebb fegyvert, az elején biztosan használta volna mindenki, de aztán rájött volna, hogy igazából nem veszi hasznát, mert már vannak olyan fegyverek, amiket sokkal jobban szeret és amivel már jó, lásd XBOW. Alig használja vki.
Azzal pedig egyáltalán nem lehet vitatkozni, hogy a kategóriájában a legolcsóbb játék, már a megjelenésekor is. Mindezt úgy, hogy bár ez is sok hibával jött ki, de más játék kezdetén is voltak hatalmas hibák, amiktõl játszhatatlanná váltak (pl CoDBO2, csak hogy egyet említsek).