Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
az igaz, hogy folyamatosan jönnek patchek, de elég ritkán. szerintem is nagyon alja volt, hogy két-három hónapig hagyták megoldatlanul az M26 Darts problémát még tavasszal... de amúgy nagy baj nincs ezzel a játékkal, én komolyan nem értem a sok hivatásos nyöszörgõt...
EZEKET nevezik konkrétumoknak, nem azt, hogy "Akárki trollkodása twitteren".
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Bocsi tudod már én öreg vagyok így én csak szemtõl szembe tudom az ellenfelet elintézni,de a mai fiatalságban már kifejlõdõtt ez a skill,hát igen ez a evolúció.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
<#banplz>#banplz>
Blizzard Entertainment [email protected]
Tudom hogy vannak ilyen idióta prok...én nem vagyok béna 😊
Bár most fáj a hátam lehet az vagyok!
<#hehe>#hehe>
* Scomcomputers the future of computing!*
Én már több ilyen egyénnel találkoztam.
Az a játékos is ilyen skilles volt amelyiket kiszavaztuk a kör felénél,visszajött és 3 perc mulva a már lista tetején tartózkodott és kikérte magának hogy õ nem csaló.Igaz szembe soha nem találkoztam vele csak a s.ggem lyuka látta mindig.
Vagy az a pilóta amelyik az õrá támadó gépek mellett akikre úgy rátapadt hátúlról mintha vonósugárt kapcsolt volna be,(HC 3D spot off)minket gyalogosokat lazán szedegetett ki a bozóból.
Próbáljátok csak ki!
* Scomcomputers the future of computing!*
szerintem ez egy zseniális játék, amit én pl. több mint egy éve szinte minden nap nyúzok... alapjáték, B2K kiegészítõt és Premiumot is külön-külön vettem meg, így kb. 20 ezrembe fájt az egész történet, ez havi 1500 forint körülbelül, amibe kerül... rengeteg pénz, atttyaúristen 😊
vannak hibái (pl. az, hogy ritkán jönnek a patchek, így maradhatott hetekig, hónapokig az M26 darts issue), de a játék egyre jobban ki van egyensúlyozva, egyre jobb a balance, minden kaszt játszható, minden jármû használható, nincs "god mod", szóval...
én kurvára jól szórakozok ezzel a játékkal, nekem ennyit ígértek az elején...
ilyet te hol olvastál? sehol, senki sem ígért ilyet, fater... meg kell nézni a Premium bemutatkozó videókat, 20 új fegyverrõl beszéltek, ami a Karkanddal és a Close Quarters-zel meg is valósult... és azóta is kaptunk pl. egy X-Bowt.
a félreértéseidért ne a kiadót hibáztasd már...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
senki nem mondta, hogy nem jó a játék, és hogy kategóriájában nem a legjobb.
csak az eljárás, ahogy a szemedbe hazudnak, az nem tetszik az individualistáb lelkületû gamereknek.
Én úgy gondolom ha bajom van, akkor azt tudom mi, és legalább a sok bajjal megvádolt dolog esetében legalább 3 értékelhetõ, komolyan vehetõ problémát feltudok sorakoztatni😊
Mercedes-Benz®
Persze lehet, hogy én vagyok kasu, de egyszerûen nem látom a problémát.
Adott egy játék, ami jelenleg minden hibája ellenére kategóriájának minden idõk legütõsebb játéka!
Millió lehetõség, eszköz, és használati lehetõség van a karakter kezében, hatalmas pályák, remek grafika, folyamatosan növekvõ mapszámok, folyamatos patchelések...persze lehet belekötni (szerintem) marhaságokba, hogy miért tudok bazookával futni, vagy miért nem megy fel a jeep egy nem túl durva emelkedõn és így tovább, de ezek bohózatok, ezek miatt nem lehet leszólni egy játékot...
Igen, vannak bugok de ez a játék nagyon összetett és sokoldalú, nem lehet egyszerûen mindent tökéletesre faragni! Arról nem is beszélve, hogy rengeteg dolgot szándékosan kell a valósághûségtõl elhúzni mert elvégre ez csak egy játék és ha minden valósághû lenne akkor kb senki sem nyomná...de mindent összevetve ne feledjük, hogy ez csak egy játék, egy képernyõn létezõ világ ami rettenetesen komoly és összetett programok halmaza egy online világban ahol milliónyi beállításnak és pc-nek kell megfeleljen....
Nem kaptuk a pénzünkért azt ami ígértek? 1. mit ígértek? 2. folyamatosan fejlesztik és tartják életben a játékot, személyes oldalak vannak, folyamatos karbantartások, új mappok, 24 órás support és segítségkérési lehetõség,stb,stb....ezek nem kis dolgok ám!!
Bármikor, az esetek 90%-ban leülhetünk a gép elé és elkezdhetünk online gémelni ott ahol akarunk, olyan módban amiben akarunk, és annyit amennyit akarunk...szinte bármi elmozdítható a játékban, szinte bármi vezethetõ, millió trükk és taktika kidolgozható, saját csapatok és abban lehetõség a szûrésre...és még sorolhatnánk.....
Én kijelentem, hogy részemrõl a prémiummal együtt a 12000Ft kiadásért elégedett vagyok, nagyon szeretem ezt a játékot és elégedett vagyok az EA munkájával! Moh esetében ez már nem így van, de az nem is ez a kategória.
Mercedes-Benz®
Tudom, hogy teljesen más tészta, de csak a hasonlat kedvéért.
A Battlefield 3-mat több ember vette meg, mint Magyaro. egész lakossága. (Mennyi is? 12-13 millió példány?)
Ki lehet számolni, hogy az mennyi pénz. Tehát itt sem kevésrõl van szó.
Minél nagyobb a tét, annál több eszközt vetnek be a siker érdekében. Bizony a hazugségtól sem riadnak vissza. Nem csak a szoftvergyártók, hanem ez mindenkire vonatkozik.
Pont ezért hoztam fel példának a politikát, az egy kinagyított lenyomata a nyugati társadalom és (piac)gazdaság mûködésének.
Nem azt mondom, hogy ez így jó - ellenkezõleg - ,de a világ sajnos így mûködik.
YouTube: 23Drazse
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
The Matrix has you...
Amúgy már mûködik meg minden, de jól befostam egy pillanatra. Biztos van ezerféle biztonsági mentésük.
"You have no favorite servers"
Hát remélem nem felejtette el végleg <#hehe>#hehe>
Remélem holnapra rendbejön.
YouTube: 23Drazse