Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
éncsak a killcam-et várom <#idiota>
(azt is ígérték annó nem?)
kemotox
Butaság? Miért szerinted mit jelent a patch? Single player kampányban volt egy bug, hogy nem lehetett felszedni a stingert amivel ki kellet volna lõni egy repcsit. Bumm, kijavították. Ez a patch.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

V43 1105
Õ sose volt szerintem marketinges... community manager nem ugyan az .. 😊

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

giornalista
mondjuk ezeket elég nagy butaság patchelésnek tekinteni...

az igaz, hogy folyamatosan jönnek patchek, de elég ritkán. szerintem is nagyon alja volt, hogy két-három hónapig hagyták megoldatlanul az M26 Darts problémát még tavasszal... de amúgy nagy baj nincs ezzel a játékkal, én komolyan nem értem a sok hivatásos nyöszörgõt...
kemotox
Ha megnézed battlelogon a news részt, akkor látod hogy folyamatosan jönnek a kisebb bugjavítások, az Aftermath nemrég jött ki, és lassan jön az Endgame is. Kaptunk egy új dogtaget (100milliós foglalós dolog). Kb két-három hete van meg a játék, tehát azóta kisérem figyelemmel, ez idõ alatt ezek történtek.
EZEKET nevezik konkrétumoknak, nem azt, hogy "Akárki trollkodása twitteren".

"Folyamatos patch-elések" ...... te melyik dice-tól kapod a frissítéseket? mert ha neked folyamatos, akkor nem ua origint használjuk

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

giornalista
a Gun Master winner ribbont "finish top5 in gun masterre" módosították... mondjuk, nekem így legalább meglesz majd néhányszor, viszont az értéke azért alaposan lecsökkent.
Zhintho troll bármien megnyilvánulása a twitteren, a facebookon, vagy a battlelogon

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

giornalista
egyfolytában You were disconnected from EA Online... de kurvára unalmas már...
SötétBarom
HA valaki csal, az nem a játék hibája, hanem a férgeké.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ti állítjátok hogy ez a játék nem hibátlan,tehát akkor csalás sincs benne mert az multiplayer játékban egy alapvetõ hiba.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Igaz ez( azt látod hogy szalad elõtted(hátal), lövöd mint állat és te halsz meg, úgy hogy feléd sem fordu) alapján tényleg nem csaló.
Bocsi tudod már én öreg vagyok így én csak szemtõl szembe tudom az ellenfelet elintézni,de a mai fiatalságban már kifejlõdõtt ez a skill,hát igen ez a evolúció.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nem a f@szom nem csal én is ismerem, az én szerómon bant kapott a német köcsög,ja olvasom vett(bérel) egyet ott verheti veresre az ami nincs neki!
<#banplz>

Blizzard Entertainment [email protected]

scomcomputers
Olvasni tudsz "papó" én nem írtam hogy csaló!!!!!!!!!
Tudom hogy vannak ilyen idióta prok...én nem vagyok béna 😊
Bár most fáj a hátam lehet az vagyok!
<#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

Õ nem csaló ti vagytok bénák.
Én már több ilyen egyénnel találkoztam.
Az a játékos is ilyen skilles volt amelyiket kiszavaztuk a kör felénél,visszajött és 3 perc mulva a már lista tetején tartózkodott és kikérte magának hogy õ nem csaló.Igaz szembe soha nem találkoztam vele csak a s.ggem lyuka látta mindig.
Vagy az a pilóta amelyik az õrá támadó gépek mellett akikre úgy rátapadt hátúlról mintha vonósugárt kapcsolt volna be,(HC 3D spot off)minket gyalogosokat lazán szedegetett ki a bozóból.

scomcomputers
Ha lesz rá mód akkor egyszer játszatok e csóka ellen, érdekes lesz, én már többször is összeakadtam vele, azt látod hogy szalad elõtted(hátal), lövöd mint állat és te halsz meg, úgy hogy feléd sem fordul....hihetetlen,írta nekem hogy õ nagyon ügyes bár már több tucat szerverrõl banolták,de most már vett saját szerót ahol kiélvezheti magát!
Próbáljátok csak ki!

* Scomcomputers the future of computing!*

kemotox
Csak. Az alapján amiket írtatok, nem nehéz felsorolni még 10-et sem.

giornalista
teljesen igazad van egyébként.

szerintem ez egy zseniális játék, amit én pl. több mint egy éve szinte minden nap nyúzok... alapjáték, B2K kiegészítõt és Premiumot is külön-külön vettem meg, így kb. 20 ezrembe fájt az egész történet, ez havi 1500 forint körülbelül, amibe kerül... rengeteg pénz, atttyaúristen 😊

vannak hibái (pl. az, hogy ritkán jönnek a patchek, így maradhatott hetekig, hónapokig az M26 darts issue), de a játék egyre jobban ki van egyensúlyozva, egyre jobb a balance, minden kaszt játszható, minden jármû használható, nincs "god mod", szóval...

én kurvára jól szórakozok ezzel a játékkal, nekem ennyit ígértek az elején...
giornalista
"pl. dcl-enként 10új fegyvert.ez hol van?"

ilyet te hol olvastál? sehol, senki sem ígért ilyet, fater... meg kell nézni a Premium bemutatkozó videókat, 20 új fegyverrõl beszéltek, ami a Karkanddal és a Close Quarters-zel meg is valósult... és azóta is kaptunk pl. egy X-Bowt.

a félreértéseidért ne a kiadót hibáztasd már...
miért kellene 3 hibát felsorolni?ha neked valaki kivesz a szsebedbõl 10ezer ft.- akkor elég az az egy hiba is,nem?😊
V43 1105
Egyetértek .. <#rolleyes>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

mit igértek???pl. dcl-enként 10új fegyvert.ez hol van?
senki nem mondta, hogy nem jó a játék, és hogy kategóriájában nem a legjobb.
csak az eljárás, ahogy a szemedbe hazudnak, az nem tetszik az individualistáb lelkületû gamereknek.
w126
Ezt már én is kérdeztem, nem kaptam választ, ill azt, hogy olvassak vissza esetlegesen akár több100 hsz-t, és keressem meg mire gondol Gabesz😊)
Én úgy gondolom ha bajom van, akkor azt tudom mi, és legalább a sok bajjal megvádolt dolog esetében legalább 3 értékelhetõ, komolyan vehetõ problémát feltudok sorakoztatni😊

Mercedes-Benz&#174;

w126
Én még mindig nem értem a panaszok okát, ill nem látom!!
Persze lehet, hogy én vagyok kasu, de egyszerûen nem látom a problémát.
Adott egy játék, ami jelenleg minden hibája ellenére kategóriájának minden idõk legütõsebb játéka!
Millió lehetõség, eszköz, és használati lehetõség van a karakter kezében, hatalmas pályák, remek grafika, folyamatosan növekvõ mapszámok, folyamatos patchelések...persze lehet belekötni (szerintem) marhaságokba, hogy miért tudok bazookával futni, vagy miért nem megy fel a jeep egy nem túl durva emelkedõn és így tovább, de ezek bohózatok, ezek miatt nem lehet leszólni egy játékot...
Igen, vannak bugok de ez a játék nagyon összetett és sokoldalú, nem lehet egyszerûen mindent tökéletesre faragni! Arról nem is beszélve, hogy rengeteg dolgot szándékosan kell a valósághûségtõl elhúzni mert elvégre ez csak egy játék és ha minden valósághû lenne akkor kb senki sem nyomná...de mindent összevetve ne feledjük, hogy ez csak egy játék, egy képernyõn létezõ világ ami rettenetesen komoly és összetett programok halmaza egy online világban ahol milliónyi beállításnak és pc-nek kell megfeleljen....
Nem kaptuk a pénzünkért azt ami ígértek? 1. mit ígértek? 2. folyamatosan fejlesztik és tartják életben a játékot, személyes oldalak vannak, folyamatos karbantartások, új mappok, 24 órás support és segítségkérési lehetõség,stb,stb....ezek nem kis dolgok ám!!
Bármikor, az esetek 90%-ban leülhetünk a gép elé és elkezdhetünk online gémelni ott ahol akarunk, olyan módban amiben akarunk, és annyit amennyit akarunk...szinte bármi elmozdítható a játékban, szinte bármi vezethetõ, millió trükk és taktika kidolgozható, saját csapatok és abban lehetõség a szûrésre...és még sorolhatnánk.....
Én kijelentem, hogy részemrõl a prémiummal együtt a 12000Ft kiadásért elégedett vagyok, nagyon szeretem ezt a játékot és elégedett vagyok az EA munkájával! Moh esetében ez már nem így van, de az nem is ez a kategória.

Mercedes-Benz&#174;

Ha cég nem is, de akik a Parlamentben odafenn ülnek mégis megengedik maguknak (vagy inkább rákényszerülnek) és azt 4 évente be is szopj@ mindenki. Azért hogy õk kormányozhassanak (és legyen szó bárkirõl) hetet-havat összehordanak, mivel nem kevésrõl van szó.

Tudom, hogy teljesen más tészta, de csak a hasonlat kedvéért.
A Battlefield 3-mat több ember vette meg, mint Magyaro. egész lakossága. (Mennyi is? 12-13 millió példány?)
Ki lehet számolni, hogy az mennyi pénz. Tehát itt sem kevésrõl van szó.

Minél nagyobb a tét, annál több eszközt vetnek be a siker érdekében. Bizony a hazugségtól sem riadnak vissza. Nem csak a szoftvergyártók, hanem ez mindenkire vonatkozik.

Pont ezért hoztam fel példának a politikát, az egy kinagyított lenyomata a nyugati társadalom és (piac)gazdaság mûködésének.
Nem azt mondom, hogy ez így jó - ellenkezõleg - ,de a világ sajnos így mûködik.

YouTube: 23Drazse

giornalista
ez pedig az elsõ része... a zene itt talán jobb, az egész valahogy epic, a második is nagyon király mondjuk... a legjobb machinimák szerintem!

giornalista
Aftermath patch + dlc, volt Battlelog frissítés is.
b*szki!mire nincs ideje egyeseknek...
semmit!<#mf1>
Seangaijin
Kb 1 hónap kihagyás után most megint megyek multizni, de egy 3,8GB frissítést szed le a játék. Kérdem én mi a fenét javítottak, hogy ekkora cuccost szed az Origin?

Megjött az elsõ havi? Gratulálok, akkor XxX.
giornalista
végre megjött, fogyasszátok!! 😊)

DrTre
Teljesen igazad van abban, hogy a hazugság nem marketing. Az, hogy vki bejelent vmit, ami onnantól hivatalos is, késõbb pedig mégsem valósítják meg, az nem marketing, csak szimplán hülyeség és a vásárlók félrevezetése. Azt sosem értettem, hogy egy cégben dolgozó emberek hogyan nem képesek kommunikálni egymással, amikor nyilatkozatokról van szó. Mert a BF3 esetében nem hogy egyszer, de rengetegszer megtörtént az, hogy mondtak vmit, késõbb pedig mégsem az történt. Ez egy ekkora cégtõl rendkívül nevetséges. Nem is értettem ezt soha.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

Ugyanitt egy Trust GXT-31 gamer egér, vadiúj, karira kaptam, de nekem nem kell.Programozható, súlyozható, makrózható.8ezer szintén.A kettõ együtt 15ezer.
Hahó emberek!Eladó egy premium edition 8ezerért!level 27 katonával.
V43 1105
Tudsz másolni mire gondolsz pontosan ?

Annak a drága EA szószólónak a twitteren bejelentett baromságaiból SEMMI,azaz 0 nem valósult meg...már közröhej tárgya volt a manus,akkor az is marketing...ugyan már...

[IRAM] leader

V43 1105
Sokan a marketinget a hazugsággal hozzák összefüggésbe.. pedig semmi köze hozzá.. mondom én ezt úgy, hogy ezt tanulom fõiskolán..

Azt azért még tegyük hozzá gyerekek,-mindegy fiatal vagy öreg,érti,nem érti-,a hazugságot NEM LEHET marketingnek nevezni.Ha az marketing,akkor ennek a világnak befellegzett.Szerintem egy komolyabb cég sem engedheti meg magának,hogy hazugsággal operáljon.Ha pedig igen,akkor nekünk befellegzett.

[IRAM] leader

Én most jöttem le,semmi gond nem volt a szeróval...viszont a battlelog tényleg fos...

[IRAM] leader

Állandóan ledobál és laggol minde szeró... <#rinya>

Hol vetted ennyiért? hello.

The Matrix has you...

kemotox
😄DDD Az igen 😄
Amúgy már mûködik meg minden, de jól befostam egy pillanatra. Biztos van ezerféle biztonsági mentésük.

attiGT
Ha valaki nem írta még le: battlelogot feltörték, a szavazás alul nemrég az volt, hogy do you suck dick? meg hogy feliratkoztál e már a bf4 alphara és egy .tk ra végzõdõ orosz oldalra mutatott. most be se enged logolni battlelogra perpill, azt is hallottam, hogy accountokat törtek fel...

Sajnos igen.

dr Kotász
Hmm... nálam is ez van, ezenfelül

"You have no favorite servers"

Hát remélem nem felejtette el végleg <#hehe>
Szintúgy.
Remélem holnapra rendbejön.

YouTube: 23Drazse