Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más...ha pl. Epicenter-en rush módban,kiszámolja a motor,-hogy a 8 védõ és a 6 támadó aki az m-com körül lövöldözi egymást-,én személyesen csókolok kezet bármelyik fejlesztõnek.Jah,vagy ez sem a motor hibája,hanem a játékosé,mi a fasznak tömörülnek annyira...
[IRAM] leader
Legalább egy évet bírj ki😄DD
-85-ös hasznossági ráta, király, 100-nál trollnak minösûlsz😊
Starfarer felhasználói adatlapja
Hozzászólásainak hasznossága:
-85 (2/24)
Csillagjegy:
ismeretlen
Életkor:
ismeretlen
Neme:
ismeretlen
Regisztráció idõpontja:
2012. 10. 09.
Utolsó üzenet idõpontja:
2013. 01. 03. 22:58
Utolsó látogatás idõpontja:
2013. 01. 03. 23:08
Mercedes-Benz®
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
Én nem szeretném ITEM-et leváltani, nem mintha jogom/unk lenne ehez😄
Van baj komám😄
Mire számítottál az idióta titulus ügyében egy "baxd szájba a dice fant" beírásod után egy gyakorlatilag dice, vagy minimum a dice egyik termékének fan topikjában?😄
Mercedes-Benz®
Bár mondjuk sztem ez a legkevésbé zavaró dolog.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Te megnyílvánúltál úgy ahogy, ezt speciel én értékeltem, erre közölted, hogy kb náci vagyok, bár, hogy ez miként illik bele a bf3 képébe nemtudom....
Aztán a személyeskedés érezhetõ volt a dice fanok iránnyába tett viselkedés javaslatodról, amiben biztatod egy topiktársunkat a bf3 ergo dice topikon, hogy egy dice fant szájba kell ba..ni...
Te, hogy érzed ezt a dolgot?
Mercedes-Benz®
Horogkeresztes lelkembe?
Valami bajod van neked? Mirõl beszélsz te?
Jézusom.....
Bizonyítottam a te igazad/elõítéletem?
Hát mire van neked elõítéleted? Nem te indítottál azzal, hogy aki dice fan azt szájba kell baxni? Ez kicsit arra hasonlít mikor azt mondja az ember: "bírónõ úgy kezdõdött, hogy õ vissza ütütt"
Vagy azzal, hogy a primitív megnyílvánulásodat értékeltem?
Az alábbi kérdésre viszont nem sikerûlt válaszolnod a horogkeresztes tituláció melett:
"És mi az, hogy ebben a szarban? Te mi a tökömet keresel akkor itt? Te játszol a bf3-al?"
És mibõl gondolod, hogy én felháborodtam?
Csak simán értékeltelek, de attol még az enter után mentem mosolyogva gémelni egy dice gémmel, dice fanként😉
Valami gond van veled fiú.....
És noha nem tisztem ezt kérni, de megteszem.
Ez egy Battlefield 3 topik, itt elvileg a játékot szeretõ emberek vannak. Persze lehet észrevételekrõl beszélni mind negatív mind pozitív irányba, de az a negatív fikázó, és ócsároló tituláció a játék irányába ami itt megy pár napja, már szerintem nagyon nem helyén való! Minta a utáljuk a bf3-at mert egy szar" topik lenne...
Csak én érzem így? Vagyunk páran akik szeretjük ezt a gémet, tudomást veszünk bizonyos hibákrol, de tényleg ami itt megy napok óta, az a gyûlölet a gém irányába, az a zsigerbõl fakadó fikázás....
Mintha egyébb konkurens játék küldött trolljai jöttek volna a bf3-at anyázni...nem gáz ez?
Mercedes-Benz®
Azért mondom, hogy a motornak nincs hibája, mert igazából valódi, bug-ot okozó, a motor kódjából eredõ hiba nem igazán van a játékban, legalábbis jelenleg, a megjelenéskor, illetve a bétában még volt. A jármûvek fizikája a DICE mûve, lehet sokkal realisztikusabb is, a nagyobb vásárlóréteg miatt nem lett az. A mindenben elakadó karaktert már kibeszéltük, ez egy ilyen összetett játékban csak így oldható meg jelenleg és nincs vele semmi baj, ha érti az ember, hogy miért olyan, amilyen, ami persze nem magától értetõdik. Az optimalizáltsága az egyik legjobb, rendkívül jól skálázható és a BF3-ban elég részletesen is lehet testre szabni és sztem jobb, hogy a játékból, mivel azonnal látható a különbség teljesítményben, ha az fps számlálót is bekapcsoljuk pl. A GTA4 teljesen más eset.
Ami bug létezik, annak a kb 95%-a nem a motor hibája, hanem fejlesztõi baki eredménye. Viszont a játék rettenetesen összetett, a multiplayer rész minden eddigi játéknál komplexebb (ArmA-nál is, de ebbe most nem megyek bele). Elmondhatom, hogy miért, de az baromi hosszú lenne. 😊
Tudom, hogy édeskevés egy játékosnak az, hogy hát a motor a legjobb, a DICE pedig kiválóan dolgozik vele a játék komplexitását nézve, ha csak annyit látunk, hogy a repülõ gyök kettõvel repül, ejtõernyõzni öngyilkosság, ésatöbbi. Nem akarom védeni õket, mert én se vagyok megelégedve mindennel, de azt el kell ismernem, hogy ahhoz képest, mennyire nehéz egy ilyen multiplayer-t megírni, elég jó lett.
Ami a DICE hibája elsõdlegesen, az a kommunikáció, mert ha van egy hiba a játékban, akkor nem beszélünk félre, hanem sûrû bocsánatkérések közepette biztosítjuk a közösséget, hogy mihamarabb javítjuk. Nem ígérünk olyat, amit nem feltétlenül tartunk be. Lehet, hogy ha csak azt mondják az elején, hogy jönnek DLC-k és egyéb tartalmak, az kevés és semmit nem mond, de sztem még mindig jobb annál, hogy ígérnek fût és fát és nem tartják be.
Sajnos ez egy olyan szakma, hogy hiába tudja az, aki benne van, hogy ez mennyire nehéz feladat és hatalmas erõfeszítés ilyen szinten megírni egy játékot, ha a vásárló, a játékos csak annyit lát, hogy hát abben a játékban ez meg van oldva és jó, akkor itt miért nem. Ez mind-mind kommunikáció, amit sosem értettem, miért nem lehet közvetlenebb.
Lényeg a lényeg, a DICE egy jó fejlesztõcsapat, rossz kommunikációval és valószínûleg jó tesztelõk nélkül (lehet, hogy csak gyerekek?), de nem máglyára valók. Az, hogy egy könnyebb, egyszerûbb Battlefield-et kaptunk, mint amire vártunk, a döntéshozók hibája, bárhol is legyenek, mert nagyobb réteget akartak elérni, aminek meg is lett az eredménye, mi meg így jártunk.
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
Szerintem csak egy tárgyilagos, objektívan gondolkodó játékos. 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Gondolom a konzol-al való kompromisszum miatt van visszaskálázva a motor, és azok amit én bugnak vagy hibának rovok fel, nagy része ebbõl (is) fakad.A megoldás egyszerû, konzolra mehet a butított, pcre meg a teljes értékû minden egyes feature-al, részletes opciók menüvel, lehetõleg még kintrõl, hogy ne a játékban kelljen matatni, ahol mindenki részletesen a gépéhez tudja állítgani a megfelelõ frame-per-second miatt , battlelog szempontból úgy is tökmind1 az egész.Még csak rajtuk kívül senkinek se kellett volna tudnia semmit, és mindenki még a haterek is (mint állítólag én) õket istenítenék, ha annyira jó a motor és bugfree mint mondod. Így úgy néz ki az egész battlefield mint anno a gta4 pc portja, kb olyan minõségû.
Ha szándékosan adtak nekünk nekünk egy adag bûzös matériát, a extramegakingsize cucc helyett, az igen gerinctelen húzás, tehát rohadjanak meg.
Ha kiadó nyomásra, adtak direkt egy adag kakit, akkor az egy igen béna, láma, amatõr húzás a dicetól, hogy sok játékkal a hátuk mögött, nem tudtak egy olyan szerzõdést írni, amiben ezt megtehetik, tehát hibáztak, tehát rohadjanak meg.
Ezek szerintem még a legvisszafogottabb scenario-k.
Így hirtelen ennyi, de van még, majd még lesz folyt. köv, de nem akarok wall of textet.
Na tökéletesen erre gondoltam én is, csak nem mindig sikerült normálisan megfogalmazni.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Viszont sztem itt egyikõnk se nyalt senkinek és fordítva se. Elismertük a hibákat, de arra a megállapításra jutottunk, hogy egyik se olyan hiba, ami miatt egyrészt itt kéne panaszkodnunk folyton, másrészt pedig elég képmutatóan hangzik, ha vki mégis ezt teszi, miközben több száz órát töltött a játékkal és még mindig játszik.
Elkövettek elég sok hibát, rengeteget, talán 100 is van, de teljesen mindegy. A játék játszható, a jelenlegi játékok közül az egyik legjobb, a kategóriájában a legjobb, ehhez képest pedig a legolcsóbb is. Lehet gyûlölni a DICE csapatát, lehet szidni a játékot orrba-szájba, csak éppen nincs értelme. Fõleg nem úgy, hogy közben játszik vele az ember folyton. Ha mégsem, akkor pedig fölösleges idejönni és fröcsögni miatta.
A motort személyesen láthattam a maga valójában és hogy mire képes és mennyi minden nincs meg ebbõl a BF-ben, illetve nem azon a szinten. Felõlem gondolhatod, hogy sz*r, csak tudd, hogy nincs igazad. Ha tudsz olyat mondani, ami konkrétan a motor hibája a BF-ben, akkor szívesen várom, mert én nem tudok róla.
És ne haragudj, de vitatkoznom kell azzal, hogy igenis szélsõségekben gondolkodsz, mert most is azt tetted azzal a kijelentéseddel, hogy aki nem veszi észre a hibákat, az szigeten él vagy nem elég intelligens, illetve fanatikus.
Mint már említettem párszor, a kezdeti két hónapban engem is kiakasztott a játék, mert játszhatatlan volt, nem is játszottam, de elfoglaltam magam mással és vártam, hogy kijavítsák, közben pedig senkinek nem fröcsögtem, hogy a DICE dögöljön meg és aki játszik, az segg hülye (még ha nem is ezt írtad).
A lényeg, hogy nincs értelme gyûlölködni, fröcsögni, mert a játék tökéletesen mûködik és habár vannak hibái, érdemesebb elnézni õket, illetve túllépni rajtuk, mint háborogni. Szerintem.
Meg peldaul egesz celiranyosan es gyorsan lehet egyenesen lefele esni, ha egyszerre nyomod a W+S / elore/hatrat.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Nesze. Mondjak még? Nem lehet katyusával szarrá lõni egy fél falut.. Nekem ez pl 10-et ér. -.-
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Irj 100 hibat peldaul a Far Cry 3 multijarol. 😊
Persze en is tudok kapasbol par hibat, de 100-at? 😊
Ez szánalmas. Az nem jutott még eszedbe, hogy a másik fél nem hülye, hanem csak nem akar itt sírni a fórumon? Szerinted az intelligens aki itt sír hetek óta hogy ez a legszarabb játék, és még is játszik vele?
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
[IRAM] leader
Már accem 5 éve létezik a publikált fejlesztés az EA-nál.
Persze arra semmi garancia, hogy meg is valósítják az észrevételed, de a javaslatod elolvassák, majd mérlegelik, hogy átjut e a rostán vagy sem.
Mercedes-Benz®
Ettõl már említésre méltó twitter user leszek aki látott bf3-at?😊
Vagy mert épp a bf3-rol írom akkor már a bf3 kiemelkedõen, és említésre méltóbb hibái lesznek mint bármelyik gémnek?
Mercedes-Benz®
Viszont jobb, mint a Win7, legalábbis gyorsabb és jobb erõforrás-kezelõ, ráadásul a csempés start menüt is le lehet cserélni többféle verzióra, amik a régit hozzák vissza minden hátrány nélkül és a csempe is megmarad. Biztonsági szempontból nem feltétlen jó még, mert mindig van több rés, de egy otthoni felhasználót ez sem sokban érint.
Mindent egybevéve, otthoni felhasználóknak jobb választás lehet.
[IRAM] leader
Sokan visszasírják a bf2aix módjának repülõit,helijeit,az egy használható valami volt.Ami itt van,az csak parasztvakítás.
[IRAM] leader
Az lenne a kérdésem hogy Win8-on hogy futna a BF3?
nekem tetszett ez a megfogalmazás <#worship>#worship>
én a bf 1942 és kiegjei repülésével voltam elégedett, ABBAN ha alapszinten, de tudtam vmi értelmeset csinálni a levegõbe emelkedõ dolgokkal... a bf2 már nehezített rajta, az nekem nem jött be. értem én hogy muszáj nehezíteni mert sokaknak még az is könnyû és hogy LEGYEN/LEHESSEN eltérés különbõzõ adottságú és képességû résztvevõk között, de akkor ezt úgy kellene megoldani, hogy raknak bele könnyen irányítható típusokat is, amik mondjuk vmivel gyengébbek fegyverzet vagy manõverezés terén, de azért használható darabok maradnak.
mert ugye gyalogosként vhol az elit kategória vagyok, páncélosba is átlag feletti, de a repülés bár tetszik, de nem megy csak az AI ellen, az ugye meg online játékban... 😞
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy,azt azért én is elismerem,balgaság lenne minden apró kis hibáért óbégatni,engem változatlanul még mindig az zavar,hogy totálisan hülyének nézték a júzereket,kommunikáció terén..
[IRAM] leader
Az ejtõernyõzés pedig nem a legjobban van megoldva a BF3-ban, ezt én is tudom. Többször végzõdik csúfos, érdekes halállal, mint amennyiszer igazából kéne. Én viszont pl mindig próbálom elkerülni, ha lehetséges. Tudom, hogy a nem megfelelõ magasságból leugrás legtöbbször öngyilkossággal végzõdik, ezért inkább amikor lehet, gyalogolok egy kicsit, mint hogy ugorjak. Persze ebben az esetben spawn beacon-rõl van szó, ami nem ugyanaz, de ilyenkor érdemes inkább olyan terület felé esni, ami biztosabb. Ezek most csak tanácsok, nem kifogások vagy a BF3 védelme, csak tanács.
A matekután egy ilyen dlc. Sok a törmelék, a roncs, összetettebb a modellezése a pályának, ez pedig súlyosbítja az ejtõernyõzés eleve nehéz kivitelezését, mivel sokszor elég egy kis dologban megakadni és az ejtõernyõ ugrott, mi pedig halunk.
De ezeket is el lehet kerülni úgy, ahogy írtam, biztosra kell menni. Nem akarom újrakezdeni a vitát, de ettõl a játék semmit nem veszít értékébõl és ez kb semennyire sem befolyásolja a játékot, alig fordul elõ, szóval végül azt kell mondjam, hogy igen, apró hiba, de ettõl még persze hiba, lehet írni a listára.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
[IRAM] leader