Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elkeserítõ a látvány ami a youtu.be-on van bf3wallhack címszó alatt...

jutexembe.. ti már találkoztatok olyan szerverrel, hogy:
- felmész.. elõveszed a fegyvert és lõsz vele és nincs sebzés
- elõveszel bármilyen gránátot, aknavetõt, claymore-t nincs sebzés
- csak a kés mûködött rajta.

tény és való, hogy kifejezetten "KNIFE ONLY SERVER" volt, de én még így nem láttam konfigolva szervert, hogy lõhetek bármivel vagy szórhatok bármit és nincs sebzés....

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

SötétBarom
Tuti van.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

tegnap én is anyáztam rendesen... dupla xp ugyebár, ilyenkor elõszeretettel mászok fel "káosz Zibázni" (48 fõ, hardcore, 1500 ticket) csak a zsíros pontok miatt... volt egy srác... a map végén a gyõztes csapat második helyezettjeként 125/13-al végzett... ebbõl a 13-ból kb. 6x jómagam szedtem le.. de így is nemesise voltam elég rendesen.
..ilyenkor mindig megfordul a fejemben, hogy vajon van-e olyan cheat amivel õ csak azt látja, hogy ki merre mozog... mert õ mindig hátulról érkezett.. legalábbis az esetek nagy részében.. és azért egy zibán ahol 24 vs 24 van nagyon jó "hetedik érzék" szükségleltetik, hogy a 3-4-es kis csoportokat mindig hátba találja..

@SzínesGeza: tény, hogy Winters kollega hozzászólása intelligens emberre vall. és ismeri a pszichológiai hadviselés eme kifinomult formáját :-)

Mindig lesz néhány "egyszerû" aki idejön trollkodni.
Ha pedig normális hangnemben le lesz "oltva" - lásd #56029 - azzal szerintem nincs semmi probléma.

Szivesen gazdagítanám, de ezekhez nem tudok hozzászólni.a "baszd szájba boxerral" nekem már meredek...
Mégis mi a manó faszáért van a fórum,ha nem a vitás kérdések rendezésére...is.??

[IRAM] leader

w126
No akkor itt a lehetõség, tessék az aktivitást, és a színvonalat több hsz-el gazdagítani😊

Mercedes-Benz®

Gyerekek!Tönkreteszitek ezt a jó kis fórumot ezzel az állanó vitatkozással!Lassan már nincs is kedve az embernek benézni ide, mert folyton valaki anyázik valakire valamiért...Welcome to hungary..
mornin'
nekem btel 6-osom van (drávanetes voltam, õk vettek át). fõváros VI. kerület, jelentem nekem semmi bajom a pinggel. a szolgáltatatással sincs. teljesen megbízható.

Amazonon kuponnal 19,99 dollár mindössze a premium, elég baráti.

item
Tippelni én is tudok,az sem több,mint amit az a gyerek csinál.. <#whatever>
Majd,ha a kiadó azt akarja,hogy tudjunk róla,akkor majd szépen ki is fog szivárogni némi infó,addig felesleges foglalkozni vele.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Seangaijin
576 ban a ygerek aszonta h karácsony a tervezett megjelenés, idén karácsony.

SötétBarom
Azt mondjuk simán..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Inkább ne jelenjen meg, inkább csússzon egy évet, csak csinálják meg rendesen. A single részt is kihagyhatnák.

Van valakinek B-tel-es ADSL-je (10 megás)? Kíváncsi lennék, hogy ping szempontjából megbízható?

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

giornalista
a béta 2013 õszén érkezik... szerintem a játék is megjelenik karácsony elõtt. bár ez csak tipp, lehet, hogy még több mint 12 hónap, mire kiadják.
kemotox
De hát még nem is tudni, hogy mikor fog megjelenni

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

giornalista
lassan azért örülnék valami Battlefield 4-es kis ízelítõnek... screenshot, hivatalos infó, esetleg valami teaser videó... vagy majd E3-on? a BF3-ról azért ennyivel a megjelenés elõtt már lehetett tudni egy csomó mindent.
scomcomputers
Ügyes késes bácsi!!
Report!!!
<#banplz>

* Scomcomputers the future of computing!*

DrTre
Ugye tudod, hogy ennek semmi értelme.

Az a gyûlölet pedig, amit egy cég és a "fanatikusaik" iránt érzel, egyenesen ostobaság.

Nem akarlak kioktatni, nem ismerlek, de ez a megnyilvánulás egyértelmûen azt mutatja, hogy nem gondolkodsz tovább a saját érdekeiden túl és primitív módon próbálsz felülkerekedni a neked nem tetszõ dolgokon. Csak egy tanácsot szeretnék adni: ha ilyen szélsõségesen is gondolkodsz, legalább ne kürtöld világgá.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

w126
"ddig, ha dice fanatikust látsz, bazd szájba boxerral, az többet segít mint több száz repült óra ebben a szarban."

Hú de egy primitív gyerek vagy te....én pont egy dice fan vagyok, ha gondolod gyere és bax szájba...

És mi az, hogy ebben a szarban? Te mi a tökömet keresel akkor itt? Te játszol a bf3-al?

Te idióta........

Mercedes-Benz&#174;

Én elsõ sorban a dice hibáztatom.Ennek nyilván egyenes következménye, hogy a motorjukkal se vagyok megelégedve.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

DrTre
Én nem értem, miért fogsz mindig mindent a Frostbite motorra. A jet-ek repülési fizikájának semmi köze a motorhoz, csakis a Dice fejlesztõi tehetnek róla, hogy nem adtak/adnak neki rendes fizikát, ennyi. A motor képes rá.

A Frostbite pedig a jelenlegi motorok közül az egyik legjobb, ha nem a legjobb.

w126
Bele fogsz jönnni!!

Én kb 2 hétig nem voltam képes folyamatosan, hasznosan megtenni fél pályát egy jettel😄
A helihez is kelett idõ míg használható pilóta lettem, de mostmár azt sem használom mióta kivették a 2th flar/ecm-et.....
Azóta vagy pillanatok alatt leszednek, vagy arrol szól a helis idõtöltés, hogy állandóan menekülni, vagy földre rakni....így megvan baxva az egész....

Mercedes-Benz&#174;

Szerk: bajd = majd

Sztem ne erõlködj a repüléssel, a minõségi dice motor miatt, úgy halott ügy az egész, ahogy van. Bajd a battlefiled 44ben, már talán meg fogják tudni oldani úgy a repülést, mint anno 7 évvel ezelõtt a bf2ben, hogy átesik a gép bizonyos sebesség alatt, és nem driftel a levegõben mint egy subaru impreza. Addig, ha dice fanatikust látsz, bazd szájba boxerral, az többet segít mint több száz repült óra ebben a szarban.

giornalista
az egész gyakorláson múlik...

szerintem jobb egérrel. repülj néhány órát, akár üres szervereken... kezdd azzal! lõj ki házakat, pálya elemeket, repülj rá dolgokra, húzd fel, stb.

jetek ellen én sem vagyok valami jó, de heliket azért sokat szedek le, földi célpontokat is el lehet találni (fõleg, ha spottolja õket valaki). néhány óra repülés után ráérzel. de tényleg jobban jársz, ha maradsz az egérnél...
SötétBarom
Én vagyok az egyetlen, aki ide-oda kapkod a bill meg az egér között? 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

köszönöm a sok hozzászólás joy ügyben. igazából akkor meg is tudtam amit szerettem volna. hiába nem vagyok vele elégedett, nem nagyon akad jobb alternatíva. sajnos béna vagyok repülésben, én annak is örülnék ha egyáltalán földi célpontokat azért meglehetõs biztonsággal tudnék támadni joyjal, nemhogy egérrel repülni meg légiharcozni... 😞

w126
Én ezeket gyûröm majd 3 éve, a sima force 3d pro röpült is párszor😄
A force feedback verziót is imádtam, de valamiért az istennek nem mükszik a feedback/vibráció a BF+-ban.......... más gémekben hibátlanúl megy, így a bot jó az tuti.
Amúgy ha már itt tartunk valakinek ismerete, tapasztalata a force feedback mûködésérõl bf3-ban?

Szokásos kérdésekre most válaszolom elõre, hogy igen😄

Van fent driver.
Játékban bekapcsolva.
Windowsban bekapcsolva.
Driverben bekapcsolva.
Kap tápot😊
Játék hozzá rendelve a driverhez, és hozzárendelés nélkül is próbáltam.

Ha valakinek van ötlete, elõre is köszi.

Mercedes-Benz&#174;

kemotox
Légyszíves ne csinálj úgy, mintha én lennék a hülye.

Jól van hagyjuk. Semmi értelme.

kemotox
Már nem tudok mit írni neked basszus. Kegyetlen. Feltételezett dolgok miatt szólsz be. Semmi másért nem vettem elõ az EODot, csak azért, hogy megszerezhessem az MTAR-21-et. Erre te azzal jössz, hogy nem vagyok csapatjátékos, és direkt lökdösöm a társaim. MIVAN???
Komolyan mondom beszarás amit mûvelsz. Most meg jössz ezzel a MAVos dologgal.
Talán bekameráztad a szobám, és látod, hogyan játszom, vagy mi?

Javaslom próbáld még ki azt is amikor sniperként MAV-val sütögeted meg az ellenfelet! Az is szuper jó móka! Biztos ugyanolyan nagy sikert aratsz majd vele mint az EOD-dal. Tényleg lezárom ezt a vitát és nem akarlak megbántani, de valószínûleg még az elején tartasz ennek a játéknak ugye? Ami nem baj, mert néhány hónap alatt összeszeded a tapasztalataidat és biztos változni fog a játékstílusod is. És kérlek ne érts félre én nem csesztetni akarlak téged, csak szeretném, hogy azok közé a jó játékosok közé tartozzál akikkel a bf3-ban szívesen játszik az ember egy csapatban!

giornalista
én is vettem egy Genius MetalstrikePro-t, aztán két-három nap után visszatértem az egérhez...

azóta itt porosodik, úgyhogy akár van is egy eladó, ha kell valakinek 😊
kemotox
Képzeld el nem nagy vasziszdasz kikerülni az egy helyben álló kemper csapattársakat. Nekem legalábbis sikerült. Másnak lehet nem megy. Nem rád gondoltam persze.

Honnan veszed hogy nem az? <#vigyor2>

Nem mondtam, hogy ez csalás és azt sem, hogy genyózás, csupán annyit jegyeztem meg, hogy haszontalan a csapatjáték tekintetében, mint írtam is a saját véleményem szerint. Tõlem azt sütögetsz vele akit akarsz. Csak vannak negatív tapasztalataim arról, hogy zászló védés közben a noob kilökött a fedezékbõl vele és többször egymás után, mert neki valószínûleg az volt a móka, hogy sütögetett vele és nem önmaga a csapatjáték. Konkrétan nem is rád gondoltam, mert nyilván te tudod a 64-es szerón profin kerülgetni a csapattársaidat. Elnézést ha félreérthetõ voltam!

kemotox
Neked minden csalás/genyózás amit nem te csinálsz 😊 Meg lettem volna lepõdve, ha nem írod be hogy ez mekkora gecizés. És már megint olyan dolgokat feltételezel, amik nem igazak.
Honnan szülted, hogy másokat tologattam ki vele? Meg õszintén, 64 es metrón szerinted mi az, ami segíti a csapatjátékot? Mindenki kempel és lövöldözik, egyértelmûen azért léteznek ezek a szerverek, hogy kicsit húzni tudd a katonád, mert sok pontot lehet összeszedni.
Na de komolyan, bármit írnék, te bele tudnád magyarázni, hogy miért csalás vagy geciség. Ügyvédnek vagy valami ilyesminek kéne lenned.

Az EOD Bot-ozás maga a kempelés metrón. Akkor meg pláne gáz, ha a használója saját csapattársait tologatja ki vele a fedezékbõl felkínálva prédának. Lehet, hogy jó móka metrón, de haszontalan és nem segíti a csapatjátékot. Persze ez csak az én véleményem.

DrTre
Ahogy szomferi is írta, V-vel (azaz amivel firemode-ot váltasz), viszont a c4 bolt-ot semmire nem fogod tudni használni. Nagyon gyenge és nagyon nehéz vele eltalálni bármit is, mert alig visz néhány méterre, szóval meg kell emelni nem is kicsivel, hogy messzebbre lõj.

Szórakoztam vele egy ideig, elsõre helit akartam leszedni, de rájöttem, hogy ahhoz annyira alacsonyan kell lennie egynek, hogy akár már be is szállhatnék. Tankra 3 lövés 28%-ot vett le, reactive armor nélkül, HC-ben.

szomferi
V-vel váltasz nyilat

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

unlockoltam a c4 boltot az xbowhoz, de nem tudom használni, csak a sima alapvesszõvel tudok lõni.ez miért van?Hogy lehet vesszõt választani???
alma2
Nem is a garanciaval volt gondom, kettot ki is csereltek az uzletben ahol vettem, (kb 2005-2006-ban) hanem mar untam, hogy hamar tonkremegy a z tengely, igy valtottam. Persze ma mar g940-et hasznalok, ami szinten sok szempontbol gagyi, de ezt tuti mar, mellem fogjak temetni, ujat nem veszek.
Foleg, hogy a war thunderben, annyira jol sikerult az egeres iranyitas, hogy nem szivatom magam a joy-yal.(egyszeruen hatranyba kerulok az egeresekkel szemben, meg trackirrel is) Pedig barmit barmire nagyon konnyen be lehet allitani. Ajanlom minden repulesre vagyonak azt a jatekot.

szerintem

logitech gariban cseréli... ha nem múlt el még öt éves :-)
ausztriai regisztráció kell (telszám a hivatalos oldalukon). kedvesen megkérnek, hogy diktáld be a gyári számát, regelnek, felveszik a hibát, esetleg megkérnek, hogy vágd le az usb csatlakozót és küld el nekik postán.. és máris küldik a vadiújat a saját költségükön.
nekem cseréltek már egeret, chillstream controllert. (egérnél az optika szállt el, a chillstream-en pedig a bejövõ kábel tört meg a háznál)

sztem a worldwide garranty szinten a világ legkorrektebb cége.

DrTre
Nekem még egy elég régi Thrustmaster Fox2Pro joy-om van, ami még mindig mûködik és nem is olyan rossz, bár sok gomb nincs rajta. Viszont hiába próbáltam BF3-hoz, joy-jal nem lehet elérni azt az irányítási szintet, mint egérrel. Bár a joy jobb érzést ad, de egyszerûen lassabb, mint egy egér és ha az ember összekerül a levegõben egy jobb pilótával, vége is. A BF3 ilyen, mivel a BF2-ben még jó volt a joy, ott tudtam vele repülni rendesen, de a BF3-ban ugye leegyszerûsítették a jet-eket, hogy bármilyen hülye is tudjon repülni vele, így viszont megadták a lehetõségét annak, hogy mások (egy kis rásegítéssel) piszok jók lehessenek.

Sztem aki nem akar szívni folyton, az egeret használ, aki pedig inkább élvezné a repülést, az BF2-vel játszik. 😊

alma2
Amikor meg az aranykoromat eltem BF2-ben a lenti joyt hasznaltam helihez.
Sajnos a z tengelyen levo poti, vagy mechanika nagyon ocska, ketto is tonkrement akkor, ezert harmadjara csereltettem egy saitekre, ami nem ment tonkre, de a gagyi rugos kozepre allitasa bosszanto, nem lehet pontosan es finoman iranyitani vele, igy azt ki is kotottuk a cel erdekeben.
Vagyis a logitech sokkal jobb volt minden szempontbol szamomra( a tuzgombot leszamitva) de nem birta nalam a strapat.

szerintem

Mármint újonnan 30ezres kártya?
A legjobb ár/teljesítményt valszeg egy GTX 650-el kapod, vagy ennek alternatívája lehet egy radeon 7770.
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy melyik vidikártya viszi a játékot olyan medium-high környékén, 1440x900-as felbontáson, ráadásul aminek az ára se olyan borsos(max 30e)?
w126
Én botra szavazok, helit pl szerintem azzal a legjobb, fõleg, hogy tudom a rotor sebességét fixálni, amit pl egérrel nemigen, de ez ugyan így vonatkozik a jetre is.
De persze ki ezt ki azt szereti.

Mercedes-Benz&#174;