Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiknek? Szerinted azt olvassa bárki illetékes? 😄D
És pont ezért felháborító, mert már rég a pénzüknél vannak, minket csak úgy brahiból lehúztak mellé, és a sok buta elvárja hogy még vigyorogjunk is mellé, mikor munka nincs mögötte, csak átverés.

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

Nem kell aggódnod, nem csak ide írom be, milyen problémák vannak a játékkal, a battlelog fórumot is rendszeresen látogatom, és ugyanezeket megírom/megírtam már nekik.

Nem annyira burkolt az kérlek...azt szinte mindenki elismerte,hogy a pc-s piac a legkeskenyebb szelete a tortának,s ennek ellenére õk vannak a legjobban felháborodva.Na ezért nincs itt érdemleges változás,sem a játszhatóság,sem a csaló szûrés terén.
Magyarán,ha csak a konzolosok vennék meg,a játék kiadása már akkor nyereséges lenne,a pc-ek,csak a hab a tortán...

[IRAM] leader

Én úgy látom, hogy mindkét félnek igaza van. Az egyik nem kapta azt a pénzéért amit szeretett volna, meg amivel a reklámok, elõzetesek kecsegtették. A másik megvan elégedve kompromisszumok árán is a játékkal. Ez is rendben van. Az meg, hogy ezt ki milyen stílusban adja elõ önmérséklet vagy düh kérdése. Itt mindenkinek lehet saját véleménye mindenrõl és nem feltétlen kell elvitatni tõle a véleményét. Ebben a vitában azért nem lesz kompromisszum mert mindenkinek igaza van valamilyen szinten! a többi csak levegõpasszírozás! Az én véleményem, hogy igen a pc-sek át vannak verve. Több lehetõség lenne a játékban és a nyakukra engedték a csalókat. De ameddig a konzolcégek burkoltan pénzelik a fejlesztõket nem is lesz nagyon változás.

Battlefield kedvezmény van a mûhelyedben!?😊
mert ha lenne elvinném az én kis 626-osom egy kis "pofozgatásra".
- fékbetét cserék
- fékolaj csere
- helyrepattintani a klímát (müx, csak át kéne nézni, meg feltölteni ha szüks)
- némi autóvillamosság (tempomatot megnézni meg központi zárat)
- ha már ott van lehetne egy olajcsere is, meg az általános átvizsgálás

- esetleg ha szereted a kihívásokat akkor elbújhatnátok a négykerékkormányzás rejtelmeiben is:-) (mióta felújítottam az elsõ kormánymûvet, aki összerakta a gépet nem csekkolta rendesen és most nem müx😞)

bocs az offért😊

compassion does not fit me... battlelog: braincruiser

kemotox
Ja és igen: Húzzon a gecibe. Azt hiszem ezt most már nyugodtan ki lehet jelenteni, a "bazd szájba boxerrel" után.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

kemotox
"aki nem játszik annak semmi véleménye nem lehet"
Hát nem. Aki nem ismeri, annak hogy lehet véleménye róla?
Az meg nem vélemény, inkább szánalom, hogy páran itt sírnak, mint a sértõdött kisgyerekek. Nem tudom miért gondolják, hogy ettõl jobb lesz. Ha nem tetszik, nem kell játszani/foglalkozni vele és kész. Miért jó, hogy idejönnek ugatni? Azt hiszik, hogy a DICE olvassa ezt a fórumot, és majd visszaküldik a pénzüket, vagy mi?😄
És persze azokat hülyézik le, akiknek tetszik a játék. Szánalmas.

Tehát a te megcáfolhatatlan és tökéletes logikád szerint, aki nem játszik annak semmi véleménye nem lehet, és takarodjon a g***be.Aki pedig megvette, és játszik vele, az meg örüljön hogy luk van a seggén, hogy pénzt adhatott a dicenak, és különben is mért nem íratta rájuk a házát, és különben is csak fõvesztés terhe mellett merjen bármi rosszat is mondani e remekre, tehát adjon még pénzt a dicenak meg a fanatikusainak és húzzon a g***be.Szép.

Nálam már régóta nyilvánvaló, hogy a professzionálisnak mondott csalások értékesítése mögött a DICE állhat. Ennek alapja az a kísérlet volt amit néhány lelkes fiú hajtott végre õsszel. Vettek egy játékot megvették a profi csalást majd videóra rögzítették a játékost és jelentették a DICE-nak. És nem történt semmi. Majd felvették a kapcsolatot ismét és kérdezték mi az oka annak, hogy a nyilvánvaló csaló nem kerül banolásra. A DICE válaszában részletezte, hogy elégtelen a bizonyíték mert nincs screenshot. Azt tudni kell, hogy a professzionális csalás kikapcsolja magát amikor készíti a PB a képernyõképet. A fiúk ezután válaszukban elmondták a történetet és arra is rájöttek, hogy miért kell a csalás letöltéséhez az oldalon megadni a BL nevedet. Miután felfedték magukat pár órán belül banolva lett az account és ami érdekes a csaló oldalon a regisztrációjukat sem tudták elérni többet. Vannak még véletlenek!

Nálatok nincs olyan opció, hogy favorite? Mert nálam lehet berakni kedvencek közé szervereket. Vagy ilyen sûrûn lesz egyik napról a másikra egy JÓ szeróból szar?

The Matrix has you...

kemotox
Én még nem nagyon akadtam fenn semmin. Ugrani kell.

Na igy foglalkoznak a kiadók a játékosok játékélményével.
Sehogy.Az számomra már régóta röhej hogy külsõsöknek kell a multijátékokban a csalásvédelmet megoldani,mert a játékot fejlesztõk és kiadók alapból tojnak rá.
Ez pedig egy alapvetõ hiba.
Valamelyik nap is fél órát tartott mire a haverral olyan szervert találtunk ahol nem volt fent olyan játékos aki képes volt 20+ embert egymaga alázni.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Visszatérve az elakadásra, azért nagyon bosszantó, mert ugyan mehetsz olyan útvonalon, ahol semmi akadály nincsen, na az a cod feeleing, a csõben menés, amerre mindenki megy, bután,nyomni a gombot homlokkal,majd meghalni, ha viszont kerülni szeretnél valamelyik szárnyon, mint egy bfben, akkor arra csak 50% esélyed van, mert vagy megakadsz valami szürreálisan lehetetlen pixelben és meghalsz, vagy nem.

Úriember biztosra nem fogad 😄

nemárt egy más fajta játék is ha ez szarakodik tartaléknak
Én biztosan nem...a bc2-vel már beszoptam,mert elõrendeltem,az ugye minden volt,csak bf nem,ezt meg a játékostársaim unszolására vettem meg,hogy majd jó lesz az...hát még nem lett.De vannak még csodák.

[IRAM] leader

de tuti mindenki megveszi majd<#eplus2><#eplus2><#eplus2> persze én csak akkor ha nem valami schifi játék lesz a real time jobban teccik bár egy stalker szintû még jöhetne
Akkor szerintem Uraim,zárjuk le a vitát azzal,hogy ajánlok egy fogadást...

Mivel nem vagyok egy gazdag ember,csak 100E-ftom van rá,de fogadjunk,hogy a bf4 is egy játszhatatlan fostalicska lesz a megjelenés elsõ hónapjában,a játékosok többségének megítélése szerint.Na ,ki mer fogadni??
Pedig most már aztán ezerrel megy a fejlesztés...

[IRAM] leader

w126
Na én léptem, hajnalban kelni kéne, holnap re, addigra már békésebben remélhetõleg😊

Mercedes-Benz&#174;

w126
Ez egy örök harc, így nem véglegesen, de míg végtelen a harcunk addig én gazdagodom😄DDD

Mercedes-Benz&#174;

w126
Rendben, nem is várom!

Mercedes-Benz&#174;

De valahogy mégsem véglegesen,amint a mellékelt ábra is mutatja...

[IRAM] leader

w126
Mörfi egy majom, naponta gyõzöm le itt😊
Mûhelyem.

Mercedes-Benz&#174;

De és ennek számos oka van,amit most ne soroljak már fel...

[IRAM] leader

mert ha a boltban lejárt terméket veszel nem mondhatja a boltos hogy nem kötelezõ megvenni hanem megbaccák érte ahogy az internetes szerencsejátékot beszabályozták akkor ezt is szabályozzák be
w126
"kénytelen az ember játszani vele,"

Nem kénytelen!!

Mercedes-Benz&#174;

Egyszer ültem Mercedes-ben,akkor is csak 5 percet...nem fogok róla regényeket írni,sõt véleményem sincs róla.A Murphy törvénye azonban még a porche-ra is vonatkozik....

[IRAM] leader

ez nem egy ember hanem mondjuk a fogyasztóvédelemnek kéne lennie
w126
Pénz, pénz, és pénz!!
Sajnos ez a világ van, nem kell feltétlen emögé beképzelnünk semmit, a pénz a lényeg, néha szédítünk, hogy legyen sok vevõ aki hoz pénzt😊
Mint egy amúgy gagyi film kisbemutatójában, miszerint összevágnak 3 perc borzalmasan jónak tûnõ részt, oszt a moziban veszed észre, hogy a 120 perc-ben 3 felé oszlott ez a 3 perc😊 Eleje, közepe, vége, a többi gáz!!
Természetesen ezzel nem utalok arra, hogy a bf3 gagyi, csak most ez jutott példaként az eszembe.

Mercedes-Benz&#174;

Egyszer,talán a nem is olyan távoli jövõben,jön majd egy ember,aki azt mondja,gyerekek,ez egy termék,amit eladtatok nekem.Ez a termék ebben és ebben a pontban nem felel meg az általatok leírtaknak -és ezt be is tudom bizonyítani-,kérem szépen,fizessétek vissza vételárat,s x összegû kártérítést,amiért félre vezettetek.Tudod mi történt volna??Az elsõ 3 hónapban,a megvásárolt 6 millió példányból kb. a fele visszakerült volna a tisztelt kiadó birtokába.De per-pill. mondjuk ezt nem teheted meg,azért IS kénytelen az ember játszani vele,meg azért,mert a remény hal meg utoljára,hogy végre játszható valamit kaparnak össze belõle...

[IRAM] leader

ahogy<#eplus2> igy visszaolvasgattam
szerintem már nem csak a dice-rõl meg a bf3-ról gondolja hogy szar hanem a mercedesrõl is<#eplus2><#mf1>
DrTre
Többször elõfordult már több kiadóval, fejlesztõcsapattal is, hogy elképesztõen idióta módon nyilatkoztak, olyankor elgondolkodok kicsit, hogy egy ekkora cég hogyan engedhet meg magának ilyen "marketing szakembereket". Tanultam marketinget, bár nem sokat, de hát még józan paraszti ésszel is azonnal látható, hogy ami ilyenkor történik az minden, csak nem jó kommunikáció. Sztem ismerõsök ülnek ilyenkor abban a székben, ahova igazi tehetség kell, mert ez egy bizony egy ilyen szakma, nagyon fontos, hogy mit közvetítenek a játékosok, azaz leendõ, illetve jelenlegi vevõik felé.

Kíváncsi vagyok, hogy ha odaállítanék eléjük, hogy ezt és ezt kéne nyilatkozni, mert ettõl és ez és ez változik és ilyen és olyan hatást érnének el vele, 10-szer kevesebb fizetségért cserébe, akkor mit szólnának. Valószínûleg azt, hogy van már kiváló szakemberük és õ érti a dolgát, holott mindenki tudja, hogy nem. Na mindegy, ezzel most elszaladtam kicsit.

Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?

w126
Akkor delete!!

startmenü-vezérlõpult-programok telepítése és törlése-bf3 eltávolítása.
A kódot töröld ki mindenhonnan, vagy add ajándékba valakinek!!
Remélem tudtam segíteni abban, hogy a szemét dice ne tudjon téged eszköznek használni aljas tetteihez!
Tedd meg, ne tudjanak felhasználni, tedd meg most!! lecgó!

Mercedes-Benz&#174;

w126
"fizikája mert a "hülyék" is élvezni szeretnék a játékot nem bosszankodni,hogy nehéz a kezelhetõség"

egyet értek, ha valaki valós tulajdonságokat akar, van microsoft repcsi szimulátor...na ott lehet röpködni frankó realisztikával😊

Mercedes-Benz&#174;

Sajnálom,nem tehetem...csak kódot vettem...de veled amúgy sem társalgok,nem érted a mondandóm,akkor meg minek.

[IRAM] leader

w126
Légy akkor kemény és büszke, dobd ki a játékot most az ablakon, hiszen átvertek, ne hagyd, hogy veled, átvert userrel javítsák a statisztikájukat!! lecgó!!😊

Mercedes-Benz&#174;

DrTre
Én is azért megyek a vitába, mert szeretem a játékot és védem, ha kell. Most pedig úgy érzem, hogy eljutottunk egy olyan szintre a vitában, amikor tisztába kell tenni egy-két dolgot, amit esetleg nem tud mindenki.

item
Óriási nyomás van a fejlesztõkön,ez elsõsorban a kiadó hibája,mert azt csak a pénz érdekli. Amíg nem errõl szólt a dolog,addig a DICE is tök normálisan állt a dolgokhoz,de amióta átkerült a stafétabot az EA-hoz azóta kuss van mindenkinek,és az van amit a kiadó akar. Minden téren. Én azt sem tartom elképzelhetetlennek,hogy a kiadó nyomására reklámozták úgy a játékot,ahogy tették. Ezenkívül ahogy DrTre is írta,azért olyan a repülõk fizikája mert a "hülyék" is élvezni szeretnék a játékot nem bosszankodni,hogy nehéz a kezelhetõség. Ezeket szintén a kiadó nyomására alakították úgy ahogy. Az EA-nak semmi nem számít csak a bevétel.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

Jah,a kommunikáció...de könyörgöm,ilyen???Már közröhej tárgya volt a faszi a Twitter-en??Egy ilyen komolynak mondott cég,megengedhet magának ilyet.Megmondom a tutit,persze hogy meg.Náluk a pénz.A többi csak ámítás,...és ha valaki még ezek szerint sem érzi magát átverve,azt csak sajnálni tudom...

[IRAM] leader

w126
Hogy mit írjon és mit ne majd az admin megszabja.
De attol, hogy ez egy fórum, úgy gondolom vannak iratlan szabályok, vagy elvárható viselkedések nemde?
Ha ezen a topikon szájba akarsz verni egy dice fant, akkor nem jó helyen vagy. Ha nácizod a másikat az már egy határt is átlép!
De lehet csak én vagyok túl nemzetközi, vagy túl sokat vagyok Mercedes fórumon, ahol erõsen több a felnõtt ember és ahoz szoktam.
De ott is valahogy nem szeretjük ha köpködik a márkát, hiszen mi szeretjük minden hibájával együtt. Itt a bf3-at szeretjük így.
Amott is beszélünk általunk széria hibáknak vélt dolgokról, de ilyen stílusban az "imádatunkat" nem savazzuk, és nem is hagyuk!!
Mivan ha ide betéved egy leendõ bf3 user? Mit lát?
Tessék megérteni, hogy nem az a bajom, ha beszélünk egy bugról, hibáról, hanem van egy pont, amikor a gyûlölet a fékezetlen köpködés elér egy olyan szintet ami már bántja a szemem.
Persze lehet mondani, hogy "ha nem tetszik bf3 topikon a köpködés akkor menj el kedves bf3 fan".......csak ez is érdekes lenne...

Mercedes-Benz&#174;

DrTre
Ezt így még mindig nem nagyon értem. Kiszámolja, hogy ki kire lõtt. És utána mi történik?

A másik, mezei játékos téma. Ezt nem értem én a leginkább, hogy miért nem tudnak kommunikálni, mert sztem ez azon múlik. Ha elmagyaráznának egy-két dolgot a fejlesztésrõl és a miértekrõl, akkor máris jobb megítélésben részesülnének és a játékot is többen értenék. Persze nehéz azt elmondani, hogy hát azért nincs fizikája a repülõknek, hogy a hülyék is tudjanak játszani vele, a BF2 veteránok pedig most le lettek szarva, de nem lehetetlen.

Én annak vagyok a híve, hogy mindent meg lehet beszélni, csak közös nevezõre kell jutni, hogy ne egymás mellett beszéljen el a két fél. Persze ez nem mindig jön be, olyankor ütni kell. 😄 Nem, csak vicceltem. A kommunikáció a legfontosabb. Mindig.

w126
Különben én sem vagyok szikrázó szemû dice fan, szeretem a bf3 terméküket, minden hibájával együtt, mégha néha azok roszkor is találnak meg....olyankor bosszantó, de lényegében simán együtt tudok élni velük a játékban.
Sok dice termék van, pl moh T1 amit nem játszom, nem is szeretem túlzottan, sõt a moh2-õt sem...
De a bf3-at imádom,és ha egy bf3 fan topikban ilyen vehemensen támadják a gémet, akkor fogom védeni. És továbra is több mint érdekesnek tartom, ha valaki feljön, köp 2-3-at a bf3-ra, majd angolosan távozik és megy bf3-at játszani....
Érezhetõ az ellentmondás ugye?!😊
Szal beszéljünk a gémrõl, meg beszéljünk hibákrol, de az utobbi idõben az alábbiak elszaporodtak:

Szemét dice.
Átbaxtak.
Szar játék.
Ez egy fos.
Mi ez a szar?
Dice fant kiütni.
Nem jó a motor.
Szar a motor.
Nem jácható.
Undorító.

És stb...és ezen emberek 95% komoly órákat van ebben a játékban!!
Há halló uraim? Van sims is, lehet vele tolni!!

Mercedes-Benz&#174;

Mert ez egy fórum???...ahol vélemények,érvek akár ütközhetnek is???...ezt meg én nem értem.Miért akarod másnak megszabni,hogy hol legyen??<#nemtudom>Vagy mit írjon és mit ne...<#nezze>

[IRAM] leader

w126
Részemröl off.

bf3 on.

Mercedes-Benz&#174;

w126
Figy tisztellek becsüllek, de amúgy akkor miért vagy itt?

A bf3 egy szar.
A dice fanokat kikell ütni.
A bf3 topik adminját le akarod váltani.
Aki nem ért egyet veled az náci.
Alapvetõen utálod a dice-ot

Nem értem!!

Mercedes-Benz&#174;

hogy ki kire lõtt...bocsi ez kimaradt...elég értelmetlen így😊

[IRAM] leader

DrTre
Én se vagyok az, nem kell annak lenni. Én sose értettem, ha vki például istenít egy céget, egy vállalatot, mint pl az Apple-t.

Én hajlandó vagyok egyébként elmondani, elmagyarázni minden olyan hibát, amit felsoroltok, persze csak ha tudok, nem vagyok játékfejlesztõ. Hátha sikerül dûlõre jutni egy-két dologban és talán több megértés születik, mint bosszúság.

item

Urak!

Térjünk vissza a normális kerékvágásba,ha kérhetem.

Köszönöm...

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....