Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
Magyarán,ha csak a konzolosok vennék meg,a játék kiadása már akkor nyereséges lenne,a pc-ek,csak a hab a tortán...
[IRAM] leader
mert ha lenne elvinném az én kis 626-osom egy kis "pofozgatásra".
- fékbetét cserék
- fékolaj csere
- helyrepattintani a klímát (müx, csak át kéne nézni, meg feltölteni ha szüks)
- némi autóvillamosság (tempomatot megnézni meg központi zárat)
- ha már ott van lehetne egy olajcsere is, meg az általános átvizsgálás
- esetleg ha szereted a kihívásokat akkor elbújhatnátok a négykerékkormányzás rejtelmeiben is:-) (mióta felújítottam az elsõ kormánymûvet, aki összerakta a gépet nem csekkolta rendesen és most nem müx😞)
bocs az offért😊
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Hát nem. Aki nem ismeri, annak hogy lehet véleménye róla?
Az meg nem vélemény, inkább szánalom, hogy páran itt sírnak, mint a sértõdött kisgyerekek. Nem tudom miért gondolják, hogy ettõl jobb lesz. Ha nem tetszik, nem kell játszani/foglalkozni vele és kész. Miért jó, hogy idejönnek ugatni? Azt hiszik, hogy a DICE olvassa ezt a fórumot, és majd visszaküldik a pénzüket, vagy mi?😄
És persze azokat hülyézik le, akiknek tetszik a játék. Szánalmas.
The Matrix has you...
Sehogy.Az számomra már régóta röhej hogy külsõsöknek kell a multijátékokban a csalásvédelmet megoldani,mert a játékot fejlesztõk és kiadók alapból tojnak rá.
Ez pedig egy alapvetõ hiba.
Valamelyik nap is fél órát tartott mire a haverral olyan szervert találtunk ahol nem volt fent olyan játékos aki képes volt 20+ embert egymaga alázni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
[IRAM] leader
Mivel nem vagyok egy gazdag ember,csak 100E-ftom van rá,de fogadjunk,hogy a bf4 is egy játszhatatlan fostalicska lesz a megjelenés elsõ hónapjában,a játékosok többségének megítélése szerint.Na ,ki mer fogadni??
Pedig most már aztán ezerrel megy a fejlesztés...
[IRAM] leader
Mercedes-Benz®
Mercedes-Benz®
[IRAM] leader
Mûhelyem.
Mercedes-Benz®
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Sajnos ez a világ van, nem kell feltétlen emögé beképzelnünk semmit, a pénz a lényeg, néha szédítünk, hogy legyen sok vevõ aki hoz pénzt😊
Mint egy amúgy gagyi film kisbemutatójában, miszerint összevágnak 3 perc borzalmasan jónak tûnõ részt, oszt a moziban veszed észre, hogy a 120 perc-ben 3 felé oszlott ez a 3 perc😊 Eleje, közepe, vége, a többi gáz!!
Természetesen ezzel nem utalok arra, hogy a bf3 gagyi, csak most ez jutott példaként az eszembe.
Mercedes-Benz®
[IRAM] leader
Kíváncsi vagyok, hogy ha odaállítanék eléjük, hogy ezt és ezt kéne nyilatkozni, mert ettõl és ez és ez változik és ilyen és olyan hatást érnének el vele, 10-szer kevesebb fizetségért cserébe, akkor mit szólnának. Valószínûleg azt, hogy van már kiváló szakemberük és õ érti a dolgát, holott mindenki tudja, hogy nem. Na mindegy, ezzel most elszaladtam kicsit.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
startmenü-vezérlõpult-programok telepítése és törlése-bf3 eltávolítása.
A kódot töröld ki mindenhonnan, vagy add ajándékba valakinek!!
Remélem tudtam segíteni abban, hogy a szemét dice ne tudjon téged eszköznek használni aljas tetteihez!
Tedd meg, ne tudjanak felhasználni, tedd meg most!! lecgó!
Mercedes-Benz®
egyet értek, ha valaki valós tulajdonságokat akar, van microsoft repcsi szimulátor...na ott lehet röpködni frankó realisztikával😊
Mercedes-Benz®
[IRAM] leader
Mercedes-Benz®
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
[IRAM] leader
De attol, hogy ez egy fórum, úgy gondolom vannak iratlan szabályok, vagy elvárható viselkedések nemde?
Ha ezen a topikon szájba akarsz verni egy dice fant, akkor nem jó helyen vagy. Ha nácizod a másikat az már egy határt is átlép!
De lehet csak én vagyok túl nemzetközi, vagy túl sokat vagyok Mercedes fórumon, ahol erõsen több a felnõtt ember és ahoz szoktam.
De ott is valahogy nem szeretjük ha köpködik a márkát, hiszen mi szeretjük minden hibájával együtt. Itt a bf3-at szeretjük így.
Amott is beszélünk általunk széria hibáknak vélt dolgokról, de ilyen stílusban az "imádatunkat" nem savazzuk, és nem is hagyuk!!
Mivan ha ide betéved egy leendõ bf3 user? Mit lát?
Tessék megérteni, hogy nem az a bajom, ha beszélünk egy bugról, hibáról, hanem van egy pont, amikor a gyûlölet a fékezetlen köpködés elér egy olyan szintet ami már bántja a szemem.
Persze lehet mondani, hogy "ha nem tetszik bf3 topikon a köpködés akkor menj el kedves bf3 fan".......csak ez is érdekes lenne...
Mercedes-Benz®
A másik, mezei játékos téma. Ezt nem értem én a leginkább, hogy miért nem tudnak kommunikálni, mert sztem ez azon múlik. Ha elmagyaráznának egy-két dolgot a fejlesztésrõl és a miértekrõl, akkor máris jobb megítélésben részesülnének és a játékot is többen értenék. Persze nehéz azt elmondani, hogy hát azért nincs fizikája a repülõknek, hogy a hülyék is tudjanak játszani vele, a BF2 veteránok pedig most le lettek szarva, de nem lehetetlen.
Én annak vagyok a híve, hogy mindent meg lehet beszélni, csak közös nevezõre kell jutni, hogy ne egymás mellett beszéljen el a két fél. Persze ez nem mindig jön be, olyankor ütni kell. 😄 Nem, csak vicceltem. A kommunikáció a legfontosabb. Mindig.
Sok dice termék van, pl moh T1 amit nem játszom, nem is szeretem túlzottan, sõt a moh2-õt sem...
De a bf3-at imádom,és ha egy bf3 fan topikban ilyen vehemensen támadják a gémet, akkor fogom védeni. És továbra is több mint érdekesnek tartom, ha valaki feljön, köp 2-3-at a bf3-ra, majd angolosan távozik és megy bf3-at játszani....
Érezhetõ az ellentmondás ugye?!😊
Szal beszéljünk a gémrõl, meg beszéljünk hibákrol, de az utobbi idõben az alábbiak elszaporodtak:
Szemét dice.
Átbaxtak.
Szar játék.
Ez egy fos.
Mi ez a szar?
Dice fant kiütni.
Nem jó a motor.
Szar a motor.
Nem jácható.
Undorító.
És stb...és ezen emberek 95% komoly órákat van ebben a játékban!!
Há halló uraim? Van sims is, lehet vele tolni!!
Mercedes-Benz®
[IRAM] leader
A bf3 egy szar.
A dice fanokat kikell ütni.
A bf3 topik adminját le akarod váltani.
Aki nem ért egyet veled az náci.
Alapvetõen utálod a dice-ot
Nem értem!!
Mercedes-Benz®
[IRAM] leader
Én hajlandó vagyok egyébként elmondani, elmagyarázni minden olyan hibát, amit felsoroltok, persze csak ha tudok, nem vagyok játékfejlesztõ. Hátha sikerül dûlõre jutni egy-két dologban és talán több megértés születik, mint bosszúság.