65797

[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
Ki fehérvári? Te meg Terrance. Mást nem tok. :) -
Te is? Oszt mennyi vagy most? :) -
zebrock #980 de , csak a szituból az jött le,mert padavane csókát ezért vágták ki. (fehérvárt emlegetve) én csak kérdeztem,hogy a bizonyos emberke fehérvári-e ,de nem. -
Szotyiszán #979 bár fogyókúrázom, de eskü, hogy elkisérlek. olyan régen ettem fini burgert. :) A pestinek benziníze van. :P -
Aha. :D -
Szotyiszán #977 
finomabb a fehérvári meki mint a pest? ha már csak azt nézzük, hogy tisztább a levegő arrafelé.... -
Szerény véleményem szerint, hiába keresel rendes modit, nem fog tudni segíteni. Sejtésem szerint, egy modi sem szólhat bele a másik modi dolgába. Tehát hiába van meg a joguk hozzá fizikailag, de egy modi sem birálhatja fellül a másik döntését. Pl csak az nyithatja ki a topikot, ki bezárta. -
Szotyiszán #975 reggel óta próbálok elérnei egy rendes modit, de semmi. biztos xyz bannolta őket. :) -
Van már demo? :D -
na meg jelenik már végre ez a játék?
-
Ban :D -
Te nem sz.fehérvári vagy? -
Mint már tegnap elmlítettem, héten megyek fehérvárra. De csak azért, mert ott megyünk fel az emhétre. Visszafelé tervezem, beugrok TerranceG-hez a bótjába. TerranceG a klán vezirem. :) De esküszöm, semmi másért. Bár lehet egy hambit betolok az arcomba a mekibe. :)
Szórakozást majd egy másik időpontba, közösen végezzük. Már beszéltünk róla, lehet lesz pénbol, este meg hastáncos lányok. :D -
zebrock #969 ezek szerint télleg fehérvári , tipp : rádió 11 :) jah , elbontották :)) -
Szotyiszán #968 Nem értem, ha meg akarjuk beszélni, hogy Szuékesfehérvárott lenne a kövi tali, az miért ban... ez nem normális dolog. -
zebrock #967 Fehérvár azért szúrja a szemem , ez tuti ? Jah , és van rézbőrü , hogy .... -
Szotyiszán #966 ???????????
ez azért már... b+! -
martinho040150 #965 huhh de fasza a banner XXD
-
Vigyázz mert eltünsz mint szürke szamár a ködben
-
Kuss libarista! -
Padavane #962 Én szürke egér vagyok, kikérem magamnak... -
Rasszistaaaaa!!!!!! -
kecseg fehér szimpatizáns alregek
-
Padavane #959 Zsííír... -
Szotyiszán #958
kk-s a kk-knak. :) -
Chat két hétig nuku :)! -
körömpörkölt #956 enyém a szűke -
Takarítsd meg a monitorod b34 :)! -
Hüje köcsög különc!
-
Alakul, de mintha nem lenne olyan szép fehér mint a miénk. Milyen mosoprt használsz? -
akko b34! -
Padavane #951 Én enyém jobb :-) -
Így jó :)? -
Szotyiszán #949 hüjék. :D -
szuper :DDDD -
körömpörkölt #947 ez jó:) -
Padavane #946 Hülye. :-DD -
Szotyiszán #945 lál! csináltam egy 120*20-as szürke logót, hogy ne látszódjon, ezt én láma beszúrtam ide. :D:D hát, keresd meg:D -
Szotyiszán #944
:) -
körömpörkölt #943 terepszínű rucit is szerezz be, hogy láthatatlan legyél:D