65797

[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
mért nektek van? -
sztem meg ti offoltok sokat
amugy hogy takaritotok ki???:P -
Szpemtársak és szpemtársnők, első a topik. :) -
Takaritsa már ki valaki ezt a runyát innen !!!!4 -
Egyébként tényleg te vagy aki a legtöbbet offolja:D -
Szotyiszán #1020 van valami bf3-as hozzászólásod is, vagy csak offolsz? :) -
nah végre nem akarom h az enbyém legyen a ték -
Éééés vazz télleg törölte
-
megesik -
rossz válasz... -
Jóreggelt :)
Látom zajlik ... basszus .. ez kezd tisztára olyan lenni mint melóban :)
Tipikusan az az eset, mikor az valamelyik agysebész felnyalja magát valamilyen "magasabb" pozícióba (Hozzáteszem, ez a "magasabb" pozíció is qrva alacsonyan van ...) és utánna hirtelen az ő seggéből kezd jönni a passzátszél ... Nem lehet vele mit csinálni, hagyni kell ... Istenkomplexus :) Én már rutinosan alázom az ilyeneket, elég csak olyan dolgokat mondani nekik kedvesen amihez nem elég a 60-as IQ ... meg is van lőve az egész dolog
-
vonalkod jön ozt kiszed innét mint a sicc -
amugy nem akrtam tékelni csak pont irtam egyet és utolag láttam szal sztem töröltewssétek ki -
Teis? Épp arra mennék, akkor ne menjünk 2 kocsival... -
Na addig egy gyors kérdés:
Mikor adták ki az 1.4-es peccset?(nem a CShez)
és a google nemér -
Szotyiszán #1010 majd ha nálad tékelünk, addig se szítsd a flémet, köszi:) -
Chuck Norris -
Na rew ittis.Tetszik a banner:D Kinek a keze munkája? -
őőőőő nem is tudom de te megmondanán ki volta first Undisputid champion?? -
van 1 perced, hogy benyög mi az AT sf unlockja, vagy törlődik a ték :) -
kösz ne -
KK! -
Szotyiszán #1001 ha már ott járunk, megnézhetjük, hogy megjelent e ott a bf3 -
naszal -
kicsi vagy te még ehhez :D -
Szotyiszán #997 1000 ték -
b34 de csak szerintem
-
Szotyiszán #995 
-
bazzeg haggyátok már abba az OFF-ot!! -
hmm egyik ügyes kiscsajszi fősuliról pont fehérvári, és épp gondolkodtam rajta, hogy elviszem haza majd koliból, mert ugye elég vacak az idő mostanában, meg a vonaton is köztudottat elég rossz a közbiztonság...és ahogy így mondjátok az ottani meki is pont kapóra jön, mert épp mostanában akarok egy kis darált műanyagot enni :)
jameg ahogy hallom az ottani mol kúton nem lehet cigit venni, mert beszart a vonalkódleolvasó, ti erről mit tudtok? :D -
uh hogy miktörténtek
-
Szotyiszán #991 
-
Mi a fakking dikk fan itt ratyik? -
Qrvajó ez a topic :)
Néztem, hogy miaf@sz, bejelentették, hogy ennyire ott van a toplistán, de nem éppen. Itt kérem forradalom van: mindenki gz8 ellen. Vajon ki győzhet?
#930-> ez meg magárt beszél, ha ez igaz, akkor minden elismerésem :) -
Nem gond, visazünk akkor majd hazait. :) Karaj kenyér, füstölt kalbász vörös hagyma. :DDD
És olvass privit b34 -
De én választom. :)
Pösten tunultunk még a 90-es évek elején, egy héten kétszer mentünk fel a émihez fejtágításra, zsigulival. :) Nem nagyon volt még elterjedve a meki, asszem akkor nyilhatot fehérváron is. Egyszer megáltunk, és bementünk. Kint az ajtónál a tábláról kinéztem mit fogok enni. Hát a faszom se gondolta, a valóságbam is akkor a hamburger, mint a plakáton. :) Szomszéd faluban vagy egy autos pihenő, ott kb 3x akkora. :) -
zebrock #986 mást nem tudok sajna , csak csehós haverjaim vannak :D , más , a fehérvári mekis kaja csúnya dolgokat okoz , nem ajánlom :) a többit meg meg se kóstoltam. Hízni tuti nem fogsz,jön ki mint állat majd LOL -
Szotyiszán #985 akkor 2hambit is eszem.:D -
90? Ugyan már! Ez egy emberi suj. :)
Én ma mértem, közelebb vagyok a 100-hoz még, mint a 90enhez. :D De dolgozok az ügyön. Ha szervizelni megyek, csak lépcsőt használok. 15 kilos táskával, már csak egy picit lihegek ha felérek a 10.-re. :DDD
Na jó, majd kiköpöm a tüdőm. :) -
Szotyiszán #983 90kg. nem sok, de... van mit leadni. :)