65797

[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
TS Zolly #782 Naná, hogy megbecsülünk téged. Csak a jó segged miatt. :DDDDD -
Tök furcsa ,nem is tudtam ,hogy a bfszkín minig is ismerte egymást ,egyszerre születtünk közös anyától.
Hát nem, itt mindenki ugy jött ide mint ujjonc ,én is kaptam eleinte az oltást még 42topicban 4-5éve,de mára megbecsült, szeretett tagja vagyok a szkínnek és dicső alapítója és vezére a KK-nak. -
n003 #780 
és hüjje vagye
-
n003 #779 mivan nemférsz mán be a cod4 totyikba? :DD -
patch?
-
Paranoia #777 130 üzi,hirtelen azt hittem már...vmi
-
n003 #776 háát nekünkeddignagyonúgytűnikhogynaonmegakarodmondani
hogyiskéneviselkedniésfórumozniamitmégamodiksetudtakmegtanítaninekünk
ésebbeőkmárbelenyugodtakéselfogadtákhogyelmeosztájjazösszesBFfórum
jahhésistenéltessekurvanyád!! -
akkor ma van kurvaanyáknapja
-
csak arra akartam rávilágítani (most figyelj mert elmesélek egy titkot, amit egy pici kereséssel te is tudnál ,pedig te okos gyerek vagy mert tudod hogy kell utána nézni mindennek) a BF3 még sehol sincs ,csak egy kiszivárgó hír van róla...
AKKOR MOST MIRŐL IS BESZÉLSZ??? -
kurvaanyád-nak ma van a szülinapja... HBD.
-
Ahh, ez gameoveres lett, janek-stylenenek jobban orultem volna.
-
Te meg azért jársz cangával, mert a tripla büntiponttal jár, a jármű elkobzása is...
-
jaj ha nagyon akarta volna akkor most én üzembentartóisztam volna a skodridat 
-
"Akar a halál megváltani titeket..."
Látod, hogy nem figyeltél a részletekre??? A kettővel ez elötti HSZ-em is a #666-ik volt... csak, hogy tudd, nekem Lucifer a spanom!
Ui.: B+
-
TS Zolly #768 Te azért jársz biciklivel, mert ahoz is hüje vagy, hogy egy sima gyokcsit megszerezz b3! -
én ezé járok cangávaa 
-
ma belém jöttek hátulrol ugy hogy nem áltam hanem menet közbe? a balfék
szítvet az ideg
most mond meg!
-
"Próbáltam tükröt tartani elétek, hogy mit láttok meg benne, rajtatok múlik."
Én magamat láttam és kurva jó vagyok! :D
;P -
Menjünk pojélni... :-) -
TS Zolly #763 Baszki! Én sem indítottam el vasárnap óta! Látszik milyen romlott ez a világ, megérdemli már a pusztulását. :) -
"Helyesbítenék: elég szűk az a réteg, aki olvassa a béef témát."
ezt miből gondolod?
tavaly ilyenkori becsületsüllyesztő bf talira valahonnan előszivárgott cirka 100 embör, javarészük innen...mostanra persze a bf2 leáldozóban van (pl legalább fél éve énse inditottam el), szal persze, hogy kicsit megcsappant a topik, de köszi, nincs szükségünk megváltásra :) -
Akar a halál megváltani titeket, már úgyis mindegy :)
"Ez igazából nem fórum, hanem játszótér, ahol a sok lámpi köcsög a meló, gondok súlya alatt itt kibaromkodja magát."
Itt a probléma, a felirat megtévesztett. További kellemes akármit
-
-
Ámen... -
TS Zolly #758 ámen -
Inkább valahol a kettő között leszek. Továbbra is fogok bfezni, ha magyart látok, szívesen fogok vele együtt játszani, a bf topikot viszont hanyagolni fogom, mert nincs benne semmi, amire szükségem lenne. -
Naaaaa...nehari cuncimókusom. Gyere, hajtsd a fejed a szőrös mellemre...
-
Ezt mondom, meg akarsz minket váltani, amiből köszönjük, nem kérünk.
Lehet nem úgy tűnik, de felnőtt emberek vagyunk (kivéve Running, meg kabbeZolly :-D)és jól tudjuk mit teszünk.
Ez igazából nem fórum, hanem játszótér, ahol a sok lámpi köcsög a meló, gondok súlya alatt itt kibaromkodja magát.
Nincs ezzel semmi baj...
-
részletes, naprakész, intelligens faq, és minden gond meg van oldva (van már rá terv, csak bf2höz már, bf3hoz még felesleges megcsinálni)...ezt majd, mint mondottam volt, majd megkapja a topik, ha szükség lesz rá...
ezen felül pár ember azért mindig segít, meg persze köztünk is vannak páran, akik szeretik elfelejteni, hogy nem mindenki született utp kábellel a seggében, dehát aki ezt nem képes elviselni, az gúglizzen :) -
TS Zolly #753 Nyalizolly????? Kabe te pöcs! -
Hát ahogy gondolod...
De ez már csak ilyen, szal ahogy Nyalizolly köcsögusz grimbusz mondotta:
"Megszoksz vagy megszöksz" -
Tudom, hogy felesleges, és valóban szúrja a szemem. A jó vég nem különösebben érdekel, eddig sem voltam a magyar bf community tagja, ezután sem leszek. Próbáltam tükröt tartani elétek, hogy mit láttok meg benne, rajtatok múlik.
-
Adod itt az élszentet...Felesleges köröket futsz, de minek is beszélek tudod te jól, csak szúrja a szemed.
Ne tedd, én is így kezdtem, de nem lett jó vége. :-D -
"Azt azért te is látod, hogy elég szűk az a réteg, aki olvassa/írja a béef témát"
Helyesbítenék: elég szűk az a réteg, aki olvassa a béef témát.
A belépésem.. pont olyan stílusban írtam, ahogy ti is szoktatok az újaknak. Másrészt meg bf2 topikba már írtam párszor, régebben.
Ha azért, mert már kinőttem a vég nélküli oltogatásból szar arc vagyok, akkor büszkén vállalom :)
Újra akkor jönnék be, ha valami mást szeretnék mondani. De mivel legelőször az offtengert láttam, legközelebb is ezt mondanám.
"Ugyan olyan, mint egy baráti kör"
nem egészen, ez egy publikus fórum. Ha ti a város közepén üvöltözve randalíroztok, akkor ugyanígy odamennék szólni. Persze nem egyedül, mert biztos megvernétek
-
TS Zolly #748 És nincs közép ut. Megszoksz vagy megszöksz. Ez a két dolog lehet csak. -
TS Zolly #747 Hogy honnan kéne tudni hogy köll zumonyi csipával? Benne lenne a könyvecskében amit a játékkal adnak, minthogy az is menne van, mivel nyillik az ejtőernyő. Jah a delikvensnek biztonsági másolata van? Akkor megint mehet a picsbe. Tehát igy is, ugy is elküldjük a francba. Tök mindegy. :DDDDD -
"igen, jelenleg eléggé belterjes képet festünk magunkról, dehát nehogy már egy közösség alkalmazkodjon az új emberekhez..."
De középút nem létezik vajon? Én értem, miért kell elküldeni a picsába azt, aki sniperral akar zúmolni, de nem mindenki nyomja a bfet pár éve, honna kéne tudnia? Persze, az az ideális, hogy ha játszani akarok valamivel, előtte szétgúglizom az agyam, hogy megtaláljak minden infót. De nem mindenki ilyen, és ez nem biztos, hogy baj. Ha csak kockák lennének a világon, akkor nem maradna egy jó nő sem :)
Nyilván nem a közösségnek kell alkalmazkodnia, de ti sem halnátok bele, ha az újonnan érkezetekkel más hangnemben beszélnétek, mint amit egymás között megszoktatok. -
TS Zolly #745 Pfuj te maradi! -
Igazából csak azt kaptad, ami megilletett...
Kissé kioktatva jöttél, hát kaptál.
Bírjuk itt a jó arcokat, csak meg vagyunk edzve a sok vérpistától és hát ez beleivódik az emberbe.
Azt azért te is látod, hogy elég szűk az a réteg, aki olvassa/írja a béef témát. Ugyan olyan, mint egy baráti kör. Oda sem mész csak úgy, hogy na mijafaszvan hapsikáim, mér' beszéltek arról amiről...
Szal nem veled van itt baj, hanem a belépéseddel...sztem gyere be újra. :-) -
őszintén, nem voltunk ráutalva a bf2 csúcspontján az újonccsalogatásra :)
meg ha megnézed volt itt közösségen belül is igen sok kemény konfliktus, szal a mézesmázosan ideédesgetett emberek akkor hullanának ki, mert nembírják :)
igen, jelenleg eléggé belterjes képet festünk magunkról, dehát nehogy már egy közösség alkalmazkodjon az új emberekhez...