65797
  • Paranoia
    sok bikinis után felse tünt
  • n003
    borat miatt? ... fúújjj
  • Paranoia
    bf komunitis jobban bejön xD
  • SigS
    Az
  • n003
    **************** = ???
    kiorganizálod a tejútra??
  • banborg
    tuggyuk:)
  • berczely
    nagyon jó ez a banner XDXD
  • Álreg
    Te simán nagy köcsög vagy ;)!
  • CoR Zolly
    Péntek reggelig nem lesz nyitva a két topik, akkor a **************** Értve vagyok Dzsótata b34
  • uHs Gerzson
    Szóval akkor már antiköcsögnek is meg kell felelni? bazzeg

Én még kecseg sem vagyok nem hogy antiköcsög
  • joebacsi
    ehh, a csíter mindenedet, ezt én se mondhattam volna szebben

egy biztos, vonalkódfikázással nem lesz megoldva semmi, sőt...semmi értelme tovább sztárolni őt (a negatív reklám is reklám ugye), itt már mindenki tisztában van vele, hogy mi történt, nagyon nem kell tovább ragozni...
    szal a helyzet roppant egyszerű, felejtsük be itt vonalkód emlegetését minden szempontból, az infantilis "vonalkód1" típusú felhasználók reggeléséig bezárólag...jó poén meg minden, de szvsz kibírjuk nélküle

ha ezt sikerül tartani egy ideig, a többi modinak egyértelmű lesz, hogy nem vérpistikeként kell kezelni az ittenieket, és kinyitják a 2 bftopikot (jean ugye rávilágított nem is olyan rég, hogy ez miért lenne jó), bölcsebb jövőbeni elbírálásokat kapunk légióskodásért, illetve fizetik mindenkinek a malájkurvás kezelést, amivel kikezeltethetjük a vonalkód által okozott traumákat :D

tehát rövid távú antiköcsögösködés lép életbe...vigasztaljon mindenkit az a tudat, hogy eddig olyan köcsög még senki nem volt, aki egy köcsög topikban antiköcsögségre gyúrt volna rá :)
    ja és nem utolsó sorban ha ez megy, megmarad nekem a nagylábű kurva, szal már csak ezért is igyekezzetek :D

no uff!
  • banborg
    Na de tényleg nyugi legyen mindenki részéről ,a gz98 reg szerintem jópofa vicc volt ,a bannolásán felháborodni már nem. Kell regelni egy gz987-t is és nem felháborodni ha azt is bannolja;) ez igy még pojcsi ,de a bunkó hangnemet fogjuk vissza tényleg ,főleg azok a modikkal szemben akik nem érdemlik meg!
  • Szotyiszán
    hallgassatok és tűrjetek. :)
  • CoR Zolly
    Mit b3? Esetleg nagyobb a lábszaga. :D
  • Yan
    bfes keresnék, mert nincs kulcsom a topikjához és vki bezárta. ;)
    akkor most tudatlan(abb) leszek játék ügyben?
    kérdésem lett volna, de itt off-nak számít...
  • CoR Zolly
    Ráning b3 álisd le magad!
  • joebacsi
    nono, a hobitlábú csajszi már rég stipistopi...lehet, hogy gáz, de én látok azokban a tappancsokban fantáziát
  • banborg
    Valóban éretteben kéne hozzáállni, attól még hogy gz -cenzurálva- nekünk nem kell annak lenni és ha jól mennek a dolgok elérhetjük hogy csak a normális modik ügyeljenek ránk és gz pedig -cenzuráva-
  • szatyorova
    A Béef szkén sem a régi...
  • MaskimXul
    hiába mutogatsz tudod, hogy igazam van
  • Running
  • MaskimXul
    ezek után miért csodálkoztok, ha nem vesznek komolyan titeket? szerintem is szemétség, ami történt, de így csak a lovat adjátok alájuk és igazoljátok a tetteiket. A gz-s álreg miatt meg nem kéne rinyálni, tök egyértelmű, hogy az ő boszantására lett regelve. Fuji jól beszélt.
  • Running
    Ha a gézévizesnyócas megkapja a hobbitlábú csajom a képről, akkor szerintetek megnyugszik majd, vagy érdemesebb lenne simán cipóra verni az arcát?
  • Szotyiszán
    ha megnézed a moditopoikot, akkor láthatod, hogy hétfőn egész nap téptem a szám, de csak este jött valaki, de nem azért, hogy válaszoljon nekem.

Akkor hagyjuk az egészet szónélkül? Ha meg olyat teszel ami nem jó, akkor egyből reagál. Ez az igazságtalan és nem értem ez hogyan működhet. De én befejeztem, szarok az egészer, úgyis ez volt a célja az egésznek részéről.

Legalább ti megkapjátok a topikotokat. ő meg folytatja tovább a kisded játékát csak most talán majd még pofátlanabbul, mint látszik. :P
  • felpillanto
    akartam kb én is eztet leírni
  • banborg
    Jean, kinyitni topicot csak az tud aki bezárta, igy a többi moditól ne várj választ mert semmi közük a szituhoz. Attól aki bezárta,meg azért ne várj választ mert -cenzurázva-.
  • Fujiryu
    ja ez már tényleg a hatalommal való visszaélés, hogy regelnek a ban után egy nappal egy nicket ami "véletlenül" 1 számban különbözik a kedvenc modink nevétől, és azt bannolják...Most komolyan azt hiszitek hogy ezzel az értelmetlen hülyeséggel, hogy egy moderátor nevét leutánozva regeltek valamit és lovagoltok rajta, és miután bannolják, jöttök azzal, hogy az összes szotyis meg hasonló nevű nicket törölni kéne mert úgy fair? Ezzel max annyit értek el, hogy a többi értelmes indokunkat sem veszik majd figyelembe, még akkorse ha van értelme, mert azthiszik egy hasonló szintű hülyeség...Grat de tényleg...és hajrá...
  • Szotyiszán
    azt megfigyeltem, ha igazat beszélsz, akkor semmi. ha rosszalkodsz, akkor egyből ugranak...
  • mNzJean
    Tök jó ,feltettem normálisan 2 kérdést a moderátoroknak , finoman szólva le se sz....k , bezzeg az offolást és az anyázást egyből lereagálják , a normális hozzászólással volt a gond vagy egyszerüen az átlag fórumozó le van tojva.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1057869802
  • Szotyiszán
    az a baj, hogy provokációnak tekintik, pedig ez csak rámutat a gyenge pontokra, a kiszolgáltatottságra. Ha felállna a székből és hátrébb lépne a monitortol 1 lépést, akkor látná, de most valszeg hozzáér az orra a monitorhoz és így igen beszűkül a látótere. :(
  • nürmidón
    Szerintem jogod van töröltetni őket! :)
  • Szotyiszán
    na szó, tátáám:

mcszotyi [Privát]
    Szotyi [Privát]
    szotyi021 [Privát]
    szotyi19 [Privát]
    Szotyi1991 [Privát]
    Szotyi21 [Privát]
    szotyi2121 [Privát]
    szotyi25 [Privát]
    szotyi26 [Privát]
    szotyi60 [Privát]
    szotyi76 [Privát]
    szotyi78 [Privát]
    szotyiboy [Privát]
    szotyicola [Privát]
    szotyika [Privát]
    szotyika12 [Privát]
    szotyikaa [Privát]
    szotyiko [Privát]
    szotyikolos [Privát]
    szotyimag [Privát]
    szotyimutyi [Privát]
    Szotyiszán [Privát]
    zsofiszotyi [Privát]
  • Szotyiszán
    http://www.sg.hu/forumuserkereso.php még jó, hogy nem szotyinak akartam regelni. :D
  • nürmidón
    De, akkor nem értem mi indokolja ezt:

"gz89 Dátum: 2007.12.11. 17:36 Adta: gz8
    Ezzel a nickkel talán nem kellene regelni..."

Komolyan minden hátsó szándék nélkül én csak ezt szeretném megérteni.

• CoR Zolly
    Akko nyalj ki b34 :DDD
  • Fujiryu
    Gondolom te sem azért regeltél nürmidón névvel, mert nemtudod hogy az mürmidón, hanem mert foglalt volt...
  • nürmidón
    Mondjuk nem azért, de pl a többi shadow nevü embert miért nem bünteted? (tényleg csak kérdezem)
    Nem regelhetek egy pl gz1977-et mert hasonlít valakinek a nickjére és ezért kibasznak mint macskát szarni?
    Ez olyan dolog hogy van egy János nevű ember és az beperli, száműzi, meggyilkolja a többi János nevű embert mert hasonlít a nevük...
    Kezd tényleg vicces lenni a moderálás.
    Szerintem ezzel a mostani viszállyal arra is sikerült rávílágítanunk, hogy a szabályzatot pontosítani kell nagyon is!!! (Pl nem lehet hasonló logó, nem lehet hasonlító nicket választani stb stb...)
  • n003
    amúgy kb 2008-1012
  • n003
    naneoffoljuk szét a topikot .. ha lehet kérni4 :D
  • Szili08
    Mikor jelenik meg?