65797
  • mila69en
    mai két gyökér
  • Ryder159
    Sziasztok! Van valami infótok arról hogy egy óra alatt mennyi adatforgalmat generál a játék?
  • tirpitz
    Cheat és macro...
  • Betyar070
    Mostanában egyre többször találkozom 180fokban szinte a tengelye körül megfordulni képes Jet-el.Ez valami cheat, vagy über álat profikról van szó ? (Mindenesetre érdekes, hogy hamarabb képes megfordulni mint egy helikopter.)
  • MalusDarkBlade
    Olyan pólója is van, hogy háború esetén túsz!
  • tirpitz
    Te voltál a fegyvertelen civil a játékban.:)
  • sasafr
    Köszönöm a válaszokat! Gyakorlatilag nem nyúltam semmihez és megjavult magától. Tegnap este már folyamatosan jó volt. Nem tudom mi lehetett.
  • MalusDarkBlade
    vagy a telepítés javítása opció,azt is érdemes megpróbálni előtte, mégiscsak kevesebb idő, mint újrarakni
  • toza #65305
    keress ra a no gun fix ra googleban..ez megjelenestol problema volt sokaknak. egyebkent neha segit egy egyszeru reinstall originban.
  • sasafr
    Nem tudom valakinek volt-e már hasonló élményben része, de én kezdek kiakadni. Néhány hete játszottam utoljára a bf3-al. Most egy kicsit akartam tolni az elején ment is a dolog, de egyszercsak spawn után nem lett fegyverem. Hiába öltek meg a következő spawn-nál sem volt. Gyakorlatilag ki kellett lépnem a játékból. 5 szerveren 5x jött elő a hiba, így játszhatatlan az egész. Frissítést és hibát nem találtam a játékban. Valakinek van valami ötlete? Még annyi, hogy win 8.1 update 1 előtt biztos jól működött. 335.23 drivert használok.
  • giornalista
    te meg majd a másodikat, szóval röhöghetsz majd vagy másfél percig. de addig nagyon!
  • MalusDarkBlade
    Ma is bebizonyosodott, hogy minden orosz cheater. Remélem lesz harmadik vh, és ők kapják az első atomot a pofájukba.
  • Betyar070
    Talán az lehetne a megoldás, hogy játék közben kiszúrni, majd ha a profilja is megerősíti hogy cheater közölni mindenkivel és adni neki közösen. Csapattárs, enemy egyaránt megszórná.
  • Betyar070
    Itt egy amerikai kis szarházi is,hogy ne csak mindig orosz legyen.
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/il0quetequeda/stats/1022053973/pc/
  • ronso
    cheater
  • ronso
    http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Y0LO420bIazeIT/stats/892385145/pc/
  • TrtPatrik
    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap feltelepítettem a játékot Originen keresztül (eddig minden működött) de mikor a Battlelogon keresztül egy szerverhez csatlakozok megakad az Initializing feliratnál. A játékablakot behozza de az nem reagál semmire.
    Ilyenkor mi a teendő?
  • Betyar070
    Srácok érdeklődnék, hogy a group cheat-et hol lehet beállítani ill. hogy lehet aktiválni a mikrofonos kommunikációt?
    Felvettük egymást csoportos csevegésre,de nem működik senkinél sem.
    Régebben sikerült összehozni, de most egyszerűen nem találom a beállítás menüt.
    Segítségeteket előre is köszi!
  • MalusDarkBlade
    Kösz, csekkolom!
  • hnz
    Video beallitasoknal valtoztasd meg a felbontast es vissza. Vagy ugyanott a monitor (1) beallitasnal ugyanezt.
  • MalusDarkBlade
    Azt lehet tudni, hogy mi okozza, hogy amikor meghalok egy pillanatra elmegy a kép, mintha kikapcsolna a monitor? De vissza is áll utána, csak marha idegesítő jelenség.
  • dutchvictor
    Sziasztok!

Bő egy éve játszom, azelőtt Call of Duty -ba volt hosszabb bajnok csapatban lévő előéletem. Olyan kérdésem van, hogy rendelkezik a bf3 aktív magyar klánokkal akik war-ozni is szoktak? Vagy már inkább áttért ez a része a bf4-be? Tudnátok erről kis felvilágosítást adni? Ha pedig van magyar csapat aki fogadna, szívesen veszem! Előre is Köszönöm!
    HuNPoVVeR
  • SigS
    Mert csak 35 HP alatt aktiválódik
  • giornalista
    hát, ebből így nem sok minden derül ki. lehet, hogy rosszul használod?

ha lemész disabled-re, elvileg felvillan, hogy melyik gombot kell megnyomni hozzá (de szerintem is a counter measure-ét).
  • SigS
  • Betyar070
    Kérnék egy kis segítséget! Lehet hogy lámának tűnik a kérdés, de bajlódom már vele egy ideje. Miért van, hogy nem tudom használni a Fire extinguishert ? Eddig az IR-t használtam, most viszont kipróbálnám az extinguishert is, de nem reagál rá. ( régóta elérhető már ez a funkció, de eddig tökéletesen megfelelt az IR )Úgy tudom hogy nincs külön billentyűzet erre a funkcióra, hanem a Fire countermeasures billentyűt használja. köszi.
  • w126
  • Norby646
    Hát ezaz. Mondjuk anélkül mégdurvább lenne a helyzet. Sok szerón mutattja hogy épp ki lett bannolva különböző csalásokért. Percenként írkálja hogy pl "xy banned for multihack". Na de akkor mást kérdezek, minek van a report? :) A gyerek akit belinkeltem biztos nem most lett először reportolva, mégis vígan "játtszhat" tovább.
  • Betyar070
    Valószínűleg ezek az emberek szarrá lettek alázva és így próbálnak kitűnni. ( a tévedés jogát fenntartom )
    Vagy csak egyszerűen heccből.
    Én viszont azt nem értem, hogy akkor minek a punkbuster, ha ilyen nyilvánvalóan lehet csalni, és eltűrik.
    (pl. 50óra alatt colonel12 20-as K/D-el. Annyira egyértelmű, hogy csalt.)
  • Norby646
    Gyönyörű... Hát sajnos nincs mit tenni, el kell viselni, hogy ilyenek is vannak. Csak azt nem értem miért jó ez valakinek, így semmi értelme a játéknak... Ráadásul ezek meg olyan feltűnően csinálják, hogy egyből kiutálják őket mindenhonnan.
  • kemencebalázs
    Itt a társa, ez is olyan szarházi orosz csaló!
  • w126
    Csakhogy a BF3-ban reactiv armor van, ezért írtam :)
  • Norby646
    Hát nekem lánynak tűnik, mindenesetre csak egy kis taknyos csaló. A gond annyi ,hogy élből hazavágja az ember szórakozását, vagy legalábbis azt a kört tuti. Na mind1, amúgy én se lepődtem meg de nem akartam írni. :)
  • Gyuszopapa
    Á csak kicsit csal a gyerek vagy lány mert a neme nem igazán azonosítható.Az meg sem lep hogy cirill betűket látok.
  • Borg
    Ez lényegében az active protection, nem a reactive armor :)
  • w126
    Ilyen reaktívot akarok én is, követelem a dice-tól :D

Reactiv Armor
  • Norby646
    Sajnos igazad van. Tegnap eléggé felhúzott, pedig általában nem foglalkozok ilyenekkel, mert én is úgy gondolom hogy ez a report dolog semmit sem ér, bizonyíték híján meg még annyit se, igaz nem tudom milyen bizonyítékkal szolgálhatna egy játékos. Na mind1 legalább ha összefuttok vele akkor elkerülitek. :)
  • w126
    Szerintem felesleges, valószínüleg a saját képe van a profilban, ebből egyenesen következik, hogy egy primitív kissebség komplexusos kis faszkalap, a saját szüleit nem érti meg, nem, hogy egy idegen...
  • Norby646
    Aki gondolja reportolja ezt a nyomorult patkányt. hacker
  • denevérember
    Srácok!

Eladó egy Battlefield 3 Premium edition + Battlefield 4 Deluxe edition(Fém dobozzal együtt)

Az ár 8000 HUF

Ha valakit érdekel privátban megbeszéljük a részleteket!