65797
[FAQ]
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: WAREZ, OFF, CHEAT, SPAM, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS, CODvsBF, KONZOLvsPC!
|Battlefield.hu |
multigaming.hu |
[A tulajdonos ellenőrzése az originben] |
[Hivatalos Origin név csere] |
[Orosz BF3 - Fekete képernyő javítása]
[BF3 Részletes statisztika!]
[Battlefield 3 OFF/WAREZ CSAK ITT!!]
[Battlefield 3 Mindent bele topik!!]
-
#65313 mai két gyökér -
#65312 Sziasztok! Van valami infótok arról hogy egy óra alatt mennyi adatforgalmat generál a játék? -
tirpitz #65311 Cheat és macro... -
Betyar070 #65310 Mostanában egyre többször találkozom 180fokban szinte a tengelye körül megfordulni képes Jet-el.Ez valami cheat, vagy über álat profikról van szó ? (Mindenesetre érdekes, hogy hamarabb képes megfordulni mint egy helikopter.) -
MalusDarkBlade #65309 Olyan pólója is van, hogy háború esetén túsz! -
tirpitz #65308 Te voltál a fegyvertelen civil a játékban.:) -
sasafr #65307 Köszönöm a válaszokat! Gyakorlatilag nem nyúltam semmihez és megjavult magától. Tegnap este már folyamatosan jó volt. Nem tudom mi lehetett. -
MalusDarkBlade #65306 vagy a telepítés javítása opció,azt is érdemes megpróbálni előtte, mégiscsak kevesebb idő, mint újrarakni -
toza #65305 keress ra a no gun fix ra googleban..ez megjelenestol problema volt sokaknak. egyebkent neha segit egy egyszeru reinstall originban. -
sasafr #65304 Nem tudom valakinek volt-e már hasonló élményben része, de én kezdek kiakadni. Néhány hete játszottam utoljára a bf3-al. Most egy kicsit akartam tolni az elején ment is a dolog, de egyszercsak spawn után nem lett fegyverem. Hiába öltek meg a következő spawn-nál sem volt. Gyakorlatilag ki kellett lépnem a játékból. 5 szerveren 5x jött elő a hiba, így játszhatatlan az egész. Frissítést és hibát nem találtam a játékban. Valakinek van valami ötlete? Még annyi, hogy win 8.1 update 1 előtt biztos jól működött. 335.23 drivert használok. -
#65303 te meg majd a másodikat, szóval röhöghetsz majd vagy másfél percig. de addig nagyon! -
MalusDarkBlade #65302 Ma is bebizonyosodott, hogy minden orosz cheater. Remélem lesz harmadik vh, és ők kapják az első atomot a pofájukba. -
Betyar070 #65301 Talán az lehetne a megoldás, hogy játék közben kiszúrni, majd ha a profilja is megerősíti hogy cheater közölni mindenkivel és adni neki közösen. Csapattárs, enemy egyaránt megszórná. -
Betyar070 #65300 Itt egy amerikai kis szarházi is,hogy ne csak mindig orosz legyen.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/il0quetequeda/stats/1022053973/pc/
-
#65299 cheater -
#65298 http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Y0LO420bIazeIT/stats/892385145/pc/ -
TrtPatrik #65297 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap feltelepítettem a játékot Originen keresztül (eddig minden működött) de mikor a Battlelogon keresztül egy szerverhez csatlakozok megakad az Initializing feliratnál. A játékablakot behozza de az nem reagál semmire.
Ilyenkor mi a teendő? -
Betyar070 #65296 Srácok érdeklődnék, hogy a group cheat-et hol lehet beállítani ill. hogy lehet aktiválni a mikrofonos kommunikációt?
Felvettük egymást csoportos csevegésre,de nem működik senkinél sem.
Régebben sikerült összehozni, de most egyszerűen nem találom a beállítás menüt.
Segítségeteket előre is köszi!
-
MalusDarkBlade #65295 Kösz, csekkolom! -
#65294 Video beallitasoknal valtoztasd meg a felbontast es vissza. Vagy ugyanott a monitor (1) beallitasnal ugyanezt. -
MalusDarkBlade #65293 Azt lehet tudni, hogy mi okozza, hogy amikor meghalok egy pillanatra elmegy a kép, mintha kikapcsolna a monitor? De vissza is áll utána, csak marha idegesítő jelenség. -
#65292 Sziasztok!
Bő egy éve játszom, azelőtt Call of Duty -ba volt hosszabb bajnok csapatban lévő előéletem. Olyan kérdésem van, hogy rendelkezik a bf3 aktív magyar klánokkal akik war-ozni is szoktak? Vagy már inkább áttért ez a része a bf4-be? Tudnátok erről kis felvilágosítást adni? Ha pedig van magyar csapat aki fogadna, szívesen veszem! Előre is Köszönöm!
HuNPoVVeR -
#65291 Mert csak 35 HP alatt aktiválódik -
#65290 hát, ebből így nem sok minden derül ki. lehet, hogy rosszul használod?
ha lemész disabled-re, elvileg felvillan, hogy melyik gombot kell megnyomni hozzá (de szerintem is a counter measure-ét). -
#65289 -
Betyar070 #65288 Kérnék egy kis segítséget! Lehet hogy lámának tűnik a kérdés, de bajlódom már vele egy ideje. Miért van, hogy nem tudom használni a Fire extinguishert ? Eddig az IR-t használtam, most viszont kipróbálnám az extinguishert is, de nem reagál rá. ( régóta elérhető már ez a funkció, de eddig tökéletesen megfelelt az IR )Úgy tudom hogy nincs külön billentyűzet erre a funkcióra, hanem a Fire countermeasures billentyűt használja. köszi. -
#65287 -
#65286 Hát ezaz. Mondjuk anélkül mégdurvább lenne a helyzet. Sok szerón mutattja hogy épp ki lett bannolva különböző csalásokért. Percenként írkálja hogy pl "xy banned for multihack". Na de akkor mást kérdezek, minek van a report? :) A gyerek akit belinkeltem biztos nem most lett először reportolva, mégis vígan "játtszhat" tovább. -
Betyar070 #65285 Valószínűleg ezek az emberek szarrá lettek alázva és így próbálnak kitűnni. ( a tévedés jogát fenntartom )
Vagy csak egyszerűen heccből.
Én viszont azt nem értem, hogy akkor minek a punkbuster, ha ilyen nyilvánvalóan lehet csalni, és eltűrik.
(pl. 50óra alatt colonel12 20-as K/D-el. Annyira egyértelmű, hogy csalt.) -
#65284 Gyönyörű... Hát sajnos nincs mit tenni, el kell viselni, hogy ilyenek is vannak. Csak azt nem értem miért jó ez valakinek, így semmi értelme a játéknak... Ráadásul ezek meg olyan feltűnően csinálják, hogy egyből kiutálják őket mindenhonnan. -
kemencebalázs #65283 Itt a társa, ez is olyan szarházi orosz csaló!
-
#65282 Csakhogy a BF3-ban reactiv armor van, ezért írtam :) -
#65281 Hát nekem lánynak tűnik, mindenesetre csak egy kis taknyos csaló. A gond annyi ,hogy élből hazavágja az ember szórakozását, vagy legalábbis azt a kört tuti. Na mind1, amúgy én se lepődtem meg de nem akartam írni. :) -
Gyuszopapa #65280 Á csak kicsit csal a gyerek vagy lány mert a neme nem igazán azonosítható.Az meg sem lep hogy cirill betűket látok. -
Borg #65279 Ez lényegében az active protection, nem a reactive armor :) -
#65278 Ilyen reaktívot akarok én is, követelem a dice-tól :D
Reactiv Armor -
#65277 Sajnos igazad van. Tegnap eléggé felhúzott, pedig általában nem foglalkozok ilyenekkel, mert én is úgy gondolom hogy ez a report dolog semmit sem ér, bizonyíték híján meg még annyit se, igaz nem tudom milyen bizonyítékkal szolgálhatna egy játékos. Na mind1 legalább ha összefuttok vele akkor elkerülitek. :) -
#65276 Szerintem felesleges, valószínüleg a saját képe van a profilban, ebből egyenesen következik, hogy egy primitív kissebség komplexusos kis faszkalap, a saját szüleit nem érti meg, nem, hogy egy idegen... -
#65275 Aki gondolja reportolja ezt a nyomorult patkányt. hacker -
#65274 Srácok!
Eladó egy Battlefield 3 Premium edition + Battlefield 4 Deluxe edition(Fém dobozzal együtt)
Az ár 8000 HUF
Ha valakit érdekel privátban megbeszéljük a részleteket!