Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
<#zavart1>#zavart1><#hehe>#hehe>
* Scomcomputers the future of computing!*
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A pontosságot megérteném, ha fõleg shotival, meg robbanóanyagokkal operálna, de nem azt teszi. Egy lövés 2 ember?
Longest headshotból meg nincs ekkora pálya, ahonnan ezt meg lehetne csinálni. Max. helikopterekbõl kilõni a piros zónákon mélyen belül. De szerintem ennyire ki sem lehetne menni...
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Gondolkodom a játék megvételén. Mi a véleményetek a játékról?
Köszi!
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun

Mercedes-Benz®
Ujratettem a wint de az origin nem frissit hibát ir,ilyenkor mivan?
Sakkoo.......Baszkiiii
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
3-ban javasolnám kipróbálni a szerót ahova járkálok, de az tdm noshar canals, és te említetted, hogy nem vagy oda a tdm-ért. Én szinte csak azzal játtszok, szeretem a pörgõs, darálós köröket. Na meg a gun master módot is szeretem bár az meg prémiumos/close quarters-es játékmód. Néha még nyerni is sikerül. 😊
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Hogy a fenébe lehet jet el 0szintrõl egyesre lépni,hogy megkapjam a heat seeker rakétát.Gépágyúval iszonyat nehéz nekem bárkit is megsemmisítenem.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Sakkoo.......Baszkiiii
Sakkoo.......Baszkiiii

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A szerverekkel én is gondban vagyok, írták korábban itt, hogy menjek aktív adminos szerókra, de amikor véletlen belépek egyre, onnan is csak engem bannolnak valami kamu indokkal, hogy még csak vissza se tudjak lépni kifejteni a véleményem, mert épp nem tetszett az adminnak, hogy lelõttem. Ja és 99%-ban figyelem a szerók szabályait, persze a jó múltkor a 4-ben jól beégtem, amikor ledöntöttem a felhõkarcolót, holott nem szabadott volna. na kaptam is az ívet rendesen, bár kicsit eltúlzott volt a reakció szerintem. Dehát mit vártam, egy ilyen játékosközösségtõl, tisztelet a kivételnek.
Egyébként én egy lengyel szeróra járok fel leginkább mostanában, ott csak auto admin van, csíterekkel idõnként összefutok, de 1-2 kör és eltûnnek. Mint említettem sokkal zavaróbb, hogy a fejemre dobálják az égbõl a c4-et 4-5-en, és ez megy az 1000 ticketes egész kör alatt. Persze még õk anyáznak ha megemlíti nekik az ember, hogy talán nem kéne. Ráadásul sok lengyel jár fel, így legalább nem értem ha anyáznak valamiért... 😊
Sakkoo.......Baszkiiii
<#fejvakaras>#fejvakaras>
* Scomcomputers the future of computing!*
ezzel az emberrel semmit nem csinálnak vicces.....csipöböl ölt mindenkit
Sakkoo.......Baszkiiii
Azt hiszem a procicsere elkerülhetetlen 😊 Mennyivel várható jobb eredmény egy C2D E6600-al? Azt írják 2x-3x jobb mint ez a fos Pentium D 945, de vajon ez fps-ben mennyi lehet kb.? 10-15 fps-t csak dob nem? Mert azért a 4870 1gb és az 5gb RAM az elég hozzá, hogy 30 fps-el elmenjen low-on.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
KIs trükközéssel nyerhetsz +erõsorrásokat is.Pl háttérben futó progik lelövése,win aero téma tiltása.Van egy game booster nevû program ami ezeket neked megcsinálja 1 kattintással.Mködik a dolog mert azzal indítva a játékok jobban futnak,hamarabb betöltenek.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Összeraktunk egy gépet unokabátyámnak, hogy tudjon BF3-at játszani velünk. így néz ki:
VGA: MSI 4870 1GB
RAM: 5 GB
Alaplap: Fingunk sincs, de nem mai darab 😊 775-ös az tuti...
CPU: Intel Pentium D 945 3.4gHz (kétmagos)
Ha valaki vágja ezeket a régi procikat akkor meg tudná mondani, hogy ezzel az õskövület "dual core"-al el tudjuk-e majd futtatni a BF3-at? Nem baj ha LOW-on, csak menjen! 😊 Valamint ez a proci milyen foglalatos? Tudunk esetleg a jövõben a helyére tenni egy C2D-t?
Válaszokat elõre is köszönöm!
Teoretikus kerdes , megvan a bf3 konzolra es pc-re , jelenleg ONE-on tolom a bf4-et kifulladasig, vajon kolcsonadhatom az accomat havernak hogy bf3 -azhassaon (kiprobalhassa) pc-n mikozben en gamolok bf4emmel ? ?(ugye origin/ea/battlelog acc ugyanaz a 2nel)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.
-Sok szerver van...BF4 óta szerintem még több visszatérõ játékos <#eplus2>#eplus2>
-A gép nem valami erõs, de low-on talán elcsoszog <#fejvakaras>#fejvakaras>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
A lepényhal elöször, a reményhal meg utoljára.