Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bõ egy éve játszom, azelõtt Call of Duty -ba volt hosszabb bajnok csapatban lévõ elõéletem. Olyan kérdésem van, hogy rendelkezik a bf3 aktív magyar klánokkal akik war-ozni is szoktak? Vagy már inkább áttért ez a része a bf4-be? Tudnátok errõl kis felvilágosítást adni? Ha pedig van magyar csapat aki fogadna, szívesen veszem! Elõre is Köszönöm!
HuNPoVVeR
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
ha lemész disabled-re, elvileg felvillan, hogy melyik gombot kell megnyomni hozzá (de szerintem is a counter measure-ét).
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Vagy csak egyszerûen heccbõl.
Én viszont azt nem értem, hogy akkor minek a punkbuster, ha ilyen nyilvánvalóan lehet csalni, és eltûrik.
(pl. 50óra alatt colonel12 20-as K/D-el. Annyira egyértelmû, hogy csalt.)
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
<#falbav>#falbav>
Blizzard Entertainment [email protected]
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Mercedes-Benz®
Mercedes-Benz®
Eladó egy Battlefield 3 Premium edition + Battlefield 4 Deluxe edition(Fém dobozzal együtt)
Az ár 8000 HUF
Ha valakit érdekel privátban megbeszéljük a részleteket!
In space no one can hear you scream.
Sakkoo.......Baszkiiii
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
A felét simán megcsinálom annak a pontnak csalás nélkül is.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Üdv. Betyar70
A srác csatornáján van még.Szívesen
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Pár éve már itt vagyok sgn... de ilyet még nem olvastam/hallottam 😄 Pénzért meséljen neked valaki a játékról??? Ráadásul BF3-at említettél, azt meg talán a BF3 topikban kellene, ott több sikerrel jársz 😊 De ha rám hallgatsz akkor felmész youtube-ra és kb. hetekig nézheted a BF3-4-rõl készült "tips and tricks" videókat! Ingyen... Csak egy gyors példa: Levelcap
<#idiota>#idiota> Még mindig nem tértem magamhoz... pénzért mesélni játékról pár órát. <#vigyor>#vigyor> Beszarás... úgy látszik tényleg van új a nap alatt. Nagyon fiatal lehetsz ha ilyesmire egyáltalán... gondolsz... <#vigyor3>#vigyor3>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szeretnék képbe kerülni a Battlefield 3-mal kapcsolatban. Szívesen beszélnék skype-on 1-2 órát valakivel, aki elég sokat játszott vele. Pár ezer forintot tudnék érte fizetni. Ha érdekel valakit, vagy ismertek olyat, akit érdekelhet, kérlek írjatok!
Köszi,
Ákos
[email protected]
Szerintem van ilyen, igaz az sem elég. Régóta játszom, de ritkán dobott elém ellenfelet, akkor ha lõttem, egy ideig nem sebzett (nagyjából úgy pont 1-2 mp).
Amúgy lenne kedve valakinek játszani? Ismerõseim körében nincs meg a játék, idegenekkel meg nem annyira jó, fõleg ha nagyon bénák. TS is adott, ha gondoljátok.
4en voltunk összesen conquestben,majdnem minden pontot sikerült JET-el elfoglalnom.Kínkeservesen tudtam csak odagurulni,de sikerült.
A kanyarodás iszonyat nehéz,mivel csak járó motorral kanyarodik,ha meg nem adok gázt akkor leáll a repcsi,ha meg adok akkor fel akar szállni.😊
Apró megjegyzés:A jet földön tankként viselkedik,simán kidönt sérülés nélkül fákat,oszlopokat kerítéseket.Ez nagyon jó dolog mert könnyebben eljutottam a pontokra.Ma sikerült a hõkövetõvel egy csomó repcsit leszednem😊
Sajnos minden mapon van Jet pro és sokszor leszedtek engem is sima gépágyúval mert nem volt a srácnak hõkövetõje hanem a 3.fajta rakétája volt.
Nem tudja valaki miért nem tudok Origin nevet változtatni állandóan visszadob a bejelentkezéshez bármilyen nevet irok be..
Sakkoo.......Baszkiiii
Simán bedob ellenfél arcába háttal neki és 1mp alatt meghalsz, hogy még fel sem fogtam hol vagyok a mapon.
A Codokat lehet szidni, de ott a legpörgõsebb mapokon is úgy spawnolnak, hogy a csapattársakhoz közel, ne ellenfél tûzvonalába, pláne ne nekik háttal. Se túl közel a csatához, se túl távol.
A BF-es metódushoz leginkább egy 1-2mp-s spawn sebezhetetlenség kellene. Annyi idõ alatt nem lehetne leszedni az ellenfeleket, de legalább annyira lenne idõm, hogy észleljem merre állok és hol a legközelebbi fedezék...
Nyilván ezt a random spawnra és a pontokhoz spawnolására értem. Aki a squad társaihoz spawnol, az ne vállalja be, hogy lehet épp a repülõ gránátesõbe éled...
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Egész eddig COD-oztam a Battlefieldben azaz csak Squad TDM-et nyomtam,hogy legyen elég fegyverem tapasztalatom.A Counquest a kedvencem bár sok szar szervert kifogtam már.
1.Sokszor loggolok be beszorított csatába.Mind tudjátok mi az.Mikor az ellenfél uralja a terepet és mennek kezdõre írtani az embereket.Persze majdnem mindenki hülye és leáll idiótáskodni,semmi értelme.Én meg mint egy ninja megyek a legtávolabbi helyre foglalni és így akár meg is lehet fordítani a csatát.PErsze a dokkos,hajóról induló mapos az durva így is.Rengetegszer van az,hogy felállnak a tankok az óceán elé és lövk a kezdõ hajót meg a cuccokat.Frusztráló.
A kedvencem az mikor az admin és a csíra haverjai uralják a heliket.Ki is van írva:Heli and Jet reserved for ADMINS and his friends.Volt h kickeltek mert be mertem szállni vmelyikbe.
A Rapelõ heliket meg én nem sajnálom,kimegyek csónakkal és leszedem õket.Volt,hogy amiatt basztak ki mert kisprinteltem csónakkal,megfordultam turrettel leszedtem õket.Aztán ezt látva jöttek többen a helivel,2en folyamatosan javították a helit.Leszedhetetlen volt.Pláne egyedül.
Vannak köcsögök,de van,hogy nagyon jó squad-ot sikerül kifognom.Van,hogy a reconok is teszik a dolgukat és élesztenek ezerrel.
A kedvencem mikor a 100pont miatt kibasznak veled és távolról élesztenek pont azután h egy ellenfél lelõtt.Mondanom sem kell azonnal megölnek,nincs is idõd eszmélni.
<#kacsint>#kacsint>
* Scomcomputers the future of computing!*
<#vigyor2>#vigyor2>
* Scomcomputers the future of computing!*
Túl pro-k nekem az ellenfél pilótái meg tankosai és sniperei, míg a mi csapatunkban mindig retardáltak vannak.
A Rush meg a SQDMben egyénileg is tudok hozzátenni, gyenge csapat mellett is.
"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Úgy értem még a BF4 megjelenés elõtt sem foglalkoztak velük.
És a 170% átlagpontosságú srácok is csalnak?