Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt lehet tudni, hogy mi okozza, hogy amikor meghalok egy pillanatra elmegy a kép, mintha kikapcsolna a monitor? De vissza is áll utána, csak marha idegesítõ jelenség.
dutchvictor
Sziasztok!

Bõ egy éve játszom, azelõtt Call of Duty -ba volt hosszabb bajnok csapatban lévõ elõéletem. Olyan kérdésem van, hogy rendelkezik a bf3 aktív magyar klánokkal akik war-ozni is szoktak? Vagy már inkább áttért ez a része a bf4-be? Tudnátok errõl kis felvilágosítást adni? Ha pedig van magyar csapat aki fogadna, szívesen veszem! Elõre is Köszönöm!
HuNPoVVeR

SigS
Mert csak 35 HP alatt aktiválódik

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

giornalista
hát, ebbõl így nem sok minden derül ki. lehet, hogy rosszul használod?

ha lemész disabled-re, elvileg felvillan, hogy melyik gombot kell megnyomni hozzá (de szerintem is a counter measure-ét).
SigS
<#taps>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Kérnék egy kis segítséget! Lehet hogy lámának tûnik a kérdés, de bajlódom már vele egy ideje. Miért van, hogy nem tudom használni a Fire extinguishert ? Eddig az IR-t használtam, most viszont kipróbálnám az extinguishert is, de nem reagál rá. ( régóta elérhetõ már ez a funkció, de eddig tökéletesen megfelelt az IR )Úgy tudom hogy nincs külön billentyûzet erre a funkcióra, hanem a Fire countermeasures billentyût használja. köszi.
w126

Mercedes-Benz&#174;

Norby646
Hát ezaz. Mondjuk anélkül mégdurvább lenne a helyzet. Sok szerón mutattja hogy épp ki lett bannolva különbözõ csalásokért. Percenként írkálja hogy pl "xy banned for multihack". Na de akkor mást kérdezek, minek van a report? 😊 A gyerek akit belinkeltem biztos nem most lett elõször reportolva, mégis vígan "játtszhat" tovább.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Valószínûleg ezek az emberek szarrá lettek alázva és így próbálnak kitûnni. ( a tévedés jogát fenntartom )
Vagy csak egyszerûen heccbõl.
Én viszont azt nem értem, hogy akkor minek a punkbuster, ha ilyen nyilvánvalóan lehet csalni, és eltûrik.
(pl. 50óra alatt colonel12 20-as K/D-el. Annyira egyértelmû, hogy csalt.)
Norby646
Gyönyörû... Hát sajnos nincs mit tenni, el kell viselni, hogy ilyenek is vannak. Csak azt nem értem miért jó ez valakinek, így semmi értelme a játéknak... Ráadásul ezek meg olyan feltûnõen csinálják, hogy egybõl kiutálják õket mindenhonnan.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Itt a társa, ez is olyan szarházi orosz csaló!
<#falbav>

Blizzard Entertainment [email protected]

w126
Csakhogy a BF3-ban reactiv armor van, ezért írtam 😊

Mercedes-Benz&#174;

Norby646
Hát nekem lánynak tûnik, mindenesetre csak egy kis taknyos csaló. A gond annyi ,hogy élbõl hazavágja az ember szórakozását, vagy legalábbis azt a kört tuti. Na mind1, amúgy én se lepõdtem meg de nem akartam írni. 😊

Á csak kicsit csal a gyerek vagy lány mert a neme nem igazán azonosítható.Az meg sem lep hogy cirill betûket látok.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ez lényegében az active protection, nem a reactive armor 😊
w126
Ilyen reaktívot akarok én is, követelem a dice-tól 😄

Reactiv Armor

Mercedes-Benz&#174;

Norby646
Sajnos igazad van. Tegnap eléggé felhúzott, pedig általában nem foglalkozok ilyenekkel, mert én is úgy gondolom hogy ez a report dolog semmit sem ér, bizonyíték híján meg még annyit se, igaz nem tudom milyen bizonyítékkal szolgálhatna egy játékos. Na mind1 legalább ha összefuttok vele akkor elkerülitek. 😊

w126
Szerintem felesleges, valószínüleg a saját képe van a profilban, ebbõl egyenesen következik, hogy egy primitív kissebség komplexusos kis faszkalap, a saját szüleit nem érti meg, nem, hogy egy idegen...

Mercedes-Benz&#174;

Norby646
Aki gondolja reportolja ezt a nyomorult patkányt. hacker

denevérember
Srácok!

Eladó egy Battlefield 3 Premium edition + Battlefield 4 Deluxe edition(Fém dobozzal együtt)

Az ár 8000 HUF

Ha valakit érdekel privátban megbeszéljük a részleteket!

In space no one can hear you scream.

igy van. ezert is raktambe. nemtom miert toroltek. nyilvan gaz,es agytalan.
ronso
Én nem hackelek😊 nincs vga tuningom sem,ugyhogy nem tudom miért vág ki valahonnan...

Sakkoo.......Baszkiiii

item
Játék javítása utána a PB frissítése. Nem feltétlen kell hackre gondolni,ezt azoknak írom,akik egybõl rávágnák erre. Okozhat ilyet pl vga tuning,vagy cpu tuning software is,illetve valamilyen overlay alkalmazás,ami a memóriában fut,mikor a játék is fut.

3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....

ronso

Ez mi???

Sakkoo.......Baszkiiii

Az ilyen minek játszik.Olyan mintha az asszonyt a szomszéddal elégítetném ki,a cél megvan de én nem élveztem semmit.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

The Protector
49.000Pont?
A felét simán megcsinálom annak a pontnak csalás nélkül is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Sziasztok. Tegnap indult el a szerverünk. Mindenkit szivesen látunk.

Hungarian Red Armi HC MixMode 32 - AllMaps!
Hecker007
Száradjon le a cerkája az összes kis homingernek aki ilyeneket használ <#nezze><#action>

Vadnokedli
Most ez reklám? Ne reklámozzá!

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Teljesen korrekt ami a kommentárban szerepel. Fõleg amit az idegesítõ ( amatõr ) gunnerekrõl mond. Hozzátenném hogy ugyan ez a helyzet a páncélosok esetében is. A maki gunner már 2km-rõl elkezd pufogtatni a repülõgépekre, helikopterekre, nehogy a drivernek esélye is lenne észrevétlen maradni. ( persze ennek csak HC szreokon van szerepe, mert normál szinten minden pozíciót kijeleznek a harcmezõn is. Egyébként szerintem ez a legnagyobb hibája a BF3-nak a BF2-höz képest. Sajnos mára már alig maradt mûködõ HC stero, fõleg az Armored Kill esetén 😞(
Üdv. Betyar70
The Protector

A srác csatornáján van még.Szívesen

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

ozimak
Jóvan <#banplz> Látszik, hogy fáradt vagyok... ez a BF3 topik <#falbav> Csak pont elõtte voltam a 4 topikjában <#idiota> Mea culpa
ozimak
Hát... dontnó vát tu széj...
Pár éve már itt vagyok sgn... de ilyet még nem olvastam/hallottam 😄 Pénzért meséljen neked valaki a játékról??? Ráadásul BF3-at említettél, azt meg talán a BF3 topikban kellene, ott több sikerrel jársz 😊 De ha rám hallgatsz akkor felmész youtube-ra és kb. hetekig nézheted a BF3-4-rõl készült "tips and tricks" videókat! Ingyen... Csak egy gyors példa: Levelcap
<#idiota> Még mindig nem tértem magamhoz... pénzért mesélni játékról pár órát. <#vigyor> Beszarás... úgy látszik tényleg van új a nap alatt. Nagyon fiatal lehetsz ha ilyesmire egyáltalán... gondolsz... <#vigyor3>
V43 1105
Wut? :-D

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Sziasztok!
Szeretnék képbe kerülni a Battlefield 3-mal kapcsolatban. Szívesen beszélnék skype-on 1-2 órát valakivel, aki elég sokat játszott vele. Pár ezer forintot tudnék érte fizetni. Ha érdekel valakit, vagy ismertek olyat, akit érdekelhet, kérlek írjatok!

Köszi,
Ákos
[email protected]
Ingman12
"A BF-es metódushoz leginkább egy 1-2mp-s spawn sebezhetetlenség kellene."

Szerintem van ilyen, igaz az sem elég. Régóta játszom, de ritkán dobott elém ellenfelet, akkor ha lõttem, egy ideig nem sebzett (nagyjából úgy pont 1-2 mp).

Amúgy lenne kedve valakinek játszani? Ismerõseim körében nincs meg a játék, idegenekkel meg nem annyira jó, fõleg ha nagyon bénák. TS is adott, ha gondoljátok.

The Protector
Jelentem tegnap este sikerült megszereznem a HEat seeker rakétákat.😊
4en voltunk összesen conquestben,majdnem minden pontot sikerült JET-el elfoglalnom.Kínkeservesen tudtam csak odagurulni,de sikerült.
A kanyarodás iszonyat nehéz,mivel csak járó motorral kanyarodik,ha meg nem adok gázt akkor leáll a repcsi,ha meg adok akkor fel akar szállni.😊

Apró megjegyzés:A jet földön tankként viselkedik,simán kidönt sérülés nélkül fákat,oszlopokat kerítéseket.Ez nagyon jó dolog mert könnyebben eljutottam a pontokra.Ma sikerült a hõkövetõvel egy csomó repcsit leszednem😊
Sajnos minden mapon van Jet pro és sokszor leszedtek engem is sima gépágyúval mert nem volt a srácnak hõkövetõje hanem a 3.fajta rakétája volt.

ronso
Azon a linken ami itt van nem változtat nevet.Másikon igen.

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
Üdv
Nem tudja valaki miért nem tudok Origin nevet változtatni állandóan visszadob a bejelentkezéshez bármilyen nevet irok be..

Sakkoo.......Baszkiiii

scomcomputers
Ment PÜ!!
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

ozimak
Köszi a választ! <#worship> Az a helyzet, hogy most fent van uokabátyámnak az orosz verzsön, lefrissítve, lefordítva és azzal tolja. Ha megvesszük esetleg neki a premiumot, akkor csak leszedi a DLC-ket és már lehet is tolni tovább? Nincs vele akkor semmi újabb "veszõdés", pl. nem kell újra lefordítani mindent vagy ilyesmi? Én egy kicsit féltem a dologtól, inkább azt javasoltam neki, hogy vegyen egy full premium edition-t angolul. De a keret nem engedi, így maradnánk az oroszra való premium kódnál.
Én azt rühelem az összes új BFben a BFBC2 óta, hogy szarul van megírva a spawn mechanizmus.

Simán bedob ellenfél arcába háttal neki és 1mp alatt meghalsz, hogy még fel sem fogtam hol vagyok a mapon.

A Codokat lehet szidni, de ott a legpörgõsebb mapokon is úgy spawnolnak, hogy a csapattársakhoz közel, ne ellenfél tûzvonalába, pláne ne nekik háttal. Se túl közel a csatához, se túl távol.

A BF-es metódushoz leginkább egy 1-2mp-s spawn sebezhetetlenség kellene. Annyi idõ alatt nem lehetne leszedni az ellenfeleket, de legalább annyira lenne idõm, hogy észleljem merre állok és hol a legközelebbi fedezék...

Nyilván ezt a random spawnra és a pontokhoz spawnolására értem. Aki a squad társaihoz spawnol, az ne vállalja be, hogy lehet épp a repülõ gránátesõbe éled...

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

The Protector
toza,norbi ozimak.Köszi a jet-es tanácsokat,tippeket.
Egész eddig COD-oztam a Battlefieldben azaz csak Squad TDM-et nyomtam,hogy legyen elég fegyverem tapasztalatom.A Counquest a kedvencem bár sok szar szervert kifogtam már.

1.Sokszor loggolok be beszorított csatába.Mind tudjátok mi az.Mikor az ellenfél uralja a terepet és mennek kezdõre írtani az embereket.Persze majdnem mindenki hülye és leáll idiótáskodni,semmi értelme.Én meg mint egy ninja megyek a legtávolabbi helyre foglalni és így akár meg is lehet fordítani a csatát.PErsze a dokkos,hajóról induló mapos az durva így is.Rengetegszer van az,hogy felállnak a tankok az óceán elé és lövk a kezdõ hajót meg a cuccokat.Frusztráló.

A kedvencem az mikor az admin és a csíra haverjai uralják a heliket.Ki is van írva:Heli and Jet reserved for ADMINS and his friends.Volt h kickeltek mert be mertem szállni vmelyikbe.
A Rapelõ heliket meg én nem sajnálom,kimegyek csónakkal és leszedem õket.Volt,hogy amiatt basztak ki mert kisprinteltem csónakkal,megfordultam turrettel leszedtem õket.Aztán ezt látva jöttek többen a helivel,2en folyamatosan javították a helit.Leszedhetetlen volt.Pláne egyedül.

Vannak köcsögök,de van,hogy nagyon jó squad-ot sikerül kifognom.Van,hogy a reconok is teszik a dolgukat és élesztenek ezerrel.

A kedvencem mikor a 100pont miatt kibasznak veled és távolról élesztenek pont azután h egy ellenfél lelõtt.Mondanom sem kell azonnal megölnek,nincs is idõd eszmélni.

scomcomputers
Talán ITT...!!
<#kacsint>

Srácok! Lehet mostanság valahonnan Premium kódot szerezni 3k-ért/alatt?
scomcomputers
Mûködik, nekem is anno így volt azóta is jó, semmi gond nem volt vele, a patchek utáni macerán kívül, de ennek ugye már vége...
<#vigyor2>

ozimak
Orosz verziós BF3-ra ha veszek egy Premium kódot akkor az hogy néz ki? Mûködik a dolog? Kell vele valami extrát csinálni a szokásos fordítgatáson kívül?
HC rush, meg SQDM-eket szoktam játszani. A Conquest valahogy nem jön be.
Túl pro-k nekem az ellenfél pilótái meg tankosai és sniperei, míg a mi csapatunkban mindig retardáltak vannak.

A Rush meg a SQDMben egyénileg is tudok hozzátenni, gyenge csapat mellett is.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

kill3r21
Aki még bf3azik az hol tolja? 😄
Nem, nem gondolkodtam el rajta komolyan, csak azért elég feltünõ a ladderen a top 100 ember. Mind csal és leszarják?

Úgy értem még a BF4 megjelenés elõtt sem foglalkoztak velük.

És a 170% átlagpontosságú srácok is csalnak?