65797
  • Vadnokedli
    Tettek.
  • TomDantes
    Mivel ingyen adták az Origin-en kiprűbáltam a Battlefield 3-at. Végig is játszottam. Oké. Értem én, multi. Multi. Multi. Ez a lényeg, nem a single rész. Jó. el hiszem, hogy a multi az jó. (vagy nem jó, ez most mindegy)
    De a single kampány...ez egy rossz vicc. Ez valami rémes. Kezdve azzal, hogy hát rövid. De legalább szinte egy emlékezetes rész sincs benne. Talán a repülős rész. De ennyi. Unalmas pályák, és kevésbé unalmas pályák váltogatják egymást. Semmi olyat nem mutat amit ne lehetett volna már látni. Nulla erőfeszítést tettek a single kampányba.
    A mesterséges intelligencia hát ilyet...ez de szar. Te jó ég. Olyanokat csinált néha...szánakozva röhögtem.

Ja, és bugos. De nagyon. 4 óra alatt, vagy fél tucat alkalommal volt olyan ,hogy nem ment tovább a küldetés. Vagy kifagyott. Ja,és az mekkora poén a jelzés, hogy hol van a feladat...ott marad. Adott feladat teljesítve, de hülye kék jel villog a képernyőn. Elősször azt hittem vissza kell menni, aztán rájöttem mi van.

Tényleg értem én: multi. Az a fontos. De ennek ellenére ezt a single részt kár volt beletenni. Bár ennyit megért, elvégre ingyen volt.

Ja, ez a elcseszett indítás...origin...játék indít..ja nem bejelentkezni egy hülye honlapon...anyád! Mi a szar?!

Tényleg a következő részekbe szerintem single részt ne is tegyenek ha csak ilyen minőségre képesek.
  • Herold
    Késve reagál a lövésre, néha mikor irányt váltok vagy megállok, megy tovább egyenesen, ilyesmi. Mintha legalább 300 lenne pingem, de csak 30. Tegnapig még semmi ilyet nem tapasztaltam.
  • Jim Morrison
    nem FPS lag?
  • Herold
    Az mitől lehet, hogy 10 Mbites nettel, 20-30 körüli pinggel laggolok játék közben, és gyakran be is szaggat. Eddig nem volt ilyen probléma.
  • Herold
    Csak mert a BF3 játékmódok ismertetőjében van pár fasság, pl. állandóan a BC ill. BC2-höz hasonlítgatja a dolgokat, de mi van azzal aki soha nem játszott ezekkel?
    Meg kissé vicces, hogy berakták a BF2 mapok képét a B2K DLC szöveghez.
  • V43 1105
  • Jim Morrison
  • Herold
    A battlefieldblog.hu-t ki szerkeszti?
  • szomferi
    ha jól emlékszem, valamelyik nagyobb patch-ben volt benne, szóval csak aktiváltad a megvétellel
  • Herold
    Sikerült, köszönöm. Azt hittem, ezt még le is kell tölteni, azért hiányoltam a játékok között.
  • Vadnokedli
    Jobb klikkBF3-ra -Játékadatok - Görgetsz; ott van.
  • szomferi
    nem is fognak a DLC-k (amúgy jobban jártál volna, ha Premium kódot veszel 2-3-4 ezerért), csak felenged azokra a szerókra majd
  • Herold
    Közben már rájöttem, hogy a Back to Karkand DLC kell hozzá. Meg is vettem, de nem jelenik meg a játékaim között az Originben.
  • Szabi #65379
    most rákerestem, többszáz szerver van amin csak az alap pályák futnak
  • szomferi
    csak a 64-es szerókat listáztattam ki, de 16db-ot dobott ki (te amúgy se tudsz felmenni rájuk, mert csak az alapjátékod van meg)
  • Herold
    Letöltöttem Originen a múltkor, mikor ingyenes volt. Hogy lehet, hogy nincs egyetlen szerver sem, amelyen Oman, Wake, Karkand vagy Sharqi fut?
  • SNICKER
    Hát mivel ez a 3nak a topikja valoszinu hogy a 3-al van ez a problemam :)
  • SimaSuna #65375
    3-al játszol?

Nekem nem csinálja.
    Max akkor, ha épp olyanjok joinolok, amikor pályaváltás van.
  • SNICKER
    Nekem mindig ezt csinalja. 1 eve vettem meg akkor is ilyen volt
  • V43 1105
    Túlterheltek a szerók.
  • SNICKER
    miért van az hogy ha a szerveren vége a körnek és töltődne be a másik pálya akkor fekete kép van loading felirattal? minden szerveren ez van
  • V43 1105
    Üdv a kapitalizmus világában, ahol nem a fogyasztó az első, s nem is az, hogy az értéket adjuk át neki akár játék formájában, hanem futószalagon hányjuk ki évente az új részeket...
  • Adam Jonas
    Kb., és tényleg vicces, hogy csak a BF4-nél sikerült ezt észrevenniük, meg javítaniuk valamit rajta.
  • scomcomputers
    Engem nem a script szokott ilyenkor kibannolni, hanem az admin,úgy hogy én inkább hagyom magam lelőni,hogy ne legyen ilyen kd-m....
  • V43 1105
    Nincsenek is barátaid.
  • Vadnokedli
    Hihetetlen hogy nem tudok a barátaimmal játszani mert 20-0 vagy ép 10-0 vagy 15-0 tök mindegy, ha jó K/D-m van akkor ki bannol a script..
  • Vadnokedli
    Nem. BF3 ban a patch utáni van, vagy is egy kicsit jobb mint ami most van BF4 ben. Ezt egy emberke el is mondta.
  • Jim Morrison

Bf3 ban a bf4 patch előtti állapot lehet?
  • SZUsszan
    Ha esetleg szeretnétek nagy ritkán egy max. 10 fős kezdő, becsületes brigádot, akkor privátban dobj meg a szerveretek elérhetőségével.

Mi fixen lanozni szoktunk BFBC2-vel és az akció miatt 9-11 ember be"vásárolt". Tervezzük, hogy LAN helyett 1x-1x neten nyomunk egy pár órás BF3-at.
  • Chewy81
    Velem van a baj... Ma megvettem a prémiumot is, hogy legyen meg az összes DLC, erre ez... Most olvasom hogy le van árazva.
    Sebaj, dobozos lesz, jól mutat a polcon :)
    Mielőtt megveszem a BF4-et szólok, és akkor készülhettek árzuhanásra! :)
  • SimaSuna #65362
    Ez mindenhol így van.
    CS:GO-ba ugyan ez volt amikor 20juróról 75cent lett a játék. Se lőni, semmit nem tudtak. Eltelt egy pár hét / hónap, és kiestek a játékból.
    6-7év CS után most estem BF-be (bár sokat játszottam a BF 1942 Desert Combattal illetve a BF2-vel 100-200órát), sem kezdőnek, sem PRO-nak nem mondom magam. A másik végletet is megnézheted, amikor 1-5 szinü játékosokhoz egy 50-100as szintü csatlakozik..ami WTF kategória...
    Érdemes olyan szerverhez csatlakozni, ahol szűrnek, vagy éppen inkább egy baráti társasághoz csatlakozz.
    Mi most tervezünk szervert bérelni, eddig 16 slot néz ki, de lehet 32 lesz :)
  • Fpocok
    [nagy] ORIGINEN LE VANNAK ÁRAZVA A DLCK, 3 EURÓ DARABJA!
  • cody1994
    Valaki most most bf?
  • hugopareiros
    Én is kipróbáltam a játékot.
    Ez mindig ilyen laggos volt?
    Fellépek 50-es pingű szerverekre és játszhatatlan néha.
    Fix 60 fps megvan. 90%-ban a 32-50-es ping is, viszont az a 10%os felugrándozás 300-as pingre nem nyerő.
    Ez a 16v16, efölött a 90%os játszhatóság radikálisan csökken (64 fős szerveren szinte nincs laggmentes mozzanatom).

60/20as netem van. Főleg német szervereket látogatok (ping szerinti legkisebbre próbálok fellépni). Van valami megoldás erre?
  • giornalista
    hát, ha ilyen biztosan állítod, akkor elhiszem neked, hogy így volt.

de mindenhol, ahol kommentálták ezt a hírt, meg voltak döbbenve, hogy ingyenes lett, és egy szóval sem említették, hogy "ismét".

http://www.incgamers.com/2013/10/origin-code-apparently-gives-battlefield-3-free esetleg erre gondolsz?

http://www.joystiq.com/2013/07/01/battlefield-3-free-on-playstation-plus-this-week/ meg volt ez, de ez csak PS3.

szerintem nem lehet egyiket sem egy lapon említeni a mostani akcióval, de ezt persze te is elismerted. maradjunk annyiban, hogy ha az origines "valid" is volt, egyedül a PS3 tekinthető "ingyenes BF3-nak", mert az előbbi csak egy Origin bug exploit volt - imo.
  • Gyuszopapa
    Bocsi de nem az első,egyszer már volt ingyen igaz rövid ideig de az nem volt igazán ennyire hivatalos.
  • tirpitz
    Lehet segg vagyok, de ha belegondolom magam annak a helyébe, aki most szedte le a játékot ingyen, és nem csal, nem trollkodik, akkor kizárt hogy maradnék a helyében. Nem viccelek, az admin nem bírt a sok eszementtel, mert bannolt egyet és a helyére jött 4. Nem tudtál felszállni a helikopterrel, jettel, mert lelőtt a saját embered. Ha mégis, akkor kilőttek 800 méterről tankkal. Level 1-7 emberek voltak az első 15 4-5-ös K/D-vel, a régiek meg csak röhögtek chaten, hogy mi folyik itt Gyöngyösön. Én ezt láttam, ha ettől segg vagyok, akkor vállalom.
  • giornalista
    ne legyél már... ne haragudj, de "segg".

most nyilván mindenki rászabadul, pár hét és lecseng, az idióták lelépnek, de marad egy rakás jó játékos, akikkel viszont tényleg többen leszünk. bár én már nem BF3-azok, mert megszűntek a kedvenc szervereim, de azért örülök, hogy akik még kitartanak, azok végre kaptak némi vérfrissítést a placcon!
  • giornalista
    de igen, az első.