Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
lol..
DNF-rõl nem tudom hallottál-e már, de már most az év játéka, és kétszer nem osztanak ki egy ilyen címet!

Fpocok
Kemény verseny lesz. Lehetséges.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Daell Drow
Idei ev jateka a Diablo 3 lesz, szal zarhato a topik. <#mf2>
shaddam
Az év játéka kicsit erõs az idei felhozatal fényében,bár ettõl még nem lesz rosszabb a játék.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
Hát mi mást mondjon az EA CEOja? 😄

Olyan erõs év lesz az idei, hogy hajjaj...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mert miért is lesz az idei év játéka ?
lolSL
nem jön sims kiegészítõ idén??

TDC Geronimo
Mit mert?

mert?
TDC Geronimo
EA CEO szerint BF3 lesz az idei év játéka. Ki gondolta volna 😄

darki81

Miket talállni jutyubon XD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

De szorakoztato.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Plusz egy +
Ha megegy szovegi n-t lehagysz, Gero, akkor 5*+! 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Beers
Ha akar, úgyis ír, erõltetni meg kár....

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
hagyjá'! :d

Running
A tartózkodom válaszok automatikusan "+"-nak számítanak, ezt elfelejtettem mondani. Köszönjük szavazatát, adatbázisunk rögzítette. Alakul el gyerekek. <#vigyor5>

Prince23
Ha nem akarja, akkor minek? úgy sem mûködne.

tartózkodóm 😄

Running
Kedves Fórumozók!
Döntsünk + és - jelekkel arról, hogy Geronimo legyen e cikkíró a battlefield.clanwar.hu blogon. Szeretnénk erõszakkal rávenni, segítsetek! Minden szavazat számít. Segítségeteket elõre is köszönöm!
-------------------------------------------------------------
Running: +

Running
lesz benne pufka, katona, meg sivatag <#taps>

TDC Geronimo
Expect to see lots of classic Battlefield features. Not saying exactly which ones... Many improved. #bf3 #NoComment

lolSL
lefordítják a gameinformer cikket meg beleírják a netes pletykákat tényként meg hogy õk hallották meg beszéltek a fejlesztõkkel
kedvencem amikor egy netes angol gabe newell interjút közöltek mintha õk csinálták volna, de egy másik valve-s arc nevét írták oda helyette 😄

shaddam
8 oldal tele baszottnagy képekkel és összeguglizható "bennfentes" infókkal.Néha fogom a fejem mekkora baromságokat képesek mondani a szakértõk(RDR meg la noire port haha).A magyar gs évek óta mélyrepülésben van(a nyomtatott sajtóhoz hasonlóan).Viszont most van valami 600 vagy 800 Ft-os e-book kiadásuk azt megfontolom hogy egyszer kipróbálom.Aki szemfüles az meg úgyis lehúzza a pdf-et a megjelenés napján.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lolSL
semmi gond mert ma kijött az 1.51-es patch ami mindent javít meg free dlc is van benne !

Alien69
Hát az a baj, hogy a munka idejüket se azzal, amivel kellene. igaz, rossz össze hasonlítási alap, de a BF4FREE ugye ingyenes. Namármost, ha a BFBC2-bõl, meg a BF2-bõl képesek átvenni dolgokat, akkor kérdem én, pl a szerver kezelést, meg ilyeneket mi a rákért nem képesek átvenni???<#falbav> (eztetet nekik:<#mf2>) Próbálok pl belépni, az elsõ 4-5-6 szerver "kamu" szerver, ami épp nem müxik, de ezekhez akar velem csatlakozni, utána meg errõl akarja frissíteni a statomat. <#ijedt> Ráadásul, a managerek megent sürgetik õket, hogy karácsonyra ki tudják hozni (már a BF3-t). Nem ám halasztani jövõ tavaszra, és akkor kihozni, ááá! Bár természetesen ez se meglepõ, hiszen a BF2 óta ezt csinálják. Nagyon emléxem még a Bf2142-re, ami ugye anno a nagy kedvencem volt (ma is az számomra az elsõ számú BF), megjelenés után kb 4 nap, és jött az elsõ peccs, amivel elszúrtak valamit, és ez így ment jó sokáig. Volt, hogy az egész Titán modot szét qrták, és a következõ peccsig nem lehetett játszani se, csak inflanty szarveren. <#wilting>

hogy mivel ütik agyon az idõt a DICE srácai, amikor épp nem a futó projektek valamelyikén szorgoskodnak.

twitteren olvashatjuk. 😄 ezért kár a dvd-t pazarolni. 😊)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

TDC Geronimo
"
Persze, ha már úgy alakult, akkor vetettünk néhány pillantást az év végén megjelenõ játékra is, a látottakat mazur nem kevesebb, mint nyolc oldalon át próbálja szavakba önteni, illetve megindokolni, hogy miért is lesz 2011 egyik legjobb, ha nem épp a legjobb FPS-e a Battlefield 3.
A DVD-re felkerült egy hosszabb összeállítás a stúdiólátogatásról, megnézhetitek, hogy mivel ütik agyon az idõt a DICE srácai, amikor épp nem a futó projektek valamelyikén szorgoskodnak. Ezen felül interjú is készült a fejlesztõkkel, amit magyar felirattal láttunk el a könnyebb érthetõség kedvéért."

Valaki vesz még ilyen újságokat, mint a gamestar pl? 22én jelenik meg, abba lesz ez.

Zs0lt1
egy dizájnernek nem beszélni, hanem rajzolni kell tudni 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Alien69
Ööö, ha se angolul, se swedisül nem beszél, akkor ezek szerint a DICE-nél az alapnyelv a Magyar?<#zavart2><#confused>

darki81
hát ez nagyszerû!

Running
Egen, rosszakat álmodok ha eszembe jut. <#idiota>

Alien69
Na yo, de nekem olyanom nincsen. Pontosabban, blutuszom az van... <#awink><#nyes>

koschwarz
még mindig haragszol rám az ánusz összevarrás miatt...<#puszis>

(apa kezdõdik!<#idiota>)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
Én az irántad érzett gyûlöletemmel. <#vigyor5>

koschwarz
te vagy a kõkorszaki, én már csak agyhullámokkal irányítom az fps-eket. csak kell hozzá egy bluetooth-os stick <#idiota>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Alien69
Igen, a konzolon (IS) sz*r az FPS, meg PC-n is. Csak ugye, ki mit szokott meg. Sok PC fan egyszerûen annyira kõkorszaki, hogy az csak na. Ebbõl (IS) megélnek jópáran, pl logitech és társai, akik kiadnak "gammer" billentyûzetnek nevezett írógép utánzatokat. El KELL felejteni már végre a nyominger hagyományos gombkiosztású billentyûzeteket. Azé, mert világít, van rajta LCD, meg mittomén milyen "fontos" dolgokat rápakolnak, még ugyan az a nyomi billentyûzet. Max egy dolog miatt lehet jó, az pedig, hogy egyszerre több gomb lenyomást képes kezelni. Az elsõ billentyûzetem max 2-3-t volt képes, és mondjuk a Medal of Honor AA-ban kellett volna egyszerre 5-t használni. AMi azt illeti, elfogadott "tény", hogy az emberek többsége pl az egeret is úgy válassza, hogy játékra, és van azért különbség, néha nem is kicsi. Az egyéb kiegészítõket illetõleg, pl pisztoly a PS-hez remek volt. Volt egy játék kifejezetten erre a kiegészítõre épült. Resident Evil egy része csak pisztollyal mûködött! Frenetikus hangulata volt (valszeg nem is tud róla innen senkise). <#eljen>
Tehát (szerintem) igenis érdemes beruházni valami normálisabb, a billentyûzet kiváltására való cuccosra. pl: ilyenekre gondoltam
Anno, a BF2 miatt vettem Zborad-ot (most steelseries kiadású), és külön Bf2-s feltétet rá. Nem volt olcsó, ez TÉNY, de a mai Logi csúcs állgammerbillek sokkal többe kerülnek. Persze, jönnek majd olyanok is, hogy hüle vagyok (ami amúgy TÉNY), meg ilyenek, de én legalább tudom, mi a különbség köztük. Számomra egyértelmûen sokat segített a jobb kialakításával (ergonómia, amirõl ugye a hagyományos billek keveset hallottak).<#email>
(lehet megkövezni)<#hehe><#vigyor1>

Túl bonyolult lenne a véristván hordáknak.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

darki81
rengeteg extrát bele lehetne vinni a játékokba, csakhát..

[UNQL]Echo
Testpancel miert nem lesz?Az vili, hogy a hadseregben valszeg sima ammot hasznalnak es foleg mindenki egyformat hasznal (kiveve a kalibereket).Viszont a kevlarral lehetne varialni.Pl adott mennyisegu stamina jut egy katotanak alapbol aminek merteke az osszeallitott felszerelestol (ammo mennyiseg, kevlar melleny vastagsaga) fuggne.Aki jobban felszerelkezik az nem tudna annyit sprintelni es ugrandozni.Ez is egyfajta customizalas amivel vmennyire egyedive teheto a katona.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

byzhouse
thanxbro

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

TDC Geronimo
Cod elõtt fogják kiadni. Azaz szinte biztos, hogy október könyékén. Beta meg nyár. BC2 elõtt is 3-4 hónappal volt már béta és amiket írogatnak meg amennyit demozták már, tuti elõrehaladott állapotban van. Én tippem az, hogy E3on bejelentik a beta dátumot ami július/augusztus lesz.

Beers
Valamikor szeptember környékén lesz esedékes szerintem!
Novemberben elvileg ki kellene adni, ha karácsonyig kaszálni akarnak!
Bár, ha jó lesz megveszik az ünnepek nélkül is!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

fuHÁDÉ wallpaper
TDC Geronimo
"SupportEA EA Support
The Beta of #BF3 will be expected in October."

Igaz hogy EAsupport írta és tagadja a CM, hogy igaz lenne. Nagyon remélem nem igaz, mert október kurva késõ lenne :/

Beers
ez egy jó hír <#worship>

Csirke4
olyanmár van, úgyhívják wow.
TDC Geronimo
Szerintem konzol paranccsal kéne ölni

Csirke4
1 lövés=halál kéne.
TDC Geronimo
BF3ba nem lesz hála égnek se magnum ammo, se testpáncél és nagy valószínûséggel robbanás hatékonyságát növelõ spec se.

@Demize99 what are your thoughts on magnum ammo? in bc2 its a must to win gun fights maybe shouldn't be on bf3.

@kaotic1turtle It won't be in BF3. I'm not happy with the way damage and health mods affected the game.