Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Just attended a #BF3 team meeting and loved the show & tell. Team is getting BIG - this game will be the biggest thing we've ever done!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Amúgy az egyik dice-os fõmufti mondta hogy game of the year.Már ki volt tárgyalva hogy ehhez mennyire fel kell kötni a gatyát az idei mezõny ismeretében.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
na jó, abbahagyom. :d
röhej, de nekem még ebben az állapotában is jobban tetszik, mint a bc2 valaha is.
Tudom, hogz foleg az en maniam de nagyon irritalo a jarmuvek vegtelen ammoja.Agyatlanul lehet lovoldoni mindenre ami mozog vagy eppen az epuletekre mert ugysem fogy a skulo.Remelem erre odafigyelnek majd, hogy igenis szamolni kelljen azzal, hogy egyercsak bekoszont az out of ammo.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Egy két BF már adott okot csalódásra!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Én minden sorozat után újra tárazok, így a legtöbb fegyót 5-6-szor is újratölthetem.
mindazonáltal egy plusz tõlem is van xD
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Tökéleteset meg kár is várni... ez is csak egy profitorientált cég, mit adnának el akkor a következõ évben?
Mi russian scorpions-ra megyünk általában.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Ott pubon milyen csapatmunka van? Kb olyan mint bc2ben? (csapat 90% sniper, többi meg megy foglalni?)
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Nagyon rétegjáték. Eléggé HC-ra szokott sikeredni. Olyan, mint az Arma.
Kurvajó, csak a sok "gyerek" nem tud vele mit kezdeni.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Szvsz "marad" a bf3-nak az év multija kategória amiben erõs lehet.Bár a kz3 bétát kipróbálva fel kell kötniük a gatyát rombolás és 64fõs jármûvesmulti ide vagy oda.
Az RO2 tuti jó lesz én is tervezem a vételt,de egy nagy stúdió súlyos marketingpénze nélkül elég halovány a mai világban.
Az aktuális cod meg maximum a magyar gamestaron lesz év játéka mint az mw2.Nem szabad komolyan venni ami ott folyik.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
bf3 single része úgyis kicsit gagyi lesz, max. év multiplayere lesz ha bejön a konzolosoknak.
PC-n meg mérkõzik egyet a red orchestra 2-vel és meglátjuk. eladásokban biztos a bf lesz elõl, de a többiben..