Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Legyen egy tweet is mára...csak mert rég volt marketing bullshit :p

"Just attended a #BF3 team meeting and loved the show & tell. Team is getting BIG - this game will be the biggest thing we've ever done!"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Újabb GameInformer videointerjú. Ezúttal Lars Gustavsson-nal, aki ott volt/van a battlefield sorozat kezdete óta. Ezúttal visszatér, mint vezetõ multiplayer designer. Mindenképpen jó hír.

koschwarz

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Czdano
BC2 motortól igen messze van a play4free :/

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

shaddam
Jajj hát ha a gs mondja akkor úgy is van.Náluk még a modern warfail 2 is az év játéka lett.
Amúgy az egyik dice-os fõmufti mondta hogy game of the year.Már ki volt tárgyalva hogy ehhez mennyire fel kell kötni a gatyát az idei mezõny ismeretében.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lolSL
aha

Ez lessz a Gamestarban??

Ezt is tudja a Bf2 engine.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

koschwarz
ja igen, módosított bf2 motor, amiben bc2 motorból vettek át dolgokat.

koschwarz
ez az ára, ha ingyenes egy játék. mellesleg én a béta kezdete óta az alapfegyverrel tolom enginerként.

koschwarz
nincs köze, mivel jobb. én leszarom a grafikát, mindig is a legalacsonyabb beállításokon játszottam. ellenben az elsõ olyan multis játék a swat4 óta, amiben tényleg oda lövök, ahová lövök.

lolSL
addig fog tetszni amig nem vezetik be hogy pénzért jobb fegyvert kapsz.

koschwarz
nem is beszélve arról, hogy a jármûvek sem uralnak mindent, köszönhetõen az engi kaszt fejlesztéseinek.

na jó, abbahagyom. :d

TDC Geronimo
Köze nincs a BC2 motorhoz és szerintem ugyan akkora vicc az a játék, mint a heroes.

koschwarz
ja, és ami a legjobb a play4free-ben, hogy egy csomó "ellenszert" kapsz a sniperek ellen, egyáltalán nem vagy kiszolgáltatva annak a sok lúzernek, akik még mindig azt hiszik, hogy akkor lesznek királyok, ha a távolságból lövöldöznek.

koschwarz
tudom hogy "csak" egy ingyenes játék, meg még csak béta 2 pályával, de ott a play4free. bc2 motor, bf2 pályák. ÉRTELMES fejlesztések és specializációk, jobb hitbox, átmenet a casual és a hc között (nem kell fél tár egy emberbe, de nem elég 5 találat sem). van statisztika, de nem a k/d-d a fontos, hanem a körönként kapott pontjaid (ami arra ösztönöz, hogy tegyél a csapatért), ami alapján kapod a "lóvét", amibõl cuccokat vehetsz.

röhej, de nekem még ebben az állapotában is jobban tetszik, mint a bc2 valaha is.

[UNQL]Echo
Sajnos nem ak orlatozasnak kellene lennie a megoldasnak hanem meg kellene neheziteni a sniperfegyok hasznalatat es a shotizast is a helyeretenni.
Tudom, hogz foleg az en maniam de nagyon irritalo a jarmuvek vegtelen ammoja.Agyatlanul lehet lovoldoni mindenre ami mozog vagy eppen az epuletekre mert ugysem fogy a skulo.Remelem erre odafigyelnek majd, hogy igenis szamolni kelljen azzal, hogy egyercsak bekoszont az out of ammo.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Running
Láthatjuk újra az edzõtermüket, meg a kajáldát? Óriási! <#taps>

Mr Manson
Azért gondotam Én is ...
Egy két BF már adott okot csalódásra!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
Ebben se lennék biztos ...

TDC Geronimo
Minden nagy cím az 😄

Prince23
Év "FPS" játéka. ez lemaradt :S

Mr Manson
mitõl az év játéka?

lolSL

Running
A való életben azért egy katona tudja mennyi golyó van nála. És nem úgy támad, hogy fingja sincs, mennyi van még a fegyverben, vagy nála. Nem ettõl lesz hácé a játék, ettõl csak nevetséges lesz.

Be is van tiltva a shoti+mgm a jobb hc szervereken, a sniperekhez hasonlóan 😊
:-)

[UNQL]Echo
Sot meg a shotirol is levennem a celkeresztet.Leginkabb emiatt az egyik legjobb sniperfegyo slug-al.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Black Ghost
Hát a való életben sem szokott kijelzõ fityegni a fegyó oldalán, ahogy szálkereszt sem lengedezik a szemed elõtt. 😄

Én minden sorozat után újra tárazok, így a legtöbb fegyót 5-6-szor is újratölthetem.
TDC Geronimo
<#mf1>

Sose hiányzott... talán egyedül a PP2000 az, amibõl ki lehet lõni az összes tárat, mielõtt meghalok, de akkor meg ott a pisztoly 😊
Running
A HC mód a bf széria megcsúfolása szerintem. Egy átgondolatlan idiótaság. A sebzés még ok, de az hogy nem tudod mennyi lõszer van nálad, tiszta vicc, de még sorolhatnám...

Zs0lt1
felesleges sztem, mert a megjelenés után két héttel már utálni fogja és veszi meg helyette a soron következõ manóbaszó mmo-t <#hehe> <#hehe> <#hehe>

mindazonáltal egy plusz tõlem is van xD

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Nemtom, én a béta óta élvezem a bfbc2-t, meg a vietnamot is, simán fut, nem fagy le, nem lép ki, szép is... HC-ben kurvajókat játszok. Akkor meg minek keressem a kifogásokat? Ha a BF2-t összevegyítik a BFBC2-vel a BF3-hoz, abból szerintem csak jó lehet.
Tökéleteset meg kár is várni... ez is csak egy profitorientált cég, mit adnának el akkor a következõ évben?
Ez így van. Megszoktuk a jót, a hangulatot - mi büdös bunkók - és ahhoz viszonyítunk. Hát ez van.

Kurvára mindegy milyen lesz a BF3, nektek úgyse jó semmi se...
tutituti
Bf2-ben pubon orosz szerókra menj.Az kihívás is meg nincs sznippercsata meg nem gránátesõ.
Mi russian scorpions-ra megyünk általában.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Fos a BFBC2...

At SC meg az eszetlen lövöldözésrõl...akkor?<#nemtudom>

[IRAM] leader

nandorb
HC a kempelesrol szol...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Nem tom,ti tényleg nem jártok hozzánk,(IRAM) nálunk max két csipa van/lehet oldalanként és HC...vegyes pályákkal.

[IRAM] leader

Hülye kérdés, de rég játzottam bf2vel.
Ott pubon milyen csapatmunka van? Kb olyan mint bc2ben? (csapat 90% sniper, többi meg megy foglalni?)

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

RO2 nem fog beleszólni érdemben szvsz.
Nagyon rétegjáték. Eléggé HC-ra szokott sikeredni. Olyan, mint az Arma.
Kurvajó, csak a sok "gyerek" nem tud vele mit kezdeni.

A ME1-et vegigtoltam, nagyon jo jatek volt. A 2-t ugy masfel ora utan felretettem, erdektelenseg okan.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

shaddam
ME2 is eléggé alulmaradt a szavazásokon(RDR ugyebár), az AC meg nem is rémlik hogy nyert volna valamit(pedig mind az ac2 és az ac:b jó játék)
Szvsz "marad" a bf3-nak az év multija kategória amiben erõs lehet.Bár a kz3 bétát kipróbálva fel kell kötniük a gatyát rombolás és 64fõs jármûvesmulti ide vagy oda.
Az RO2 tuti jó lesz én is tervezem a vételt,de egy nagy stúdió súlyos marketingpénze nélkül elég halovány a mai világban.

Az aktuális cod meg maximum a magyar gamestaron lesz év játéka mint az mw2.Nem szabad komolyan venni ami ott folyik.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

lolSL
év játéka sztem mass effect 3 vagy a köv. assassins creed lehet reálisan.
bf3 single része úgyis kicsit gagyi lesz, max. év multiplayere lesz ha bejön a konzolosoknak.
PC-n meg mérkõzik egyet a red orchestra 2-vel és meglátjuk. eladásokban biztos a bf lesz elõl, de a többiben..

TDC Geronimo
1-2 idióta oldal biztosan...

Fpocok
Modern Warfare 3? ^^

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
menj már innen a konzoloddal

shaddam
lf noire, uncharted 3 urambocsá a mass effect 3-nak is lesz ehhez egy-két szava.