Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Azért jó lenne ha lehetne modokat csinálni hozzá. Ugy tudom nem lesz battlefront 3, szóval star wars mod jó lenne. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Btw ha belegondolok valszeg nem sok ember állna ezzel órákig hogy játszhasson 😄
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ez engem arra emlékeztet, amikor 5 évesen ilyen lézeres pisztollyal játszottunk, ami adott hangot. Kb ugyanannak a szintnek készült.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Meg a mai fiatal kockáknak öt perc után zsibbadna a válluk és tíz perc múlva egyszerûen már tartani sem bírnák. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ke
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ezt sosem értettem. Raksz szép kerekeket a PC-re és oda tolod ahová akarod, néha énis kirakom a nagyTV-re. :o
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Amúgy meg ja, EA embere vagyok fizetés nélkül 😞
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
De vegulis miert mindkettore?
Nekem megvolt a BC1 + BF43 konzolra, de csak azert mert PCn ugye azok nem voltak.
Dehat a BF tobbi resze kijott szamitogepre es ott van eger/bill, baratok kb 99%-a, jobb kinezet, stb...
Szoval nem teljesen ertelek. <#hawaii>#hawaii>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Ha minden jól megy akkor lesz konzol nekem is.Akkor döntök majd.
Ps már õsidõk óta meg van halva.Azóta gépbe invesztáltam...
De lássam elõször,az nem számít hogy min😄
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Bf3 meg majd tökön rugdossa a ~pártikat.
Azt kellett volna normálisan megcsinálniuk.
Hozzáteszem, hogy én majdnem minden nap tolom konzolon a vietnamot is és egyszer nem volt olyan, hogy "akurvaanyjátnemadtabe" . Mostanában PCn se olyan gyakran, de azért elõfordul még most is.
Na mind1 majd a PCs bf3 talán <#pias>#pias>
Patrick Bach, Produzent von Battlefield 3 übermittelt heute die frohe Botschaft, dass die PC-Version die “Lead-Plattform” (Hauptversion) sein wird. Es wird also keine Portierung von Konsole auf PC geben!Interview Gameinformer:“We’re focusing on PC first, and then we fiddle with it to fit it onto consoles.”
Röviden Patrik annyit mondott,hogy a A Pc-s verza a fõ platform,Szó sincs konzol portról.Elõször legyen me a pc-s változat,aztán majd nekiállnak összetömörítgetni annyira hogy beférjen a konzolok világába.
Ja meg:

Úgy várta mindenki ezt a fostalicska 43-at, mintha valami überbrutál játék lenne. Egy techdemónak készült konzolfos játékról álmodoztatok. Már akkor is szar lett volna, ha a konzolos verziókkal egy idõben jön ki, nem hogy most két évvel késõbb.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
@L_Twin Fuck you for cancelling Battlefield 1943 you bias prick.
Dev válasza:
@ElitesamuraI26 From the bottom of my heart - fuck you too my friend. Too bad about BF1943, hope you'll enojoy #BF3 on PC instead.
😄Dd
Trollkodni akartam pedig a konzolos topicban majd hogy nekik nemlesz. :C
Deakkor maradnak csak a mapok amiben különbözni fog?