Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bogdogege
Nyugodtan lelehet ülni.

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Miért csak négy kaszt lesz? Szerintem jó volt a bf 2 a 6-7 kasztal. :S

Azért jó lenne ha lehetne modokat csinálni hozzá. Ugy tudom nem lesz battlefront 3, szóval star wars mod jó lenne. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Czdano
Egyszer próbáltam konzolon FPS-t játszani és igen most leírom : Szar volt. =D

Btw ha belegondolok valszeg nem sok ember állna ezzel órákig hogy játszhasson 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

lolSL
0 másodpercnél több, jó info 😄

TDC Geronimo
@VW_05_08 Expect to see more PC footage than our competitors show.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Szerintem meg ez simán hátrány a controllerel szemben. Rövid ideig biztos fun, de hogy hatékonynak nem az, az biztos.

Ez engem arra emlékeztet, amikor 5 évesen ilyen lézeres pisztollyal játszottunk, ami adott hangot. Kb ugyanannak a szintnek készült.

Parasite Eve 2, best game EVER!

0Fritz0
Lassabb, pontatlanabb és nehezebben irányítható, mint az egér.
Meg a mai fiatal kockáknak öt perc után zsibbadna a válluk és tíz perc múlva egyszerûen már tartani sem bírnák. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

shaddam
Fujj félelmetes elõny.Oszt az hogy csak ezzel lehet élvezni honnan jött?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Czdano
És most képzeljük el mennyi plusz elõnyre tesz szert az akinek ilyen pityuja van kontroller helyett. Újabb kizsákmányolás azért hogy egyáltalán élvezni lehessen konzolon az fpst.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

😮
ke
Bogdogege

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

Bogdogege
<#nezze>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Alien69
Hát nem azért, de már a PS1-esemhez is volt egerem. Igaz, billentyûzetet nem vettem hozzá, meg akkor még a görgõs egerek voltak még PC-re is, de ez most mellékes.<#nyes>

Bogdogege
A konzolokkal nincs semmi baj oké , a kontroller fps páros nem illik össze <#nezze>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

0Fritz0
Geronak mindig nagy sikere van a konzoljával. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

bocs de már tõlem rendelt
lolSL
kell az auto aim?

TDC Geronimo
Nem is kell hogy megértsd

Csirke4
"Sokszor jobban esik ágyból, nagy tvn konzolon játszani ez az egyik."
Ezt sosem értettem. Raksz szép kerekeket a PC-re és oda tolod ahová akarod, néha énis kirakom a nagyTV-re. :o
lolSL
a megjelenésig elmehetsz hozzájuk és szétverheted egy kalapáccsal az xboxaikat.. ha meg dolgoznak is akkor addig összejön a pénz egy rendes gépre játékhoz

Smithwarden
Ertem. <#vigyor0>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Az ágyban aludni szoktunk meg fürészelni a csajokat nem játszani.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Azért hájpolja ennyire a bf3-at,valahogy rá kell vennie bennünket hogy megvegyük mégha szar is.<#ejnye1>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

TDC Geronimo
Sokszor jobban esik ágyból, nagy tvn konzolon játszani ez az egyik. A másik meg az, hogy munkatársaim/haverjaim vannak boxon, akikkel PCn nem tudok játszani.

Amúgy meg ja, EA embere vagyok fizetés nélkül 😞

Bogdogege
Nekem már az elején feltûnt <#ravasz1>

<#ticking> gyanús... nagyon gyanús!

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Bogdogege
Õ az EA fizetett embere.

Smithwarden
Most legutobb ugye a Vietnamot vetted meg PCre es konzolra is.
De vegulis miert mindkettore?
Nekem megvolt a BC1 + BF43 konzolra, de csak azert mert PCn ugye azok nem voltak.
Dehat a BF tobbi resze kijott szamitogepre es ott van eger/bill, baratok kb 99%-a, jobb kinezet, stb...
Szoval nem teljesen ertelek. <#hawaii>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

tutituti
Jó világ van😄
Ha minden jól megy akkor lesz konzol nekem is.Akkor döntök majd.
Ps már õsidõk óta meg van halva.Azóta gépbe invesztáltam...
De lássam elõször,az nem számít hogy min😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

játszál hc-t.

TDC Geronimo
Én megveszem mindkét platformra. Engem ugyan nem fog :p

tutituti
Értelmes ember ezt mondja!
Bf3 meg majd tökön rugdossa a ~pártikat.

TDC Geronimo
GameInformer interjú Karl-Magnus Troedssonnal.

Csirke4
A Konzoloknak leáldozott.<#gonosz1>
:C
Jó, nem konkrétan erre a béta konzol szarra gondoltam...
Azt kellett volna normálisan megcsinálniuk.

tutituti
Én lemaradtam az ilyenrõl sajna.

Running
Eskü a nemzetközi 32v32-et várom a legjobban. Remélem lesz rá lehetõség a BF3-ban. Azok elég izgisek voltak régen.

TDC Geronimo
Én olyanokról beszélek, mint pl kilövöd a rakétát és késve lövi ki, robbanásnál késõbb reagált a jármû, esetleg jóval mögötte talált mégis berobbant stb. Láttál gondolom 43as videókat anno, ezek mind felfedezhetõek benne. BC2 ehhez képest egy álom 😄

Hozzáteszem, hogy én majdnem minden nap tolom konzolon a vietnamot is és egyszer nem volt olyan, hogy "akurvaanyjátnemadtabe" . Mostanában PCn se olyan gyakran, de azért elõfordul még most is.

Na mind1 majd a PCs bf3 talán <#pias>

tutituti
Tegnapi hír:
Patrick Bach, Produzent von Battlefield 3 übermittelt heute die frohe Botschaft, dass die PC-Version die “Lead-Plattform” (Hauptversion) sein wird. Es wird also keine Portierung von Konsole auf PC geben!Interview Gameinformer:“We’re focusing on PC first, and then we fiddle with it to fit it onto consoles.”

Röviden Patrik annyit mondott,hogy a A Pc-s verza a fõ platform,Szó sincs konzol portról.Elõször legyen me a pc-s változat,aztán majd nekiállnak összetömörítgetni annyira hogy beférjen a konzolok világába.

Ja meg:

Running
A BC2-nél volt rosszabb hitbox? Ezt kétlem. 😊) A BF2 hitbox se volt egy felüdülés, de ott sose kellett pisztolyra váltanom mert egy tárból nem pusztult el az ellenfél.

TDC Geronimo
Nem volt olyan rossz azért, de nem véletlen került be boxon is az arcade marketplacera és nem teljes árú játékként adták. 3 pálya, 3 fegyver stb. Hamar megunható volt. 1-2 hónapig még új volt meg fasza, de utána ráuntam már én is fõleg, hogy ott még a régi BC1es netkódot használták, ami katasztrófa :p

Running
Aztán ha kapnál egy BC2-nél is szarabb PC portot, ami ráadásul minden szempontból sokkal maradibb, mint a BC2, akkor 1 perc után bánnád meg.
Úgy várta mindenki ezt a fostalicska 43-at, mintha valami überbrutál játék lenne. Egy techdemónak készült konzolfos játékról álmodoztatok. Már akkor is szar lett volna, ha a konzolos verziókkal egy idõben jön ki, nem hogy most két évvel késõbb.

Én is pont leszarnám a BF3-at a 43-ért, szal sztem is bassza meg.

Beers
😄

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
Na akkor egy twitter gyöngyszem:

@L_Twin Fuck you for cancelling Battlefield 1943 you bias prick.

Dev válasza:

@ElitesamuraI26 From the bottom of my heart - fuck you too my friend. Too bad about BF1943, hope you'll enojoy #BF3 on PC instead.

😄Dd

Csirke4
😞

Trollkodni akartam pedig a konzolos topicban majd hogy nekik nemlesz. :C
Deakkor maradnak csak a mapok amiben különbözni fog?
ja és annak az m4-nek a képérõl is az esik le mintha a wikipédiáról lenne leszedve, na mindegy, ezt kár volt beszúrnom
hmm, már valahogy nekem is rémlett, mert a játékmenet a szkennelt képek egyikébõl van
TDC Geronimo
a 4 class igaz, a kép meg akkora fake mint a ház. Paintbe különbet hozok össze.

a 4 class, és elnézést ha már volt vagy valaki látta már