Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
* Scomcomputers the future of computing!*
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Amugy en nem "akarom" ezert is kerdeztem meg udvariasan 😊
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
egyébként meg ha a bf1942-ben játszottad a wake islandot akkor ott a rombolónak stratégiai szerepe volt...körbementél vele a sziget körül onnan mentek foglalni a gyalogosok és mire körbe értél már csak a beach meg az utsó pont maradt.. azt meg két ember simán belõtte.. atomrépa.
az anyahajót elvitted a pálya egyik sarkába, hogy a repülõk ne tudják lebombázni és így az ellen repülõire repülõk vadásztak (airfield foglalása után meg maradt egy tankjuk meg egy jeep), így a romboló védve volt a bombázástól. a partszéli lövegek meg a papírkutyák voltak:-)
jó néhány mapot nyertünk ott ezzel a strattal.
a mostani wake island igazából csak map-ilag felel meg a réginek.. teljesen másképp mûködnek itt a dolgok:-) de én szeretem mert minden kasztot nyugodtan lehet használni rajta😊
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Wake a BF2-ben volt a legjobb, bár nekem itt is tetszik. Mind ahogy a B2K map-ok mind.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
* CTF 32 player fölött borzalom. Rendszeresen 0 capture van, mert a zászlót mondjuk 20 akna és 10 C4 veszi körül.
* CTF 24 vagy kevesebb playerrel nagyszerû! Rengeteg akció, 1 tank + 1 heli bõven elég, lehet zészlót lopni. Kiváló játékmód.
* Rush 64 playernél szinte minden esetben a támadók veszítenek az elsõ pár MCOM-nál. Különösen igaz ez Nebandan Flats pályán, ahol kvázi nyílt terepen kell a célig rohanni.
* Rush 32 playernél szórakoztató, pl. Operation Riverside pályán 5 pár MCOm van! Tegnap egy hatalmas, 48 perces rush csatában vettem részt ezen a pályán. 32 játékos, medic-ek élesztettek ahogy kell, óriási háborús film feeling volt.
* Conquest játékmódban jöhet a 64 player, 7 zászló, jópofa az airdropped IFV. Kifejezetten értelmes engineerként légvédelmi rakétával rohangálni, a pályák pont annyira nagyok, hogy a helik nem tudnak folyamatosan hatóváton kívül tartózkodni, viszont egy pro heli pilóta megkeseríti a gyalogság életét. Leginkább igaz ez Kiasar Railroads pályán, ahol szinte nincsenek épületek, a helinek kiváló a rálátása a földön lévõ katonákra.
Összegzés: minden játékmód jó, de csak értelmes számú játékossal. Tilos 64 playeres mixed szerverre menni, ahol egy jó conquest után jön egy élvezhetetlen CTF.
De amíg a fragért többet kapsz mint a teamworkért, semmi nem fog változni mert mi kell a mai játékosoknak.
Medál, medál, ribbon, ribbon, frag, frag, number1 ribbon és medál nomeg még medál és ribbon is kell... 😊
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
pl. grand bazaar.. mortar.. B folyosóra 😄
én ilyen kis lélekszámú pályán szereztem a CTF assignak a nagy részét se perc alatt.
Egy 64-es ctf az kész káosz.
sõt játszottam a hétvégén 6vs6 CTF-et. az mégjobb.
és már most vannak no sniper és no vehicle ctf pályák.
Egyenlõre nem rajongok a CTF-ért meg az új mapokért... Nagy nyílt terep és 1 tank -.- Sniper heaven és javelin camp ország. A rush az valami borzalom ezeken a pályákon. Lehet, hogy élvezetesebb lenne több csapatjátékkal, de egyenlõre ennek jelét sem látom sehol. Mindenki csak megy elõre mint a birka, vagy egy helyben ücsörög. Motor maximum gyors utazásra jó A-ból B-be. De a B még véletlenül se legyen közel az ellenhez mert akkor olyan gyorsan leszednek róla, hogy öröm nézni. Conquest-ben még szódával elmegy.
Történnek érdekes dolgok, repülök követem a célt, befogva találat2x továbbrepül ...; befognak hallom, hogy rakáta indítva kidobom a flairt és simán leszed. Vki sokáig sorozok, találat jelzés folyamatosan és tovább megy, ellenben egy rövid sorozat leszed .. (tudom nem vagyok elég rutinos, ezért is fogadnék örömmel tanácsokat).
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Mindenki csak fraggelni akar, de a teamplay az lófasz.
Ha meg pl. megnézel egy CTFet mostanában mind kempeli a zászlót és fraggel, a másik zászlóért nem megy senki.
Sajnos az elCODOsítás érezhetõ itt is.
BF2 óta elég ritka a csapatjáték, kivéve ha összejön egy jó kis baráti squad...
Illetve én annak is örülnék, ha a rushból csinálnának egy olyan verziót, ahol csak mcom foglalás esetén van respawn. Mint egy S&D, csak több objectivevel sorban egymás után.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
A b2k mapok kifejezetten borzalmasak. A Karkand/Sharqi még jó valamire, de a Wake Islandnél szarabb mapot nehéz lenne még direkt is csinálni. Omant meg hagyjuk.. 😄DD
Battlelog / Steam: Peet81-07 i7-3770 3.4GHz, Corsair Vengeance 4x 4GB, Radeon R9 270X OC 4GB,
jó persze sör is volt bennem elég😄
Majd arra ott lesz a bc3 vagy mittomén mi.
Inkább olyasmi városi map kellene mint mashturr city pl.
De leginkább egy kubra dam remakenek örülnék 😊
Szerintem még most is kevés a jármû a játékban, annó bf2ben voltak olyan mapok ahol 2*2 attack heli volt plussz szállító is 2*2 stb.
Kevés ez az 1-1 oldalanként.
A kiegek közül pedig kimagaslanak az AM pályák. Mind a négy. Jobbak, mint akár melyik másik. Egyetlen sirámom, hogy nincs mindegyiken heli..
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
The Matrix has you...
Sztem az End Game megint kurva jó lett, legalábbis nekem nagyon tetszik, a ctf, a pályák, a jármúvek, minden. Egyedül az új AA-kkal van egy kisebb probléma, sztem kicsit overpowered mind a kettõ.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?