Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
* Scomcomputers the future of computing!*
Motoron egy katt, átül hátra, füstöt elõre lõ, aztán vissza, oda a zászlóhoz, aztán felrobban mert a füsttõl nem láttam az aknákat. 😊
vmelyik nap láttam a srácot..egyedül vitt három zászlót egymás utánban.. medikként.. füstöt lõtt maga elé😄 végignéztem a távolból a hegyrõl zoomból😊 kár, hogy nem videoztam😄
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Amúgy a konfig mûködik,mi is kipróbáltuk már...<#vigyor0>#vigyor0>
[IRAM] leader
A tuti az AT mine...nem közvetlen a zászlóhoz,mert azt már a többség kiszûri.Kicsit távolabb,mikor már örül a paraszt,hogy az övé a zászló,meg milyen könnyedén elmotorozik vele,oszt pufff..
[IRAM] leader
pont attól zseniális ez a fajta játékmód, hogy az eszetlen fraggelés mellett gondolkodni is kell. legalábbis elõnyös😊
íme egy két négyfõs sikeres squad:
#1 - support mortarral, sniper laserrel, engineer javelinnel, engineer stingerrel
#2 - két medic (1 füsttel, 1 m320-al), egy helivezetõ, és egy engi
#1 elterel, tisztít
#2 hozza-viszi a zászlót (kreatív rambók😄)
TS vagy group chat és 30 perc után jön az anyázás az ellen oldaláról😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
vmelyik nap pont így vittem el a zászlójukat.. beültem a tankjukba odamentem felkaptam.. elmentem a sajátig, ott meg kivártam míg a miénk visszaért.
erre szoktam mondani, hogy ha a másik csapat láma és széjjelfekszenek sniperként a pályán és azon csodálkoznak, hogy az ellen mindegyike jármûben csücsül akkor meg is érdemlik:d
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
már nekem most nagyon tetszik mikor nyavajognak a szerevereken, hogy spawnraper, camper, azonnal rúgjuk ki...😄
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Ezek a 16-os CTF meccsek valóban kibaszott jók amúgy. Teljesen rá vagyok csúszva. 😊
Na ez az info honnan van?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Olyan kérdésem lenne hogy csinállom az assainment eket és 350 m headshotot kéne csinálnom az l96-al.De 200m után bárhogy játszom nem megy tovább a számláló. valakinek volt már ilyen problémája vagy tud rá megoldást?
mint egy iphone 4 fórum.. ahol az 5-rõl beszélnek😄
bezzeg azt nem teszed ki mikor kiugrok a tankodból, hogy felkapjam a zászlót te meg elmész onnan a tankkal.. majd kiszednek és ott állunk mint a fa..m zászlóval a kezemben az õ bázisukon, ketten.. hat ellen😄
egyébként élveztem a gamát.. még akkor is ha néha nem volt egyértelmû mi a célod a CTF-en😛
én toltam már.. szerintem a 32-es játszható. sõt.talán az az ideális. az annál kevesebbhez "nagy" a pálya. a stílusa kicsit hasonlít a wake island TDM-hez annyi különbséggel, hogy itt több a tereptárgy szétszorva.
érdemes mindig a véletlenszerû respawnt választani, mert ha valakire születsz az esés-kelés.. illetve az én hirtelentaktikám az, hogy keresztbe át a pályán és mindig feltételezem, hogy mögöttem nincsenek😊
The Matrix has you...
The Matrix has you...
TDU nick:[HUN]benyus BF3:R3born78,St3el78

03.27 azaz március 27., akkor mutatják be a játékot (illetve 26-án, gondolom 27-én jön majd valami videó).
Addig még egy év van. Sokan itt az magyarázták, hogy 2013 végén jön ki.
Ez mennyire hihetõ?
Csak egyet kérek, a DICE-tól és a Jó Istentõl, hogy ezt ne basszák el.
YouTube: 23Drazse
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Itt van még egy jópofa. Érdemes megnézni wovn pár videóját, ötletes és vicces dolgokat csinál a fazon a haverjaival 😄
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Én felmentem egy 32 fõsre. Tíz perc után agyfaszt kaptam a pályától. Alig lehet látni valamit a sok bokortól, tereptárgytól, rengeteg színtõl. Tömve van mindenfélével a pálya. Állandóan hátba vagy oldalba lõttek. Talán 16 fõvel még lehet élvezni.
Úgy 16-20 player körül még élvezhetõ, felette nem ajánlom.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha meg le kell szedni tíz zászló vivõt (M39 camo követelmény), akkor aknák a motorok el és kész.
(Ez csúnya dolog, remélem ezt nem hallotta senki.)