Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[UNQL]Echo
Na sztem meg pont ez az a 3 palya ami mind osszetettseget mind dizajnjat tekinteteben a legtavolabb all a Battlefield szeria palyaepitesi filozofiajatol.Egyszeruen nem is ertem mit keresnek ebben a gameban inkabb a BC2-be valok.Teljesen maganvelemenyem es peace a rajogoknak. 😊

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

[UNQL]Echo
Sanghai eleg korrekt utalas azert a Kinai szerepre,Eurofighter es a tobbi Unios jarmu/fegyo meg mar voltak az Euro Forces kiegben is szoval ez sem allna tavol a Dice-tol.Az egyik kis kepen meg mintha egy nõi katona szeme latszana (a Battlefield szo vegen az l es a d betuk kozott)vagy csak en haluzok a felroppent pletykak miatt?
Remelem azert annyi ujitas lesz a BF 3-hoz kepest a hangok teren, hogy a katonak az anyanyelvukon kiabalnak majd es nem akcentusos angolt kell hallgatni.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Ja persze,de mindig van egy retardált aki nem a célnak megfelelõen használja és nem egyszer volt rá eset hogy elment vele gyalogosokat vadászni de nem jött neki össze és robbanás elõtt kiurott belõlle.
Persze az ellen átvette magának így szívtunk a kör végéig.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

ozimak
Ja én is kaptam a semmire vagy 20-at 😄 Én is csak figyeltem, aztán hümmögtem egyet. De ezek szerint nem csak nekem csinálta.
Vannak a játékban olyanok, hogy "anti-air vehicles"!
Próbáld ki õket. 😉

Fpocok
Ömm... általában kör végén dupla szorzó miatt 2-3k pontot szoktam kapni. Most meg kaptam 20k-t... wtf? Pedig nem csináltam meg semmi különleges dolgot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Csak ne igen akarjunk külsõleg történõ karakter testreszabhatóságot.
Ahogy mostanság a EA nyilatkozik a mikrotranzakciókról, lehet, hogy azt a sorsot szánnák a Bf4 ezen elemének is, mint a BF P4F-nek. Azaz fizess, hogy fejleszthess, alakíthass.
Ha túlontúl sok lehetõség kapna helyet, az EA megtalálná a módját, hogy azokból is minél több pénzt csapolhasson le.
Az eddigi kényelmes lehõtés jobban tetszett: megvetted az alapjátékot és a Premiumot (bár összegben nem volt kevés), utána egyedül csak az ügyességeden és tudásodon múlott, hogy mit értél el.
Külön-külön fizetgetni minden kis szarért - bár itt jóval kisebb összegekrõl van szó -, ez nekem nem jön be.

YouTube: 23Drazse

hnz
http://www.twitch.tv/esportshanzo

Livestream Hollandia ellen

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO

SötétBarom
Én konkrétan fosok rá, milyen frakciók harcolnak 😄DD
Viszont sok városi pályának mocskosul örülnék. Most is a metro/seinne/bazaar a kedvenc trióm 😊)

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Törölt felhasználó
A BF3 DLC-kben csak a new yorki pályákat nem hasznosították újra, úgyhogy feltételem a 4. rész egy nagyvárosi témájú cucc lesz. Gondolom most dobják be a 3. részbõl szándékosan kihagyott elemeket, mint pl. commander mode, karakter testreszabhatóság, zipline, stb. Új frakciót lusták lesznek belerakni, jó lesz a zokniszagúra használt amerikai-orosz sablon.
Szabi
én úgy 2020 körüli játéknak örülnék, a legmodernebb eszközökkel amiket jelenleg ismerünk és várhatóan akkor hadrendbe állítják már õket 😄

szóval ha nem lesz PAK-FA akkor tuti nem veszem meg 😄

"Nulla tenaci invia est via"

JethroHUN
Nekem még mindig az a véleményem, h ha nem 2143-esz akkor semmivel se fog többet, újat, nyújtani mint a Bf3.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Vagy bekerülhetne a Bundeswehr, ezt már a Bad Company 2 idején is "megálmodtam" és a Battlefield 3-ban is elképzeltem. (Errõl korábban már írtam.)
De az alapja ilyen lenne:

Kicsit továbbgondolva új járgányokkal egész jó lehetne.
Eurofighter Typhoon, Panavia Tornado, Flakpanzer Gepard, BO 105, NBS C-RAM, stb.

Kérdés csak az, mit tudnak még ennél is többet újítani
A battlefield 4 storyról meg csak annyit, hogy korábban a DICE azt igéte, hogy a BF3 történetét viszik tovább. Csak pár évvel a BF3 után fog játszódni.
Így szerintem vagy marad az iráni háború, vagy ez csupán egy bevezetõ volt, és az orosz-amerikai konfliktus fog kiteljesedni.
A háború eszkalálódik és globális konfliktussá növi ki magát.
Nem láttuk mi ezt valahol korábban? Hmmm... ja igen, MW sorozat.
Nem hiszem, hogy a kínaiak benne lesznek, mostanság a Nyugat(USA) -Oroszország összecsapásnak van piaca. Ez a tipikus hollywoodi szereposztás.
(BFBC, BFBC2, BF3, MW, MW2, MW3, Ace Cobat:AH, HAWX2 stb.)
Ha harmadik frakció is lesz, akkor az USA és a Orosz mellett az EU-t látnám szívesen. Jó az EU, nem katonai szervezet.

Persze lehet, hogy pofára esek.

Armored Shield nevû pályán nincsenek jetek, csak helikopterek.
A Tank Superiority módban pedig csak páncélosok vannak.

JethroHUN
Hozzá tenném, h baromira meg akartam venni az Armored Kill-t de így biztos, h nem tudom. Nagyon szeretem(ném) a jármûves csatákat, de így nincs értelme.

JethroHUN
Kalap gané az egész úgyahogy vagy. Kurvára baszta az DICE megcsinálni. Mert az, hogy 500 méter magasból telibe lõ, futó gyalogosként, vagy tankba, 2-3 sec alatt felrobbant. Értelme nincs jármûves mapnak, Jetek mesze túl ersõek, 10 lövés felrobbant egy tankot, de azért még lehet rárakni ilyen-olyan szuper rakétákat, MIÉRT? Hol volt ilyen BF2be? Ott ha telibe talált bombával akkor felrobbant a tank, de ahhoz skill is kellett, h eltalálj vele vmit. Itt semmi. Egér+joystic... ennnyi. + jetet ki sem lehet lõni mással, csak jettel, mert AA-val is alig akarja bemérni. Stinger/igla pláne hasztalan ellene. Egyetlen egy ilyen jetes gyerek megnyeri egyedül az egész meccset.

Hát rájöttem, a CTF játékmódban a gyõzelem kulcsa három fegyver:
- AT rakéták (a Javelin különösképp)
- AT aknák
- C4

Ez így kissé kiábrándító, nem egészen olyan a játék mint amilyennek elõszö gondoltuk, de legalább ingyenpontokkal ajándékozhatjuk meg magunkat. <#eplus2>

ozimak
Pacsi! Én is sokat szenvedek tõlük mert szeretek jetezni, de nem vagyok egy "ász" 😊 Szinte felismerem amikor egy 100-as pro-jet-es lõ le 😊 Általában egy sorozattal leszed, ha esetleg nem, akkor meg képtelenség elõlük elmenekülni. Tekerheted csûrheted csavarhatod, mindig a nyomodban marad 😞 Szoktam is figyelni mikor lelõ utána a killcamba olyanokat tudnak fordulni a géppel, hogy csak lesek 😮 Majdnem 90 fokban. Az esetek nagy többségében ilyenkor be is fejezem a jetes pályafutásomat addig amíg a gyerek fent van, nincs mit tenni.
JethroHUN
Remélem BF4be a Jetekre rakna atomrakétát én energia pajzsot is. Mert még mindig nem elég OP-k. Kibaszott nagy fos az egész... képtelenség jármûves mapokon bármit csinálni a hiperpro 100-0 statos köcsögjetestõl.

TÖVIG!

Fatboyz4ever!

Azt nem tudom, hogy webtárhelyrõl lehet-e, de itt egy kis segítség a TS szerverhez, remélem segít.
LINK

Fatboyz4ever!

Valaki informáljon már,hogy lehet-e webtárhelyrõl teamspeak3 -at futtatni.Csak a kezdõ lökés kell,utánna már elboldogulok vele..

Vagy esetleg egy kis hely kellene bármilyen linux-ot futtató szervergépen.

[IRAM] leader

Fpocok
Végigpróbáltam a fõbb programokat, amiket ismerek... gameclaw, action, fraps, dxtory, bandicam, afterburner... és az a helyzet, hogy valóban az Action muzsikált legjobban. BF3nál nem is lehet érezni és most valahogy a minõség is jobb lett.

ozimak
Akkor lehet mégis a J20-as az a vadászgép... ugyanis az kínai. Bár az meg csak 2017-2020-ban fog hivatalosan is bemutatkozni 😊
1,4 milliárd lehetséges vásárló! <#vigyor>

BF3: Atomiccore

[UNQL]Echo
Lol...

Shanghaiban is lehet majd menni?Ujra lesz kinai tema?Kira...

Nem is rossz ötlet! <#eljen>

szomferi
jöjjön inkább duplaüléses jet 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

NATO-gép és nekem a szívem csücske ez a madár. Szóval, ajánlom nekik, h benne legyen! <#nevetes1>

szomferi
hopp, a 2. képen is úgy látszik, hogy nem tökegyenes a szárny, lehet mégiscsak ez 😄

csak itt se kínaiak, se oroszok, se amerikaiak nincsenek, más kell, hogy legyen

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

A fene! tök büszke voltam magamra, de most vettem észre Ozimak bejegyzését! <#buck>

e valami vrosos plya lehett
szomferi
ám legyen, de egyik országban sincs használva, amik a 4-ben majd lesznek 😄

Fpocok
Laptopot akkor érdemes venni, ha az ember sokat utazik/melóhoz. Szerintem laptop nem való gamingre. Ez van sajna.

Én határozottan Eurofighter Typhoon-ra tippelek!

szomferi
ez se az igazi még szerintem, na de majd idõvel csak rájövünk 😄

Smithwarden
50-60 fps regi 2 magos procival es osregi VGA-val?
Es ez atlag vagy maximum neha mikor az eget nezed? :p

Normalis "gamer" laptopok inkabb 300ezer felett kezdodnek, de ott is akadnak gondok.
Pl a nagy terheles es meleg miatt lassan szetfo a belsejuk akarhogy is probalja huteni az ember, plusz fele akkora es lassu reagalasu kis kepernyo, stb, stb.
Ja es alig lehet normalis jatekteszteket talalni ezekrol a trukkosen elnevezett laptop VGA/CPU kombokrol. Nem veletlen.
Fele annyiert lehet osszerakni csucs gepet jo nagy monitorral, raadasul sokkal konnyebb es olcsobb cserelni vagy fejleszteni az alkatreszeket kesobb.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Hát az én gépem, ami levan írva itt az aláírásomba, azon médiumon elfut 30 fps-el egy 64-es canals tdm-en. Lowon tolom mert úgy 50-60 fps, bármennyire is hihetetlen, és egész jó laptokok vannak, amik majd kétszer ilyen erõsek mint az én gépem. Szóval annyira nem lehet rossz a laptop, de most kb átmenetileg egy 3 évig laptopra lenne szükségem és kellene egy úgymond" izmos " darab. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

kemotox
Miért ne lenne jó játékra? Igen is vannak gamer laptopok. Nem hiszem, hogy olyan nagy különbség lenne. Max a hûtése szarabb, de az is megoldható.

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Fpocok
Laptop nem játékra van. Ráadásul bf3 még a pcket is megizzasztja, nincs jól optimalizálva... Lehet hogy elbírja, de hogy?

kemotox
Mármint a BF3, 4-rõl ugye még semmit nem tudunk 😊 De én aszondom, hogy ha BF4ezni akarsz rajta, akkor ha nem sürgõs inkább várj addig, gondolom lesz majd akkoriban csomó teszt a mindenféle laptopokról aztán tudsz majd mérlegelni.

kemotox
Szerintem elbírná simán, nem feltétlenül hiperultrán, de menne.

Nem bírja el? 😮

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Fpocok
Laptopot felejtsd el bfhez.

ozimak
Vagy esetleg egy J20 Mighty Dragon ha a szárnyat jobban figyelembe vesszük.
BF3, esetleg BF4 elfutna rajta? Persze a 3 a lehetõ legmagasabb szinten. De BF4 menne-e, hiszen annyira nem lehet nagy majd a gépigénye. Annyira nem értek laptopokhoz. 😊