Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Ez megfelelõ (PS3-as)? Magyar kommmentáros se jobb se annál roszabb nincs tutira még.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
The Matrix has you...
The Matrix has you...
[IRAM] leader
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The Matrix has you...
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
És itt már szabad erre kritikát is megosztani? Vagy ide is elér a moderálás a youtuberól és BFHU-ról?
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Így sem tûnik annyira ocsmányak, és még lõni is lehet! 😛
35-40 fpsnél, nekem már nem adja... érzem, hogy lassú, reakcióidõ is kisebb, aztán felbaszom az agyam, és átkozom magam amiért megvettem, ja és mindenki csiter! 😄
Nem tudom Ultrán, hogy csinálod... 😄
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Gyanítom ezért baszom fel magam mindig, hogy nem tudok senkit leszedni... medium presetre állítottam, de 40-50 fps-el esélyem nincs néha..
Melyik az az opció ami ennyire visszafogja a teljesítményt?
szánalmas mik vannak....
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
* Scomcomputers the future of computing!*
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
* Scomcomputers the future of computing!*
[IRAM] leader
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Szeretnék kis segítséget kérni.
Tegnap megvettem a játékot és elkezdtem multizni. (Korábben megvolt BF1942 és BF2)
Itt is van az "feature" hogy ha valaki low grafon játszik elõnyben van, mivel akkor nem rajzolja ki a növényzetet, ergó könnyebben észreveheti az ellenfelet aki épp bokorban/fûben próbál elbújni?
Játék egyébként nagyon tetszik.
Amúgy MCOM C4 ezés itt hogy mûködik? BC2ben pl elég gyökérség volt, mert így a saját MCOModat bántottad...😄 Itt már nincs ilyen?
Tankot kilõni pisztollyal azonban nekem is az egyik kedvenc tevékenységem 😄D Fõleg amikor utána nekiáll a noob fakincsíterezni 😄DDD
Amúgy meg ennyi erõvel mindenre rá lehet fogni, hogy bárki meg tudja csinálni. Mindent le lehet egyszerûsíteni odáig, hogy csak az egér gombját nyomod meg és azt bárki meg tudja csinálni 😄
C4-el ölés se csak annyi, hogy felrakod és kész. Persze könnyebb így killt szerezni, mint 500méterrõl fejest tolni pisztollyal, de érted 😄
Szerintem annyira nem gáz, CQ-n pl hiába raksz a zászlóra C4-et, úgy se a zászló mellet fogsz megállni foglalni. Eléggé helyzetfüggõ dolog, hogy most akkor sikerül-e ölni vele, vagy nem.
Youtube-on wovn-nak van sok videója errõl, érdemes figyelemmel követni a csávó csatornáját, nagyon mókás.
Amúgy aki a zászlós C4 miatt sír... Simán lehet spottolni a C4 et, lehet ellene védekezni, nem értem miért lenne óvódás dolog. Azért van, hogy használd. Persze gondolom minden dolog óvódás/cheat amivel megölnek....
ha ezek azok a fegyók akkor csak a jng-90-rõl kell esetleg lemondanod.. a többit meg tudod csinálni más pályákon is.
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
Olyan óvodás dolog így egy 3 éves gyerek is tud magának killt összeszedni.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
de elmondom az én álláspontomat errõl: a szerverek ahol tiltják ott betartom, viszont ahol nem, ott ha épp úgy tartja kedvem elõszeretettel kihasználom a játék adta kreatív lehetõségeket.
elsõsorban azokat a szervereket favorizálom, amelyek nincsenek korlátozva mindenféle tiltásokkal. egyáltalán nem biztosíték a jó játékra bizonyos fegyverek vagy eszközök tiltása.
és valljuk be bf2-ben azért lehetett konfigolni úgy a szervereket, hogy simán tudtál csinálni egy jármû nélküli infantryt.. bf3-ban ilyennel még nem találkoztam. olyannal mondjuk igen, hogy csak xbow és sniper volt engedélyezve és futkároztam egy p90-el néhány percig és nem értettem miért látom, hogy talál és nem hal az ember😄 mint késõbb kiderült csak a fent leírt fegyverek találata volt érvényes:-)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.