Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
mi a baj azzal?:-)
legyen elõrelátó aki a zászlóhoz megy.. szórja meg grántáttal vagy aknavetõvel.
(csak reggeli cukkolás.. nem felkapni😉
compassion does not fit me... battlelog: braincruiser
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nézzétek végig.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Érdekes módon csomószor tudok normálisan is írogatni. Nem tûnt még fel?
(A kutyázásért meg így utólag inkább elnézést kérnék, már agyfasz közeli állapotban voltam és úgy gondoltam valamivel muszáj húznom téged 😄D)
Csak ez a kis szösszenet pont ide illett.

[IRAM] leader
Utazik a vonaton,egy fülkében a rabbi,az úriember,egy úrihölgy,meg a gazsi.
Hogy,hogy nem,az úrinõ szellent egyet,de az úriember azonnal megszólal:
-Ne haragudjanak Uraim,valami elrontotta gyomrom,igyekszem ezentúl visszatartani.
De kis idõ múlva a hölgy megint elereszt egyet,akkor meg a rabbi szól,emígyen:
-Lehet tegnap este már azt a kis libatöpörtyût nem kellett volna megennem,elrontotta a gyomromat.Elnézést kérek.
Egy idõ múltán Gazsi szedelõzködik,indul kifelé a fülkébõl,de még így szól a többiekhez:
-Hölgyem,Uraim,most kimegyek a WC-re szarni,de ha a hölgy megint fingana,én voltam....
[IRAM] leader
Mivel ezek a viták újra és újra elõjönnek nincs kedvem foglalkozni vele, mert értelmetlen.
Osztom Kemotox utolsó négy hozzászólását. Vegyétek úgy, hogy én is ugyanazt mondanám.
Eugabesz, te kb az összes mondatodat magadnak is elmondhatnád, mert rád ugyanúgy igaz a köpködés, beszólás, utasítás, sõt anyázás. Meg emlékezeteim szerint eddig csak kettõtök anyázott itt a fórumban. Másra ez nem jellemzõ.
De sebaj, hajtsátok a bölcs gondolataitokat továbbra is.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
kemotox : azért játszom ezzel még mindig, mert anno beleugrottam és megvettem, én nem vagyok a second hand piac híve, így el nem adom, az esetek egy részében ha a klántársakkal játszom, még szórakoztatni is tud, de attól még a játékbeli hibák és a hibás koncepciók idegesíthetnek.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[IRAM] leader
Úgy emlékszem anyáztál már nekem, úgyhogy ideje lenne már abbahagyni ezeket az álszent, kétszínû szövegeket. Kutya 😊
JethroHUN:Azonnal le a föld közelébe,s sajna még akkor sem biztos,hogy el tudod kerülni.Valamit biztosan babráltak vele,mert már túl sok sírás ment a heli-huszárok miatt.
[IRAM] leader
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
gabesz: Lehetséges. mind1.
A kritikáról alkotott véleményed meg felettébb érdekes.. Persze, lehet véleménye mindenkinek, de az már nem kritika/vélemény, hogy bizonyos idõközönként idejön flamewart indítani. Ha szerinted igen, akkor gratulálok.
Amúgy érdekes, én személy szerint pl utálom az xfaktor meg társait, mégse megyek fel az azokkal foglalkozó fórumokra ezt hangoztatni...
[IRAM] leader
[IRAM] leader
<#ejnye1>#ejnye1>
Blizzard Entertainment [email protected]
Igen is szabad a fórumon hangoztatni valakinek a véleményét,ha nem tetszik,akár hozzá is szólhatsz,akár át is léphetsz rajta,senki nem határozza meg számodra,mi is a teendõ,azért is nevezik ezt egy fórumnak.
Számtalan más helyen láttam már a Starfarer-éhez hasonló hozzászólást,voltak válaszok is,de senki nem akarta letiltani,elnyomni a másikat,ez csak itt divat.Illetve az lenne,ha rád és társadra hagyatkoznánk.
[IRAM] leader
1. SENKI nem magasztal semmit. Te is tudod jól...
2. Kritika megfogalmazás meg a te folytonos sírásod és köpködésed között ég és föld a különbség.
Ja és még mindig nem válaszoltál a kérdéseimre. Jellemzõ. (#60383)
Cserébe kérem a te profilodat is, és nem egy randomjóska profilját, aki csalással hozta összes, hanem bizonyítható legyen, az te vagy.Köszönöm.
[IRAM] leader
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"