Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tikal: Kérd meg te is anyuciapucit, hogy vegyen új gépet, és akkor minden rendben lesz, és majd nyomhatod te is a nagy arrogáns szarozós szöveget, hogy aztán jó boldog életed legyen 😄
when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Ugyebár, ha a "tetves directx meg nvidia" másnál zéró problémával mûködik, akkor nyilván nem abban van a hiba.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Ami mûködik, azt nem buzergáljuk!" 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
The Matrix has you...
csak is az számít,kinek is kell a játékot készíteni.
A marketing megy az EA-nak azt tudjuk,szerintem a DICE programozói is se olcsó kutyák,csak hát a célközönség...és itt ne Európában gondolkodjatok.
Nekik azt kell szeretni,ami van,szinte semmi beleszólásuk nincs.
[IRAM] leader
Amúgy nem direkt 64-es szerverre mentem, mert utálom, de játék közben duzzadt ekkorára.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Szóval ez szép és részben igaz amit leírsz, de ez egy álomvilág és ideje felébredni. Nem olyan egyszerû jó programozói állást találni - még külföldön sem - és azért azt a munkát tisztelni kellene amit beleraknak. Az hogy szar a marketing meg a miegymás nehogymá egy programozó hibája legyen - az igen, ha beakad a tankom a padkába - de egykalap alá vonni az egész bandát egy picit demagógia szagú nekem.
Tudjuk nagyon jól, hogy hogy mûködik ez a munkaadó-munkavállaló dolog, ezzel feleslegesnek tartom telefröcsögni egy ilyen fórumot. Inkább igyál egy sört, ha már szereted...
The Matrix has you...
A fejlesztõk/programozók biztosan tudnának szinvonalasabb játékot csinálni, csak akkor több idõ kéne nekik, mondjuk egy új BF-hez min 4 év. Meg a teljsen IQ nélküli menedszereket meg designereket az tény hogy kikéne rugni, mert szándékosan van kiherélve rengeteg funkció már a megjelenésnél, mivel üzletileg nem akarják hogy benne legyen pár megszokott és elvárt dolog (spectator, commander). Példa a VIOP-ra: Aki a battlelogos voipot fejlesztette, már rég kijelentette, hogy 2 hétbe se telne nekik az hogy a játékon belûl bármely squadban mûködjön ahogy anno BF2-ben, de a EA/DICE nem kérte, neki ez így jó volt. Természetesen azt lehet erre mondani hogy majd egy köv játékban majd ez már benne lesz, és majd egy jó kis marketing fogásnak használható lesz ez a szuper fejlesztés ami 8 éve létezett, és azóta szándékosan melõzve volt.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika
De ezek az indie dolgok is csak addig jók, míg nem kebelezi be õket egy zsi.. khm szóvak egy olyan kiadó 😄 Egyszer úgy is eljutnak odáig ezek a kis innovatív, ötletekkel teli fejlesztõcsapatok, de ne legyen igazam.
Játékpiac meg szerintem egyáltalán nincs szar helyzetben. Legalábbis nem a mi szempontunkból. Nekem is jobban bejönnek a régi, de ötletekkel teli, jó játékok, mint a mai grafikahuszár, uncsi, rövid vackok. Viszont sok embernek ez kell, nézd csak meg az eladásokat.. Fõleg konzolon.
Na mindegy, sok gondolat fogalmazódott meg még bennem, de nem írogatnám le, mert:
1. eléggé offtopic már
2. segíteni kell anyukának pogácsasütésben
3. nem vallna ránk az, hogy értelmesen beszélgetünk egymással 😄
A következõ amire kiváncsi leszek, azok majd a kickstarter-es project-ek, hogy olyan lesz e a support, mint anno, mert elvileg ott is olyanok kampányoltak pénzért, akik szeretnek játszani, azért hogy olyan embereknek csináljanak játékot, akik szintén szeretnek játszani. Ha az tényleg bejön, és nem csak el felfújt lufi lesz, akkor megint csak lesznek minõségi játékok mint 2000 elõtt.Ez a játékpiac eddigi utolsó lehetõsége ahhoz, hogy magára találjon.
Van saját cég is informatikai, de nem játékfejlesztésben. Viszont ismerek nem kevés embert, aki játékfejlesztésben dolgozik, vagy dolgozott.A fizum viszont nem olyan sok, mivel a kormánynak dolgozom, és fiatal vagyok ahoz, hogy magas fizetésem legyen bértábla szerint.
Csak azért kérdezem, mert eléggé sok cég megy csõdbe, meg válságok vannak meg minden. Szóval gondolom amivel te rendelkezel tudás, az nagyon ritka, és biztos jól megfizetik...
(nem kérdezem ám komolyan, hogy mennyit keresel meg ilyesmi, kurvára nem tartozik rám)
kemotox out.
peace
Errõl a "nem mond senki semmit" dologról meg annyit, hogy a múltkor is valaki írogatta, hogy jaj egyszer egy emberke elkezdte összeszedni a játék hibáit, de 100 nál abbahagyta... (meg is lett ígérve, hogy majd jól belinkeli, persze nem lett belõle semmi)
Ja és akár te is lehetnél az a valaki, aki felszólal a dice ellen...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Elõre is köszi srácok. 😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Kb 1 hónapja nem játszottam.
Most meg kiírja nekem az Origin, hogy 6 gigát tölt le... leszedi az új dlc-t, annak ellenére hogy nem vettem meg, vagy mi a szt tölt ez?😄
A lényeg:
BUGOS A BÉEFHÁROM!
/sarcasm off
Ha tetszett nektek az, amit az elmúlt években látattok és szeretnétek, hogy tovább folytatódjon a mûsor akkor erre a bankszámlaszámra tehettek felajánlást.
UniCredit Bank
Név: Császár Gábor
Számlaszám: 10918001-00000082-40910000
A közleménybe kérem, írjátok bele hogy: AJÁNDÉK"
A zenék mondhatni jók, és itt ott van egy pár igen jó szinkron hang, és persze biztos sok munka volt benne, de sajna több pozítív véleményt nem tudok róla mondani. A háborús helyzetek taktikai elemeinek bemutatására elég gyenge, valóságszerû, kellõ komolyságot és precizítást bemutató jelenet nem nagyon van benne. Story gyenge, gyengébb mint az 1-nek, tartalami értéke nem sok a (18:05) Battlelog chat csipogáson és pár "disznó" viccen kívûl, amit a szinkronban hallani, és mondjuk ha egy komyol alkotás lenne a cél, semmi képpen nem lenne benne helye ilyeneknek.
A gond ezzel a burkolt bevétel szerzéssel az, hogy tulajdonképpen nem érthetõ hogy mire van alapozva. Amatõrnél amatõrebb a "film", ami feltehetõleg szeretetbõl készült, így igen nagy bõrnek kell lenni a képén valakinek ahhoz, hogy ilyen hangnemû módon kérjen támogatást belõle. Mivel semmi igazán szakmai háttér nem volt a készítés során, producer, vagy videóvágást tekíntve, így sokakban teljesen jogosan felmerülhet a kérdés, hogy erre most tényleg van képe pénzt kérni a továbbiakban? Tulajdonképpen a már létezõ és letölthetõ Adobe after effect animációkat felhasználni illegális forrsából, és az ilyen szintû videó vágási rutin 1 hónap alatt elsajátítható bárkinek, ezért kicsit furcsa olvasni ezt a pénz kereseti próbálkozást.
A DICE és az ilyen amatõr munkát ne keverjük össze semmiképp. A DICE-ban akik a tényelges megvalósítást létrehozzák, komoly szakmai tudással rendelkeznek programozás terén, és nem 1 hónap alatt tanulták meg akár melyik közepes vagy elit egyeteme szakán ezt a szakmát, így azért fizetni kell ezért tisztességesen ezeknek az emberekenek. Nagy részt nem õk tehetnek hogy a support tervezetten le van építve, õk csak amit leraknak eléjük megcsinálják. Nagy részt akik miatt haragudnunk kéne azok nem a programozói a DICE-nak, hanem a irodába minden nap segget meresztõ mûvészlélek kreatív "szakemberek", akiknek semmi rálátásuk sincs a szakmai/programozási/IT oldalra, csak ötleteik vannak valami álomvilágból és kész.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Tehát ha nálad kifordul a wc-d önnmagából, és elárasztja a lakásodat a szar, és kihívod a szerelõd súlyos pénzekért, majd 3 nap múlva megint megtörténik mert hibázott, akkor is azt mondod, hogy jó ez így, ezt kell szeretni?
6. Teljesen mindegy, hogy te hogy érzel, hogy tetszik-e vagy sem. Nem ez a lényeg. Csaszi hobbiból csinálta azt amit, a DICE meg azért, mert ez a munkájuk. Ha ezt nem bírod megérteni, akkor sajnállak.
3. Meglepõdtem volna, hogy ha nem jössz megint a zászlóshajóddal, a "személyeskedéssel" 😊
Részemrõl befejezem, teljesen reménytelen vagy.
a. néha élvezem, be kell hogy ismerjem
b, de sok olyan van/volt ami sokkal közelebb áll hozzá mint ez, és fõleg az a baj ezzel, hogy a dice NEM is törekszik arra, hogy javítsa a meglévõ bugokat, sõt örüljünk ha 4-5 havonta jön egy patch, ami vagy javít, vagy ront, de inkább ront, most tényleg kezdjem el sorolni az a millió software fejlesztéssel foglalkozó céget, ahol legalább support és bugfix van?
2, beismerem, a fentiek miatt haragszom a dicera, sokak szerint jogosan
3, nem reagálok rá, személyeskedés, csak vitát szülne
4,volt ilyen, de nem azért lett hangnemváltás, mert jobb, hanem item iránt érzett tiszteletbõl fakadóan
5,ezt már kiveséztük az összes eddigi reggeli postban
6, nyilván nem dolgozom ingyen, de nálam ugye a szaktudást kell megfizetni, de a videoval kapcsolatban, ott érzõdik, hogy szerettel csinálták, amit csináltak, míg a dice "munkáiból" nem ez derül ki, hanem a hogyan verjünk át minnél nagyobb tömegeket
1. Tényleg ilyen hülye vagy? Vagy csak direkt nem bírod felfogni, hogy kurvára nem istenítünk senkit. Csupán élvezzük a játékot, hiába bugos:
a) te is élvezed, nem kell a magyarázkodás
b) NEM LÉTEZIK bug mentes játék
2. Te jössz ezzel a megkülönböztetés dumával, miközben úgy haragszol a DICE-ra mint egy sértõdött kisgyerek?
3. Az is elég érdekes, hogy SEHOL nem állítottam ilyeneket, te pedig úgy teszel, mintha ilyeneket írtam volna. Gyökér.
4. Ezt a szánalmas személyeskedõs szöveget igazán illene abbahagynod, miután te is állandóan ezt csinálód, sõt, pont nemrég volt rá példa, hogy egybõl leszaroztál valakit... (akirõl persze kiderült, hogy jobb nálad, utána kicsit megváltozott a "hangnemed" 😊 )
5. Ha tudnál olvasni, de jó is lenne! Nem azzal van a baj, hogy támogatást kér, hanem azzal, hogy "ha szeretnél folytatást, akkor küldjél".
6. "vagy mindenkinek elnézzük, vagy senkinek" Továbbra is: a DICE nem csak hobbiból csinálta a játék, nekik ez a munkájuk, kicsit több idejük és pénzük ráment, mint a csávónak. Te talán ingyen dolgozol?
PS: részemrõl nincs harag, de már megint személyeskedéssel kezdted, ahelyett, hogy elszívsz egy cigit és csak utána kommentelsz 😊
Ja már értem! Én írtam a kommentet 😊
Szerk: Ja tudom, bocs, görbe tükör, hogy is felejthettem el.