Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kemotox
Akkor miért baj, hogy felrakta az új drivert? Köztudott tény, hogy sokszor csak ront a helyzeten, és nem hiszem, hogy csak véletlenül írtad te is, hogy minek rakta fel. Idézzem, vagy menni fog magadtól is?...

Tikal: Kérd meg te is anyuciapucit, hogy vegyen új gépet, és akkor minden rendben lesz, és majd nyomhatod te is a nagy arrogáns szarozós szöveget, hogy aztán jó boldog életed legyen 😄

when the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Már nem azért, de elsõ körben TE szaroztad a saját cuccodat. Idézzem, vagy menni fog magadtól is?
Ugyebár, ha a "tetves directx meg nvidia" másnál zéró problémával mûködik, akkor nyilván nem abban van a hiba.
Tikal
A problémám megoldom, ne izgulj, a kérdés nem a driverekre és a gépemre irányult, hanem a pontokra, neked is ezzel kellett volna foglalkozni ha már mindenáron hozzá akartál szólni és nem leszarozni más cuccát.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

JethroHUN
Hát a te nagy "segítségeddel" biztos nem.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Végülis lehet mellébeszélni persze, de kérdés, hogy megoldod e ezzel a problémádat 😊
kemotox
Hehe, suliban szokta egyik kedves oktató mondogatni, hogy:
"Ami mûködik, azt nem buzergáljuk!" 😄

Tikal
Nem is tudom miért nem rakom vissza az 5 évvel ezelõtti drivert, tán azzal is elmenne nem? Faszért kell szarozni.... <#fejvakaras>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Minek raktál fel új nvidia drivert, itt kezdõdik a probéma. Ha valaminek nincs baja, nem piszkáljuk. Vagy elõtte is szar volt már a géped? 😄
Tikal
Jaa, hogy a gépem szar, akkor nem az új nvidia driver amit pár napja szedtem le és CSAK azóta fagy a játék, kösz a szakértést 😊

Úgyérted ha kifagy a játék a szar géped miatt? Igen, akkor buktad a dolgok nagy részét, de a pontjaidat azért jóváírja, amikor vége a mapnak.
Tikal
Ha kifagy a játék, mondjuk a tetves dirextc meg nvidia miatt akkor buktam az abban a játékban szerzett pontjaim, killjeim, mindent, igaz? .......

Pont ezt pofázom Én is. Egy programozó megkapja a tervet és leírja a kis kútfejébõl vagy akárhogy, aztán kész. Neki semmi köze ahhoz, hogy ki mit ígér és abból mi valósul meg. Igen, figyelmeztetést vagy bármit tehet a leadott munka mellé - mert a határidõt betartotta, de pár hibát még talált, csak nem volt ideje kijavítani - és ennyi. A saját munkahelyemen is olyan blõdségekkel találkozom, hogy csak fogom a fejem és azért, mert olyan mondja meg mit csináljak akinek kurvára nincs meg a hozzáértése. Ezen jó kommunikációval lehet javítani, de a fogadó félnek is nyitottnak kell lennie...

The Matrix has you...

Teljesen rossz irányból közelítitek meg a dolgokat,legalább is szerintem.
csak is az számít,kinek is kell a játékot készíteni.
A marketing megy az EA-nak azt tudjuk,szerintem a DICE programozói is se olcsó kutyák,csak hát a célközönség...és itt ne Európában gondolkodjatok.
Nekik azt kell szeretni,ami van,szinte semmi beleszólásuk nincs.

[IRAM] leader

SötétBarom
Új rekord. 😄DD

Amúgy nem direkt 64-es szerverre mentem, mert utálom, de játék közben duzzadt ekkorára.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Egyetlen kutya sem harapja meg a gazdája kezét..ja de és lásd mi lesz belõle (megsúgom: COD és az Activision ügy).
Szóval ez szép és részben igaz amit leírsz, de ez egy álomvilág és ideje felébredni. Nem olyan egyszerû jó programozói állást találni - még külföldön sem - és azért azt a munkát tisztelni kellene amit beleraknak. Az hogy szar a marketing meg a miegymás nehogymá egy programozó hibája legyen - az igen, ha beakad a tankom a padkába - de egykalap alá vonni az egész bandát egy picit demagógia szagú nekem.
Tudjuk nagyon jól, hogy hogy mûködik ez a munkaadó-munkavállaló dolog, ezzel feleslegesnek tartom telefröcsögni egy ilyen fórumot. Inkább igyál egy sört, ha már szereted...

The Matrix has you...

Amíg multiplatformra mennek a fejlesztések, és azon belül is a vezetõ írány a konzol, addig nem lesz nagyonn értelmesebb support. BF3 esete a legjobb példa. Ahhoz hogy ki adjanak patchet, azt nekik minden platformra el kell végezni egyszerre. Csak hogy a konzoloknál ez a verzió módosítás pénz nekik, gazdaságosabb volt nekik a DLC-khez fûzni a patcheket, amik itt ott csináltak valami javítást. Sõt most hogy nincs már többé semmi DLC, lehet nem is lesz többé patch, mert hát nem éri majd meg többé belefeketetni ebbe a játékba pénzt, mikor már a BF4 beharangzója megy ezerrel.

A fejlesztõk/programozók biztosan tudnának szinvonalasabb játékot csinálni, csak akkor több idõ kéne nekik, mondjuk egy új BF-hez min 4 év. Meg a teljsen IQ nélküli menedszereket meg designereket az tény hogy kikéne rugni, mert szándékosan van kiherélve rengeteg funkció már a megjelenésnél, mivel üzletileg nem akarják hogy benne legyen pár megszokott és elvárt dolog (spectator, commander). Példa a VIOP-ra: Aki a battlelogos voipot fejlesztette, már rég kijelentette, hogy 2 hétbe se telne nekik az hogy a játékon belûl bármely squadban mûködjön ahogy anno BF2-ben, de a EA/DICE nem kérte, neki ez így jó volt. Természetesen azt lehet erre mondani hogy majd egy köv játékban majd ez már benne lesz, és majd egy jó kis marketing fogásnak használható lesz ez a szuper fejlesztés ami 8 éve létezett, és azóta szándékosan melõzve volt.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

A harmadik pontodon hangosan sikerült felröhögnöm 😄

A buddhista béke jele. http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika

kemotox
Jaja, azokra a kickstarteres dolgokra én is nagyon kíváncsi vagyok. Fõleg hogy egy csomó régi klasszikust fel akarnak éleszteni. Broken Sword, Neverhood pl.
De ezek az indie dolgok is csak addig jók, míg nem kebelezi be õket egy zsi.. khm szóvak egy olyan kiadó 😄 Egyszer úgy is eljutnak odáig ezek a kis innovatív, ötletekkel teli fejlesztõcsapatok, de ne legyen igazam.
Játékpiac meg szerintem egyáltalán nincs szar helyzetben. Legalábbis nem a mi szempontunkból. Nekem is jobban bejönnek a régi, de ötletekkel teli, jó játékok, mint a mai grafikahuszár, uncsi, rövid vackok. Viszont sok embernek ez kell, nézd csak meg az eladásokat.. Fõleg konzolon.
Na mindegy, sok gondolat fogalmazódott meg még bennem, de nem írogatnám le, mert:
1. eléggé offtopic már
2. segíteni kell anyukának pogácsasütésben
3. nem vallna ránk az, hogy értelmesen beszélgetünk egymással 😄

EA és activison szerint. Meg azóta van fent ez az állapot, mióta multiplatformban gondolkodnak. Most support oldalról nézd meg pl a blizzardot. Ott a wow, több mint 10 éve, és még mindig van support, és azért van még mindig annyi elõfizetõ rá, mert van support. Ha a vízfejûek az eanál kicsit is úgy csinálnák a dolgaikat mint ott, sokkal több eladásuk is lenne. Ezt mondom úgy, hogy szerintem már a blizzard is elkurvult, az ativisionos összeolvadása óta, de közel nem roppantak bele annyira, mint a dice, azóta hogy õket felvásárolta az ea.
A következõ amire kiváncsi leszek, azok majd a kickstarter-es project-ek, hogy olyan lesz e a support, mint anno, mert elvileg ott is olyanok kampányoltak pénzért, akik szeretnek játszani, azért hogy olyan embereknek csináljanak játékot, akik szintén szeretnek játszani. Ha az tényleg bejön, és nem csak el felfújt lufi lesz, akkor megint csak lesznek minõségi játékok mint 2000 elõtt.Ez a játékpiac eddigi utolsó lehetõsége ahhoz, hogy magára találjon.

kemotox
Amúgy ebben a supportos dologban egyet értek, tény, hogy régen sokkal jobban nyomták a hibajavításokat stb-t. Szerintem a kiadók miatt szûnt ez meg. Több pénz van abban, hogy évente új játékot csináljanak, mint hogy egyet évekig életben tartsanak.

Informatikus vagyok, konkrétan vezetõ rendszergazda egy kormányhivatalban.
Van saját cég is informatikai, de nem játékfejlesztésben. Viszont ismerek nem kevés embert, aki játékfejlesztésben dolgozik, vagy dolgozott.A fizum viszont nem olyan sok, mivel a kormánynak dolgozom, és fiatal vagyok ahoz, hogy magas fizetésem legyen bértábla szerint.

kemotox
Mit dolgozol, ha szabad megkérdeznem? És mennyit keresel?
Csak azért kérdezem, mert eléggé sok cég megy csõdbe, meg válságok vannak meg minden. Szóval gondolom amivel te rendelkezel tudás, az nagyon ritka, és biztos jól megfizetik...
(nem kérdezem ám komolyan, hogy mennyit keresel meg ilyesmi, kurvára nem tartozik rám)

Nem mindenre, de a számítástechnikára és arra, hogyan kell mûködnie egy cégnek úgy hogy a vásárló is elégedett legyen és a profit is meglegyen speciel igen. Lovakhoz például nem értek.

kemotox
Hát én azért kétlem, hogy ilyen egyszerûen mûködnek a dolgok, de tudod mit, hiszek neked, hisz neked annyira jó rálátásod van kb mindenre a világon...

kemotox out.
peace

Azt se felejtsd el, hogy a bf1-2õtnél mennyire gáz volt az elején a game, és mennyire fasza lett a végére, egyrészt mert volt akkor még support, másrészt mert volt modding, és a modding ha másra nem is, de arra kiválóan alkalmas, hogy a közösség saját magának ki tudja javítani a hibákat, ha már a fejlesztõcég szarik rá.Erre a nagyon okos dice-osok azt mondták még a bc2 idejében, hogy azért nincs moddolási lehetõség, mert túl bonyolult lenne, és nem tudnák megoldani az emberek. Ergo hazudtak egy hatalmasat. Lehet hogy ez kiadói és nem programozói döntés volt, de õk leszerzõdtek ezzel az kiadóval, tehát mégis csak a dice a hülye. Tudod,ez pont olyan, mint amikor eladod a lelked az ördögnek, azt csodálkozol amikor a pokolba kerülsz.

kemotox
Azt ne felejtsd el, hogy a BF1-2-õt is a dice csinálta... Ha már valakit muszáj szidni akkor szerintem inkább az EA a bûnös, a kiadó. Õ az, aki parancsolgat, hogy mit hogyan csináljanakm határidõket szab, stb. Hogy ha egyszer (kétszer) tudott a dice kurvajó játékot csinálni, akkor most is tudna.
Errõl a "nem mond senki semmit" dologról meg annyit, hogy a múltkor is valaki írogatta, hogy jaj egyszer egy emberke elkezdte összeszedni a játék hibáit, de 100 nál abbahagyta... (meg is lett ígérve, hogy majd jól belinkeli, persze nem lett belõle semmi)
Ja és akár te is lehetnél az a valaki, aki felszólal a dice ellen...

Teljes mértékben értem amit mondasz. Viszont a vízfejûek nem különülnek el a dicetól szervesen, egy cég, nem szólnak fel ellenük, nem kampányolnak ellenük a dolgos jómunkásemberek, nem teszik fel a saját véleményüket külön twitter-re, facebookra, hogy azért ilyen a játék mert ez meg az a vezetõ idióta, és õk ezzel nem értenek egyet, õk szívesebben csinálnának jó játékot szar helyett.Nem, õk kushadnak. Tehát az egész dice megérdemli a szidást, anyázást. Ha annyira jó, tehetséges munkások lennének, mintamennyire nem azok, akkor nem félnének attól, hogy elveszítik az állásukat, mert a tudásuk miatt úgy sem rúgnák ki õket, vagy pikk-pakk felszippantaná õket egy másik cég jobb fizetésért. Ebbõl következik, hogy az összes dice dolgozó tehetségtelen hülye, vagy gerinctelen patkány. Amíg õk nem bizonyítják be az ellenkezõjét vagy egy fasza programmal, vagy valami nyilatkozattal, addig ezek a tények állnak fent.

mmovar
baze tényleg. Mért is gondotam a soundtrack-ra. na mind1

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Már megvolt. De nekem igazándiból a nyersanyag kellene belõle, szóval mindenféle háttérzajok nélkül. Szeretnék csinálni egy kis lövöldözõs hobbymovie-t és ahhoz gondoltam. Na meg az effektek alatt a torkolati tüzre és inkább a textúrákra gondolok itt, pl az ablakokon a pókháló, a falakon a töltények nyoma stb. Semmivel nem tudom megnyitni az a nagy gondom. :S

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

soundtracknek sok köze van az effektekhez meg a hangokhoz

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

LocalPatriot
Szuper!😄
Kösz az infót!
mmovar
keress rá bf3 soundtrack lesz bõven mondjuk youtubon-n de google is hasznos.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Hali. Nem tudtok, vagy ismertek olyan programot vagy szkriptet, ami ki tudja csomagolni a BF-nek a fájljait? A hangokra és effektekre lenne szükségem belõle. Találtam neten olyasmit ami a python-al mûködik, de az kicsomagol 230MB ismeretlen fájlokat és kész. Használhatatlan.

Elõre is köszi srácok. 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

kemotox
Elvileg valami mapos javításos dolog volt, és ezért le kell szednie a mapokat újra. Vagy valami ilyesmi.

LocalPatriot
Üdv!
Kb 1 hónapja nem játszottam.
Most meg kiírja nekem az Origin, hogy 6 gigát tölt le... leszedi az új dlc-t, annak ellenére hogy nem vettem meg, vagy mi a szt tölt ez?😄
kemotox
Jajj nem érted az egész lényegét.
A lényeg:
BUGOS A BÉEFHÁROM!

/sarcasm off

"Sziasztok, kedves nézõk!
Ha tetszett nektek az, amit az elmúlt években látattok és szeretnétek, hogy tovább folytatódjon a mûsor akkor erre a bankszámlaszámra tehettek felajánlást.
UniCredit Bank
Név: Császár Gábor
Számlaszám: 10918001-00000082-40910000
A közleménybe kérem, írjátok bele hogy: AJÁNDÉK"

A zenék mondhatni jók, és itt ott van egy pár igen jó szinkron hang, és persze biztos sok munka volt benne, de sajna több pozítív véleményt nem tudok róla mondani. A háborús helyzetek taktikai elemeinek bemutatására elég gyenge, valóságszerû, kellõ komolyságot és precizítást bemutató jelenet nem nagyon van benne. Story gyenge, gyengébb mint az 1-nek, tartalami értéke nem sok a (18:05) Battlelog chat csipogáson és pár "disznó" viccen kívûl, amit a szinkronban hallani, és mondjuk ha egy komyol alkotás lenne a cél, semmi képpen nem lenne benne helye ilyeneknek.

A gond ezzel a burkolt bevétel szerzéssel az, hogy tulajdonképpen nem érthetõ hogy mire van alapozva. Amatõrnél amatõrebb a "film", ami feltehetõleg szeretetbõl készült, így igen nagy bõrnek kell lenni a képén valakinek ahhoz, hogy ilyen hangnemû módon kérjen támogatást belõle. Mivel semmi igazán szakmai háttér nem volt a készítés során, producer, vagy videóvágást tekíntve, így sokakban teljesen jogosan felmerülhet a kérdés, hogy erre most tényleg van képe pénzt kérni a továbbiakban? Tulajdonképpen a már létezõ és letölthetõ Adobe after effect animációkat felhasználni illegális forrsából, és az ilyen szintû videó vágási rutin 1 hónap alatt elsajátítható bárkinek, ezért kicsit furcsa olvasni ezt a pénz kereseti próbálkozást.

A DICE és az ilyen amatõr munkát ne keverjük össze semmiképp. A DICE-ban akik a tényelges megvalósítást létrehozzák, komoly szakmai tudással rendelkeznek programozás terén, és nem 1 hónap alatt tanulták meg akár melyik közepes vagy elit egyeteme szakán ezt a szakmát, így azért fizetni kell ezért tisztességesen ezeknek az emberekenek. Nagy részt nem õk tehetnek hogy a support tervezetten le van építve, õk csak amit leraknak eléjük megcsinálják. Nagy részt akik miatt haragudnunk kéne azok nem a programozói a DICE-nak, hanem a irodába minden nap segget meresztõ mûvészlélek kreatív "szakemberek", akiknek semmi rálátásuk sincs a szakmai/programozási/IT oldalra, csak ötleteik vannak valami álomvilágból és kész.

Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

otisz111
Ha originben nem találtál rá lehetõséget akkor a komplett játék újratelepítésével szerintem megoldható. És telepítésnél nem engedélyeznéd az említett DLC-ket. Hosszú folyamat, ezért nem biztos, hogy ez a legjobb megoldás.
JethroHUN
Erre válasz?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Nem unod már ezt az egészet? Már külön rá kell kattintanod a hsz-ére, de te megteszed csak hogy kínozd magad. Többször is elmondta, hogy trollkodik (legalábbis ha elfogynak az érvei emögé bùjik), akkor mit akarsz?

Nem úgy volna ez helyes, hogy annak nézzük el a hibáit, aki hobbiból dolgozott vele, és annak nem, akinek ez a munkája?
Tehát ha nálad kifordul a wc-d önnmagából, és elárasztja a lakásodat a szar, és kihívod a szerelõd súlyos pénzekért, majd 3 nap múlva megint megtörténik mert hibázott, akkor is azt mondod, hogy jó ez így, ezt kell szeretni?

kemotox
1. NEM NEM NEM NEM! Annyiszor, de annyiszor leírtuk már... Még egy 3 éves autista vak gyerek is megértené. Rengetegszer elismertük már a játék hibáit, és soha nem istenítettük.
6. Teljesen mindegy, hogy te hogy érzel, hogy tetszik-e vagy sem. Nem ez a lényeg. Csaszi hobbiból csinálta azt amit, a DICE meg azért, mert ez a munkájuk. Ha ezt nem bírod megérteni, akkor sajnállak.
3. Meglepõdtem volna, hogy ha nem jössz megint a zászlóshajóddal, a "személyeskedéssel" 😊

Részemrõl befejezem, teljesen reménytelen vagy.

1.de a hibáit se ismered/ismeritek el, sõt ti azzal terhelitek a józan ember elméjét, hogy ez így jó, sõt a köv rész legyen még ilyenebb
a. néha élvezem, be kell hogy ismerjem
b, de sok olyan van/volt ami sokkal közelebb áll hozzá mint ez, és fõleg az a baj ezzel, hogy a dice NEM is törekszik arra, hogy javítsa a meglévõ bugokat, sõt örüljünk ha 4-5 havonta jön egy patch, ami vagy javít, vagy ront, de inkább ront, most tényleg kezdjem el sorolni az a millió software fejlesztéssel foglalkozó céget, ahol legalább support és bugfix van?
2, beismerem, a fentiek miatt haragszom a dicera, sokak szerint jogosan
3, nem reagálok rá, személyeskedés, csak vitát szülne
4,volt ilyen, de nem azért lett hangnemváltás, mert jobb, hanem item iránt érzett tiszteletbõl fakadóan
5,ezt már kiveséztük az összes eddigi reggeli postban
6, nyilván nem dolgozom ingyen, de nálam ugye a szaktudást kell megfizetni, de a videoval kapcsolatban, ott érzõdik, hogy szerettel csinálták, amit csináltak, míg a dice "munkáiból" nem ez derül ki, hanem a hogyan verjünk át minnél nagyobb tömegeket

otisz111
Starfarer fejezd már be! Légy szíves!
#60497 Fogd már fel!
kemotox
Jaj istenem a szokásos szöveg. Lássuk csak:
1. Tényleg ilyen hülye vagy? Vagy csak direkt nem bírod felfogni, hogy kurvára nem istenítünk senkit. Csupán élvezzük a játékot, hiába bugos:
a) te is élvezed, nem kell a magyarázkodás
b) NEM LÉTEZIK bug mentes játék
2. Te jössz ezzel a megkülönböztetés dumával, miközben úgy haragszol a DICE-ra mint egy sértõdött kisgyerek?
3. Az is elég érdekes, hogy SEHOL nem állítottam ilyeneket, te pedig úgy teszel, mintha ilyeneket írtam volna. Gyökér.
4. Ezt a szánalmas személyeskedõs szöveget igazán illene abbahagynod, miután te is állandóan ezt csinálód, sõt, pont nemrég volt rá példa, hogy egybõl leszaroztál valakit... (akirõl persze kiderült, hogy jobb nálad, utána kicsit megváltozott a "hangnemed" 😊 )
5. Ha tudnál olvasni, de jó is lenne! Nem azzal van a baj, hogy támogatást kér, hanem azzal, hogy "ha szeretnél folytatást, akkor küldjél".
6. "vagy mindenkinek elnézzük, vagy senkinek" Továbbra is: a DICE nem csak hobbiból csinálta a játék, nekik ez a munkájuk, kicsit több idejük és pénzük ráment, mint a csávónak. Te talán ingyen dolgozol?

A bankszámlás dologban, amúgy elvi síkon egyetértünk, csak nem értettem a megkülönböztetést. Vagy mindenkinek elnézzük, vagy senkinek sem.

Tehát a te logikád szerint, ha valaki lehúz a nulla munkát is hibahegyeket tartalmazó bughalmazával, az rendben van, sõt emberáldozatot kell bemutatni a tiszteletére, mert annyira jófej srácok, míg ha valaki támogatást kér egy közösségi projekre az dögöljön meg, sõt akasszuk fel és utána csonkítsuk meg a hulláját, mert emberiség elleni büntetett követett el. Ez aztán a ráció.

PS: részemrõl nincs harag, de már megint személyeskedéssel kezdted, ahelyett, hogy elszívsz egy cigit és csak utána kommentelsz 😊

kemotox
Jó amúgy lehet kicsit túlzásokba estem, de azért elég gáz, hogy már egybõl a bankszámlát nyomja az arcunkba, nem? Persze nem kötelezõ neki pénzt küldeni de azért elég fura.

kemotox
Idióta vagy. A DICE-nak ez a munkája... A sráccal ellentétben a DIVCE-nak pénze is, nem csak ideje bánta, hogy megcsinálták a BF-et... Ha te mondjuk pék vagy, akkor nem kérsz pénzt a kenyérért vagy mi?
Ja már értem! Én írtam a kommentet 😊

Szerk: Ja tudom, bocs, görbe tükör, hogy is felejthettem el.

A dice ugyanezt csinálja csak pepitában, és õket nem bántanád. Akkor hogy is van ez, képmutatás vagy természetellenes szelekció?