65797
  • Norby646
    Armored kill-ben van a gun ship.
  • Plata
    Nem tudom,megvettem mindet.
  • Herold
    Melyik DLC-ben van ez a gunship?
  • Plata
    Benne lévő tankban tudtam spawnolni,de a repülőbe nem,az előző pályán volt hogy egyszerre kettő is volt.
  • SigS
    Be tudsz spawnolni ha épp a levegőben van, tudtommal amikor az a pont a tiétek ahol a repülőgép-ikon látszik.
  • SigS
    Ejtõernyõ?
  • Plata
    Gunship-re hogy lehet felmenni?
  • Adam Jonas
    Nem tudom, de én általában sniperrel vagyok, helyről helyre változtatom a pozíciómat.
  • Adam Jonas
    Tudod, ez szerintem olyan íratlan szabály, mint az online szimulátorozásnál az, hogy nem vágsz, nem lököd ki a másikat, ésatöbbi. Hiába nincs mindig mindenhol leírva, akkor is betartja az ember ezt az íratlan szabályt, különben oda az egész élménynek...

De én kérek elnézést, hogy játszani szeretnék esténként egy 1,5-2 órát, és nem trükközni...
  • Plata
    Ejtőernyő?
  • Herold
    Azt elmagyarázhatná valaki, hogy Karkand square ház tetejére hogy jött fel az ember, mikor 2 claymore-t raktam a létrához a tetőn.
  • Herold
    Ha valaki pl. a sniper fegyverét akarja fejleszteni, nyilván nem fog azzal zászlóról zászlóra rohangálni. Ha meg egy magaslaton kempel, legalább tud spottolni is.
  • giornalista
    mi, az a plusz 500 pont? ezen megy a vita, vagy mi? :)

az ugyanannyi. de egyáltalán conquest, vagy más mód? mert ha a conquestet nem 1000 ticketes szerón játszod, akkor valamit rosszul csinálsz :) TDM-re a 3-500 a jó szerintem.
  • giornalista
    mit önkéntesrendőrködsz?

tiltja valami a kempelést? nem. akkor meg minek szavaztatsz ki bárkit is? csak azért, mert _neked_ nem tetszik, ahogy _ők_ játszanak? ez mégis ki a francot fog érdekleni, szerinted?

vegyél saját szervert, és ott majd te kapirgálsz a szemétdombon. a votekick a csalókra van, nem pedig azokra, akik nem szimpik neked. én is kibasztalak volna a második kör után, mérget vehetsz rá.
  • Herold
    Arra a bónuszra értettem, amit a nyertes csapat kap a kör végén. Nem a ribbonokra.
  • Adam Jonas
    Előbb toltam 2 menetet 1000 ticket-es szerón, 6-7000 között volt a pontszámom, plusz a bónuszok (13...18*200), összesen így kb. 9-12000 pontot simán össze lehet szedni fordulónként (társaságtól is függ persze).
  • Adam Jonas
    Szuper, akkor valszeg azon a szerveren bannolva leszek egy ideig. :D

Nem is tudtam amúgy, hogy az bűn, hogy ki akarom minden egyes menetnél szavaztatni azokat, akik állnak a sarokba/feküdnek a tetőkön...respekt a kiváló admin munkáknak.
  • Vadnokedli
    1 naptól 3000 napig. változó.
  • Adam Jonas
    Meddig szokott tartani egy public szerveren a ban? :D
  • Jim Morrison
    gondolom annyi idő alatt összeszedsz annyi bónuszt mint 3 300ticketes meccsen.
  • Herold
    Érdemes 1000 ticketes szerveren játszani? A nyertes kör végén kapott bónusz arányban áll a ticketek számával?
  • Vadnokedli
    Alapból mennyi a Dedikált VRAM? És mennyi RAM van a Laptopban?
  • Majkyy
    Sziasztok! olyan problémával fordulok hozzátok,hogy mitől lehet hogy játszok a játékkal 10 percet,és mindig jön egy directx-s hiba üzenet,miszerint az integrált video kártyám memóriája elfogyott(nem biztos teljesen ezt írja). a laptopban van egy integrált és egy Nvidia G-force GT 610M. Átállítottam arra hogy a G-force-t használja, frissítettem a video kártya driver-t is,de csak egy rövid időre tűnt el a probléma.
  • MiG man #65410
    Nem a Win 8.1 lehet a gond?
  • SalsaTeacher
    Hát én már mindent frissítettem, újraraktam, de semmi... nem megy... nem értem, de már majd szétrobbanok...
  • MiG man #65408
    Ez volt a megoldás. A billkiosztást vissza kellett állítani, csak ezen az egy ponton... még1x köszi az 5letet!
  • V43 1105
    VGA driver, DirectX, PunkBuster, Microsoft Visual C++ frissítsd.
  • SalsaTeacher
    Sziasztok!

Tegnap előtt raktam össze az alább látható új gépemet és egyből a BF3-mal szerettem volna megizzasztani, de miután a Battlelogon keresztül belépnék egy szerverre, megjelenik a tálcán a játék, eltelik néhány másodperc és "Battlefield 3 működése leállt". Az érdekes az, hogy legutóbb pár hete próbáltam a régi gépemen játszani vele, ahol korábban már 80pár órát beletoltam, de legutóbb ott is ugyanezt csinálta. Google-ön keresztül már megpróbáltam egy csomó megoldási lehetőséget, de nem megy... van valami ötlet?
  • Herold
    Szerintem meg kell várni az egyik betonoszlopot, mert mindig nekiütközöl. Próbálj egy kicsit később ugrani.
  • MiG man #65404
    Köszönöm a segítséged, holnap megpróbálom hátha műxik.
  • Trollface
    A single realista olyan tekintetbe ,hogy a terrorizmus meg ,hogy taktikai atommal meglógás valós félelem és ha azt berobbantják Párizsba hát ja.. Nekem nem volt olyan rossz és nem tudom milyen AI bug annó mikor nyomtam hardon hát volt ,hogy fejbe kaptak és néztem mi van.. Jó nálam is fagytak be a csapattagok meg úgy haszontalanok voltak és rám vártak menjek. Nem azt mondom tökéletes a single ,de nem egy COD ne várj olyan hiper-szuper ihetetlen dolgokst mint a COD-ba..
  • pesza
    Az a helyzet, hogy már ha csak a "W"-t lenyomom, akkor se reagál egyik egérgomb sem. Meg kell álljak ahhoz, hogy lőni tudjak normálisan. Ráadásul kipróbáltam azt is, hogy csak a SHIFT-et vagy csak a Ctrl-t nyomtam és úgy meg simán ment.
    Valami javaslat még?
  • SZUsszan
    Sajnos nálam is volt ez a hiba. Googli segített. Tedd a bill kiosztást az alapra, de lehet, hogy csak a use és jump gombokat kell alapra visszaállítani és menni fog. Ráadásul nyomkodni kell a gombot, nem csak lenyomni egyszer.
  • pesza
    Sziasztok!

Volna itt egy olyan problémám, hogy miután újra raktam a rendszerem és visszaraktam a BF3-at, amint betölt egy pálya az egér megőrül! Mielőtt bármilyen gombot leütnék a billentyűzeten az egér úgy működik, ahogy kell. Amint együtt szeretném használni, egyszer csak beakad a rendszer és megállás nélkül el kezd lőni, aztán egyszer csak abbamarad. De ez még semmi, mert aztán hiába nyomom a gombot, nem lő az egér. 5-10 katt. után lő egyet (vagy megint beakad).

Ötlet valakinek?
    Mi okozhatja ezt?

UI.: 1 hónapon át hibátlanul lehetett vele játszani ugyanezen a gépen.
  • MiG man #65399
    Sziasztok!
    Segítséget kérnék. Elakadtam a single azon részén, ahol ismét rákerülök a szerelvényre, bemászok, lövöm az ellent majd ablakon ki, hogy átmásszak a fő gonoszhoz. Itt jelentkezik folyamatosan az a hiba, hogy kiugrok az ablakon, átugrok a következő kocsira és azonnal meghal a karakterem. Még a robbanás előtt ugrok időben. De nem tudok úgy érkezni, hogy valami oknál fogva nem legyen halál a vége. Többször is újrakezdtem ezt a missont a szökéstől kezdve, de mindig ez a vége. Valami bugra gyanakszom. A játék eredeti... lécci segítsetek.
  • ErrOrHUN
    van single?
  • Zozo76
    en ertem, nekem megvan meghozza penzert vettem anno es vegig is nyomtam anno, megsem sirtam erte itt hogy milyen. ingyen kaptad igy oruljel neki. itt a lenyeg a multi, a single csak toltelek, furcsa hogy neked ez uj dolog...
  • SimaSuna #65396
    nem fogja megérteni.
    Kb olyan mint a Counter Strike.
    Régebben volt "single" rész, amiben kb megismerted a pályát. Bár maga a játék online-ra termett..
  • TomDantes
    Nem ért kár. De ettől még a single rész rossz, rövid gyenge. Nem a kár a lényeg. Szerintem érhető volt, amit leírtam. Ha mégse sikerült értelmezni: akkor a baj nálad van.
  • Zozo76
    es milyen nagy kar ert hogy INGYEN vegignyomtad mi?