Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok! Most a BF3 1 hétig ingyenes csak? 😮 Vagy ha az 1 hét alatt leszedem akkor örökre az enyém marad?
Ja, ennyi erõvel vissza is kérhetnénk a különbözetet, mert mondjuk egy idõ után már olcsóbb a játék... 😄

steam, origin: ACE_hun

giornalista
ez alapján a két beírás alapján te inkább ne gondolkozz.

ami nem megy, azt felesleges erõltetni.

kaptál egy rakás játszótársat. de amúgy mit vársz, egy 50 dolláros csekket az EA-tõl, vagy mit? komolyan 😊 milyen emberek vannak, jézusom...
csalni akarsz?:-D

Adam Jonas
Egészen pontosan, ezt az üzenetet kapom állandóan:

"Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'AdamJonas' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Disallowed Program/Driver <89262>"

amugy meg hulyeseg ezen agyalni hogy ingyenes lett, en is megvettem anno es szarra jatszottam vele magam mar kozel 3 eve. leszedem, kiprobalom de ugyis maradok konzolon ugyhogy ennyi...
en meg nyomom a bf3-at xbox 360-on illetve a bf4-et xbox one-n. azt kell sajnos mondanom hogy konzolon mar szinte csak az alappalyak mennek. ahogy szepen mindenki atnyergelt bf4-re (ki ilyeb ki olyan platformon) ugy tuntek el a premium palyak.
*lehet
cserebe kelet pajtasokkal lanon vicceskedni.ingyen..
koschwarz
Hát én már nem vettem meg annak idején a BF3-at, de most sem fogom letölteni még ingyen sem. Egy évtized kompetitív multizás, fõleg a csalók meg az anticsapatjátkos k/d-huszárok miatt, megölte bennem a vágyat. Arról nem is beszélve, hogy egy Battlefield-szint alá meg már nem is tudnék menni, úgy értem, hogy egy egyszerû, gyalogos ide-oda rohangálós ugribugri egyszerûen már nem éri el az ingerküszöbömet, de már a Titanfall demó sem tudott megmozgatni.

Viszont ismerve a BF3 meg fõleg a 4 problémáit, nincs alternatíva sem.

(Ja, tegyük hozzá, hogy most csak az alap BF3-at lehet tölteni, még minimum kéne az összes kieg, hogy legyen értelme.)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

nyilvan kell a premium is a teljes elvezethez..az meg penzbe kerul.rengeteg szervereken inkabb csak premium mappok vannak..
Adam Jonas
Na igen, elõször kaptam egy kiírást, hogy a PunkBuster kivágott "rossz driver" címen. Ez most azt jelenti, hogy nem tetszik neki valamelyik meghajtóprogram vagy mi? (Esetleg a feltelepített BFBC2 PunkBusterével akad össze?)

Fpocok
Õk azt kapták, hogy nem most kezdték, hanem már három éve játszanak vele.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szóval csak így ingyenes lett és kész? Hát ilyenkor elgondolkodik az ember, hogy anno akkor megvette a nagy semmit. 😊

https://www.twitch.tv/sp1gu

Fpocok
Hogy érted? Miért kéne bármit is kapni?

Parasite Eve 2, best game EVER!

És akik megvették anno a simát + premiumot, azok mit kaptak, hogy ingyenes lett?

https://www.twitch.tv/sp1gu

AnarchoiD
punkbuster csinalhat ilyet siman (ebben az esetben nem kilep hanem kirugnak)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Adam Jonas
Sziasztok!

Most, hogy így ingyenes lett a BF3, gyorsan le is töltöttem, és kipróbáltam. Azonban eddig vagy 2 alkalommal, csak úgy játék közben kilépett az egész játék magától, és nem értem, hogy miért. Véletlenül valaki nem tudja, hogy erre mi lehet a megoldás?

SötétBarom
BF4 valami miatt kaliberekkel visszafogottabb cheater szinten.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Norby646
Engem most kirúgtak az egyik szerverrõl mert nem tetszett az adminnak, hogy bénább nálam. 😊 Azért jó, hogy ilyen sok gerinces ember van.

Hát igen van még a cheat-en kívül bosszantó dolog ebben a játékban.

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

elhiszem. engem az is felbosszantott amikor a bf3-ban a palyahibat kihasznalva kempeltek a tetorol ahova egyebkent nem is lehet felmenni. az istennek sem lehetett leszedni oket onnan.
mila69en
engem pl a csalok nem erdekelnek oruljenek a kis aimbot progijuknak azt verjek ki ra, de az mikor egy only sniper&knife palyara feljon egy gyoker es szant szadekkal szetbarmol mindent egy gepkarabellyal ugy, hogy ki se lehet bannolni, na az rohadtul feltud bosszantani, biztos hogy atnyomtam volna a gyerek fejet a monitoron😄

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

el kell fogadni hogy igy vagy ugy de talalkozik az ember csalokkal az fps-ekben, pc-n nem lehet megszabadulni nagyon ettol a dologtol, ez a pc-s gaming velejaroja, rakfeneje.
Ezért kell LANozni, vagy szervert bérelni, lejelszavazni és fixen ismerõsökkel játszani.

"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás..." -ismeretlen gerilla feljegyzése-

mila69en
Csak sajna szetlett barmolva egy tokjo csata😞 az admin is hol volt?😄 bejott eza skiller gyerek azt szetdaralt mindent, az ellen csapatbol kapabol 3-an jottek vissza valami aimbot + god mod-al de valoszinu en ezt csinaltam volna ha lett volna barmi ilyen eszkozom. szakadjon meg az ilyen, azert megneznem ilyenkor mit erezhetnek ezek? Tuti elelveznek a szar programjuktol

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Az elsõ értelmes hozzászólásod amióta megszülettél, +1.
Sehol se jobb a helyzet,az összes Cod is az 1-tõl kezdve tele van ilyenekkel.Ezért fejeztem be a multifps-ekkel való játékot.
Ez már a multiplayer játékok velejárója lett,ilyen a mai játékosvilág csalni 1000-el utánna meg büszkélkedni a suliban hogy milyen fas.a gyerek.Gusztustalan,mondjuk amilyen a világ lett.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

scomcomputers
Nem gond az ilyen tesó, én mindig azt dúdolom ilyenkor hogy: "az anyjuk már sírba pihen,az én kutyám meg reá vizel...."
<#papakacsint>

* Scomcomputers the future of computing!*

mila69en
Azt hozza teszem esl teljesen kulturaltan jatszott amig skiller megnem jelent es elnem kezdett daralni gepityuval only sniper palyan. Auto kick nem mukodott nala de a vote kick sem😄 szepen le is lepett mindenki aztan jott meg egy tag xwampire god moddal felis vettem videora ahogy 3 an probaljuk szet keselni ketszer fejbe lovom hatulrol azt semm😄dd

mila69en

Ryder159
Sziasztok! Van valami infótok arról hogy egy óra alatt mennyi adatforgalmat generál a játék?

Cheat és macro...

Mostanában egyre többször találkozom 180fokban szinte a tengelye körül megfordulni képes Jet-el.Ez valami cheat, vagy über álat profikról van szó ? (Mindenesetre érdekes, hogy hamarabb képes megfordulni mint egy helikopter.)
Olyan pólója is van, hogy háború esetén túsz!
Te voltál a fegyvertelen civil a játékban.😊

Köszönöm a válaszokat! Gyakorlatilag nem nyúltam semmihez és megjavult magától. Tegnap este már folyamatosan jó volt. Nem tudom mi lehetett.

vagy a telepítés javítása opció,azt is érdemes megpróbálni elõtte, mégiscsak kevesebb idõ, mint újrarakni
keress ra a no gun fix ra googleban..ez megjelenestol problema volt sokaknak. egyebkent neha segit egy egyszeru reinstall originban.
Nem tudom valakinek volt-e már hasonló élményben része, de én kezdek kiakadni. Néhány hete játszottam utoljára a bf3-al. Most egy kicsit akartam tolni az elején ment is a dolog, de egyszercsak spawn után nem lett fegyverem. Hiába öltek meg a következõ spawn-nál sem volt. Gyakorlatilag ki kellett lépnem a játékból. 5 szerveren 5x jött elõ a hiba, így játszhatatlan az egész. Frissítést és hibát nem találtam a játékban. Valakinek van valami ötlete? Még annyi, hogy win 8.1 update 1 elõtt biztos jól mûködött. 335.23 drivert használok.

giornalista
te meg majd a másodikat, szóval röhöghetsz majd vagy másfél percig. de addig nagyon!
Ma is bebizonyosodott, hogy minden orosz cheater. Remélem lesz harmadik vh, és õk kapják az elsõ atomot a pofájukba.
Talán az lehetne a megoldás, hogy játék közben kiszúrni, majd ha a profilja is megerõsíti hogy cheater közölni mindenkivel és adni neki közösen. Csapattárs, enemy egyaránt megszórná.
Itt egy amerikai kis szarházi is,hogy ne csak mindig orosz legyen.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/il0quetequeda/stats/1022053973/pc/
ronso

Sakkoo.......Baszkiiii

ronso
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Y0LO420bIazeIT/stats/892385145/pc/

Sakkoo.......Baszkiiii

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap feltelepítettem a játékot Originen keresztül (eddig minden mûködött) de mikor a Battlelogon keresztül egy szerverhez csatlakozok megakad az Initializing feliratnál. A játékablakot behozza de az nem reagál semmire.
Ilyenkor mi a teendõ?
Srácok érdeklõdnék, hogy a group cheat-et hol lehet beállítani ill. hogy lehet aktiválni a mikrofonos kommunikációt?
Felvettük egymást csoportos csevegésre,de nem mûködik senkinél sem.
Régebben sikerült összehozni, de most egyszerûen nem találom a beállítás menüt.
Segítségeteket elõre is köszi!
Kösz, csekkolom!
hnz
Video beallitasoknal valtoztasd meg a felbontast es vissza. Vagy ugyanott a monitor (1) beallitasnal ugyanezt.

Battlelog: ERGOTiC-Hanzo | Clan: ERGOTiC Gaming | Stream: http://www.own3d.tv/esportsHANZO