65797
  • V43 1105
    Attól még sok helyszínt újra lehetne alkotni, nem hiszem el hogy ne szarnád magad össze egy frankó Franciaországi csatán, Amerikai - Német felállásban, ahogy rád omlik az épület, meg jön a Tigris :]
  • Herold
    Talán azért, mert már minden WWII helyszínt és fegyvert feldolgoztak már, a modern kor pedig folyamatosan fejlődik, sorra jelennek meg új fegyverek, új válsággócok jönnek létre a világban stb.
  • Hecker007
    Pont hogy ez a modern téma unalmas már... normális ww2 nagyon rég nem volt.
  • V43 1105
    Évek óta nem volt rendes, értelmes WWII játék és még mindig érdemes elővenni, a régi megszokott helyszínek mellett néhány újat is becsempészni.. FrostBite enginnel.. milyen fasza lenne ..
  • Herold
    A WWII téma már kurva unalmas.
  • V43 1105
    Fos. Inkább csináltak volna egy fasza WWII-es verzát, graffal, fegyókkal, mapokkal több értelme lett volna :)
  • Ryder159
    Nem mondanám hogy COD klón. Egy az egyben BF4, még DLC-nek is gyenge, nem hogy külön játéknak...
  • item
    Köszi az infót.. ;)
  • Betyar070
    off:
    Gondolom többen kipróbáltátok a BF Hardlinet, mi a véleményetek a DICE új COD klónjáról ?
  • Jim Morrison
    utolsó link utáni rész azért lehet, mert az utána lévő html tageket szűri még az oldal (hamarosan már nem fogják), és helyettük sortörés kerül be.
  • item
    A fejléc átalakításának tesztelését végzem. (Új fórumdesign miatt) Szóval ne lepődjön meg senki,ha néha összeborul a banneres rész. :D

Köszi a figyelmet. :)

• SNICKER
    elég kihalt a back to karkand. alig van szerver, azok nagyrésze is üres szinte mindig
  • Zozo76
    ja, de en meg a start utan megvettem, a premiummal egyutt anno. mint ahogy most a bf4-et is. tenyleg, ki is probalom az uj DLC-t ami ma startolt... :)
  • Adam Jonas
    Back to Karkand-ra lehet nevezek én is, ha már sikerült ingyen hozzájutnom a BF3-hoz. :) (Mondjuk nekem tervbe volt a vásárlása, csak idő kérdése volt)
  • PsyhoApu
    Akkor nem a tipikus ingyenes játékosok vagytok :) Amúgy ha belegondolok, már a DLC eladások miatt megérte az akció a kiadónak.
  • Plata
    Én vásároltam,megvettem az összeset.
  • Herold
    Én pl. megvettem a B2KK-t.
  • PsyhoApu
    A legegyszerűbb módszer, hogy az ember elkerülje BF3-ban a kezdő hordákat, hogy valamelyik DLC-vel játszik. Pl nekem szinte csak a Karkand megy. Az ingyenes letöltők töredéke vásárolt DLC-t.
  • Vadnokedli
    konzolon nem volt ingyenes a BF3
  • Zozo76
    en nem.vettem eszre semmi kulonoset pedig heti szinten nyomjuk a bf3-at is a 4 mellett. igaz en konzolon jatszom, ha pc-rol van szo akkor nem szoltam... :)
  • SigS
    Kb. 1 hónapja szinte játszhatatlan a BF3 a játszhatatlansága miatt.
  • Vadnokedli
    Kb. 1 hónapja szinte játszhatatlan a BF3 a sok közepes player miatt. Néha egész jól játszanak néha kikapunk mint a picsa.
  • SigS
  • Betyar070
    -Barátom én is így kezdtem. Meg kell szenvedni az eredményekért és nem macroval vagy szemétkedéssel szétbarmolni mások szórakozását !!!
    Aki looser az ne játsszon multi játékkal, inkább vegyen egy Barbie babát! NE lövöldözzön be helikopterrel,tankkal... az ellenség bázisára csak mert nem megy neki a game !!!!
    -A lvl100 játékosok kötött sok a cheater, főleg ha ukrán, vagy orosz.
    -Nem a régi játékosokkal van a gond, hanem a 12-16éves idétlen kölykökkel és a mcro noobokkal. ( akinek nem inge ne vegye magára )
    - Vannak a játékosok és vannak azok akik BF3-at tolják, a kettő nem ugyan az! A játékos rendelkezik egy bizonyos értséggel !!!!!!!!!!!
  • Herold
    Kb. 1 hónapja szinte játszhatatlan a BF3 a sok régi, top level játékos miatt. "Új kölyökként" néha mozdulni sem lehet a lvl100-as Viper gunnerek miatt.
  • Vadnokedli
    Már arra jutott. milyen fél év? 420 nozoom yolo noscoop minden van.
  • Betyar070
    Kb. 1 hónapja szinte játszhatatlan a BF3 a sok új kölyök miatt. Rengeteg a kezdő játékos és ez a stílusukon is keményen meglátszik. (veszekedés, enemy base camp... ) Ennyi kis szarházi még talán soha nem volt a szervereken, és a k...anyukat rengeteg a macro cheater. Az orosz gémerekről már ne is beszéljünk, 10-ből 8cheater.
    Köszönjük EA, volt értelme a Free weekendnek, jól szétbasztátok a gémet!

Ui:( Félreértés ne essék, NEM sikertelenség miatt picsogok, csak ha ez lesz a tendencia kb. fél év és a COD sorsára jut szeretett gémem. )
  • scomcomputers
    Nálam mostanában szarakodik a b.log a beállítások elvesznek,ezt mi okozhatja?
  • Yuppie
    Erről kérhetnék egy linket? lan partyra jó móka volna, kicsit unjuk már a bf2őt, mégha jobb is mint a bfbc2 vagy bf3 vagy bf4.
  • SZUsszan
    Igen fut mind a kettő. De egyik sem megy még offline lanon. Csak a Nofate féle BFBC2.

Nekem megvan az eredeti BF3, szóval nem izgat az online mókája egyik brigádnak sem. Viszont Lanon játszanánk vele, mert kezdjük unni a COD és BFBC2 hegemóniát.
  • scomcomputers
    Csak nem a Nofate féle Venice-re gondolsz,mert az szerintem placebo, az orosz Zlofenix, már rég megoldotta a dolgot, 2 szeróm is fut nála március óta......
    Sziasztok! Nektek megy a BF3 multi? Nekem nem tölt be az Originen keresztül :(
  • SZUsszan
    Egyelőre. Dolgoznak az ügyön azok, akik a BFBC2-t is megkhm modolták.

Zárt alfában van a BF3 LAN/dedicated server/modolható verziója. Talán az év végén kijönnek open betaba. A BFBC2 már open betaban van és megy offline LANon is, meg pakolhatsz bele mappackot is. Sőt, repülős modon is dolgoznak a srácok.

Csak ügye hobbiból hacke izé programoznak, ezért lassan haladnak.
  • SalsaTeacher
    CSAPAT KERESTETIK!

Keresek egy csapatot, akik nem veszik véresen komolyan a meccseket és nem is vérprofik, hanem csak eljátszogatnak együtt!
    Középmezőnyben szoktam lenni, szóval talán használható vagyok valamire, de sokkal jobb lenne csapatban játszani.

CSAPAT KERESTETIK!
  • Vadnokedli
    Sehogy. BF2 nél volt legutóbb lehetséges tudtommal.
  • bence099
    Sziasztok!

Valaki tudna segíteni hogy házi szerót hogy lehet csinálni páran haverokkal szeretnénk játszani csak ? (eredeti origin-es játék )
  • giornalista
    jet?
  • Plata
    Le kéne lőnöm egy gunship-et,és ölnöm is kellene vele.Le lövés már majdnem összejött.De mindig olyan pechem volt hogy már bele eresztettem 2-3 rakétát és égett mikor más lőtte le.
  • Majkyy
    Nokedli 2GB a Video kártyám memóriája. A laptopban meg 4 GB RAM van.
  • Norby646
    *gunship

Amúgy bizonyos pályákon gyilkolászni is lehet vele, nem csak kiugrani ejtővel vagy a lav-val bmp-vel, de én talán 1 kezemen meg tudnám számolni hányszor lőttem belőle. :)