HalfLife 2 Orange Box
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most töltöttem le az orange boxot de nem volt hozzá cd-key.
valaki nem tudna küldeni egy cd-keyt hozzá
[email protected] erre a email cimre várom a cd-keyt
elöre is nagyon kösszi
Majd a Ps3-ba is belejönnek,na meg ha kicsit olcsóbb lesz,jobban elterjed a Blue Ray,akkor majd egybõl a Ps3 helyzete is más lesz.Nem féltem a Sony-t hogy rosszul jönne ki a PS3-as korszakból...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
PC-re viszont le tudod külön bármelyiket.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Állítólag már vannak olyan konzolos játékok, amik akadnak(magyarul 25FPS alá esnek).
Én meg a 2 éves procimmal, meg 1 éves VGA-mmal 40-100FPS között játszom maximum minõségen, 1280x1024 felbontásban a legtöbb új játékot...
Ez úgy van, hogy a Valve dobozos játékait az EA forgalmazza. Ott a Steam, ami egy kitûnõ dolog, de ugye nincs mindenkinek bankkártyája, szóval még kénytelenek fizikailag is árulni a játékaikat, viszont Steamen éri meg nekik eladni a játékokat a legjobban, és a dobozos kiadás csak kényszerbõl van, ezért is nem akarnak rendes kiadói viszont.
Ezt a fél-kiadói viszonyt viszont valószínûleg csak az EA vállalja így, tehát kénytelenek náluk maradni.
Az EA-t viszont erõsen csak a pénz, és a látszatnépszerûség érdekli, amit a konzolosok tudnak megadni neki, így õket részesíti elõnyben. Azért volt kénytelen a Valve várni a PC-s kiadással, mert az EA sajnos erre kényszerítette, a Valve meg nem tudott mást csinálni, mint beleegyezni, vagy lemondani a dobozos kiadásról. A Black Boxot is amúgy az EA miatt kellett visszavonni, mert õk nem akartak annyi féle kiadást.
Ez számomra akkor vált nyilvánvalóvá, amikor azt nyilatkozta Gabe Newell, hogy a PS3 egy katasztrófa, egy rémálom rá programozni, és vissza kéne hívni az összeset. Ezek után szerintem egyértelmû, hogy a Valve saját akarátából biztos nem csinált volna PS3 kiadást. De ugye ott az EA, aki ezt is kikényszerítette, vagy különben eltûnt volna az összes HL2, meg CSS, meg EP1, meg DOD:S a boltok polcáról, és az Orange Box sem jött volna ki.
Ez tipikusan olyan, mint az AMD/ATi-Nvidia, Pepsi-Coca, PvP-PvE. Sosem fogja az egyik fél meggyõzni a másikat.
Mi köze ennek a topicnak ehhez? Annek megvan a maga fóruma!
A PC-seknek ott a PC-s HL2 topic (én is azt olvasom), ez hadd legyen a konzolosoké, beszélgessenek az Orange Box-ról (mert arról érdemes), felesleges flame-elni a másik embert/gépet...
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Nem,meg nem mondenki tolja 400 ezres HD TV-n a konzolt se.Ugyhogy az én szövegemben sincsenek nagyobb túlzások mint amire válaszoltam.
Az meg hogy a fejlesztõknek mostmár elõbbrevalóak a konzolos fejlesztések mint a pc, szerintem egyértelmû.
Amit csinálnak rá erõsen azok olyan stilusú játékok amik konzolon várhatóan nem lennének sikeressek.RTS és MMO szerepjátékok (ebbõl szerintem az MMO rövidessen egyre inkább jönni fog konzolra ahogy ott is egyértelmûbb és fontosabb lesz az internetes játék).
Persze vannak kivételek,a 6-7 évig tákolt STALKER (ami végül nem is lett rossz),vagy a megváltóként várt Crysis,amibõl viszont siker esetén elõre jeleztéke a konzol verziót (tehát gyakorlatilag biztos)...
az meg hülyeség hogy fél évente bõvíteni kell a gépet. Maximum medium-ra veszed a beállításokat. Ja hogy az egyeseknek már nem jó? Nyilvánvaló hogy én kérek elnézést.
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
Pezsgõbontás!!!!!!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Meg mondjátok, hogy a tv-t amúgy is néznéd.
1. Én nem nézném
2. A gépet meg amúgy is használnád, munkára, netre, stb... Ha meg veszel bele 60-ért egy középkategóriás videókártyát, akkor játékra is. Nem kell általánosítani. Nem mindenki tolja 500k-s pc-vel, csak az aki 2001010108x2323323 felbontásban akar játszani ultrahigh beállítások mellett.(meg az aki sg-n keménykedik az aláírásában...)
Meg ezt a hülyeséget se kéne erõltetni, hogy a fejlesztõk leszarják a pc-t.
Ez a ~400 ezres tv nem tudom hogy jött ki neked a konzolhoz,de egy 130 ezres HD Ready tv-n már tökéletes képet kapsz (persze vehetsz full HD tv-t ha neked az kell...).És azon a 130-as tv-n filmet,dvd-t akármit nézni is "kissé" jobb lesz,úgyhogy nem CSAK a konzolhoz veszed,ha veszed.De egy mezei 40 ezres LCD monitor+Xbox 360 páros simán jó,csak akkor olyan távból kell nézni mintha pc-n játszanál.
"Most is ti miattatok konzolosok miatt szívtunk mi PC sek, mert, hogy 1 szerre adják ki a 2 platformra..-.-Pedíg mi már nyá elején játszhattunk volna..."
Ebbõl is látszik hogy néhány kiadó-fejlesztõt kivéve lassan már mindenki magassan tesz a pc-re,és a konzolos fejlesztések elõbbre valók nekik.
A fizetõs Live meg a meghibásodások kapcsán némileg igazad van.De hát semmi se tökéletes.
Persze chipeletlen, eredeti DVD..
PC-t csak multira használom.
Magát a játékot pedig ne az episode 2-vel kezdje az, aki még nem játszott a HL-al.
Igen , valószínû hogy valaki csak azért vesz tv-t hogy konzollal játszon vele. Te nem szoktál tv-zni? Vagy esetleg dvd-t nézni? Igen , arra jó a 55 centis SDTV is mi? Mert végülis nem szebb egy normális LCD tv-n nézni mind a tv-t mind pedig a dvd-t. Arról nem is beszélve hogy ez a fél milliós összeg kicsit túl sok. Egy X-et veszel mindennel együtt 100-ért plusz egy jó tv 200 , ami nem full hd persze de ezen is beszarsz olyan a grafika. Jah grafika , a te fél millás kis pc-en sosem lesz olyan a graf mint X-en és a tv-n jah és görnyedhetsz a kis 19 colos moncsid elõtt , a gerincferdülésrõl meg majd értesítsd az orvosodat. Nem kényelmesebb végülis egy wireless fasza joyyal az ágyból vagy fotelbõl nyomni egy 100 centis tv-n. Jah és nekem már elég régóta megvan ez a konzol , és semmi baja sincs , ha meg lesz 10 ezerért megcsinálják , és nem kell új vidi kártyát vennem 150-ért hogy a fifa ne szaggasson be. Live meg nem kell mindenkinek , én totál nem használom mert van akivel játszak , vagy játszok egyedül , az is full jó. Nah mind1 a lényeg hogy a pc már rég nem játékra való , netre meg munkára , játékra már rég nem alkalmas.
Na mind1, akkor se vezsek konzolt... 1 szer vettem azóta is szívok vele, hogy az EREDETI karcmentes DVD t is alig olvassa..-.-
PSN: berghold
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
A megvilágosulni elfelejtõdött "emberek" álma, hogy ON-jáccik-Off...
Ennek mi értelme? Aki gépen akar játszani, mert MINÕSÉGI színvonalat akar, úgy hogy 3-5 óra játék utánn nem tölti meg a szobát az elolvadt iksz háromhatvan szaga, és nem a padlóról kapargatja az alaplap darabjait az úgyse fog most csak azért konzolt venni ~ 500 ezerért mert most jajj, így fejlõdik a PC, meg az tartósabb lesz...francot..
Abból az ~500 ezerbõl amibõl full hd tv t + konzolt veszel abból 2x tudsz venni full high end gépet..És akkor még jóesetben számoljunk bele 40-50 k ért egy új alaplapot...mert ugye a játék nagy hevében elfelejtõdik lehülni az a PROFI gépezet..
És akkor ne is beszéljünk a 18-20 k s játékokról..Meg a live ról amiért FIZETNI kell..LOOL..miez már.. Nem elég, hogy fizetetm a netet és akkor még fizessek azért, hogy haverokkal jászak.pff.:S
Szóval szerintem még bõven van értelme kiadni PC s játékokat...
Most is ti miattatok konzolosok miatt szívtunk mi PC sek, mert, hogy 1 szerre adják ki a 2 platformra..-.-Pedíg mi már nyá elején játszhattunk volna...
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
ha a történet érdekel, keress rá, én találtam egy csomó forrást, ahol le van írva az elsõ rész története
Én nem igazán játszottam még a Half-Life egyik részével sem, szóval az lenne a kérdésem, hogy ha mondjuk beszerezném ezt az igencsak jónak tûnõ kis csomagot, akkor a story szempontjából mennyit vesztek, hogy csak a 2. részekkel játszok?
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt